Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
HT ERONET od prvoga dana uz Matičino Proljeće
Petak, 10 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostarsko proljeće 2017. – 19. dani Matice hrvatske počinju u utorak, 21. ožujka, u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosače. HT ERONET i ove je godine ponosni generalni sponzor ove kulturne manifestacije, koja je odavna nadišla granice BiH.

Ugovor o generalnom sponzorstvu Mostarskoga proljeća – Dana Matice hrvatske potpisali su predsjednica Matice hrvatske Mostar prof. dr. Ljerka Ostojić i predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac.

U izaslanstvu MH mostar bili su i počasni predsjednik akademik Josip Muselimović i mr. sc. Gordan Jurišić, član Predsjedništva.

„HT ERONET i ove je godine ponosni generalni sponzor Mostarskog proljeća, a s Maticom hrvatskom i njezinim Proljećem od prvoga smo dana. Čestitam čelnim ljudima Matice što su i ove godine, osigurali Mostaru i Hercegovini vrhunske programe i izniman umjetnički i kulturni užitak. HT ERONET svoju društvenu odgovornost pokazuje i  potporom ovakvim projektima i uistinu nam je čast biti dijelom ove lijepe priče koje uskoro počinje u Mostaru. Uz to što smo generalni sponzor, HT ERONET je sponzor i večeri otvorenja – predstave 'Parovi' Mire Gavrana te koncerta JacquesaHoudeka i tamburaša na samoj svečanosti zatvaranja manifestacije“, kazao je Primorac.

Uzorak Slike

Predsjednica MH Mostar prof. dr. Ljerka Ostojić zahvalila je HT ERONET-u i predsjedniku Primorcu i na ovogodišnjoj potpori te istaknula:

„HT ERONET je istinski prijatelj Matičinih Dana i zahvaljujem još jedanput u ime cijele mostarske Matice što su i ovaj put pokazali veliki sluh za naše Proljeće. Također bih zahvalila predsjedniku Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. Nevenku Hercegu koji nam je pružio iznimnu potporu te gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću i županu Splitsko-dalmatinske županije Zlatku Ževrnji zahvaljujući kojima na Mostarsko proljeće stižu dvije operete – 'Kneginja čardaša' i 'Mala Floramye'. Visoki pokrovitelj ovogodišnjih Dana je Središnji državni ured za Hrvate izvan RH, a već tradicionalno, na svečanosti otvorenja dodijelit ćemo i Kristalnu maticu i Veliku povelju s imenom maestra Vjekoslava Šuteja gospodinu Ževrnji, županu Splitsko-dalmatinske županije, te Zvonku Milasu, državnom tajniku Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH i DževdetuTuzliću, uredniku Programa za kulturu BHT-a koji izravno prenosi svečanost otvorenja“.

Uzorak Slike

Ovogodišnji Matičini Dani počinju 21. ožujka i traju do 18. svibnja i u tom razdoblju bit će priređeno 20-ak različitih glazbeno-scenskih, kazališnih, likovnih, književnih i dječjih sadržaja, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a.

Brotnjo.info

 
« Prethodna   Sljedeća »