Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
BROTNJO SVAKA ČAST: Prvi kombi noćas kreće put Posavine
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2014
Uzorak SlikeKako smo vas već izvijestili danas je započela humanitarna akcija 'Brotnjo za Posavinu' u kojoj se prikuplja pomoć u hrani, vodi, lijekovima, higijenskim potrepštinama, odjeći i sl. Prvi dan akcije protječe odlično, Brotnjaci su pokazali kako imaju veliko srce. Cijeli dan donose pomoć  to u velikim količinama što je za svaku pohvalu, a kad znamo da ćete time nekome doslovno pomoći u preživljavanju onda sreći nema kraja! Prvi kombi je napunjen do vrha raznim potrepštinama i noćas kreće za Posavinu!
 
Urednovno vrijeme od 08-21 sat: Potrebni su voda, hrana, higijenske potrepštine, deke, lijekovi...
Nedjelja, 18 Svibanj 2014
Uzorak SlikeU ponedjeljak 19. svibnja u Čitluku će započet prikupljanje humanitarne pomoći za stanovništvo Bosanske Posavine. Zamolba svim Brotnjacima da se odazovu ovoj akciji koja je prijeko potrebna evakuiranom stanovništvu koje je u ovim nezapamćenim poplavama ostalo bez svojih kuća, imovine i osnovnih uvjeta za život.  Kako doznajemo od organizatora, čitlučke Mladeži HDZ-a, novac se neće prikupljati, ali zato hoće pitka voda (najbolje u plastičnim bocama ili galonima), konzervirana hrana, deke, higijenske potrepštine (sapuni, toalet papir), odjeća, lijekovi…
 
Čerin: Treća godišnja skupština Humanitarne udruge fra Didak Buntić
Četvrtak, 15 Svibanj 2014
Uzorak SlikeU utorak 13. svibnja 2014. godine u Čerinu je održana treća godišnja skupština Humanitarne udruge fra Didak Buntić. Uoči misnog slavlja održan je sastanak Predsjedništva i Nadzornog vijeća Udruge, te su članovi imali prigodu uplatiti godišnju članarinu. Sv. misu je predslavio fra Miljenko Mika Stojić, predsjednik Udruge, a zajedno s njim slavili su fra Dario Dodig, župnik u Čerinu i fra Tihomir Bazina, župni vikar u Čerinu.
 
Pokažimo solidarnost i pomozimo Ivanu Pavloviću iz Neuma!
Petak, 21 Veljača 2014

Uzorak SlikeIvan Pavlović (24) iz Neuma nastradao je u prometnoj nesreći 22. prosinca 2013. godine i od tada se nalazi u komi. Zbog otežanog oporavka i nepredviđenih dodatnih troškova Ivanovog liječenja, te potrebe odlaska u Krapinske Toplice u RH, obitelj Pavlović nije u mogućnosti sama snositi troškove njegovog oporavka.

 
FOTO: Održan veliki Božićni humanitarni koncert
Utorak, 24 Prosinac 2013
Uzorak SlikeStoljećima su Brotnjaci poznati kao dobri i plemeniti ljudi, uvijek spremni i odlučni za pomoć, razumijevanje i suosjećanje za potrebe drugih. Ta njihova plemenitost i velikodušnost potvrdila se i u ovom predbožićnom vremenu bdijenja, nade, čežnje, iščekivanja i priprave za Božić, vremenu izražavanja ljubavi, darivanja i pomaganja potrebitih.
 
Završni dan Božićnog sajma na platou Park & Shopa
Utorak, 24 Prosinac 2013
Uzorak SlikeDanas je završni dan Božićnog sajma na platou Park & Shopa na Tromeđi. Ova sajamska manifestacija završit će se velikom humanitarnom akcijom prodaje kuhanog vina, koju će svojom nazočnošću poduprijeti poznati hrvatski i broćanski tenisač Ivan Dodig te pjevačica Pamela Ramljak. 
 
FOTO: Održana prodajna izložba fotografija i umjetničkih slika u organizaciji HU fra Didak Buntić
Ponedjeljak, 23 Prosinac 2013
Uzorak SlikeHumanitarna udruga fra Didak Buntić Čitluk organizirala je božićnu prodajnu izložbu fotografija i umjetničkih slika koja je od 20. – 22. prosinca 2013. godine održana u restoranu „Pivnica“ u Međugorju. Cilj ove akcije je nabavka pomagala za potrebe bolesnika na prostoru Brotnja, iako Udruga iznajmljuje pomagala i korisnicima iz drugih sredina.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 34 - 44 od 69