Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Strasbourg: BiH mora isplatiti štediše!
Četvrtak, 05 Studeni 2009
Uzorak SlikeSud za ljudska prava u Strasbourgu presudio je u korist trinaest i pol tisuća starih deviznih štediša, koji su tužili državu BiH zbog neisplaćivanja stare devizne štednje. Predsjednik Upravnog odbora Udruženja građana za povrat stare devizne štednje u BiH i dijaspori Svetozar Nišić kazao je da presuda tog suda još nije konačna , ali da iz nje proizlazi da država bh. štedišama u nekoliko dijelova treba da isplati dugovanja po osnovu stare devizne štednje.
 
Ski staza na Blidinju zatvorena zbog dugova?
Utorak, 03 Studeni 2009
Uzorak SlikeBLIDINJE - Dok mnogobrojna skijališta u regiji su spremna za prve skijaše i čekaju samo da padne temperatura kako bi stazu pustili u rad, naši skijaši moraju se pitati da li će uopće navlačiti skijašku opremu ove godine.
 
U petak polaganje cvijeća i sveta misa sve poginule branitelje Brotnja
Srijeda, 28 Listopad 2009
Uzorak SlikeČITLUK - U povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana, Brotnjaci će se u petak, 30.listopada, s ponosom i zahvalnošću prisjetiti svih svojih poginulih branitelja. Njima u spomen tog će dana u 10,45 sati položiti cvijeće, upaliti svijeće ispred središnjeg spomen-križa u središtu Čitluka, a potom će se u 11 sati u župnoj crkvi Krista Kralja u Čitluku slaviti sveta misa za sve Brotnjake poginule u Drugom svjetskom ratu, poraću i u Domovinskom ratu. 
 
Najavljujemo: Predstavljanje knjige 'Bubamare lete visoko'
Subota, 24 Listopad 2009
Uzorak SlikeČITLUK - U sklopu kulturne manifestacije 'Dani Matice hrvatske u Brotnju', 27. listopada 2009. godine u čitlučkom hotelu Brotnjo s početkom u 19 sati biti će predstavljena knjiga 'Bubamare lete visoko', autorice Tanje Vučić. Knjigu će predstaviti: prof. Andrija Stojić, dipl. ing. Ivan Krasić i prof. Mladen Grubišić, recezent i autorica.
 
Počinje zimsko računanje vremena
Subota, 24 Listopad 2009
Uzorak SlikeLjetno računanje vremena završava u nedjelju, 25. listopada, u 3 sata, i to pomicanjem za jedan sat unatrag - vrijeme u 3 sata računa se kao 2 sata. Svi oni koji će od sutra putovati prema Hrvatskoj trebaju znati da razdoblju zimskog računanja vremena na motornim vozilima i tijekom vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla. Vozačima koji to zaborave prijeti novčana kazna od 300 kuna.
 
Obavijest
Petak, 23 Listopad 2009
Uzorak SlikeČITLUK - U jučerašnjoj najavi emisija 'Koktel' i 'Vikend Magistrala', koje je radio Federacije BiH danas emitirao iz studija u Čitluku, naglasili smo kako će taj program reemitirati i Radiopostaja Mir Međugorje, što se nije dogodilo. Kasno večeras, neslužbeno smo doznali, da je Radiopostaja Mir u posljednjem trenutku otkazala prijenos, a u pripomoć su 'uskočili' radio Herceg Bosne i radio Posušje. 
 
Stota obljetnica rođenja fra Radoslava Glavaša
Četvrtak, 22 Listopad 2009
Uzorak SlikeČITLUK - U povodu 100. obljetnice rođenja fra Radoslava Glavaša (29. listopada 1909.) Vicepostulatura postupka mučeništva »Fra Leo Petrović i 65 subraće«, koju vodi fra Miljenko Stojić, 25. listopada 2009. u Drinovcima priređuje prigodan program.
 
Raspisan natječaj za stipendije Udruge fra Slavko Barbarić za akademsku 2009./2010. godinu
Srijeda, 14 Listopad 2009
Uzorak SlikeMEĐUGORJE - Jučer je Skupština Udruge fra Slavka Barbarića iz Međugorja raspisala natječaj za dodjelu stipendija studentima akademske 2008./2009. godine. Sukladno odluci Skupštine te Udruge, stipendije su namijenjene studentima koji su slabijeg imovnog stanja i postižu zapažen uspjeh u studiranju. Natječaj se jedino ne odnosi na studente prve godine studija i apsolvente.  
 
Dan neovisnosti Republike Hrvatske
Četvrtak, 08 Listopad 2009
Uzorak SlikeDana 8. listopada u Hrvatskoj se kao državni blagdan obilježava Dan neovisnosti u sjećanje na dan kada je Sabor Republike Hrvatske 1991. godine jednoglasno donio Odluku o raskidu svih državnopravnih veza Republike Hrvatske s bivšom državom SFRJ.
 
Danas u Stocu počinje Sajamska manifestacija „Hercegovački plodovi Mediterana“
Četvrtak, 08 Listopad 2009
Uzorak SlikeSTOLAC - Druga je godina održavanja manifestacije ''Hercegovački plodovi Mediterana'', šipka-nara, smokve i masline. Cilj ove manifestacije je da naša zemlja od izrazitog uvoznika postane izvoznik voća i desetine prerađevina od šipka-nara, smokve i  masline.
 
«« Početak « Prethodna 51 52 53 54 55 56 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 771 - 783 od 783