Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Koncert Sergeja Ćetkovića - Dar Mostarkama za Dan žena
Utorak, 07 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Sergej Ćetković, regionalna pop zvijezda, ususret Međunarodnom danu žena, zapjevat će večeras Mostarkama na dugo očekivanom koncertu u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosače. Generalni sponzor koncerta je HT ERONET.

„Ovo će biti najljepši dar Mostarkama povodom Dana žena. I sami smo ostali zatečeni neviđenim zanimanjem za koncert. Ulaznice su doslovce planule za dva sata“, kazao je Boris Grbešić iz agencije Promo, koja je organizator koncerta.

Uzorak Slike

Misijana Brkić Milinković, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a, kazala je kako posebno raduje činjenica da je HT ERONET i ovaj put podržao još jedan dobar projekt.

„Drago mi je što i na ovaj način pokazujemo kako smo društveno odgovorno poduzeće i što smo se, svojom potporom, pridružili proslavi Dana žena i svim pripadnicama ljepšega spola priredili jednu ovakvu glazbenu čestitku“.

Uzorak Slike

„Drago mi je što je upravo moj koncert dar i čestitka damama povodom njihova dana. U Mostaru sam bio nekoliko puta. Tu imam prijatelje. Moja majka je rođena u Mostaru, tako da me posebne veze vežu uz ovaj grad“, kazao je Ćetković.

Brotnjo.info
 
« Prethodna   Sljedeća »