Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Sveučilište u Mostaru pokrenulo humanitarnu akciju za djevojčicu Marju Lučić
Četvrtak, 11 Rujan 2014
Uzorak SlikeNa Filozofskom fakultetu  Sveučilišta u Mostara danas je organiziran donatorski susret pod sloganom „Učinimo dobro djelo“. Riječ je o humanitarnoj akciji čija je svrha  prikupiti  novac za obnovu dizala u zgradi u kojoj stanuje  Marja Lučić. Marja je dvanaestogodišnja kćer profesora i književnika Antuna Lučića  koja boluje od autizma i radi lakšeg kretanja, s obzirom da sa svojom obitelji živi na sedmome katu,  potrebno joj je dizalo. 
 
Umirovljenicima umanjena svibanjska mirovina za 1 do 3 KM kao doprinos za štete od poplava
Petak, 06 Lipanj 2014
SUzorak Slikevim umirovljenicima koji žive u Federaciji BiH od mirovina za svibanj će biti obustavljen određeni iznos kao doprinos humanitarnoj akciji koja je pokrenuta u cilju pomaganja umirovljenicima koji su najteže nastradali u nedavnim poplavama, navode iz Federalnog zavoda MIO. 
 
Na humanitarnom koncertu u Međugorju prikupljeno 35 tisuća € za žrtve poplava
Srijeda, 04 Lipanj 2014
Uzorak SlikeMeđugorska župa, društvo vodiča za hodočasnike u župi i hodočasnici koji trenutačno borave u njoj su pokazali da imaju veliko srce. Organizirali su veličanstveni koncert za pomoć poplavljenim područjima u BiH, Hr i srbiji. Više izvođača na pozornici zajedno je pjevalo i sviralo pred više od tri tisuće vatrenih župljana i hodočasnika prijatelja Međugorja. - piše današnji Večernji List.
 
ZAGREB: Održan humanitarni koncert duhovne glazbe "Pomozimo zajedno!"
Utorak, 03 Lipanj 2014
Uzorak SlikePovodom obilježavanja druge godišnjice osnivanja Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać” i zavšetka akcije za nabavu prilagođenog kombi vozila za prijevoz invalida i slabo pokretnih osoba, sinoć je u Kristalnoj dvorani hotela The Westin Zagreb održan humanitarni koncert duhovne glazbe “Pomozimo zajedno” pod visokim pokroviteljstvom gradonačelnika Zagreba gospodina Milana Bandića.
 
Veliki humanitarni koncert 11.kolovoza u Donjoj Blatnici
Četvrtak, 29 Svibanj 2014
NUzorak Slikeizom je puta do sada potvrđeno da su estradni umjetnici uvijek spremni sudjelovati u humanitarnim i drugim akcijama u kojima se prikupljaju sredstva bilo za pomoć potrebitima, bolesnima i ugroženima bilo za potrebe obnove, uređenja ili zaštite svekolike hrvatske kulturne baštine. U nizu takvih hvale vrijednih dobrotvornih akcija sa svojim je prijateljima više puta sudjelovao „kralj hrvatske dijaspore“, popularni Brotnjak iz Donje Blatnice Mate Bulić. 
 
Humanitarna udruga ''Prijatelj'' organizira humanitarnu večer za Darija Kordića
Četvrtak, 29 Svibanj 2014
UUzorak Slike organizaciji Humanitarne udruge "Prijatelji“ u prostorijama Eco sela Grabovica kod Tomislavgrada, u petak 30.svibnja s početkom u 20 sati biti će održana humanitarna donatorska večer za obitelj hrvatskog uznika Darija Kordića, koji se nalazi u zatvoru u Grazu (Austrija) na izdržavanju dugogodišnje kazne zatvora po presudi Haškog tribunala.
 
U akciji 'Brotnjo za Posavinu' u tri dana prikupljeno i otpremljeno više od 13 tona pomoći
Srijeda, 21 Svibanj 2014
Uzorak SlikeU protekla tri dana u Čitluku je održana humanitarna  akcija „Brotnjo za Posavinu“ tijekom koje je prikupljeno i otpremljeno više od 13 tona humanitarne pomoći za tri posavske općine. Prvi kombi pomoć odvezao je odvezao jučer u Odžak, a ujedno to je bila i prva pomoć koju su stanovnici te općine uopće primili sa strane. Danas je jedan kamion pomoći dostavljen Orašju, a večeras je napunjen još jedan koji će pomoć ujutro odvesti u Domaljevac.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 23 - 33 od 69