Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
FOTO: Bijelo Polje osvojilo malonogometnu Ligu Hercegovine
Ponedjeljak, 29 Kolovoz 2011
Uzorak SlikeƈAPLJINA - Pred oko 2500 gledatelja iz cijele Hercegovine ekipa Bijelog Polja u finalnoj utakmici pobijedila je ekipu Gabela Polja i tako osvojila naslov prvaka malonogometne Lige Hercegovine. Nakon rezultata 2:2 u regularnom dijelu utakmice, Mostarci su bili s(p)retniji pri izvoĆ°enju šesteraca. Pobjedu je sa dvije obrane donio Marin ŠunjiƦ, koji je zamijenuo glavnog golmana i obranio dva šesterca, te tako ekipi Bijelog Polja osigurao laskavu titulu prvaka malonogometne Lige Hercegovine.
 
MomĆØad Krehin Graca treƦi put osvojila laskavi naslov pobjednika Lige
Nedjelja, 14 Kolovoz 2011
Uzorak SlikeƈITLUK - Vrlo iskusna i izuzetno kvalitetna momĆØad Krehin Graca pobjednik je 9. izdanja MNL MZ opƦine ƈitluk, u kojoj su sudjelovale 22 ekipe s 250 igraĆØa, odigrano 69 utakmica te postignuto ĆØak 399 pogodaka. Naime, u subotnjem spektakularnom finalnom susretu pred 2.000 navijaĆØa na velikom travnjaku Gradskog stadiona Bare, izuzetno kvaliteta i borbena momĆØad Krehin Graca uspjela je tek nakon izvoĆ°enja jedanaesteraca pobijediti snažnu momĆØad Donje Blatnice rezultatom od 5:2
 
Zasluženim pobjedama nastup u velikom finalu izborile momĆØadi Donje Blatnice i Krehin Graca
Utorak, 09 Kolovoz 2011
Uzorak SlikeBLIZANCI - Sve je odluĆØeno: u finalu ovogodišnje MNL MZ opƦine ƈitluk igrat Ʀe momĆØadi Donje Blatnice i prošlogodišnjeg branitelja naslova  Krehin Graca. Odluka o tome „pala“ je u ponedjeljak naveĆØer u spektakularnim polufinalnim susretima GradniƦi - Donja Blatnica i MeĆ°ugorje - Krehin Gradac, koji su pred 3.000 gledatelja odigrani na ŠC u Blizancima. 
 
MNL 2011: Meưugorje i GradniƦi plasirali se u polufinale
Četvrtak, 04 Kolovoz 2011
Uzorak SlikeƈITLUK - Nakon uzvratnih utakmica ĆØetvrtzavršnice MNL mjesnih zajednica opƦine ƈitluk poznati su i prvi polufinalisti. Plasman u nastavak natjecanja izborila je MZ MeĆ°ugorje koja u uzvratu s visokih  4:0 pobijela MZ Dobro Selo. Druga utakmica izmeĆ°u BiletiƦa i GradniƦa završila je bez pobjednika, 3:3.  Plasman u polufinale izborili su GradniƦi koji su prvoj utakmici slavili 4:3.
 
U MeĆ°ugorju održano tenisko prvenstvo do 10 godina
Ponedjeljak, 04 Srpanj 2011
Uzorak SlikeMEƐUGORJE - U subotu, 2. srpnja u MeĆ°ugorju je održano otvoreno prvenstvo BiH do deset godina za djevojĆØice i djeĆØake. Na turniru  je sudjelovalo 12 djeĆØaka i 13 djevojĆØica i Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Titulu prvakinje osvojila je SpliƦanka Renata CipetiƦ koja je u finalu pobijedila sugraĆ°anku Katarinu DuiƦ Plumtree
 
Osvrt na prva dva kola Malonogometne lige MZ opƦine ƈitluk
Subota, 02 Srpanj 2011
Uzorak SlikeƈITLUK - U ponedjeljak su na rasporedu utakmice treƦeg kola Malonogometne lige MZ opƦine ƈitluk.  Nakon dva odigrana kola u  skupini A stopostotni uĆØinak imaju  ƈaliƦi, BiletiƦi  i ƈitluk Selo. U skupini B vodeƦi su Blizanci s jednom pobjedom i remijem. Iza njih slijede Gornji OgraĆ°enici te ƈitluk Grad. 
 
MNL 2011: Pobjede za ƈitluk Selo, ƈaliƦe i BiletiƦe
Utorak, 28 Lipanj 2011
Uzorak SlikeSinoƦ su u Gornjim HamziƦima odigrane tri utakmice u skupini A. U prvom susretu ƈitluk Selo je s 3:1 pobijedilo Služanj. Za pobjednike strijelci su bili Luka Pehar, Marko Pervan i Josip Pervan. Pogodak za Služanj postigao je Zlatko TurudiƦ.  Pravu golijadu gledatelji su vidjeli u drugoj utakmici izmeĆ°u ƈaliƦa i Gornjih HamziƦa u kojoj su ƈaliƦani pobijedili s 11:2.