Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Atalanta BC iz Bergama već drugu godinu sudionik međunarodnog nogometnog turnira Međugorje Cup
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U – 15 momčad Atalante BC iz Bergama jedan je od sudionika međunarodnog nogometnog turnira Međugorje Cup 2017., koji se od 9. ožujka održava na terenima Sport centra Međugorje.

Organizator turnira je NK Međugorje, a na turniru, u pet dobnih kategorija, nastupa 90-ak momčadi iz BiH, Hrvatske i Italije. Nogometaši Atalante, treneri i roditelji igrača koji su doputovali u Međugorje, smješteni su u hotelu Lavanda, gdje su ih danas posjetili načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan.

Načelnik Radišić i predsjednik OV Smoljan sastali su se s predstavnicima Atalante BC te im zahvalili na njihovom ponovnom dolasku u Međugorje. Atalanta je i prošle godine bila sudionik turnir za mlade nogometaše koji se održava u organizaciji NK Međugorje, a tijekom ugodnog razgovora čelni ljudi Općine Čitluk i predstavnici Atalante razgovarali su o uspostavi prijateljskih odnosa i nizu drugih tema, nakon čega su razmijenili prigodne darove.

Predstavnici Atlante pokazali su veliko zanimanje za Međugorje pa su ih načelnik Marin Radišić i predsjednik OV Predrag Smoljan pozvali da svakako ponovno posjete Međugorje.

Uz nastup na Međugorje Cup-u 2017., članovi Atalante iskoristili su boravak u Međugorju i za bolje upoznavanje mjesta, te su u pratnji međugorskog vodiča Mike Vasilja posjetili Brdo ukazanja, Dom u Vionici i druga popularna hodočasnička odredišta.

Također, nogometaši Atalante danas su na čitlučkim Barama s vršnjacima iz HNK Brotnjo Premier SK odigrali prijateljsku utakmicu.

 

Citluk.ba
 
« Prethodna   Sljedeća »