Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Studentski centar Mostar: Studenti pojedinih županija Ʀe plaƦati punu cijenu smjeÅ”taja
Petak, 26 Kolovoz 2016
Uzorak Slike
Na danaÅ”njoj sjednici Upravnog vijeƦa Studentskog centra SveuĆØiliÅ”ta u Mostaru razmatrana je financijska situacija Centra s posebnim naglaskom na potraživanja prema odreĆ°enim županijama. S obzirom da uskoro poĆØinje nova akademska godina te se SCM uvelike sprema za prijem novih generacija kao i starih studenata uz pružanje najboljih moguƦih uvjeta smjeÅ”taja i prehrane u cijeloj BiH, zbog neodgovornosti pojedinih županija otežan je rad ove ustanove od javnog znaĆØaja.
 
Stiže promjena vremena: Lokalno moguƦe olujno nevrijeme
Srijeda, 10 Kolovoz 2016
Uzorak SlikeZbog prodora osjetno hladnijeg zraka nad zagrijanu podlogu u razdoblju od 11. ā€“ 13. kolovoza osim kiÅ”e, pljuskova i grmljavina lokalno je moguƦe olujno nevrijeme - donosi facebook stranica Vremenska prognoza za HR i BiH svakodnevna. PodruĆØja koje pogodi ovakav tip nevremena lokalno trebaju oĆØekivati obilne pljuskove, ponegdje kratkotrajne bujiĆØne poplave, prolazno vrlo jak vjetar, intenzivnu grmljavinu i grad (tuĆØu).
 
OBAVIJEST: Prethodnu registraciju za izbore u Republici Hrvatskoj možete izvrÅ”iti i u ƈitluku
Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2016
Uzorak SlikePoziv na prethodnu / aktivnu registraciju biraĆØa za glasovanje u inozemstvu za izbor zastupnika u Hrvatski sabor. Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor u diplomatsko - konzularnim predstavniÅ”tvima Republike Hrvatske održat Ʀe se u subotu 10. rujna 2016. i nedjelju 11. rujna 2016. godine. Izborna mjesta u Bosni i Hercegovini bit Ʀe otvorena u sjediÅ”tima diplomatsko-konzularnih predstavniÅ”tva Republike Hrvatske u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru i Tuzli. Pozivaju se svi hrvatski državljani koji žele glasovati na izbornim mjestima u diplomatsko-konzularnim predstavniÅ”tvima Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovinina prethodnu/aktivnu registraciju biraĆØa.
 
Zbog olujne bure zatvorene autoceste u Hrvatskoj
Nedjelja, 07 Kolovoz 2016

Uzorak SlikeU Bosni su kolnici mokri ili djelomiĆØno vlažni i skliski, dok se u Hercegovini prometuje po pretežito suhim kolnicima. Upozoravaju se vozaĆØi na jake boĆØne udare vjetra na podruĆØju Hercegovine. Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguƦe odrone kamenja i zemlje na kolnik. VozaĆØima se savjetuje da prilagode brzinu i naĆØin vožnje uvjetima na cestama.

 
Obavijest iz Udruge ā€žZaboravljeni braniteljiā€œ ƈitluk
Petak, 05 Kolovoz 2016
Uzorak SlikeKako doznaje portal Brotnjo.info u tijeku je proces registracije Udruge ā€žZaboravljeni braniteljiā€œ ƈitluk. Nakon okonĆØanja postupka oko registracije i po dobivanju rjeÅ”enja Udruga Ʀe uputiti javni poziv za registraciju ĆØlanstva. Iz Udruge "Zaboravljeni branitelji" ƈitluk obavjeÅ”tavaju sve buduƦe ĆØlanove kako do tada sve informacije mogu dobiti kod predsjednika gosp. Marijana BuliƦa na broj 063/462-666.
 
