Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
BROTNJO SVAKA ƈAST: Prvi kombi noƦas kreƦe put Posavine
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2014
Uzorak SlikeKako smo vas veƦ izvijestili danas je zapoĆØela humanitarna akcija 'Brotnjo za Posavinu' u kojoj se prikuplja pomoƦ u hrani, vodi, lijekovima, higijenskim potrepštinama, odjeƦi i sl. Prvi dan akcije protjeĆØe odliĆØno, Brotnjaci su pokazali kako imaju veliko srce. Cijeli dan donose pomoƦ  to u velikim koliĆØinama što je za svaku pohvalu, a kad znamo da Ʀete time nekome doslovno pomoƦi u preživljavanju onda sreƦi nema kraja! Prvi kombi je napunjen do vrha raznim potrepštinama i noƦas kreƦe za Posavinu!
 
Urednovno vrijeme od 08-21 sat: Potrebni su voda, hrana, higijenske potrepŔtine, deke, lijekovi...
Nedjelja, 18 Svibanj 2014
Uzorak SlikeU ponedjeljak 19. svibnja u ƈitluku Ʀe zapoĆØet prikupljanje humanitarne pomoƦi za stanovništvo Bosanske Posavine. Zamolba svim Brotnjacima da se odazovu ovoj akciji koja je prijeko potrebna evakuiranom stanovništvu koje je u ovim nezapamƦenim poplavama ostalo bez svojih kuƦa, imovine i osnovnih uvjeta za život.  Kako doznajemo od organizatora, ĆØitluĆØke Mladeži HDZ-a, novac se neƦe prikupljati, ali zato hoƦe pitka voda (najbolje u plastiĆØnim bocama ili galonima), konzervirana hrana, deke, higijenske potrepštine (sapuni, toalet papir), odjeƦa, lijekovi…
 
ƈerin: TreƦa godiÅ”nja skupÅ”tina Humanitarne udruge fra Didak BuntiƦ
Četvrtak, 15 Svibanj 2014
Uzorak SlikeU utorak 13. svibnja 2014. godine u ƈerinu je održana treƦa godišnja skupština Humanitarne udruge fra Didak BuntiƦ. UoĆØi misnog slavlja održan je sastanak Predsjedništva i Nadzornog vijeƦa Udruge, te su ĆØlanovi imali prigodu uplatiti godišnju ĆØlanarinu. Sv. misu je predslavio fra Miljenko Mika StojiƦ, predsjednik Udruge, a zajedno s njim slavili su fra Dario Dodig, župnik u ƈerinu i fra Tihomir Bazina, župni vikar u ƈerinu.
 
Pokažimo solidarnost i pomozimo Ivanu PavloviƦu iz Neuma!
Petak, 21 Veljača 2014

Uzorak SlikeIvan PavloviƦ (24) iz Neuma nastradao je u prometnoj nesreƦi 22. prosinca 2013. godine i od tada se nalazi u komi. Zbog otežanog oporavka i nepredviĆ°enih dodatnih troškova Ivanovog lijeĆØenja, te potrebe odlaska u Krapinske Toplice u RH, obitelj PavloviƦ nije u moguƦnosti sama snositi troškove njegovog oporavka.

 
FOTO: Održan veliki BožiƦni humanitarni koncert
Utorak, 24 Prosinac 2013
Uzorak SlikeStoljeƦima su Brotnjaci poznati kao dobri i plemeniti ljudi, uvijek spremni i odluĆØni za pomoƦ, razumijevanje i suosjeƦanje za potrebe drugih. Ta njihova plemenitost i velikodušnost potvrdila se i u ovom predbožiƦnom vremenu bdijenja, nade, ĆØežnje, išĆØekivanja i priprave za BožiƦ, vremenu izražavanja ljubavi, darivanja i pomaganja potrebitih.
 
ZavrÅ”ni dan BožiƦnog sajma na platou Park & Shopa
Utorak, 24 Prosinac 2013
Uzorak SlikeDanas je završni dan BožiƦnog sajma na platou Park & Shopa na TromeĆ°i. Ova sajamska manifestacija završit Ʀe se velikom humanitarnom akcijom prodaje kuhanog vina, koju Ʀe svojom nazoĆØnošĆ¦u poduprijeti poznati hrvatski i broƦanski tenisaĆØ Ivan Dodig te pjevaĆØica Pamela Ramljak. 
 
FOTO: Održana prodajna izložba fotografija i umjetniĆØkih slika u organizaciji HU fra Didak BuntiƦ
Ponedjeljak, 23 Prosinac 2013
Uzorak SlikeHumanitarna udruga fra Didak BuntiƦ ƈitluk organizirala je božiƦnu prodajnu izložbu fotografija i umjetniĆØkih slika koja je od 20. – 22. prosinca 2013. godine održana u restoranu „Pivnica“ u MeĆ°ugorju. Cilj ove akcije je nabavka pomagala za potrebe bolesnika na prostoru Brotnja, iako Udruga iznajmljuje pomagala i korisnicima iz drugih sredina.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 34 - 44 od 69