Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Još jedna lijepa priča iz Rame: Novi anonimni dobročinitelj pomogao 17 obitelji
Subota, 03 Prosinac 2016
Uzorak SlikePrije tjedan dana portal Rama-Prozor.info objavio je priču o anonimnom Ramcu koji je platio struju za 16 dužnika kako bi Božić dočekali što radosnije.  Možda potaknut dobrim djelom i lijepom gestom ovog anonimnog dobročinitelja, krajem ovog tjedna u odjel opskrbe Elektroprivrede HZ HB u Prozoru, preko posrednika, novi dobročinitelj uplatio je novce s istim ciljem i istom željom; anonimno, svojim činom pomoći najpotrebnijima u općini Prozor-Rama kako bi Božić dočekali radosno – doznaje portal Rama-Prozor.info.

Kako su za portal Rama-Prozor.info iz odjela opskrbe Elektroprivrede HZ HB rekli, uplaćenim iznosom novca plaćeni su računi i podmireni dugovi za 17 obitelji.

Biti dobročinitelj nije nešto što se kupuje ili stječe kao nagrada, nego nešto što se rađa i živi u čovjeku od njegovih prvih koraka. To je ono "nešto" što vas čini manjinom na ovome svijetu, kada i pored svih životnih uspona i padova ipak mislite na one ljude koji su u puno većoj potrebi od vas samih.

Sami čin milosrđa je nešto što vas izdiže iznad naše svakodnevice, iznad sivila i tame ljudskih sudbina, i potpuno vas približava toploj i vječnoj ljubavi koja ipak živi u svakom ljudskom biću.

Hvala ti dobri ramski čovječe u ime svih onih 17 obitelji koje će u radosti dočekati ovaj Božić. Što će ih obradovati tvoja pokazana ljubav prema čovjeku, ljubav prema bližnjemu, i ako ga ne poznaješ, on je tvoj.

Neka tebi i svim ovim ljudima kojima si pomogao bude čestit i blagoslovljen Božić.

Rama-Prozor.info
 
« Prethodna   Sljedeća »