Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
GodiÅ”nja skupÅ”tina Humanitarne udruge Fra Didak BuntiƦ ā€“ 7. ožujka 2017. u ƈerinu
Utorak, 28 Veljača 2017

Uzorak Slike

Humanitarna udruga fra Didak BuntiƦ pomaže bolesnicima na prostoru Brotnja i Å”ire, iznajmljujuƦi besplatno razna pomagala za bolesnike. U tomu nam pomažu dobri i spremni ljudi. Jedan naĆØin pomaganja jest i uplata godiÅ”nje ĆØlanarine.

 
Humanitarna akcija BožiƦna ĆØaÅ”a zajedniÅ”tva "I oni su naÅ”a braƦa" sutra u ƈitluku
Subota, 10 Prosinac 2016

Uzorak SlikeKao i proÅ”le, tako i ove godine, FranjevaĆØki svjetovni red i Frama ƈitluk organiziraju humanitarno blagdansko druženje pod nazivom BožiƦna ĆØaÅ”ica zajedniÅ”tva "I oni su naÅ”a braƦa". Cilj ovog projekta je da u užurbanom vremenu malo zastanemo, naĆ°emo vremena jedni za druge i skupa se družimo, a ujedno da pomognemo onima kojima je naÅ”a pomoƦ potrebna.

 
Fra Mario KnezoviƦ za studentski dom ā€žDompesā€œ u Mostaru donirao 10 tisuƦa KM
Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016

Uzorak SlikeKarizmatiĆØni sveƦenik, franjevac Mario KnezoviƦ, dugogodiÅ”nji urednik i novinar radijske postaje Mir, MeĆ°ugorje, suradnik mnogih glasila, uplatio je 10 tisuƦa maraka, prihod od prodaje knjige ā€žNisam Å”utioā€œ za gradnju studentskog doma Dompes u Mostaru. Knjiga ā€žNisam Å”utio ā€“ otvoreno o crkvi, politici i druÅ”tvenim dogaĆ°anjimaā€œ predstavlja zbirku KnezoviƦevih kolumni objavljenih u mjeseĆØniku NaÅ”a ognjiÅ”ta u razdoblju od 2011. do 2016. NakladniĆØka kuƦa ā€žNaÅ”a ognjiÅ”taā€œ iz Tomislavgrada su ujedno i nakladnik te, u njihovoj bogatoj izdavaĆØkoj djelatnosti, veƦ 214 knjige.

 
JoÅ” jedna lijepa priĆØa iz Rame: Novi anonimni dobroĆØinitelj pomogao 17 obitelji
Subota, 03 Prosinac 2016
Uzorak SlikePrije tjedan dana portal Rama-Prozor.info objavio je priĆØu o anonimnom Ramcu koji je platio struju za 16 dužnika kako bi BožiƦ doĆØekali Å”to radosnije.  Možda potaknut dobrim djelom i lijepom gestom ovog anonimnog dobroĆØinitelja, krajem ovog tjedna u odjel opskrbe Elektroprivrede HZ HB u Prozoru, preko posrednika, novi dobroĆØinitelj uplatio je novce s istim ciljem i istom željom; anonimno, svojim ĆØinom pomoƦi najpotrebnijima u opƦini Prozor-Rama kako bi BožiƦ doĆØekali radosno ā€“ doznaje portal Rama-Prozor.info.
 
Nastavak humanitarne akcije "Pomozimo jedni drugima" u petak 2. prosinca u vremenu od 9 do 18 sati
Četvrtak, 01 Prosinac 2016
Uzorak SlikeHumanitarna akcija "Pomozimo jedni drugima" se nastavlja. PomoƦi možete u petak 2. prosinca 2016.  u vremenu od 9 do 18 sati, tako Å”to Ʀete donijeti hranu i higijenske potrepÅ”tine u hol Kino dvorane u ƈitluku. Svi ste dobrodoÅ”li i s malom pomoƦi svih nas može se puno toga napraviti. Upoznati ste s tim kako je akcija namijenjena žiteljima Brotnja koji su u teÅ”koj situaciji. 
 
Zajednica žena HDZ-a BiH donirala 20.000 KM mostarskoj bolnici
Ponedjeljak, 28 Studeni 2016
PUzorak Slikeredstavnice Gradskog odbora Zajednice žena HDZ-a BiH ā€žKraljica Katarina KosaĆØaā€œ Mostar danas su uruĆØile 20 tisuƦa konvertibilnih maraka za osnivanje banke koÅ”tane srži pri SveuĆØiliÅ”noj kliniĆØkoj bolnici Mostar. Donirani iznos prikupljen je na osmoj humanitarnoj veĆØeri koju je organizirao mostarski Gradski odbor Zajednice žena HDZ-a BiH.
 
Javni poziv na donatorsku veĆØer "Pomozimo zajedno"
Utorak, 15 Studeni 2016

Uzorak SlikePozivaju se svi gospodarstvenici, institucije i ljudi dobre volje da sudjeluju na donatorskoj veĆØeri pod nazivom "Pomozimo zajedno" koja Ʀe se održati 23.11.2016.g. u dvorani Queen hotela Mepas u Mostaru sa poĆØetkom u 19,00 sati. Ukupan prihod od donacija ide za rad i djelovanje humanitarne udruge "fra Mladen HrkaĆØ"  koja pomaže osobama koje se lijeĆØe u Zagrebu kroz pružanje besplatnog smjeÅ”taja, prehrane, prijevoza, administracijske pomoƦi i nastavka Å”kolovanja za djecu Å”kolske dobi.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 1 - 11 od 69