Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Potpolje i Blatnica u borbi za naslov
Petak, 25 Ožujak 2011
Uzorak SlikeČITLUK - Sutra će biti odigrana završnica Malonogometne lige veterana MZ općine Čitluk.  Za naslov pobjednika borit će se branitelj naslova Potpolje  i  Blatnica. Utakmica je na rasporedu u 20 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk. 
 
Danas započinje Liga veterana MZ općine Čitluk
Subota, 05 Veljača 2011
Uzorak SlikeČITLUK - Danas u 17,30 sati u Gradskoj športskoj dvorani započinje 7. malonogometno natjecanje momčadi veterana mjesnih zajednica općine Čitluk. U natjecanju sudjeluje 10 momčadi koje su raspoređene u dvije skupine po 5 i igraju po jednostrukom bod sustavu. Donosimo raspored odigravanja utakmica;
 
Uskoro počinje Malonogometna liga veterana mjesnih zajednica općine Čitluk
Petak, 14 Siječanj 2011
Uzorak SlikeČITLUK - Sedmu godinu zaredom Športski savez Brotnja organizira Malonogometno natjecanje momčadi veterana mjesnih zajednica općine Čitluk. Natjecanje počinje 5. veljače, a sve utakmice igrat će  subotom i nedjeljom u večernjim satima u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku.
 
Potpolje i Ograđenik/Dragićina u finalu Lige veratana MZ općine Čitluk
Nedjelja, 14 Ožujak 2010
http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti2010/liga.veterana2.jpgČITLUK - U finalu šestog izdanja Malonogometne lige veterana MZ Čitluk igrat će Potpolje i Ograđenik / Dragićina. U prvom susretu Potpolje je svadalo Blatnicu rezultatom 3:2.Već u 1. minuti Dragan Šakota dovodi Potpolje u vodstvo.
 
U subotu polufinale Lige veterana MZ Čitluk
Ponedjeljak, 08 Ožujak 2010
 ČITLUK - U ovogodišnjem polufinalu Lige veterana igrat će Potpolje, Ograđenik/Dragićina, Čitluk Selo i Blatnica. Branitelj naslova i trostruki osvajač lige Potpolje sa 6:1 je pobijedio Krehin Gradac, a Ograđenik/Dragićina Dobro Selo 3:2. Polufinale su izborili i Čitluk Selo pobjedom 1:0 protiv Blizanaca te Blatnica koja je nadvisila Služanj 5:3.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 5 od 12