Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
U sljedeću subotu akcija čišćenja i uređenja Vrta sv. Franje u Bijakovičima
Nedjelja, 17 Srpanj 2016

Uzorak SlikeDragi prijatelji, sve vas pozivamo da u subotu 23. srpnja dođete i pomognete u akciji čiščenja i uređenja Vrta sv. Franje koji je mnogima od nas uljepšao djetinjstvo. Svjesni smo svi da je za ovaj projekt (Vrt sv. Franje) zaslužan naš pokojni fra Slavko Barbarić, s toga njemu u čast, udružimo se i omogućimo našim malima, također i onim malo većima da imaju mjesto dostojno njima za igru i veselje. 

 
Velike gužve na A1, kolona prema Splitu duga 50 kilometara!
Subota, 16 Srpanj 2016
Uzorak SlikeZbog prometne nezgode na autocesti A1 kod čvora Ogulin vozi se usporeno u smjeru Zagreba u koloni od 10 km, uz zastoje, jednim trakom. Privremeno će na desetak minuta biti zatvoren tunel Mala Kapela u smjeru Zagreba (da se vozila ne bi zadržavala u tunelu). Zbog prometne nezgode na državnoj cesti DC1 kod mjesta Slušnica, između Slunja i Rakovice vozi se jednim trakom, naizmjence.
 
Najavljujemo: Prekidi u opskrbi električnom energijom na području općine Čitluk
Srijeda, 13 Srpanj 2016
Uzorak SlikeIz Javnog poduzeća Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne – poslovnica Elektro Čitluk obavještavaju stanovništvo kako će zbog zbog radova na SN opremi u TS 110/10 kV Čitluk u petak 15. srpnja 2016. godine od 10:00 do 12:00 sati  doći do prekida u isporuci električne energije potrošača koji se napajaju s 10 kV dalekovoda Gradnići i Žitomislići.
 
450 stipendija za studente - pripadnike hrvatskog naroda izvan RH
Ponedjeljak, 11 Srpanj 2016
Uzorak SlikeDržavni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske je nakon provedenog Natječaja za dodjelu stipendija redovitim studentima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske za akademsku godinu 2015./16. dana 24.lipnja 2016. donio Odluku o dodjeli stipendija sukladno kojoj 450 kandidata ispunjava uvjete za dodjelu stipendija. U roku za podnošenje prigovora Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske je zaprimio 117 prigovora od čega 45 prigovora studenata koji studiraju u Republici Hrvatskoj i 63 prigovora studenata koji studiraju u Bosni i Hercegovini. 
 
Oprez: Od 11-17 sati izbjegavajte izlaganje suncu, očekuju nas tropske noći!
Ponedjeljak, 11 Srpanj 2016
Uzorak SlikePočetak tjedna će u unutrašnjosti biti sunčano, vruće i sparno. Već od jutra bit će toplo s minimalnom temperaturom od 25 do 30°C, a najviša dnevna će biti većinom između 35 i 40°C. Vrhunac vrućine očekuje se u utorak i srijedu.  Meteoalarm je izdao upozorenje za naredne dane, u utorak, srijedu i četvrtak mjeri umjerenu, odnosno veliku opasnost od toplinskih valova koji mogu negativan učinak na zdravlje.Ni noći neće donijeti neko veliko osvježenje, a biometeorološka situacija će biti nepovoljna.
 
Svake nedjelje iz Čitluka autobusom do Makarske, povratna karta samo 15 KM
Četvrtak, 07 Srpanj 2016
Uzorak SlikePlanirate ići na more? Zanima vas kako najjednostavnije doći osvježenja? To je vrlo lako! Pap Tours i Duga Tours organiziraju jednodnevne izlete autobusom u Makarsku. Polasci su svake nedjelje u 8 sati iz Čitluka  (ispred Hotela Brotnjo) kao i s Tromeđe u 8:05 sati. Povratak iz Makarske je u 19 sati. Cijena povratne karte iznosi 15 KM.  Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt telefon 063/200-201.
 
Obavijest hodočasnicima i apel mjerodavnim policijskim i redarstvenim službama župe Međugorje
Srijeda, 06 Srpanj 2016
Uzorak SlikeObavijest hodočasnicima i apel mjerodavnim policijskim i redarstvenim službama župe Međugorje. S obzirom da je tijekom ovih dana kad je veliki broj hodočasnika u Međugorju problematika krađa, posebice džepnih krađa više izraženija, ovim putem upozoravamo hodočasnike i one koji se spremaju na put da pripaze na svoje stvari jer je dovoljna i mala neopreznost da netko postane žrtvom džepne krađe.
 
Najavljujemo: Prekidi u opskrbi električnom energijom na području općine Čitluk
Srijeda, 06 Srpanj 2016
 Iz Javnog poduzeća Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne – poslovnica Elektro Čitluk, obavještavaju stanovništvo kako će zbog radova u transformatorskoj stanici „Odaci 1“ u petak, 8. srpnja 2016. godine u vremenu od 09:00 do 11:00 sati doći do prekida u isporuci električne energije potrošača u dijelu istoimenog naselja u Gornjem Velikom Ograđeniku. 
 
Isplata mirovina za lipanj počinje u četvrtak 7. lipnja
Četvrtak, 30 Lipanj 2016
Uzorak SlikeIsplata mirovina za mjesec lipanj počet će u četvrtak 7. srpnja 2016., odlučeno je na sjednici Upravnog odbora Federalnog zavoda MIO. Mirovine ostvarene temeljem Zakona o mirovinskom i invalidskom osiguranju bit će obračunate i isplaćene prema koeficijentu 1,816, što znači da iznosi najniže, zajamčene i najviše mirovine ostaju nepromijenjeni. Sukladno tome, najniža mirovina iznosi 326,17 KM, zajamčena 434,90 KM, dok najviša mirovina iznosi 2.174, 48 KM.
 
Obavijest o osnivanju udruge „Zaboravljeni branitelji“ u Čitluku
Četvrtak, 30 Lipanj 2016

Uzorak SlikeOsnivačka skupština udruge „Zaboravljeni branitelji“ Čitluk održat će se u maloj dvorani OV Čitluk u ponedjeljak 4. srpnja 2016. godine u 20 sati. Osnivačkoj skupštini kao gosti će nazočiti predsjednici udruga „Zaboravljeni branitelji“ iz Zapadne Hercegovine – priopćeno je iz Organizacijskog odbora.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 99 - 112 od 783