Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Javni poziv na donatorsku veèer "Pomozimo zajedno"
Utorak, 15 Studeni 2016

Uzorak SlikePozivaju se svi gospodarstvenici, institucije i ljudi dobre volje da sudjeluju na donatorskoj veèeri pod nazivom "Pomozimo zajedno" koja æe se održati 23.11.2016.g. u dvorani Queen hotela Mepas u Mostaru sa poèetkom u 19,00 sati. Ukupan prihod od donacija ide za rad i djelovanje humanitarne udruge "fra Mladen Hrkaè"  koja pomaže osobama koje se lijeèe u Zagrebu kroz pružanje besplatnog smještaja, prehrane, prijevoza, administracijske pomoæi i nastavka školovanja za djecu školske dobi.

Donatorska veèer æe se održati pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Hercegovaèko-neretvanske županije g. Nevenka Hercega i pod pokroviteljstvom gradonaèelnika Grada Mostara g. Ljube Bešlica.

Tijekom  veèeri æe biti prikazan dokumentarni film "Druga obitelj" kao i prigodan program koji govori o radu humanitarne udruge "fra Mladen Hrkaè, uz zabavni sadržaj koji æe obogatiti glazbenici Lucija Zovko i Ivan Juriæ. Program æe biti medijski popraæen a voditelji programa æe biti uvažene kolega za radio MIR-a Meðugorje.

Molimo Vas da svoj dolazak kao i broj osoba u vašoj pratnji potvrdite najkasnije do 20.11. na broj mobitela 063/580-777 ili na mail  Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript

Hvala vam na odazivu. 

Humanitarna udruga "fra Mladen Hrkac“ i volonteri prijatelji Udruge


 
« Prethodna   Sljedea »