Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Karitativna akcija "I oni su naÅ”a braƦa"
Subota, 05 Prosinac 2015
Uzorak SlikeI ove godine naÅ”e bratstvo TreƦega franjevaĆØkog reda i Frame organiziraju Karitativnu akciju pod nazivom "I oni su naÅ”a braƦa". Akcija Ʀe se održati izmeĆ°u 2. i 3. nedjelje DoÅ”aÅ”Ć¦a. Svatko od vas može svojim prilogom pomoƦi onima koji su pomoƦi potrebni da i njima BožiƦ bude Å”to radosniji. Bilo bi dobro da se kao zajednica u Å”to veƦem broju pridružimo ovoj akciji te pomognemo naÅ”im župljanima (u vidu hrane koja je nepropadljiva, higijenskih potrepÅ”tina i drugih stvari). 
 
Hitno je potrebno 6.900 ā‚¬: Otac ĆØetvero djece mora na operaciju u Zagreb
Subota, 10 Listopad 2015
Uzorak SlikeCrveni križ OpƦine ƈapljina pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja novĆØanih sredstava za operaciju Vedrana Dodiga - Bekija. Vedran je roĆ°en 1978. godine u ƈapljini, suprug je i otac ĆØetvero djece u dobi od 3 do 12 godina. Prije Å”est mjeseci dijagnosticiran mu je tumor mozga i ostalih dijelova srediÅ”njeg živĆØanog sustava. U SKB Mostar 12. svibnja izvrÅ”ena je operacija koja je djelomiĆØno uspjela - zbog kompleksnosti nije sve moglo biti odstranjeno.
 
Sporazum o suradnji izmeĆ°u Udruga ā€žFra Didak BuntiƦā€œ iz ƈitluka i ā€žKap ljubaviā€œ iz Tomislavgrada
Subota, 08 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeHumanitarne Udruge „fra Didak BuntiƦ“ i „Kap ljubavi“ , iako su tijekom svoga humanitarnog rada stalno u kontaktu, u ĆØetvrtak su i službeno dogovorili i pravac i oblasti u kojima Ʀe njihova suradnja doƦi do veƦeg stupnja djelovanja, a u cilju pomaganja bolesnim osobama kako bi ta pomoƦ bila što kvalitetnija, bolji i brža. Udruga „Kap ljubavi“ iz Tomislavrada djeluje veƦ 16 godina i prostor koji pokrivaju svojim radom je cijela Bosna i Hercegovina.
 
Humanitarna udruga ā€žFra Didak BuntiƦā€œ u svom radu pomogla viÅ”e od 200 bolesnika
Srijeda, 29 Srpanj 2015
Uzorak SlikeProšle su ĆØetiri godine od osnivanja Humanitarne udruge„Fra Didak BuntiƦ“ koja je za svoju misiju odabrala pomaganje bolesnicima putem besplatnog iznajmljivanja raznih pomagala za bolesnike. JuĆØer je u ƈerinu održana redovita skupština Udruge koja se može pohvaliti da je do sada u svom radu pomogla  više od 200 bolesnika. Više puta iz ove Udruge pozivali su žitelje opƦine ƈitluk, jer je ova udruga prvenstveno zamišljena za pomaganje bolesnicima u ovoj opƦini, „Pomozite nam pomagati“, a i juĆØer se ne mali broj žitelja odazvao i uplatio godišnju ĆØlanarinu prije sv. Mise i same skupštine.
 
GodiÅ”nja skupÅ”tina HU fra Didak BuntiƦ biti Ʀe održana u utorak 28. srpnja
Utorak, 21 Srpanj 2015
ƈUzorak Slikeetvrta godišnja skupština Humanitarne udruge fra Didak BuntiƦ biti Ʀe održana u župnom centru u ƈerinu u utorak 28. srpnja 2015. godine s poĆØetkom u 18:30 sati. Ova Udruga pomaže bolesnicima na prostoru Brotnja i šire, iznajmljujuƦi besplatno razna pomagala za bolesnike. U tomu im pomažu dobri i spremni ljudi. Jedan naĆØin pomaganja jest i uplata godišnje ĆØlanarine.
 
Brotnjaci velikoduŔno darivali krv: Prikupljene 53 doze za potrebe SKB Mostar
Četvrtak, 16 Travanj 2015
Uzorak SlikeBrotnjaci su nizom puta do sada na djelu potvrdili da imaju veliko srce i razumijevanja za ljude pokraj sebe te da su uvijek spremni pomoƦi  bolesnima, nemoƦnima i onima koji su u nevolji. To su još jednom najzornije potvrdili i ĆØitluĆØki srednjoškolci, ali i ostali Brotnjaci, koji su se  danas masovno odazvali i velikodušno ukljuĆØili  u plemenitu akciju dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe SKBC Mostar.
 
DobroĆØinitelji iz Italije pomažu Rehabilitacijski centar Sveta obitelj u Mostaru
Petak, 10 Travanj 2015
Uzorak SlikeU državi koja nije dovoljno osjetljiva za socijalne potrebe vlastitih graĆ°ana doprinos humanitarnih i nevladinih organizacija je nemjerljiv i iznad svega dragocjen. Ne možemo ni zamisliti trenutak da nekoliko humanitarnih i nevladinih organizacija koje skrbe za najranjiviju populaciju, radi materijalnih razloga i nepostojeƦe ili nedovoljne potpore nadležnih ustanova i odjela zatvore svoja vrata i prestanu skrbiti o svojim korisnicima.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 12 - 22 od 69