Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Koncert Sergeja Æetkoviæa - Dar Mostarkama za Dan žena
Utorak, 07 Oujak 2017
Uzorak Slike

Sergej Æetkoviæ, regionalna pop zvijezda, ususret Meðunarodnom danu žena, zapjevat æe veèeras Mostarkama na dugo oèekivanom koncertu u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosaèe. Generalni sponzor koncerta je HT ERONET.

„Ovo æe biti najljepši dar Mostarkama povodom Dana žena. I sami smo ostali zateèeni neviðenim zanimanjem za koncert. Ulaznice su doslovce planule za dva sata“, kazao je Boris Grbešiæ iz agencije Promo, koja je organizator koncerta.

Uzorak Slike

Misijana Brkiæ Milinkoviæ, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a, kazala je kako posebno raduje èinjenica da je HT ERONET i ovaj put podržao još jedan dobar projekt.

„Drago mi je što i na ovaj naèin pokazujemo kako smo društveno odgovorno poduzeæe i što smo se, svojom potporom, pridružili proslavi Dana žena i svim pripadnicama ljepšega spola priredili jednu ovakvu glazbenu èestitku“.

Uzorak Slike

„Drago mi je što je upravo moj koncert dar i èestitka damama povodom njihova dana. U Mostaru sam bio nekoliko puta. Tu imam prijatelje. Moja majka je roðena u Mostaru, tako da me posebne veze vežu uz ovaj grad“, kazao je Æetkoviæ.

Brotnjo.info
 
« Prethodna   Sljedea »