Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
SveuĆØiliÅ”te u Mostaru pokrenulo humanitarnu akciju za djevojĆØicu Marju LuĆØiƦ
Četvrtak, 11 Rujan 2014
Uzorak SlikeNa Filozofskom fakultetu  SveuĆØilišta u Mostara danas je organiziran donatorski susret pod sloganom „UĆØinimo dobro djelo“. RijeĆØ je o humanitarnoj akciji ĆØija je svrha  prikupiti  novac za obnovu dizala u zgradi u kojoj stanuje  Marja LuĆØiƦ. Marja je dvanaestogodišnja kƦer profesora i književnika Antuna LuĆØiƦa  koja boluje od autizma i radi lakšeg kretanja, s obzirom da sa svojom obitelji živi na sedmome katu,  potrebno joj je dizalo. 
 
Umirovljenicima umanjena svibanjska mirovina za 1 do 3 KM kao doprinos za Ŕtete od poplava
Petak, 06 Lipanj 2014
SUzorak Slikevim umirovljenicima koji žive u Federaciji BiH od mirovina za svibanj Ʀe biti obustavljen odreĆ°eni iznos kao doprinos humanitarnoj akciji koja je pokrenuta u cilju pomaganja umirovljenicima koji su najteže nastradali u nedavnim poplavama, navode iz Federalnog zavoda MIO. 
 
Na humanitarnom koncertu u MeĆ°ugorju prikupljeno 35 tisuƦa ā‚¬ za žrtve poplava
Srijeda, 04 Lipanj 2014
Uzorak SlikeMeĆ°ugorska župa, društvo vodiĆØa za hodoĆØasnike u župi i hodoĆØasnici koji trenutaĆØno borave u njoj su pokazali da imaju veliko srce. Organizirali su veliĆØanstveni koncert za pomoƦ poplavljenim podruĆØjima u BiH, Hr i srbiji. Više izvoĆ°aĆØa na pozornici zajedno je pjevalo i sviralo pred više od tri tisuƦe vatrenih župljana i hodoĆØasnika prijatelja MeĆ°ugorja. - piše današnji VeĆØernji List.
 
ZAGREB: Održan humanitarni koncert duhovne glazbe "Pomozimo zajedno!"
Utorak, 03 Lipanj 2014
Uzorak SlikePovodom obilježavanja druge godišnjice osnivanja Humanitarne udruge “fra Mladen HrkaƦ” i zavšetka akcije za nabavu prilagoĆ°enog kombi vozila za prijevoz invalida i slabo pokretnih osoba, sinoƦ je u Kristalnoj dvorani hotela The Westin Zagreb održan humanitarni koncert duhovne glazbe “Pomozimo zajedno” pod visokim pokroviteljstvom gradonaĆØelnika Zagreba gospodina Milana BandiƦa.
 
Veliki humanitarni koncert 11.kolovoza u Donjoj Blatnici
Četvrtak, 29 Svibanj 2014
NUzorak Slikeizom je puta do sada potvrĆ°eno da su estradni umjetnici uvijek spremni sudjelovati u humanitarnim i drugim akcijama u kojima se prikupljaju sredstva bilo za pomoƦ potrebitima, bolesnima i ugroženima bilo za potrebe obnove, ureĆ°enja ili zaštite svekolike hrvatske kulturne baštine. U nizu takvih hvale vrijednih dobrotvornih akcija sa svojim je prijateljima više puta sudjelovao „kralj hrvatske dijaspore“, popularni Brotnjak iz Donje Blatnice Mate BuliƦ. 
 
Humanitarna udruga ''Prijatelj'' organizira humanitarnu veĆØer za Darija KordiƦa
Četvrtak, 29 Svibanj 2014
UUzorak Slike organizaciji Humanitarne udruge "Prijatelji“ u prostorijama Eco sela Grabovica kod Tomislavgrada, u petak 30.svibnja s poĆØetkom u 20 sati biti Ʀe održana humanitarna donatorska veĆØer za obitelj hrvatskog uznika Darija KordiƦa, koji se nalazi u zatvoru u Grazu (Austrija) na izdržavanju dugogodišnje kazne zatvora po presudi Haškog tribunala.
 
U akciji 'Brotnjo za Posavinu' u tri dana prikupljeno i otpremljeno viÅ”e od 13 tona pomoƦi
Srijeda, 21 Svibanj 2014
Uzorak SlikeU protekla tri dana u ƈitluku je održana humanitarna  akcija „Brotnjo za Posavinu“ tijekom koje je prikupljeno i otpremljeno više od 13 tona humanitarne pomoƦi za tri posavske opƦine. Prvi kombi pomoƦ odvezao je odvezao juĆØer u Odžak, a ujedno to je bila i prva pomoƦ koju su stanovnici te opƦine uopƦe primili sa strane. Danas je jedan kamion pomoƦi dostavljen Orašju, a veĆØeras je napunjen još jedan koji Ʀe pomoƦ ujutro odvesti u Domaljevac.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 23 - 33 od 69