Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
U Međugorju održan humanitarni koncert za liječenje malog Petra Knezovića
Četvrtak, 20 Lipanj 2013
Uzorak SlikeDruštvo vodiča za hodočasnike u župi Međugorje sinoć je u Žutoj dvorani organiziralo humanitarni koncert duhovne glazbe na kojemu su prikupljani dobrovoljni prilozi za liječenje malenog Petra Knezovića. Na koncertu su nastupili David Parks, Miki Musa, violinistica Melinda Dumitresku, zbor „Prijatelji“ iz župe Krista Kralja Čitluk i bend koji nastupa na Mladifestu, a nastup ovog benda plesom je upotpunila djevojčica Julia. 
 
Održana druga godišnja skupština Humanitarne udruge fra Didak Buntić
Srijeda, 01 Svibanj 2013
Uzorak SlikeU utorak 30. travnja 2013. u Čerinu je održana druga godišnja skupština Humanitarne udruge fra Didak Buntić.  Uoči mise nazočni su imali priliku obnoviti godišnju članarinu ili postati članom te svojim prilogom pomoći rad ove Udruge.  Misu zahvalnicu predvodio je  fra Miljenko Mika Stojić, ujedno i predsjednik Udruge, a na koju je došlo dvjestotinjak vjernika iz svih dijelova Brotnja.
 
Kupimo SmartVest aparat maloj Petri Zelić
Utorak, 19 Ožujak 2013
Uzorak SlikePetra, djevojčica od 2,5 godine na porodu je ostala bez kisika i imala izljev krvi u mozak. To je ostavilo teške posljedice  na Petri, utvrđen je 100% invaliditet, ona se hrani na nazogastričnu sondu, ne sjedi samostalno, ne priča, psihomotorno zaostaje, izostaje refleks gutanja i kašljanja pa se mora često aspirirati sekret iz usta i nosa. Unatoč tome ona je jako veselo i uporno dijete. Sekret otežava njeno disanje, začepljuje male dišne putove i njena pluća ne mogu normalno funkcionirati.
 
Pomozimo malom Andiju
Utorak, 05 Veljača 2013
Uzorak SlikeTeško bolesni šestogodišnji Andi Milas iz Mostara , ima najteži oblik Epilepsije ,Stenosu srčane aorte, Celijakiju, Sy West sindrom, Sy Wiliams sindrom, te je anemičan, ne hoda i ne priča. Njegova samohrana majka nije u mogućnosti pružiti mu adekvatno liječenje i svakoga mjeseca kupovati mu potrebne lijekove. Dječak je 100% invalid i potrebna mu je cjelodnevna njega i pomoć.
 
Humanitarni koncert za liječenje Marina Turudića u organizaciji HU 'Afriel' i Cluba Romana
Četvrtak, 21 Lipanj 2012
Uzorak SlikeU organizaciji Humanitarne udruge 'Afriel' i Cluba 'Romana' Čitluk večeras će biti održan humanitarni koncert za pomoć u liječenju mladog Brotnjaka Marina Turudića. Na koncertu će biti upriličena tombola, također i sav prihod od prodaje pića ide u humanitarne svrhe. Uz tombolu biti će postavljena i kutija za dobrovoljne priloge.
 
Mate Bulić se uključio u humanitarnu akciju za liječenje Marina Turudića
Utorak, 05 Lipanj 2012
Uzorak SlikeSLUŽANJ – Kako smo već izvještavali,   nedavno je župni ured Krista Kralja Čitluk, predvođen  župnikom fra Mirom Šegom, pokrenuo hvale vrijednu i nadasve plemenitu akciju  s ciljem prikupljanje pomoći teško bolesnom mladom župljaninu Marinu Turudiću (1994.) iz Služnja, koji je na dijalizi pa mu je, prema preporuci liječnika,  potrebna žurna transplantacija bubrega za što je potrebno mnogo novca.
 
Dio prihoda s koncerta Mate Bulića ide za liječenje Marina Turudića
Petak, 01 Lipanj 2012
Uzorak SlikeProStage produkcija, organizator koncerta Mate Bulić i prijatelji koji će se održati 7. lipnja na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru odlučila je dio ulaznica pokloniti Župnom uredu Čitluk koji će prihod od prodaje ulaznica prikupiti za liječenje 18-godišnjeg Marina Turudića iz Služnja kojem je potrebna žurna transplantacija bubrega.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 56 - 66 od 69