Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
U MeĆ°ugorju održan humanitarni koncert za lijeĆØenje malog Petra KnezoviƦa
Četvrtak, 20 Lipanj 2013
Uzorak SlikeDruštvo vodiĆØa za hodoĆØasnike u župi MeĆ°ugorje sinoƦ je u Žutoj dvorani organiziralo humanitarni koncert duhovne glazbe na kojemu su prikupljani dobrovoljni prilozi za lijeĆØenje malenog Petra KnezoviƦa. Na koncertu su nastupili David Parks, Miki Musa, violinistica Melinda Dumitresku, zbor „Prijatelji“ iz župe Krista Kralja ƈitluk i bend koji nastupa na Mladifestu, a nastup ovog benda plesom je upotpunila djevojĆØica Julia. 
 
Održana druga godiÅ”nja skupÅ”tina Humanitarne udruge fra Didak BuntiƦ
Srijeda, 01 Svibanj 2013
Uzorak SlikeU utorak 30. travnja 2013. u ƈerinu je održana druga godišnja skupština Humanitarne udruge fra Didak BuntiƦ.  UoĆØi mise nazoĆØni su imali priliku obnoviti godišnju ĆØlanarinu ili postati ĆØlanom te svojim prilogom pomoƦi rad ove Udruge.  Misu zahvalnicu predvodio je  fra Miljenko Mika StojiƦ, ujedno i predsjednik Udruge, a na koju je došlo dvjestotinjak vjernika iz svih dijelova Brotnja.
 
Kupimo SmartVest aparat maloj Petri ZeliƦ
Utorak, 19 Ožujak 2013
Uzorak SlikePetra, djevojĆØica od 2,5 godine na porodu je ostala bez kisika i imala izljev krvi u mozak. To je ostavilo teške posljedice  na Petri, utvrĆ°en je 100% invaliditet, ona se hrani na nazogastriĆØnu sondu, ne sjedi samostalno, ne priĆØa, psihomotorno zaostaje, izostaje refleks gutanja i kašljanja pa se mora ĆØesto aspirirati sekret iz usta i nosa. UnatoĆØ tome ona je jako veselo i uporno dijete. Sekret otežava njeno disanje, zaĆØepljuje male dišne putove i njena pluƦa ne mogu normalno funkcionirati.
 
Pomozimo malom Andiju
Utorak, 05 Veljača 2013
Uzorak SlikeTeško bolesni šestogodišnji Andi Milas iz Mostara , ima najteži oblik Epilepsije ,Stenosu srĆØane aorte, Celijakiju, Sy West sindrom, Sy Wiliams sindrom, te je anemiĆØan, ne hoda i ne priĆØa. Njegova samohrana majka nije u moguƦnosti pružiti mu adekvatno lijeĆØenje i svakoga mjeseca kupovati mu potrebne lijekove. DjeĆØak je 100% invalid i potrebna mu je cjelodnevna njega i pomoƦ.
 
Humanitarni koncert za lijeĆØenje Marina TurudiƦa u organizaciji HU 'Afriel' i Cluba Romana
Četvrtak, 21 Lipanj 2012
Uzorak SlikeU organizaciji Humanitarne udruge 'Afriel' i Cluba 'Romana' ƈitluk veĆØeras Ʀe biti održan humanitarni koncert za pomoƦ u lijeĆØenju mladog Brotnjaka Marina TurudiƦa. Na koncertu Ʀe biti upriliĆØena tombola, takoĆ°er i sav prihod od prodaje piƦa ide u humanitarne svrhe. Uz tombolu biti Ʀe postavljena i kutija za dobrovoljne priloge.
 
Mate BuliƦ se ukljuĆØio u humanitarnu akciju za lijeĆØenje Marina TurudiƦa
Utorak, 05 Lipanj 2012
Uzorak SlikeSLUŽANJ – Kako smo veƦ izvještavali,   nedavno je župni ured Krista Kralja ƈitluk, predvoĆ°en  župnikom fra Mirom Šegom, pokrenuo hvale vrijednu i nadasve plemenitu akciju  s ciljem prikupljanje pomoƦi teško bolesnom mladom župljaninu Marinu TurudiƦu (1994.) iz Služnja, koji je na dijalizi pa mu je, prema preporuci lijeĆØnika,  potrebna žurna transplantacija bubrega za što je potrebno mnogo novca.
 
Dio prihoda s koncerta Mate BuliƦa ide za lijeĆØenje Marina TurudiƦa
Petak, 01 Lipanj 2012
Uzorak SlikeProStage produkcija, organizator koncerta Mate BuliƦ i prijatelji koji Ʀe se održati 7. lipnja na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru odluĆØila je dio ulaznica pokloniti Župnom uredu ƈitluk koji Ʀe prihod od prodaje ulaznica prikupiti za lijeĆØenje 18-godišnjeg Marina TurudiƦa iz Služnja kojem je potrebna žurna transplantacija bubrega.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 56 - 66 od 69