Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
U sljedeƦu subotu akcija ĆØiÅ”Ć¦enja i ureĆ°enja Vrta sv. Franje u BijakoviĆØima
Nedjelja, 17 Srpanj 2016

Uzorak SlikeDragi prijatelji, sve vas pozivamo da u subotu 23. srpnja doĆ°ete i pomognete u akciji ĆØiÅ”ĆØenja i ureĆ°enja Vrta sv. Franje koji je mnogima od nas uljepÅ”ao djetinjstvo. Svjesni smo svi da je za ovaj projekt (Vrt sv. Franje) zaslužan naÅ” pokojni fra Slavko BarbariƦ, s toga njemu u ĆØast, udružimo se i omoguƦimo naÅ”im malima, takoĆ°er i onim malo veƦima da imaju mjesto dostojno njima za igru i veselje. 

 
Velike gužve na A1, kolona prema Splitu duga 50 kilometara!
Subota, 16 Srpanj 2016
Uzorak SlikeZbog prometne nezgode na autocesti A1 kod ĆØvora Ogulin vozi se usporeno u smjeru Zagreba u koloni od 10 km, uz zastoje, jednim trakom. Privremeno Ʀe na desetak minuta biti zatvoren tunel Mala Kapela u smjeru Zagreba (da se vozila ne bi zadržavala u tunelu). Zbog prometne nezgode na državnoj cesti DC1 kod mjesta SluÅ”nica, izmeĆ°u Slunja i Rakovice vozi se jednim trakom, naizmjence.
 
Najavljujemo: Prekidi u opskrbi elektriĆØnom energijom na podruĆØju opƦine ƈitluk
Srijeda, 13 Srpanj 2016
Uzorak SlikeIz Javnog poduzeƦa Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne ā€“ poslovnica Elektro ƈitluk obavjeÅ”tavaju stanovniÅ”tvo kako Ʀe zbog zbog radova na SN opremi u TS 110/10 kV ƈitluk u petak 15. srpnja 2016. godine od 10:00 do 12:00 sati  doƦi do prekida u isporuci elektriĆØne energije potroÅ”aĆØa koji se napajaju s 10 kV dalekovoda GradniƦi i ŽitomisliƦi.
 
450 stipendija za studente - pripadnike hrvatskog naroda izvan RH
Ponedjeljak, 11 Srpanj 2016
Uzorak SlikeDržavni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske je nakon provedenog NatjeĆØaja za dodjelu stipendija redovitim studentima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske za akademsku godinu 2015./16. dana 24.lipnja 2016. donio Odluku o dodjeli stipendija sukladno kojoj 450 kandidata ispunjava uvjete za dodjelu stipendija. U roku za podnoÅ”enje prigovora Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske je zaprimio 117 prigovora od ĆØega 45 prigovora studenata koji studiraju u Republici Hrvatskoj i 63 prigovora studenata koji studiraju u Bosni i Hercegovini. 
 
Oprez: Od 11-17 sati izbjegavajte izlaganje suncu, oĆØekuju nas tropske noƦi!
Ponedjeljak, 11 Srpanj 2016
Uzorak SlikePoĆØetak tjedna Ʀe u unutraÅ”njosti biti sunĆØano, vruƦe i sparno. VeƦ od jutra bit Ʀe toplo s minimalnom temperaturom od 25 do 30Ā°C, a najviÅ”a dnevna Ʀe biti veƦinom izmeĆ°u 35 i 40Ā°C. Vrhunac vruƦine oĆØekuje se u utorak i srijedu.  Meteoalarm je izdao upozorenje za naredne dane, u utorak, srijedu i ĆØetvrtak mjeri umjerenu, odnosno veliku opasnost od toplinskih valova koji mogu negativan uĆØinak na zdravlje.Ni noƦi neƦe donijeti neko veliko osvježenje, a biometeoroloÅ”ka situacija Ʀe biti nepovoljna.
 
Svake nedjelje iz ƈitluka autobusom do Makarske, povratna karta samo 15 KM
Četvrtak, 07 Srpanj 2016
Uzorak SlikePlanirate iƦi na more? Zanima vas kako najjednostavnije doƦi osvježenja? To je vrlo lako! Pap Tours i Duga Tours organiziraju jednodnevne izlete autobusom u Makarsku. Polasci su svake nedjelje u 8 sati iz ƈitluka  (ispred Hotela Brotnjo) kao i s TromeĆ°e u 8:05 sati. Povratak iz Makarske je u 19 sati. Cijena povratne karte iznosi 15 KM.  Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt telefon 063/200-201.
 
Obavijest hodoĆØasnicima i apel mjerodavnim policijskim i redarstvenim službama župe MeĆ°ugorje
Srijeda, 06 Srpanj 2016
Uzorak SlikeObavijest hodoĆØasnicima i apel mjerodavnim policijskim i redarstvenim službama župe MeĆ°ugorje. S obzirom da je tijekom ovih dana kad je veliki broj hodoĆØasnika u MeĆ°ugorju problematika kraĆ°a, posebice džepnih kraĆ°a viÅ”e izraženija, ovim putem upozoravamo hodoĆØasnike i one koji se spremaju na put da pripaze na svoje stvari jer je dovoljna i mala neopreznost da netko postane žrtvom džepne kraĆ°e.
 
Najavljujemo: Prekidi u opskrbi elektriĆØnom energijom na podruĆØju opƦine ƈitluk
Srijeda, 06 Srpanj 2016
 Iz Javnog poduzeƦa Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne ā€“ poslovnica Elektro ƈitluk, obavjeÅ”tavaju stanovniÅ”tvo kako Ʀe zbog radova u transformatorskoj stanici ā€žOdaci 1ā€œ u petak, 8. srpnja 2016. godine u vremenu od 09:00 do 11:00 sati doƦi do prekida u isporuci elektriĆØne energije potroÅ”aĆØa u dijelu istoimenog naselja u Gornjem Velikom OgraĆ°eniku. 
 
Isplata mirovina za lipanj poĆØinje u ĆØetvrtak 7. lipnja
Četvrtak, 30 Lipanj 2016
Uzorak SlikeIsplata mirovina za mjesec lipanj poĆØet Ʀe u ĆØetvrtak 7. srpnja 2016., odluĆØeno je na sjednici Upravnog odbora Federalnog zavoda MIO. Mirovine ostvarene temeljem Zakona o mirovinskom i invalidskom osiguranju bit Ʀe obraĆØunate i isplaƦene prema koeficijentu 1,816, Å”to znaĆØi da iznosi najniže, zajamĆØene i najviÅ”e mirovine ostaju nepromijenjeni. Sukladno tome, najniža mirovina iznosi 326,17 KM, zajamĆØena 434,90 KM, dok najviÅ”a mirovina iznosi 2.174, 48 KM.
 
Obavijest o osnivanju udruge ā€žZaboravljeni braniteljiā€œ u ƈitluku
Četvrtak, 30 Lipanj 2016

Uzorak SlikeOsnivaĆØka skupÅ”tina udruge ā€žZaboravljeni braniteljiā€œ ƈitluk održat Ʀe se u maloj dvorani OV ƈitluk u ponedjeljak 4. srpnja 2016. godine u 20 sati. OsnivaĆØkoj skupÅ”tini kao gosti Ʀe nazoĆØiti predsjednici udruga ā€žZaboravljeni braniteljiā€œ iz Zapadne Hercegovine ā€“ priopƦeno je iz Organizacijskog odbora.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 99 - 112 od 783