Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Javni poziv na donatorsku večer "Pomozimo zajedno"
Utorak, 15 Studeni 2016

Uzorak SlikePozivaju se svi gospodarstvenici, institucije i ljudi dobre volje da sudjeluju na donatorskoj večeri pod nazivom "Pomozimo zajedno" koja će se održati 23.11.2016.g. u dvorani Queen hotela Mepas u Mostaru sa početkom u 19,00 sati. Ukupan prihod od donacija ide za rad i djelovanje humanitarne udruge "fra Mladen Hrkač"  koja pomaže osobama koje se liječe u Zagrebu kroz pružanje besplatnog smještaja, prehrane, prijevoza, administracijske pomoći i nastavka školovanja za djecu školske dobi.

Donatorska večer će se održati pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije g. Nevenka Hercega i pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Mostara g. Ljube Bešlica.

Tijekom  večeri će biti prikazan dokumentarni film "Druga obitelj" kao i prigodan program koji govori o radu humanitarne udruge "fra Mladen Hrkač, uz zabavni sadržaj koji će obogatiti glazbenici Lucija Zovko i Ivan Jurić. Program će biti medijski popraćen a voditelji programa će biti uvažene kolega za radio MIR-a Međugorje.

Molimo Vas da svoj dolazak kao i broj osoba u vašoj pratnji potvrdite najkasnije do 20.11. na broj mobitela 063/580-777 ili na mail  Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Hvala vam na odazivu. 

Humanitarna udruga "fra Mladen Hrkac“ i volonteri prijatelji Udruge


 
« Prethodna   Sljedeća »