Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Ornela Vištica: Ponosna sam Hercegovka
Petak, 10 Oujak 2017
Uzorak Slike

Ornela Vištica, èlanica ansambla Satirièkog kazališta Kerempuh, roðena u Mostaru, oglasila se na društvenim mrežama prije nekoliko dana o zanimljivoj temi. Lijepa glumica podijelila je simpatièan osvrt o suvremenoj Hercegovki koji je oduševio njezine pratitelje...

'Hvala vam što uvijek istièete svoje porijeklo i vrline Hercegovki', 'Bravo, ljepotice naša', 'Pravo kažeš', samo su neki od komentara koje je Ornela dobila na temu svog osvrta koji prenosimo u cijelosti:

'Ovo mi je danas rodica poslala pa odluèih podijeliti, ne znam tko potpisuje tekst, ali ima istine: Na njenom licu vidiš sve. Ne zna ti ona kriti osjeæaje, niti želi. Kada je sretna, prepoznaje se ona po najglasnijem smijehu, kad je ljuta, reæi æe ti sve u facu... Nema ti kod nje pretvaranja.

Ona ti jako voli voljeti, i kada zaslužiš tu ljubav, onda si najvoljeniji na svijetu... Hercegovku æeš prepoznati po njenom elegantnom hodu i ponosu, po karakteru... Lažu vam kada kažu da se deremo i svaðamo. Nismo, tipièna Hercegovka nije svaðalica s brda. Sve ono iz filmova i serija vam je laž... Najveæe dame svijeta vidjela sam ovdje. Žene koje uzdignute glave koraèaju kroz život, usprkos svim problemima svijeta. Hercegovka je borac, žena, majka, kraljica.

Za svoju obitelj æe uraditi sve i ništa joj nije teško... Voli i prihvaæa sve kulture svijeta. To je žena koju u istom danu možeš vidjeti u trenirci s djecom i u sveèanoj haljini na najvažnijem dogaðaju u gradu. Hercegovka je žena koja æe i u 70. godini razmišljati o tome jesu li joj djeca i unuèad gladni i dat æe im zadnji komad kruha.

Samo da su oni dobro! Hercegovka æe te uvijek saslušati i dati zagrljaj, ona ti je najbolji prijatelj na svijetu. Hercegovku æeš prepoznati po damskim manirima i knjigama na polici, iako se nikada neæe hvaliti... Uvijek miriše na ljubav, majèin zagrljaj, prijateljstvo i buru dok kuha raštiku i peèe kruh.

Njena djeca su odgajana s puno ljubavi, a kuæa miriše na djeèju sreæu. Tipièna Hercegovka je netko tko je puno toga prošao kroz život, a svejedno raširenih ruku èeka sutra. Možda je ponekad oprezna, no kada te prihvati, onda imaš njeno srce do kraja života. Ne voli ti ona laži i licemjerne ljude, odmakne se samo jedno jutro od takvih, bez ružnih rijeci i mržnje.

Sve drugo što èuješ je lažan marketinški trik ili si baš upoznao crne ovce, a i njih mora biti.

P.S. Najmanje jedan muški èlan obitelji se zove Ivan/Ante, a sve èešæe ima barem jednu prijateljicu koja je make up artist.

Ja sam ponosna Hercegovka', napisala je na kraju.

Ovo mi je danas rodica poslala pa odluèih podjeliti, ne znam tko potpisuje tekst al ima istine :) Na njenom licu vidis sve. Ne zna ti ona kriti osjeæaje, niti zeli. Kada je sretna, prepoznaje se ona po najglasnijem smijehu, kad je ljuta, reci ce ti sve u facu.. Nema ti kod nje pretvaranja. Ona ti jako voli voljeti, i kada zasluzis tu ljubav, onda si najvoljeniji na svijetu.. Hercegovku ces prepoznati po njenom elegantnom hodu i ponosu, po karakteru.. Lazu vas kada kazu da se deremo i svadamo. Nismo, tipicna Hercegovka nije svadalica sa brda. Sve ono sa filmova i serija, vam je laz.. Najvece dame svijeta vidjela sam ovdje. Zene koje uzdignute glave koracaju kroz zivot, uprkos svim problemima svijeta. Ona je borac, zena majka kraljica. Za svoju obitelj ce uraditi sve, i nista joj nije tesko.. Voli i prihvaca sve kulture svijeta. To je zena koju u istom danu mozes vidjeti u trenirci sa djecom i u svecanoj haljini na najvaznijem dogaðaju u gradu. Hercegovka je zena koja ce i u 70toj godini razmisljati o tome jesu joj djeca i unucad gladni,i dati ce im zadnji komad kruha. Samo da su oni dobro!�Hercegovka ce te uvijek saslusati i dati zagrljaj,ona ti je najbolji prijatelj svijeta.. Hercegovku ces prepoznati po damskim manirima i knjigama na polici, iako se nikada nece hvaliti.. .�Uvijek mirise na ljubav, majcin zagrljaj, prijateljstvu i buru dok kuha rastiku i pece kruh..�Njena djeca su odgajana sa puno ljubavi,a kuca mirise na djeciju srecu.�Tipicna Hercegovka je netko, tko je puno toga prosao kroz zivot, a svejedno rasirenih ruku ceka sutra. Mozda je ponekad oprezna, no kada te prihvati, onda imas njeno srce do kraja zivota. Ne voli ti ona lazi i licemjerne ljude, odmakne se samo jedno jutro od takvih, bez ruzni rijeci i mrznje.�Sve drugo sto cujes je lazan marketinski trik ili si bas upoznao crne ovce, a i njih mora biti😊�Ps najmanje jedan muski clan obitelji se zove Ivan/ Ante a sve cesce ima barem 1 prijateljicu koja je Make up artist 👌�Ja sam ponosna Hercegovka😊❤

Objavu dijeli Ornela Vistica (@ornelavistica)

Tportal.hr

 
« Prethodna   Sljedea »