Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Najavljujemo: Veliki božiƦni humanitarni koncert 22. prosinca u ƈitluku
Četvrtak, 05 Prosinac 2013
Uzorak SlikeU nedjelju 22. prosinca u Gradskoj športskoj dvorani ƈitluk održat Ʀe se Veliki božiƦni humanitarni koncert kojega zajedniĆØki organiziraju Caritas, Župa Krista Kralja ƈitluk i Udruga roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama „Susret“ ƈitluk. Na koncertu Ʀe nastupiti Klapa Smilje, Plesna skupina „Feel Free“, Ine TadiƦ i HercegovaĆØki beƦari, Dario ŠunjiƦ i grupa Enigma, Pamela Ramljak, Jozo VuĆØiƦ, Grupa Gabrijel, Danijel Boto, Ivan MikuliƦ i gosti iznenaĆ°enja.
 
Humanitarna akcija ā€œKruh za kasnijeā€ zapoĆØela i u Bosni i Hercegovini
Petak, 29 Studeni 2013
KUzorak Slikeruh za poslije humanitarna je akcija u koju su ukljuĆØene brojne pekarnice diljem Hrvatske. Zasniva se na dobrovoljnoj kupnji kruha koje osoblje naknadno udijeli onima kojima je on najpotrebniji. Ovih dana ista akcija širi se i Bosnom i Hercegovinom. PokretaĆØ ove akcije u Bosni i Hercegovini je Ivana Mandžo-Skoko iz Gruda, uz potporu svojih prijatelja i poznanika iz mnogih gradova. 
 
MeĆ°ugorje hodoĆØasnicima s invaliditetom ponudilo dom, hranu i svoje srce
Ponedjeljak, 23 Rujan 2013
Uzorak SlikeDrugo hodoĆØašĆ¦e osoba s invaliditetom pod nazivom „Živite svoju vjeru“ zapoĆØelo je u petak, a završilo danas Misom na vanjskom oltaru crkve sv. Jakova u MeĆ°ugorju. HodoĆØasnicima koji su došli na ovo hodoĆØašĆ¦e dobrodošlicu je juĆØer zaželio i naĆØelnik opƦine ƈitluk Ivo JerkiƦ. 
 
Drugi meĆ°unarodni susret osoba s invaliditetom 20., 21. i 22. rujna u MeĆ°ugorju
Ponedjeljak, 09 Rujan 2013
Uzorak SlikeU organizaciji Župnog ureda MeĆ°ugorje i Udruge „Susret“ koja okuplja roditelje i prijatelje djece s posebnim potrebama s podruĆØja opƦine ƈitluk, u MeĆ°ugorju Ʀe se od 20 do 22. rujna održati Drugi meĆ°unarodni susret osoba s invaliditetom. Doznali smo da Ʀe glavnina programa tog Susret, kao i prošle godine, održavati u prostorijama MajĆØina sela BijakoviƦi, ali i u samom svetištu Kraljice mira.
 
ƈitluĆØki srednjoÅ”kolci posjetili ''Socijalnu samoposlugu'' u Rijeci
Četvrtak, 05 Rujan 2013
PUzorak Slikeroteklog vikenda (30.8.-1.9.), 21 uĆØenik iz srednje Škole ''Fra Slavko BarbariƦ'' iz ƈitluka te jedan uĆØenik iz 2. Osnovne škole iz Širokog Brijega, predvoĆ°eni profesorima Željkom BušiƦem i Marijom Šaravanjom, posjetili su ''Socijalnu samoposlugu'' u Rijeci koja najpotrebnijim graĆ°anima dijeli namirnice i higijenske potrepštine te pruža struĆØnu pomoƦ, a sve zahvaljujuƦi volonterima koji svoje slobodno vrijeme odvajaju za pomoƦ onima kojima je to najpotrebnije.
 
Humanitarni koncert ā€zvijezde za Tomuā€
Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2013
Uzorak SlikeHumanitarna akcija pod nazivom „Za Tomu“ odnosi se na pomoƦ Tomislavu Ɔutuku, roĆ°enom 1974. godine iz RužiƦa, opƦina Grude. Tomislav je obolio od brzo napredujuƦe multiple skleroze ĆØije su posljedice otežano hodanje, oduzetost, i dr.  Uništila mu je radnu sposobnost te njegovu ĆØetveroĆØlanu obitelj ostavila bez ikakvih primanja. On u ovako teškoj situaciji jednostavno treba našu pomoƦ.
 
UoĆØi koncerta "Za naÅ”e anĆ°ele": Mate BuliƦ posjetio ĆØlanove ĆØitluĆØke Udruge ā€žSusretā€œ [FOTO]
Četvrtak, 01 Kolovoz 2013
Uzorak SlikeNizom je puta do sada potvrĆ°eno da su estradni umjetnici uvijek spremni sudjelovati u humanitarnim i drugim akcijama u kojima se prikupljaju sredstva bilo za pomoƦ potrebitima, bolesnima i ugroženima bilo za potrebe obnove, ureĆ°enja ili zaštite svekolike hrvatske kulturne baštine. U nizu takvih hvale vrijednih dobrotvornih akcija sa svojim je prijateljima više puta sudjelovao „kralj hrvatske dijaspore“, popularni Brotnjak iz Donje Blatnice Mate BuliƦ.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 45 - 55 od 69