Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
HDZ Stolac: Nasilnik Kaplan pokušava obmanuti javnost iznoseæi laži i optužbe
etvrtak, 06 Listopad 2016

Uzorak SlikeOpæinski odbor HDZ BiH Stolac i hrvatski kandidat za naèelnika Opæine, gosp. Stjepan Boškoviæ zgroženi su medijskim linèom na HDZ BiH u Stocu, kao i na njegove predstavnike. U juèerašnjem gostovanju u Dnevniku TV1 kandidat za naèelnika ispred Inicijative za Stolac, Salmir Kaplan iznio je niz notornih laži i optužbi na HDZ Stolac. Iako postoje mnogobrojni svjedoci koji svjedoèe istinitom dogaðaju kada je Kaplan u sred bijela dana u svom nasilnièkom pohodu izudarao èlana biraèkog odbora gosp. Marija Raguža, on to javno negira obmanjujuæi cjelokupnu javnost.

Sve se to odigralo u naseljenom mjestu, na biraèkom mjestu 176A015 Podgrad 2, pred mnogim svjedocima iz obližnjih zgrada i stambenih objekata, èlanova biraèkog odbora, mnogobrojnim promatraèima, kao i pred oèima policijskih službenika koji su takoðer tome svjedoèili. Takoðer, fizièki napad na predsjednika OIP-a gosp. Ivana Periæa, koji je okarakteriziran kao pokušaj ubojstva, isti negira unatoè opsežnom policijskom izvješæu i mnogobrojnim svjedocima.

Za nepovjerovati je kojom lakoæom, bez imalo moralne odgovornosti koju bi jedan politièar trebao imati, Salmir Kaplan laže u oèi cijekokupnoj javnosti i graðanima Stoca.

Svojim rušilaèkim pohodom, otuðivanjem i uništavanjem službenih državnih materijala, udaranjem nevinih ljudi odnosno službenih osoba koji su zaduženi za provedbu izbora u BiH, èlanovi Inicijative za Stolac, Salmir Kaplan, predsjednik Opæinskog odbora SDA Stolac, Demir Mahmutæehajiæ, predsjednik Opæinskog odbora SDP Stolac, te kandidat na njihovoj listi, Ahmet Ljuboviæ izvršili su presedan u opæini Stolac koji se nije dogodio u svijetu moderne demokracije.

HDZ BiH Stolac poziva graðane da ne nasjedaju provokacijama propalih politièkih ambicija, osobito da ne vjeruju glasinama koje dolaze iz krugova oko Salmira Kaplana i njegovih partnera, koji nedjeljni fiasko prebacuju na nevine ljude, èak i na svoje ugledne sunarodnjake.

Opæinski odbor HDZ BiH Stolac postavlja pitanje svim odgovornim za sigurnosnu situaciju u Bosni i Hercegovini, jel moguæe da se takve osobe slobodno kreæu i gostuju na televizijskim kuæama iznoseæi neèuvene laži?

Opæinski odbor HDZ BiH Stolac poziva Središnje izborno Povjerenstvo da u okviru svojih zakonskih ovlaštenja donese žurne mjere o datumu održavanja novih Izbora, te iskljuèivanju iz izbornog procesa svih onih koji su nedjeljne izbore u Stocu prekinuli na najgrublji naèin.

Ponavljamo jos jednom, kako æe Opæinski odbor HDZ BiH Stolac poduzeti sve potrebne mjere da s nadležnim institucijama osigura uvjete za nesmetano održavanje demokratskih izbora u opæini Stolac.

OO HDZ BiH Stolac
 
« Prethodna   Sljedea »