Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Reagiranje Generalne konzulice Republike Turske u Mostaru na pisanje portala Brotnjo.info
Četvrtak, 23 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na službenu e-mail adresu portala Brotnjo.info zaprimili smo reakciju Generalne konzulice Republike Turske u Mostaru gđe. Ayşe Selcan Şanlı u kojemu je demantirala da je Yunus Emre Institut organizirao dijeljenje stripa posvećenog „Duhovnom graditelju Bosne: Ajvaz-dedi i svim njegovim sljedbenicima“.
 
Priopćenje ministra MUP-a HNŽ gosp. Slađana Bevande
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017

Uzorak Slike

Povodom kvalitetno planirane, organizirane i uspješno provedene  operativne akcije „Izbori Stolac 2017. godine“,  ministar MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije gosp. Slađan Bevanda obratio se priopćenjem za javnost,

 
Zahvala Općinskog odbora HDZ BiH Stolac
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017

Uzorak Slike

Općinski odbor HDZ BiH Stolac zahvaljuje svima koji su na ponovljenim lokalnim izborima u Općini Stolac dali svoj glas hrvatskom kandidatu za načelnika, g. Stjepanu Boškoviću i listi za Općinsko vijeće Stolac, na čelu s dr. Kazimirom Ragužem, ostvarivši tako apsolutnu pobjedu HDZ BiH u ovoj Općini. 

 
MUP HNŽ: Neće se tolerirati ni najmanji ekscesi, narušavanje javnog reda i mira ili ometanje izbora
Petak, 17 Veljača 2017
Uzorak Slike

Slađan Bevanda, ministar unutarnjih poslova MUP-a HNŽ  i Ilija Lasić, komesar Uprave policije MUP-a HNŽ posjetili su danas PS Stolac,  te održali radni sastanak s članovima operativnog  stožera  akcije „Izbori-Stolac 2017.godine“.
 
HGSS-u se u sred intervencije pokvarilo jedino vozilo: Nadležne mole za pomoć!
Četvrtak, 19 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Pripadnici HGSS-a Čitluk – Međugorje danas su sudjelovali u potrazi u Počitelju za nestalom Feridom Dizdar. Nažalost, tijekom transporta ljudi u zone potrage naše JEDINO vozilo je ponovno doživjelo oštećenje motora – objavljeno je na službenoj facebook stranici čitlučkog HGSS-a.

 
Božićna čestitka Načelnika općine i Predsjednika Općinskog vijeća Čitluk
Petak, 23 Prosinac 2016
Uzorak SlikeU nadi da će Božić i božićne blagdane provesti u toplini obiteljskog doma, načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan, svim Brotnjacima i ljudima dobre volje uputili su blagdansku čestitku. Poštovani Brotnjaci, u ime djelatnika Općine Čitluk, vijećnika Općinskog vijeća Čitluk i u svoje osobno ime upućujemo Vam iskrene čestitke. Ovi blagdani mira i dobra, koji nadahnjuju ljude da čine dobro, neka svim katolicima i ljudima dobro volje donesu u živote i srca posebnu radost, ozračje mira, međusobnog zajedništva i razumijevanja. 
 
Tomislav Martinović VSTV-u BiH: Ovakvim se odlukama ruši pravosudni sustav
Ponedjeljak, 14 Studeni 2016
Uzorak SlikeZamjenik predsjedatelja Skupštine HNŽ-a Tomislav Martinović uputio je dopis Visokom sudbenom i tužiteljskom vijeću BiH, a koji se odnosi na izvršena imenovanja četiri sutkinje u Općinskom sudu u Čitluku od strane te institucije. Martinović je upozorio kako se ovakvim Odlukama  ruši pravosudni sustav, izaziva nepovjerenje  u sudsku instituciju koja još nije ni počela sa radom, a već je opterećena sumnjama u pristranost i politizaciju.Priopćenje prenosimo u cijelosti:
 
HDZ Stolac: Nasilnik Kaplan pokušava obmanuti javnost iznoseći laži i optužbe
Četvrtak, 06 Listopad 2016

Uzorak SlikeOpćinski odbor HDZ BiH Stolac i hrvatski kandidat za načelnika Općine, gosp. Stjepan Bošković zgroženi su medijskim linčom na HDZ BiH u Stocu, kao i na njegove predstavnike. U jučerašnjem gostovanju u Dnevniku TV1 kandidat za načelnika ispred Inicijative za Stolac, Salmir Kaplan iznio je niz notornih laži i optužbi na HDZ Stolac. Iako postoje mnogobrojni svjedoci koji svjedoče istinitom događaju kada je Kaplan u sred bijela dana u svom nasilničkom pohodu izudarao člana biračkog odbora gosp. Marija Raguža, on to javno negira obmanjujući cjelokupnu javnost.

 
Braniteljske zadruge demantirale da su podržale kandidaturu Pere Barbarića
Srijeda, 28 Rujan 2016
Uzorak SlikeNakon što su neke tiskovine i portali objavili obavijest kako “braniteljske zadruge općine Čitluk daju potporu Peri Barbariću Pepiju” oglasili su se predstavnici dvije navedene udruge koje su trenutno u postupku registracije. Predsjednik Udruge “Zaboravljeni branitelji” Marijan Bulić, koji je ujedno i direktor Braniteljske zadruge “Krš” i Željko Ostojić, član Braniteljske zadruge “Čagalj” i tajnik “Zaboravljenih branitelja” oštro osuđuju ovakve napise ističući da se radi o pokušaju obmane broćanske javnosti.
 
Premier kladionica traži javnu ispriku od Novalića: Kladionice usporedio s drogom i prostitucijom!
Petak, 16 Rujan 2016
Uzorak SlikePovodom izjave predsjednika Vlade Federacije BiH, Fadila Novalića: ''Voljeli bi da igara na sreću nema nikako, usprkos tome što zapošljavaju više od 4.000 radnika. Mislimo da je to šteta za jedno društvo. Po broju kladionica smo najveći u Europi. A kladionice su pošast isto kao droga i prostitucija'', izgovorene dana 16.09.2016. na konferenciji za novinare nakon sjednice Vlade Federacije BiH, ''Premier kladionica'' izdaje sljedeći: ZAHTJEV ZA JAVNOM ISPRIKOM PREDSJEDNIKA VLADE FEDERACIJE BiH, FADILA NOVALIĆA
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 14 od 230