Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
UkljuĆØite se u humanitarnu akciju za Josipa Jozu GakiƦa
Srijeda, 10 Kolovoz 2011
Uzorak SlikeU tijeku je Humanitarna akcija 'Pomozimo našem Jozi' koju organizira VijeƦe MZ Donji Mali OgraĆ°enik za Josipa Jozu GakiƦa iz Blizanaca, opƦina ƈitluk, koji je u svibnju 2010. godine stradao na radnom mjestu i zadobio teške tjelesne ozljede. PopravljajuƦi teški graĆ°evinski stroj Jozu je pregazio valjak i od tada se nalazi na bolniĆØkom lijeĆØenju i potrebne su mu još niz operacija.
 
Hrvati iz Berna pomažu obnovu FranjevaĆØkog samostana u Vukovaru
Srijeda, 03 Kolovoz 2011
Uzorak SlikeƈITLUK - Ljeto je vrijeme kada mnogi naši ljudi koji privremeno žive i rade u inozemstvu dio godišnjeg odmora koriste za posjet svom rodnom kraju i za drage susrete s rodbinom i prijateljima koji ih uvijek s radošĆ¦u ĆØekaju u zaviĆØaju. Naši se iseljenici u domovinu nikad ne vraƦaju praznih ruku, a mnogo su puta pokazali kako su uvijek spremni pomoƦi potrebnima u rodnom kraju i zemlji iz koje su potekli. 
 
Dio statuta Humanitarne udruge fra Didak BuntiƦ
Petak, 08 Travanj 2011
Uzorak SlikeKao što je veƦ poznato, na inicijativu fra Mike StojiƦa, u ƈerinu je 4. travnja osnovana Humanitarna udruga fra Didak BuntiƦ. Udruga nosi ime slavnog hercegovaĆØkog fratra dobrotvora, koji je rodom iz opƦine ƈitluk. Ova Udruga upravo želi djelovati na prostoru opƦine ƈitluk, slijedeƦi misli i djela velikog franjevca koji je spašavao Hercegovinu od gladi posebice u razdoblju od 1914. – 1920. godine.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 67 - 69 od 69