Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Karitativna akcija "I oni su naša braća"
Subota, 05 Prosinac 2015
Uzorak SlikeI ove godine naše bratstvo Trećega franjevačkog reda i Frame organiziraju Karitativnu akciju pod nazivom "I oni su naša braća". Akcija će se održati između 2. i 3. nedjelje Došašća. Svatko od vas može svojim prilogom pomoći onima koji su pomoći potrebni da i njima Božić bude što radosniji. Bilo bi dobro da se kao zajednica u što većem broju pridružimo ovoj akciji te pomognemo našim župljanima (u vidu hrane koja je nepropadljiva, higijenskih potrepština i drugih stvari). 
 
Hitno je potrebno 6.900 €: Otac četvero djece mora na operaciju u Zagreb
Subota, 10 Listopad 2015
Uzorak SlikeCrveni križ Općine Čapljina pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za operaciju Vedrana Dodiga - Bekija. Vedran je rođen 1978. godine u Čapljini, suprug je i otac četvero djece u dobi od 3 do 12 godina. Prije šest mjeseci dijagnosticiran mu je tumor mozga i ostalih dijelova središnjeg živčanog sustava. U SKB Mostar 12. svibnja izvršena je operacija koja je djelomično uspjela - zbog kompleksnosti nije sve moglo biti odstranjeno.
 
Sporazum o suradnji između Udruga „Fra Didak Buntić“ iz Čitluka i „Kap ljubavi“ iz Tomislavgrada
Subota, 08 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeHumanitarne Udruge „fra Didak Buntić“ i „Kap ljubavi“ , iako su tijekom svoga humanitarnog rada stalno u kontaktu, u četvrtak su i službeno dogovorili i pravac i oblasti u kojima će njihova suradnja doći do većeg stupnja djelovanja, a u cilju pomaganja bolesnim osobama kako bi ta pomoć bila što kvalitetnija, bolji i brža. Udruga „Kap ljubavi“ iz Tomislavrada djeluje već 16 godina i prostor koji pokrivaju svojim radom je cijela Bosna i Hercegovina.
 
Humanitarna udruga „Fra Didak Buntić“ u svom radu pomogla više od 200 bolesnika
Srijeda, 29 Srpanj 2015
Uzorak SlikeProšle su četiri godine od osnivanja Humanitarne udruge„Fra Didak Buntić“ koja je za svoju misiju odabrala pomaganje bolesnicima putem besplatnog iznajmljivanja raznih pomagala za bolesnike. Jučer je u Čerinu održana redovita skupština Udruge koja se može pohvaliti da je do sada u svom radu pomogla  više od 200 bolesnika. Više puta iz ove Udruge pozivali su žitelje općine Čitluk, jer je ova udruga prvenstveno zamišljena za pomaganje bolesnicima u ovoj općini, „Pomozite nam pomagati“, a i jučer se ne mali broj žitelja odazvao i uplatio godišnju članarinu prije sv. Mise i same skupštine.
 
Godišnja skupština HU fra Didak Buntić biti će održana u utorak 28. srpnja
Utorak, 21 Srpanj 2015
ČUzorak Slikeetvrta godišnja skupština Humanitarne udruge fra Didak Buntić biti će održana u župnom centru u Čerinu u utorak 28. srpnja 2015. godine s početkom u 18:30 sati. Ova Udruga pomaže bolesnicima na prostoru Brotnja i šire, iznajmljujući besplatno razna pomagala za bolesnike. U tomu im pomažu dobri i spremni ljudi. Jedan način pomaganja jest i uplata godišnje članarine.
 
Brotnjaci velikodušno darivali krv: Prikupljene 53 doze za potrebe SKB Mostar
Četvrtak, 16 Travanj 2015
Uzorak SlikeBrotnjaci su nizom puta do sada na djelu potvrdili da imaju veliko srce i razumijevanja za ljude pokraj sebe te da su uvijek spremni pomoći  bolesnima, nemoćnima i onima koji su u nevolji. To su još jednom najzornije potvrdili i čitlučki srednjoškolci, ali i ostali Brotnjaci, koji su se  danas masovno odazvali i velikodušno uključili  u plemenitu akciju dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe SKBC Mostar.
 
Dobročinitelji iz Italije pomažu Rehabilitacijski centar Sveta obitelj u Mostaru
Petak, 10 Travanj 2015
Uzorak SlikeU državi koja nije dovoljno osjetljiva za socijalne potrebe vlastitih građana doprinos humanitarnih i nevladinih organizacija je nemjerljiv i iznad svega dragocjen. Ne možemo ni zamisliti trenutak da nekoliko humanitarnih i nevladinih organizacija koje skrbe za najranjiviju populaciju, radi materijalnih razloga i nepostojeće ili nedovoljne potpore nadležnih ustanova i odjela zatvore svoja vrata i prestanu skrbiti o svojim korisnicima.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 12 - 22 od 69