Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Najavljujemo: Veliki božićni humanitarni koncert 22. prosinca u Čitluku
Četvrtak, 05 Prosinac 2013
Uzorak SlikeU nedjelju 22. prosinca u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk održat će se Veliki božićni humanitarni koncert kojega zajednički organiziraju Caritas, Župa Krista Kralja Čitluk i Udruga roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama „Susret“ Čitluk. Na koncertu će nastupiti Klapa Smilje, Plesna skupina „Feel Free“, Ine Tadić i Hercegovački bećari, Dario Šunjić i grupa Enigma, Pamela Ramljak, Jozo Vučić, Grupa Gabrijel, Danijel Boto, Ivan Mikulić i gosti iznenađenja.
 
Humanitarna akcija “Kruh za kasnije” započela i u Bosni i Hercegovini
Petak, 29 Studeni 2013
KUzorak Slikeruh za poslije humanitarna je akcija u koju su uključene brojne pekarnice diljem Hrvatske. Zasniva se na dobrovoljnoj kupnji kruha koje osoblje naknadno udijeli onima kojima je on najpotrebniji. Ovih dana ista akcija širi se i Bosnom i Hercegovinom. Pokretač ove akcije u Bosni i Hercegovini je Ivana Mandžo-Skoko iz Gruda, uz potporu svojih prijatelja i poznanika iz mnogih gradova. 
 
Međugorje hodočasnicima s invaliditetom ponudilo dom, hranu i svoje srce
Ponedjeljak, 23 Rujan 2013
Uzorak SlikeDrugo hodočašće osoba s invaliditetom pod nazivom „Živite svoju vjeru“ započelo je u petak, a završilo danas Misom na vanjskom oltaru crkve sv. Jakova u Međugorju. Hodočasnicima koji su došli na ovo hodočašće dobrodošlicu je jučer zaželio i načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić. 
 
Drugi međunarodni susret osoba s invaliditetom 20., 21. i 22. rujna u Međugorju
Ponedjeljak, 09 Rujan 2013
Uzorak SlikeU organizaciji Župnog ureda Međugorje i Udruge „Susret“ koja okuplja roditelje i prijatelje djece s posebnim potrebama s područja općine Čitluk, u Međugorju će se od 20 do 22. rujna održati Drugi međunarodni susret osoba s invaliditetom. Doznali smo da će glavnina programa tog Susret, kao i prošle godine, održavati u prostorijama Majčina sela Bijakovići, ali i u samom svetištu Kraljice mira.
 
Čitlučki srednjoškolci posjetili ''Socijalnu samoposlugu'' u Rijeci
Četvrtak, 05 Rujan 2013
PUzorak Slikeroteklog vikenda (30.8.-1.9.), 21 učenik iz srednje Škole ''Fra Slavko Barbarić'' iz Čitluka te jedan učenik iz 2. Osnovne škole iz Širokog Brijega, predvođeni profesorima Željkom Bušićem i Marijom Šaravanjom, posjetili su ''Socijalnu samoposlugu'' u Rijeci koja najpotrebnijim građanima dijeli namirnice i higijenske potrepštine te pruža stručnu pomoć, a sve zahvaljujući volonterima koji svoje slobodno vrijeme odvajaju za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.
 
Humanitarni koncert ”zvijezde za Tomu”
Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2013
Uzorak SlikeHumanitarna akcija pod nazivom „Za Tomu“ odnosi se na pomoć Tomislavu Ćutuku, rođenom 1974. godine iz Ružića, općina Grude. Tomislav je obolio od brzo napredujuće multiple skleroze čije su posljedice otežano hodanje, oduzetost, i dr.  Uništila mu je radnu sposobnost te njegovu četveročlanu obitelj ostavila bez ikakvih primanja. On u ovako teškoj situaciji jednostavno treba našu pomoć.
 
Uoči koncerta "Za naše anđele": Mate Bulić posjetio članove čitlučke Udruge „Susret“ [FOTO]
Četvrtak, 01 Kolovoz 2013
Uzorak SlikeNizom je puta do sada potvrđeno da su estradni umjetnici uvijek spremni sudjelovati u humanitarnim i drugim akcijama u kojima se prikupljaju sredstva bilo za pomoć potrebitima, bolesnima i ugroženima bilo za potrebe obnove, uređenja ili zaštite svekolike hrvatske kulturne baštine. U nizu takvih hvale vrijednih dobrotvornih akcija sa svojim je prijateljima više puta sudjelovao „kralj hrvatske dijaspore“, popularni Brotnjak iz Donje Blatnice Mate Bulić.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 45 - 55 od 69