Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Uključite se u humanitarnu akciju za Josipa Jozu Gakića
Srijeda, 10 Kolovoz 2011
Uzorak SlikeU tijeku je Humanitarna akcija 'Pomozimo našem Jozi' koju organizira Vijeće MZ Donji Mali Ograđenik za Josipa Jozu Gakića iz Blizanaca, općina Čitluk, koji je u svibnju 2010. godine stradao na radnom mjestu i zadobio teške tjelesne ozljede. Popravljajući teški građevinski stroj Jozu je pregazio valjak i od tada se nalazi na bolničkom liječenju i potrebne su mu još niz operacija.
 
Hrvati iz Berna pomažu obnovu Franjevačkog samostana u Vukovaru
Srijeda, 03 Kolovoz 2011
Uzorak SlikeČITLUK - Ljeto je vrijeme kada mnogi naši ljudi koji privremeno žive i rade u inozemstvu dio godišnjeg odmora koriste za posjet svom rodnom kraju i za drage susrete s rodbinom i prijateljima koji ih uvijek s radošću čekaju u zavičaju. Naši se iseljenici u domovinu nikad ne vraćaju praznih ruku, a mnogo su puta pokazali kako su uvijek spremni pomoći potrebnima u rodnom kraju i zemlji iz koje su potekli. 
 
Dio statuta Humanitarne udruge fra Didak Buntić
Petak, 08 Travanj 2011
Uzorak SlikeKao što je već poznato, na inicijativu fra Mike Stojića, u Čerinu je 4. travnja osnovana Humanitarna udruga fra Didak Buntić. Udruga nosi ime slavnog hercegovačkog fratra dobrotvora, koji je rodom iz općine Čitluk. Ova Udruga upravo želi djelovati na prostoru općine Čitluk, slijedeći misli i djela velikog franjevca koji je spašavao Hercegovinu od gladi posebice u razdoblju od 1914. – 1920. godine.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 67 - 69 od 69