Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Atalanta BC iz Bergama veæ drugu godinu sudionik meðunarodnog nogometnog turnira Meðugorje Cup
Subota, 11 Oujak 2017
Uzorak Slike

U – 15 momèad Atalante BC iz Bergama jedan je od sudionika meðunarodnog nogometnog turnira Meðugorje Cup 2017., koji se od 9. ožujka održava na terenima Sport centra Meðugorje.

Organizator turnira je NK Meðugorje, a na turniru, u pet dobnih kategorija, nastupa 90-ak momèadi iz BiH, Hrvatske i Italije. Nogometaši Atalante, treneri i roditelji igraèa koji su doputovali u Meðugorje, smješteni su u hotelu Lavanda, gdje su ih danas posjetili naèelnik opæine Èitluk Marin Radišiæ i predsjednik Opæinskog vijeæa Èitluk Predrag Smoljan.

Naèelnik Radišiæ i predsjednik OV Smoljan sastali su se s predstavnicima Atalante BC te im zahvalili na njihovom ponovnom dolasku u Meðugorje. Atalanta je i prošle godine bila sudionik turnir za mlade nogometaše koji se održava u organizaciji NK Meðugorje, a tijekom ugodnog razgovora èelni ljudi Opæine Èitluk i predstavnici Atalante razgovarali su o uspostavi prijateljskih odnosa i nizu drugih tema, nakon èega su razmijenili prigodne darove.

Predstavnici Atlante pokazali su veliko zanimanje za Meðugorje pa su ih naèelnik Marin Radišiæ i predsjednik OV Predrag Smoljan pozvali da svakako ponovno posjete Meðugorje.

Uz nastup na Meðugorje Cup-u 2017., èlanovi Atalante iskoristili su boravak u Meðugorju i za bolje upoznavanje mjesta, te su u pratnji meðugorskog vodièa Mike Vasilja posjetili Brdo ukazanja, Dom u Vionici i druga popularna hodoèasnièka odredišta.

Takoðer, nogometaši Atalante danas su na èitluèkim Barama s vršnjacima iz HNK Brotnjo Premier SK odigrali prijateljsku utakmicu.

 

Citluk.ba
 
« Prethodna   Sljedea »