Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Prezentiran idejni projekt za sanaciju deponije komunalnog otpada "Stražnica"
Četvrtak, 02 Veljača 2017
Uzorak Slike

Djelatnice poduzeća Ecoplan iz Mostara danas su posjetile Općinu Čitluk i načelniku Marinu Radišiću, predsjedniku Općinskog vijeća Predragu Smoljanu, te njihovim suradnicima iz općinskih službi i predstavnicima javnih poduzeća prezentirale idejni projekta za sanaciju deponije komunalnog otpada "Stražnica".

Za izradu ovog projekta Općina Čitluk je raspisala javni natječaj, nakon čije je provedbe odabran najpovoljniji ponuditelj koji je na sebe preuzeo obvezu izrade traženog projekta za sanaciju deponije komunalnog otpada.

Poduzeće Ecoplan iz Mostara izradilo je tri idejna rješenja, tehnološki elaborat i investicijsko-tehničku dokumentaciju za postupno zatvaranje općinske deponije komunalnog otpada Stražnica, prva faza. A na današnjem sastanku prezentirana su tri idejna rješenja izrađena na temelju tri različita modela sanacije deponija komunalnog otpada.

Sukladno odluci o Planu prilagodbe koji je 2013. godine Općini Čitluk odobrilo Federalno ministarstvo okoliša i turizma, Općini Čitluk je ostavljeno razdoblje od pet godina za izradu projektne dokumentacije i pristupanje sanaciji deponije komunalnog otpada.

Citluk.ba
 
« Prethodna   Sljedeća »