Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
HT ERONET od prvoga dana uz Matièino Proljeæe
Petak, 10 Oujak 2017

Uzorak Slike

Mostarsko proljeæe 2017. – 19. dani Matice hrvatske poèinju u utorak, 21. ožujka, u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosaèe. HT ERONET i ove je godine ponosni generalni sponzor ove kulturne manifestacije, koja je odavna nadišla granice BiH.

Ugovor o generalnom sponzorstvu Mostarskoga proljeæa – Dana Matice hrvatske potpisali su predsjednica Matice hrvatske Mostar prof. dr. Ljerka Ostojiæ i predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac.

U izaslanstvu MH mostar bili su i poèasni predsjednik akademik Josip Muselimoviæ i mr. sc. Gordan Jurišiæ, èlan Predsjedništva.

„HT ERONET i ove je godine ponosni generalni sponzor Mostarskog proljeæa, a s Maticom hrvatskom i njezinim Proljeæem od prvoga smo dana. Èestitam èelnim ljudima Matice što su i ove godine, osigurali Mostaru i Hercegovini vrhunske programe i izniman umjetnièki i kulturni užitak. HT ERONET svoju društvenu odgovornost pokazuje i  potporom ovakvim projektima i uistinu nam je èast biti dijelom ove lijepe prièe koje uskoro poèinje u Mostaru. Uz to što smo generalni sponzor, HT ERONET je sponzor i veèeri otvorenja – predstave 'Parovi' Mire Gavrana te koncerta JacquesaHoudeka i tamburaša na samoj sveèanosti zatvaranja manifestacije“, kazao je Primorac.

Uzorak Slike

Predsjednica MH Mostar prof. dr. Ljerka Ostojiæ zahvalila je HT ERONET-u i predsjedniku Primorcu i na ovogodišnjoj potpori te istaknula:

„HT ERONET je istinski prijatelj Matièinih Dana i zahvaljujem još jedanput u ime cijele mostarske Matice što su i ovaj put pokazali veliki sluh za naše Proljeæe. Takoðer bih zahvalila predsjedniku Vlade Hercegovaèko-neretvanske županije dr. Nevenku Hercegu koji nam je pružio iznimnu potporu te gradonaèelniku Grada Zagreba Milanu Bandiæu i županu Splitsko-dalmatinske županije Zlatku Ževrnji zahvaljujuæi kojima na Mostarsko proljeæe stižu dvije operete – 'Kneginja èardaša' i 'Mala Floramye'. Visoki pokrovitelj ovogodišnjih Dana je Središnji državni ured za Hrvate izvan RH, a veæ tradicionalno, na sveèanosti otvorenja dodijelit æemo i Kristalnu maticu i Veliku povelju s imenom maestra Vjekoslava Šuteja gospodinu Ževrnji, županu Splitsko-dalmatinske županije, te Zvonku Milasu, državnom tajniku Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH i DževdetuTuzliæu, uredniku Programa za kulturu BHT-a koji izravno prenosi sveèanost otvorenja“.

Uzorak Slike

Ovogodišnji Matièini Dani poèinju 21. ožujka i traju do 18. svibnja i u tom razdoblju bit æe prireðeno 20-ak razlièitih glazbeno-scenskih, kazališnih, likovnih, književnih i djeèjih sadržaja, priopæeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a.

Brotnjo.info

 
« Prethodna   Sljedea »