Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
HGSS-u se u sred intervencije pokvarilo jedino vozilo: Nadležne mole za pomoæ!
etvrtak, 19 Sijeanj 2017

Uzorak Slike

Pripadnici HGSS-a Èitluk – Meðugorje danas su sudjelovali u potrazi u Poèitelju za nestalom Feridom Dizdar. Nažalost, tijekom transporta ljudi u zone potrage naše JEDINO vozilo je ponovno doživjelo ošteæenje motora – objavljeno je na službenoj facebook stranici èitluèkog HGSS-a.

Bojimo se da je ovaj put ošteæenje preveliko i popravak je neisplativ. Što to znaèi? To za posljedicu ima nemoguænost našeg daljnjeg djelovanja, izlazaka na potrage, transporte unesreæenih, vježbe i sve ostale aktivnosti kojima se bavi jedna stanica Gorske službe spašavanja.

Veèeras nakon povratka u bazu smo dobili poziv da je nestala muška osoba u Livnu i da se ujutro ide u potragu, mi sada postavljamo pitanje. Kako odgovoriti na ovaj poziv? Veæ ionako financijski iscrpljeni, doslovno se krpamo izmeðu sebe da uspemo gorivo za izlazak na teren a sada bez vozila smo paralizirani. Veæ smo jednom imali kvar na vozilu i radili istu objavu u nadi da æe za naš problem imati sluha nadležni organi i možda nam pružiti neku pomoæ da postanemo opet "mobilni".

Nije nam se javio NITKO! Sami smo se opet pokrpali i nekako uspjeli popraviti auto. Sada je popravak neisplativ, a mi nemamo naèina ni financija da doðemo do drugog vozila. Radimo i ovu objavu u nadi da æe se ovaj put netko od nadležnih ipak sjetiti i probati nam pomoæi da riješimo ovaj veliki problem. Pomaganjem nama direktno pomažu unesreæenim osobama koje bez naše intervencije nemaju prevelike šanse za preživljavanje - stoji u objavi na facebook stranici HGSS Èitluk - Meðugorje.

Brotnjo.info


 
« Prethodna   Sljedea »