Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Godišnja skupština Humanitarne udruge Fra Didak Buntić – 7. ožujka 2017. u Čerinu
Utorak, 28 Veljača 2017

Uzorak Slike

Humanitarna udruga fra Didak Buntić pomaže bolesnicima na prostoru Brotnja i šire, iznajmljujući besplatno razna pomagala za bolesnike. U tomu nam pomažu dobri i spremni ljudi. Jedan način pomaganja jest i uplata godišnje članarine.

 
Humanitarna akcija Božićna čaša zajedništva "I oni su naša braća" sutra u Čitluku
Subota, 10 Prosinac 2016

Uzorak SlikeKao i prošle, tako i ove godine, Franjevački svjetovni red i Frama Čitluk organiziraju humanitarno blagdansko druženje pod nazivom Božićna čašica zajedništva "I oni su naša braća". Cilj ovog projekta je da u užurbanom vremenu malo zastanemo, nađemo vremena jedni za druge i skupa se družimo, a ujedno da pomognemo onima kojima je naša pomoć potrebna.

 
Fra Mario Knezović za studentski dom „Dompes“ u Mostaru donirao 10 tisuća KM
Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016

Uzorak SlikeKarizmatični svećenik, franjevac Mario Knezović, dugogodišnji urednik i novinar radijske postaje Mir, Međugorje, suradnik mnogih glasila, uplatio je 10 tisuća maraka, prihod od prodaje knjige „Nisam šutio“ za gradnju studentskog doma Dompes u Mostaru. Knjiga „Nisam šutio – otvoreno o crkvi, politici i društvenim događanjima“ predstavlja zbirku Knezovićevih kolumni objavljenih u mjesečniku Naša ognjišta u razdoblju od 2011. do 2016. Nakladnička kuća „Naša ognjišta“ iz Tomislavgrada su ujedno i nakladnik te, u njihovoj bogatoj izdavačkoj djelatnosti, već 214 knjige.

 
Još jedna lijepa priča iz Rame: Novi anonimni dobročinitelj pomogao 17 obitelji
Subota, 03 Prosinac 2016
Uzorak SlikePrije tjedan dana portal Rama-Prozor.info objavio je priču o anonimnom Ramcu koji je platio struju za 16 dužnika kako bi Božić dočekali što radosnije.  Možda potaknut dobrim djelom i lijepom gestom ovog anonimnog dobročinitelja, krajem ovog tjedna u odjel opskrbe Elektroprivrede HZ HB u Prozoru, preko posrednika, novi dobročinitelj uplatio je novce s istim ciljem i istom željom; anonimno, svojim činom pomoći najpotrebnijima u općini Prozor-Rama kako bi Božić dočekali radosno – doznaje portal Rama-Prozor.info.
 
Nastavak humanitarne akcije "Pomozimo jedni drugima" u petak 2. prosinca u vremenu od 9 do 18 sati
Četvrtak, 01 Prosinac 2016
Uzorak SlikeHumanitarna akcija "Pomozimo jedni drugima" se nastavlja. Pomoći možete u petak 2. prosinca 2016.  u vremenu od 9 do 18 sati, tako što ćete donijeti hranu i higijenske potrepštine u hol Kino dvorane u Čitluku. Svi ste dobrodošli i s malom pomoći svih nas može se puno toga napraviti. Upoznati ste s tim kako je akcija namijenjena žiteljima Brotnja koji su u teškoj situaciji. 
 
Zajednica žena HDZ-a BiH donirala 20.000 KM mostarskoj bolnici
Ponedjeljak, 28 Studeni 2016
PUzorak Slikeredstavnice Gradskog odbora Zajednice žena HDZ-a BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Mostar danas su uručile 20 tisuća konvertibilnih maraka za osnivanje banke koštane srži pri Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar. Donirani iznos prikupljen je na osmoj humanitarnoj večeri koju je organizirao mostarski Gradski odbor Zajednice žena HDZ-a BiH.
 
Javni poziv na donatorsku večer "Pomozimo zajedno"
Utorak, 15 Studeni 2016

Uzorak SlikePozivaju se svi gospodarstvenici, institucije i ljudi dobre volje da sudjeluju na donatorskoj večeri pod nazivom "Pomozimo zajedno" koja će se održati 23.11.2016.g. u dvorani Queen hotela Mepas u Mostaru sa početkom u 19,00 sati. Ukupan prihod od donacija ide za rad i djelovanje humanitarne udruge "fra Mladen Hrkač"  koja pomaže osobama koje se liječe u Zagrebu kroz pružanje besplatnog smještaja, prehrane, prijevoza, administracijske pomoći i nastavka školovanja za djecu školske dobi.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 11 od 69