Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Strasbourg: BiH mora isplatiti ŔtediŔe!
Četvrtak, 05 Studeni 2009
Uzorak SlikeSud za ljudska prava u Strasbourgu presudio je u korist trinaest i pol tisuƦa starih deviznih štediša, koji su tužili državu BiH zbog neisplaƦivanja stare devizne štednje. Predsjednik Upravnog odbora Udruženja graĆ°ana za povrat stare devizne štednje u BiH i dijaspori Svetozar NišiƦ kazao je da presuda tog suda još nije konaĆØna , ali da iz nje proizlazi da država bh. štedišama u nekoliko dijelova treba da isplati dugovanja po osnovu stare devizne štednje.
 
Ski staza na Blidinju zatvorena zbog dugova?
Utorak, 03 Studeni 2009
Uzorak SlikeBLIDINJE - Dok mnogobrojna skijališta u regiji su spremna za prve skijaše i ĆØekaju samo da padne temperatura kako bi stazu pustili u rad, naši skijaši moraju se pitati da li Ʀe uopƦe navlaĆØiti skijašku opremu ove godine.
 
U petak polaganje cvijeƦa i sveta misa sve poginule branitelje Brotnja
Srijeda, 28 Listopad 2009
Uzorak SlikeƈITLUK - U povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana, Brotnjaci Ʀe se u petak, 30.listopada, s ponosom i zahvalnošĆ¦u prisjetiti svih svojih poginulih branitelja. Njima u spomen tog Ʀe dana u 10,45 sati položiti cvijeƦe, upaliti svijeƦe ispred središnjeg spomen-križa u središtu ƈitluka, a potom Ʀe se u 11 sati u župnoj crkvi Krista Kralja u ƈitluku slaviti sveta misa za sve Brotnjake poginule u Drugom svjetskom ratu, poraƦu i u Domovinskom ratu. 
 
Najavljujemo: Predstavljanje knjige 'Bubamare lete visoko'
Subota, 24 Listopad 2009
Uzorak SlikeƈITLUK - U sklopu kulturne manifestacije 'Dani Matice hrvatske u Brotnju', 27. listopada 2009. godine u ĆØitluĆØkom hotelu Brotnjo s poĆØetkom u 19 sati biti Ʀe predstavljena knjiga 'Bubamare lete visoko', autorice Tanje VuĆØiƦ. Knjigu Ʀe predstaviti: prof. Andrija StojiƦ, dipl. ing. Ivan KrasiƦ i prof. Mladen GrubišiƦ, recezent i autorica.
 
PoĆØinje zimsko raĆØunanje vremena
Subota, 24 Listopad 2009
Uzorak SlikeLjetno raĆØunanje vremena završava u nedjelju, 25. listopada, u 3 sata, i to pomicanjem za jedan sat unatrag - vrijeme u 3 sata raĆØuna se kao 2 sata. Svi oni koji Ʀe od sutra putovati prema Hrvatskoj trebaju znati da razdoblju zimskog raĆØunanja vremena na motornim vozilima i tijekom vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla. VozaĆØima koji to zaborave prijeti novĆØana kazna od 300 kuna.
 
Obavijest
Petak, 23 Listopad 2009
Uzorak SlikeƈITLUK - U juĆØerašnjoj najavi emisija 'Koktel' i 'Vikend Magistrala', koje je radio Federacije BiH danas emitirao iz studija u ƈitluku, naglasili smo kako Ʀe taj program reemitirati i Radiopostaja Mir MeĆ°ugorje, što se nije dogodilo. Kasno veĆØeras, neslužbeno smo doznali, da je Radiopostaja Mir u posljednjem trenutku otkazala prijenos, a u pripomoƦ su 'uskoĆØili' radio Herceg Bosne i radio Posušje. 
 
Stota obljetnica roĆ°enja fra Radoslava GlavaÅ”a
Četvrtak, 22 Listopad 2009
Uzorak SlikeƈITLUK - U povodu 100. obljetnice roĆ°enja fra Radoslava Glavaša (29. listopada 1909.) Vicepostulatura postupka muĆØeništva »Fra Leo PetroviƦ i 65 subraƦe«, koju vodi fra Miljenko StojiƦ, 25. listopada 2009. u Drinovcima prireĆ°uje prigodan program.
 
Raspisan natjeĆØaj za stipendije Udruge fra Slavko BarbariƦ za akademsku 2009./2010. godinu
Srijeda, 14 Listopad 2009
Uzorak SlikeMEƐUGORJE - JuĆØer je Skupština Udruge fra Slavka BarbariƦa iz MeĆ°ugorja raspisala natjeĆØaj za dodjelu stipendija studentima akademske 2008./2009. godine. Sukladno odluci Skupštine te Udruge, stipendije su namijenjene studentima koji su slabijeg imovnog stanja i postižu zapažen uspjeh u studiranju. NatjeĆØaj se jedino ne odnosi na studente prve godine studija i apsolvente.  
 
Dan neovisnosti Republike Hrvatske
Četvrtak, 08 Listopad 2009
Uzorak SlikeDana 8. listopada u Hrvatskoj se kao državni blagdan obilježava Dan neovisnosti u sjeƦanje na dan kada je Sabor Republike Hrvatske 1991. godine jednoglasno donio Odluku o raskidu svih državnopravnih veza Republike Hrvatske s bivšom državom SFRJ.
 
Danas u Stocu poĆØinje Sajamska manifestacija ā€žHercegovaĆØki plodovi Mediteranaā€œ
Četvrtak, 08 Listopad 2009
Uzorak SlikeSTOLAC - Druga je godina održavanja manifestacije ''HercegovaĆØki plodovi Mediterana'', šipka-nara, smokve i masline. Cilj ove manifestacije je da naša zemlja od izrazitog uvoznika postane izvoznik voƦa i desetine preraĆ°evina od šipka-nara, smokve i  masline.
 
«« Početak « Prethodna 51 52 53 54 55 56 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 771 - 783 od 783