Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
MNL Brotnjo 2010
Drugo mjesto za atleti├Ęarke Brotnja
Srijeda, 29 Rujan 2010
 ├łITLUK - Na ekipnom juniorskom prvenstvu BiH odr┼żanom u nedjelju u Zenici, atleti├Ęarke Brotnja osvojile su drugo mjesto. Time su potvrdile uspješnu sezonu i reputaciju jednog od najboljih klubova u dr┼żavi. -Biti drugi iza velikih gradova kao što su Zenica, Banja Luka, Sarajevo j veliki je uspjeh ne samo zbog toga sto su ovo ve├Ži gradovi, nego sto imaju veliku povijest kluba, neki cak i preko 50 godina a napominjem da je Atletski klub Brotnjo osnovan nešto više od 5 godina. 
 
'Liga Hercegovine 2010.' od 17.-24. kolovoza u Kruševu
Srijeda, 11 Kolovoz 2010
Uzorak Slike├łITLUK - Ovogodišnja Malonogometna liga mjesnih zajednica op├Žine ├łitluk došla je do svoje završnice, preostala je još nedjeljna finalna utakmica na Barama. Po├Ęetkom sljede├Žeg tjedna, to├Ęnije u utorak, zapo├Ęet ├Že Malonogometno natjecanje op├Žinskih pobjednika mjesnih zajednica „Liga Hercegovine 2010.“  u kojoj ├Že sudjelovati mom├Ęadi iz Mostara, Širokog Brijega, ├łitluka, Ljubuškog, ├łapljine, Tomislavgrada, Posušja, Stoca i Gruda.
 
MNL Brotnjo 2010: U finalu Krehin Gradac i ├łerin (FOTO)
Utorak, 10 Kolovoz 2010
Uzorak SlikeBLIZANCI - Sve je odlu├Ęeno: u finalu ovogodišnje MNL MZ op├Žine ├łitluk –igrat ├Že mom├Ęadi Krehin Graca i ├łerina. Odluka o tome „pala“ je u ponedjeljak nave├Ęer u spektakularnim polufinalnim susretima Krehin Gradac-Bileti├Ži i ├łerin-Me├░ugorje, koji su pred 2.500 gledatelja odigrani na ŠC u Blizancima. 
 
Plasman u polufinale izborili Me├░ugorje, ├łerin, Krehin Gradac i Bileti├Ži
Petak, 06 Kolovoz 2010
Uzorak Slike├łITLUK - U uzvratnim ├Ęetvrtfinalnim susretima, koji su se igrali u srijedu i ├Ęetvrtak, plasman u polufinale ovogodišnje Malonogometne lige MZ op├Žine ├łitluk izborile su mom├Ęadi Me├░ugorja, ├łerina, Krehin Graca i Bileti├Ža. Prva dva uzvratna susreta odigrana su u srijedu kasno nave├Ęer na SC u Donjem Malom Ogra├░eniku, a pratilo ih je nekoliko stotina navija├Ęa. 
 
Odigrani prvi susreti ├Ęetvrtzavr┼ínice MNL Brotnjo 2010.
Utorak, 03 Kolovoz 2010
Uzorak Slike├łITLUK - Sino├Ž su odigrana dva susreta ├Ęetvrtzavršnice Malonogometne lige mjesnih zajednica op├Žine ├łitluk. U prvoj utakmici Me├░ugorje je s 5:0 deklasiralo Gornju Blatnicu. U drugome dvoboju ├łerin i Gradni├Ži su odigrali neriješeno, 1:1.
 
Raspored osmine finala MNL ÔÇ×Brotnjo 2010ÔÇť
Subota, 24 Srpanj 2010
Uzorak Slike├łITLUK - Donosimo vam raspored osmine finala ovogodišnje Malonogometne lige Mjesnih zajednica op├Žine ├łitluk „Brotnjo 2010“. U završni dio natjecanja plasiralo se 8 mom├Ęadi, a to su Vionica, Bileti├Ži, Donji Hamzi├Ži, ├łitluk Selo, ├łali├Ži, Me├░ugorje, Pao├Ęa-Vidovi├Ži i ├łerin.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 1 - 10 od 12