Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Reagiranje Generalne konzulice Republike Turske u Mostaru na pisanje portala Brotnjo.info
Četvrtak, 23 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na službenu e-mail adresu portala Brotnjo.info zaprimili smo reakciju Generalne konzulice Republike Turske u Mostaru gĆ°e. AyĀŗe Selcan ĀŖanlı u kojemu je demantirala da je Yunus Emre Institut organizirao dijeljenje stripa posveƦenog ā€žDuhovnom graditelju Bosne: Ajvaz-dedi i svim njegovim sljedbenicimaā€œ.
 
PriopƦenje ministra MUP-a HNŽ gosp. SlaĆ°ana Bevande
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017

Uzorak Slike

Povodom kvalitetno planirane, organizirane i uspjeÅ”no provedene  operativne akcije ā€žIzbori Stolac 2017. godineā€œ,  ministar MUP-a HercegovaĆØko-neretvanske županije gosp. SlaĆ°an Bevanda obratio se priopƦenjem za javnost,

 
Zahvala OpƦinskog odbora HDZ BiH Stolac
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017

Uzorak Slike

OpƦinski odbor HDZ BiH Stolac zahvaljuje svima koji su na ponovljenim lokalnim izborima u OpƦini Stolac dali svoj glas hrvatskom kandidatu za naĆØelnika, g. Stjepanu BoÅ”koviƦu i listi za OpƦinsko vijeƦe Stolac, na ĆØelu s dr. Kazimirom Ragužem, ostvarivÅ”i tako apsolutnu pobjedu HDZ BiH u ovoj OpƦini. 

 
MUP HNŽ: NeƦe se tolerirati ni najmanji ekscesi, naruÅ”avanje javnog reda i mira ili ometanje izbora
Petak, 17 Veljača 2017
Uzorak Slike

SlaĆ°an Bevanda, ministar unutarnjih poslova MUP-a HNŽ  i Ilija LasiƦ, komesar Uprave policije MUP-a HNŽ posjetili su danas PS Stolac,  te održali radni sastanak s ĆØlanovima operativnog  stožera  akcije ā€žIzbori-Stolac 2017.godineā€œ.
 
HGSS-u se u sred intervencije pokvarilo jedino vozilo: Nadležne mole za pomoƦ!
Četvrtak, 19 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Pripadnici HGSS-a ƈitluk ā€“ MeĆ°ugorje danas su sudjelovali u potrazi u PoĆØitelju za nestalom Feridom Dizdar. Nažalost, tijekom transporta ljudi u zone potrage naÅ”e JEDINO vozilo je ponovno doživjelo oÅ”teƦenje motora ā€“ objavljeno je na službenoj facebook stranici ĆØitluĆØkog HGSS-a.

 
BožiƦna ĆØestitka NaĆØelnika opƦine i Predsjednika OpƦinskog vijeƦa ƈitluk
Petak, 23 Prosinac 2016
Uzorak SlikeU nadi da Ʀe BožiƦ i božiƦne blagdane provesti u toplini obiteljskog doma, naĆØelnik opƦine ƈitluk Marin RadiÅ”iƦ i predsjednik OpƦinskog vijeƦa ƈitluk Predrag Smoljan, svim Brotnjacima i ljudima dobre volje uputili su blagdansku ĆØestitku. PoÅ”tovani Brotnjaci, u ime djelatnika OpƦine ƈitluk, vijeƦnika OpƦinskog vijeƦa ƈitluk i u svoje osobno ime upuƦujemo Vam iskrene ĆØestitke. Ovi blagdani mira i dobra, koji nadahnjuju ljude da ĆØine dobro, neka svim katolicima i ljudima dobro volje donesu u živote i srca posebnu radost, ozraĆØje mira, meĆ°usobnog zajedniÅ”tva i razumijevanja. 
 
Tomislav MartinoviƦ VSTV-u BiH: Ovakvim se odlukama ruÅ”i pravosudni sustav
Ponedjeljak, 14 Studeni 2016
Uzorak SlikeZamjenik predsjedatelja SkupÅ”tine HNŽ-a Tomislav MartinoviƦ uputio je dopis Visokom sudbenom i tužiteljskom vijeƦu BiH, a koji se odnosi na izvrÅ”ena imenovanja ĆØetiri sutkinje u OpƦinskom sudu u ƈitluku od strane te institucije. MartinoviƦ je upozorio kako se ovakvim Odlukama  ruÅ”i pravosudni sustav, izaziva nepovjerenje  u sudsku instituciju koja joÅ” nije ni poĆØela sa radom, a veƦ je optereƦena sumnjama u pristranost i politizaciju.PriopƦenje prenosimo u cijelosti:
 
HDZ Stolac: Nasilnik Kaplan pokuÅ”ava obmanuti javnost iznoseƦi laži i optužbe
Četvrtak, 06 Listopad 2016

Uzorak SlikeOpƦinski odbor HDZ BiH Stolac i hrvatski kandidat za naĆØelnika OpƦine, gosp. Stjepan BoÅ”koviƦ zgroženi su medijskim linĆØom na HDZ BiH u Stocu, kao i na njegove predstavnike. U juĆØeraÅ”njem gostovanju u Dnevniku TV1 kandidat za naĆØelnika ispred Inicijative za Stolac, Salmir Kaplan iznio je niz notornih laži i optužbi na HDZ Stolac. Iako postoje mnogobrojni svjedoci koji svjedoĆØe istinitom dogaĆ°aju kada je Kaplan u sred bijela dana u svom nasilniĆØkom pohodu izudarao ĆØlana biraĆØkog odbora gosp. Marija Raguža, on to javno negira obmanjujuƦi cjelokupnu javnost.

 
Braniteljske zadruge demantirale da su podržale kandidaturu Pere BarbariƦa
Srijeda, 28 Rujan 2016
Uzorak SlikeNakon Å”to su neke tiskovine i portali objavili obavijest kako ā€œbraniteljske zadruge opƦine ƈitluk daju potporu Peri BarbariƦu Pepijuā€ oglasili su se predstavnici dvije navedene udruge koje su trenutno u postupku registracije. Predsjednik Udruge ā€œZaboravljeni braniteljiā€ Marijan BuliƦ, koji je ujedno i direktor Braniteljske zadruge ā€œKrÅ”ā€ i Željko OstojiƦ, ĆØlan Braniteljske zadruge ā€œĆˆagaljā€ i tajnik ā€œZaboravljenih braniteljaā€ oÅ”tro osuĆ°uju ovakve napise istiĆØuƦi da se radi o pokuÅ”aju obmane broƦanske javnosti.
 
Premier kladionica traži javnu ispriku od NovaliƦa: Kladionice usporedio s drogom i prostitucijom!
Petak, 16 Rujan 2016
Uzorak SlikePovodom izjave predsjednika Vlade Federacije BiH, Fadila NovaliƦa: ''Voljeli bi da igara na sreƦu nema nikako, usprkos tome Å”to zapoÅ”ljavaju viÅ”e od 4.000 radnika. Mislimo da je to Å”teta za jedno druÅ”tvo. Po broju kladionica smo najveƦi u Europi. A kladionice su poÅ”ast isto kao droga i prostitucija'', izgovorene dana 16.09.2016. na konferenciji za novinare nakon sjednice Vlade Federacije BiH, ''Premier kladionica'' izdaje sljedeƦi: ZAHTJEV ZA JAVNOM ISPRIKOM PREDSJEDNIKA VLADE FEDERACIJE BiH, FADILA NOVALIƆA
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 1 - 14 od 230