Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Održan sastanak s predstavnicima mjesnih zajednica
Srijeda, 15 Veljača 2017
Uzorak Slike

Vlatka Martinović, predsjednica Odbora za mjesne zajednice i predstavke i pritužbe građana, na početku sjednice upoznala je predstavnike mjesnih zajednica s temeljnim zadaćama Odobra i njegovim članovima

Odbor za mjesne zajednice i predstavke i pritužbe građana Općinskog vijeća Čitluk na svoju drugu sjednicu pozvao je načelnika općine Čitluk Marina Radišića, predsjednika Općinskog vijeća Čitluk Predraga Smoljana i predstavnike svih mjesnih zajednica kako bi se na sjednici međusobno bolje upoznali, razgovarali o aktualnom stanju u mjesnim zajednicama i postavili temelje za bolju međusobnu komunikaciju.

Uzorak Slike

Vlatka Martinović, predsjednica Odbora za mjesne zajednice i predstavke i pritužbe građana, na početku sjednice upoznala je predstavnike mjesnih zajednica s temeljnim zadaćama Odobra i njegovim članovima, nakon čega su prisutne pozdravili i ovakav sastanak pohvalili načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik OV Čitluk Predrag Smoljan.

U svojim izlaganjima načelnik Radišić i predsjednik OV Čitluk Smoljan naglasili su da je znatno lakše surađivati s mjesnim zajednicama koje same pokreću inicijative i u njihovoj realizaciji traže podršku od onih mjesnih zajednica u kakvim su takve inicijative izostale, te su pozvali sve predstavnike mjesnih zajednica da u svojim mjesnim zajednicama poštuju zakonske procedure oko izbora svojih vijeća i predsjednika vijeća.

Na današnjoj sjednici, predstavnici mjesnih zajednica kroz  razgovor su ukazali na probleme s kojim se susreću u svom radu i iznijeli svoje prijedloge koji su usmjereni ka boljoj suradnji mjesnih zajednica i Općine Čitluk. Predstavnici mjesnih zajednica bili su suglasni u ocjeni da će zahvaljujući današnjem sastanku i sličnim sastancima u budućnosti biti postignut napredak.

Uzorak Slike

U zaključku sjednice, predsjednica Odbora Vlatka Martinović obećala je ponovno održavanje radnog sastanka s predstavnicima mjesnih zajednica i iste pozvala da u svojim mjesnim zajednicama izrade listu prioritetnih projekata.

Uz predsjednicu Vlatku Martinović, članovi Odbora su: Tomislav Filipović, Diana Buntić, Drago Vasilj i Pero Selak, a sve svoje prijedloge i eventualne pritužbe građani spomenutom odboru mogu uputiti na mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Citluk.ba
 
« Prethodna   Sljedeća »