Važna obavijest svim hodoĆØasnicima koji dolaze na Festival mladih u MeĆ°ugorje!
Nedjelja, 31 Srpanj 2016
Uzorak SlikeDragi hodoĆØasnici za vrijeme Festivala Mladih u MeĆ°ugorju (1.08-06.08.2016.) ĆØuvajte svoje stvari, dokumente i novĆØanike, jer nažalost ima onih koji ne doĆ°u moliti nego krasti  za vrijeme programa Festivala. Najbolji savjet je da za vrijeme programa ostavite svoje dokumente u pansionu, hotelu, a ni novac da ne nosite sa sobom, samo onoliko koliko vam je potrebno. Pogotovo ĆØuvajte svoje dokumente,  jer Ʀe puno veƦi problem biti ako vam nestanu dokumenti, nego novac.
 
Na svih 10 kilometara autoceste u Hercegovini nema gužvi, u Hrvatskoj stanje kaotiĆØno
Subota, 30 Srpanj 2016
Uzorak SlikeOd ranog jutra vrlo je gust promet na autocesti A1 Zagreb - Split te A4 Zagreb - GoriĆØan. Osim najjaĆØeg turistiĆØkog vikenda, prometnu situaciju komplicira i ĆØinjenica da je autocesta od tunela Karavanke do Ljubljane zatvorena zbog dolaska ruskog predsjednika Vladimira Putina, pa oni koji dolaze na odmor ili odlaze - moraju obilaznim cestama.
 
Za vikend vruƦe i sparno, doznajte kad stiže osvježenje
Subota, 30 Srpanj 2016
Uzorak SlikeU dane vikenda i poĆØetaka novog tjedna oĆØekuje nas sunĆØano, vruƦe i sparno vrijeme uz umjerenu oblaĆØnost. Puhat Ʀe slab do umjeren, povremeno pojaĆØan južni i jugozapadni vjetar. Temperature zraka biti Ʀe do 37Ā°C. Tijekom utorka i srijede biti Ʀe malo svježije uz umjerenu i jaku buru. OĆØekuju se duža sunĆØana razdoblja, a s razvojem oblaka postoji moguƦnost za poneki ljetni pljusak. Na visoke temperature upozorava i Meteoalarm koji je izdao žuti stupanj pripravnost za cijelu Hrvatsku i BiH.
 
Ukoliko putujete iz NjemaĆØke prema Hrvatskoj, ovog vikenda izbjegavajte Sloveniju!
Četvrtak, 28 Srpanj 2016
Uzorak SlikeNa prilazima jadranskoj obali predstojeƦeg vikenda koji Ʀe obilježiti najveƦe ulaske i izlaske gostiju s odmora, mogao bi se dogoditi pravi kaos, i to ne zbog broja turista koji dolaze na Jadran, nego zbog ā€“ Putina. Naime, ruski predsjednik Vladimir Putin, kako je najavljeno, u subotu 30. srpnja dolazi u Sloveniju, pa su zbog toga Slovenci predvidjeli zatvaranje svojih autocesta, ali i Tunela "Karavanke" kojima toga, za Hrvatsku udarnog turistiĆØkog vikenda dolaze stotine tisuƦa gostiju iz pravca Austrije i NjemaĆØke preko Slovenije prema moru.
 
Raspisan natjeĆØaj za dodjelu stipendija: BroƦanska zajednica Zagreb pomaže studentima
Srijeda, 27 Srpanj 2016
Uzorak SlikeBroƦanska zajednica u Zagrebu raspisala je Javni poziv za dodjelu stipendija studentima s podruĆØja opƦine ƈitluk koji pohaĆ°aju studij u Zagrebu za 2015./2016. godinu. U skladu s novom i proÅ”irenom vizijom djelovanja BroƦanske zajednice u Zagrebu, a temeljem odluke Upravnog odbora BroƦanske zajednice - zaviĆØajnog druÅ”tva graĆ°ana hercegovaĆØke opƦine ƈitluk, predsjednik Tomislav MediƦ je donio Odluku o o raspisivanju Javnog poziva za dodjelu stipendija studentima za 2015./2016. s podruĆØja opƦine ƈitluk koji su na studiju u Zagrebu. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 85 - 98 od 783