Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Još jedna lijepa prièa iz Rame: Novi anonimni dobroèinitelj pomogao 17 obitelji
Subota, 03 Prosinac 2016
Uzorak SlikePrije tjedan dana portal Rama-Prozor.info objavio je prièu o anonimnom Ramcu koji je platio struju za 16 dužnika kako bi Božiæ doèekali što radosnije.  Možda potaknut dobrim djelom i lijepom gestom ovog anonimnog dobroèinitelja, krajem ovog tjedna u odjel opskrbe Elektroprivrede HZ HB u Prozoru, preko posrednika, novi dobroèinitelj uplatio je novce s istim ciljem i istom željom; anonimno, svojim èinom pomoæi najpotrebnijima u opæini Prozor-Rama kako bi Božiæ doèekali radosno – doznaje portal Rama-Prozor.info.

Kako su za portal Rama-Prozor.info iz odjela opskrbe Elektroprivrede HZ HB rekli, uplaæenim iznosom novca plaæeni su raèuni i podmireni dugovi za 17 obitelji.

Biti dobroèinitelj nije nešto što se kupuje ili stjeèe kao nagrada, nego nešto što se raða i živi u èovjeku od njegovih prvih koraka. To je ono "nešto" što vas èini manjinom na ovome svijetu, kada i pored svih životnih uspona i padova ipak mislite na one ljude koji su u puno veæoj potrebi od vas samih.

Sami èin milosrða je nešto što vas izdiže iznad naše svakodnevice, iznad sivila i tame ljudskih sudbina, i potpuno vas približava toploj i vjeènoj ljubavi koja ipak živi u svakom ljudskom biæu.

Hvala ti dobri ramski èovjeèe u ime svih onih 17 obitelji koje æe u radosti doèekati ovaj Božiæ. Što æe ih obradovati tvoja pokazana ljubav prema èovjeku, ljubav prema bližnjemu, i ako ga ne poznaješ, on je tvoj.

Neka tebi i svim ovim ljudima kojima si pomogao bude èestit i blagoslovljen Božiæ.

Rama-Prozor.info
 
« Prethodna   Sljedea »