Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Vlada HNŽ: Deratizacija na podruĆØju ƈitluka bit Ʀe obavljena 10. i 11. listopada
Petak, 07 Listopad 2016
Uzorak SlikeNakon provedenog postupka i izbora najpovoljnijeg ponuĆ°aĆØa u razdoblju od 10. listopada do 5. studenoga u gradu Mostaru i svim opƦinama HercegovaĆØko-neretvanske županije, bit Ʀe provedeno sustavno deratiziranje. Kako bi deratiziranje bilo Å”to uspjeÅ”nije provedeno, potrebno je izvrÅ”iti ĆØiÅ”Ć¦enje svih povrÅ”ina i prostora na kojim je potrebno provesti mjere te omoguƦiti struĆØnim timovima neometan pristup u objekte i prostore predviĆ°ene za provedbu mjera.
 
Najavljujemo: Prekidi u opskrbi elektriĆØnom energijom na podruĆØju opƦine ƈitluk
Četvrtak, 06 Listopad 2016
Uzorak SlikeIz Javnog poduzeƦa Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne ā€“ poslovnica Elektro ƈitluk obavjeÅ”tavaju stanovniÅ”tvo kako Ʀe zbog radova na 10 kV DV MeĆ°ugorje-Bungalovi, sutra 07. listopada 2016. godine od 09:00 do 13:00 sati doƦi do prekida u isporuci elektriĆØne energije dijela potroÅ”aĆØa koji se napajaju s navedenog dalekovoda. U navedenom terminu bez napajanja ostaju naselja: Bungalovi, BaraƦi,  Dodizi, Bencuni i Zovke. 
 
Danas poĆØinje isplata mirovina za mjesec rujan
Srijeda, 05 Listopad 2016
Uzorak SlikeIsplata mirovina za mjesec rujan poĆØinje danas. Mirovine ostvarene temeljem Zakona o MIO, biti Ʀe obraĆØunate i isplaƦene prema koeficijentu 1,816, Å”to znaĆØi da iznosi najniže, zajamĆØene i najviÅ”e mirovine ostaju nepromijenjeni. Sukladno tome najniža mirovina iznosi 326,17 KM, zajamĆØena 434,90 KM, dok najviÅ”a mirovina iznosi 2.174, 48 KM.  Mirovine koje su ostvarene temeljem Zakona o pravima razvojaĆØenih branitelja i ĆØlanova njihovih obitelji, Zakona o pravima branitelja i ĆØlanova njihovih obitelji te Zakona o službi u vojsci Federacije BiH, bit Ʀe obraĆØunate i isplaƦene prema koeficijentu 1,485.
 
Obavijest: Dostupne terapije Neurofeedback metode, radna i logopedska terapija te kreativne radionic
Petak, 23 Rujan 2016

Uzorak SlikeUdruga osoba s invaliditetom ā€œPrijateljā€œ, obavjeÅ”tava sve ĆØlanove i ostale graĆ°ane Doline Neretve, da su ponovno dostupne terapije Neurofeedback metode, radna i logopedska terapija te kreativne radionice. BuduƦi da je zapoĆØela Å”kolska godina 2016./17., apeliramo na roditelje, odgajtelje i uĆØitelje, koji najviÅ”e provode vremena s djecom i mladima, jer oni prvi mogu primjetiti ako neÅ”to nije u skladu s linijom urednog razvoja djeteta, te ukoliko se uoĆØe neke poteÅ”koƦe, da potraže struĆØnu pomoƦ. NaglaÅ”avamo da nikada nije kasno potražiti struĆØno miÅ”ljenje, jer ako je prisutno kaÅ”njenje, rani poĆØetak tretmana presudan je za kasniji djetetov razvoj - istiĆØu iz Udruge.

 
Javni poziv: Tri nove grant linije za proizvoĆ°aĆØe smilja, meda i u sektoru voƦa i povrƦa
Srijeda, 21 Rujan 2016
Uzorak SlikeSve zainteresirane organizacije se pozivaju da prisustvuju jednom od ovih sastanaka (dolazak potvrditi putem e-maila Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript do datuma navedenih u tekstu poziva). Sva pojaÅ”njenja i uputstva (kao i eventualne promjene navedenih datuma i lokacija) Ʀe biti objavljena putem e-mail adrese Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili na stranici projekta (www.farmabih.ba). Izjave i/ili interpretacije od strane bilo koga drugog se smatraju nevažeƦim.
 
Brotnjo - Francuska 2:1! Organiziran prijevoz na odluĆØujuƦe meĆØeve u Zadar
Subota, 17 Rujan 2016
Uzorak SlikeNaÅ”i MeĆ°ugorĆØani, Ivan Dodig i Marin ƈiliƦ, maestralnom su igrom pobijedili najbolji teniski par na svijetu i time doveli reprezentaciju Hrvatske nadomak ulaska u finale Davis Cupa. Sutra je dan odluke u Zadru, naÅ”i tenisaĆØi igraju odluĆØujuƦe meĆØeve. Za sve zainteresirane  BroƦanska udruga mladih Brum je organizirala prijevoz i ulaznice. Cijena paketa koji ukljuĆØuje prijevoz i ulaznice je 60 KM, a ukoliko se odluĆØite samo za kupnju ulaznice, cijena je 30 KM. 
 
Javni poziv iz Ministarstva branitelja za rjeŔavanje stambenih potreba branitelja
Petak, 16 Rujan 2016

Uzorak SlikeMinistarstvo za pitanja branitelja/boraca HNŽ-a raspisalo je Javni oglas za utvrĆ°ivanje prava na jednokratnu bespovratnu dodjelu sredstava za rjeÅ”avanje stambenih potreba braniteljima i ĆØlanovima njihovih obitelji na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije. Predmet Javnog oglasa je dodjela bespovratnih novĆØanih sredstava za rjeÅ”avanje stambenih potreba branitelja i ĆØlanova njihovih obitelji na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije iz raspoloživih sredstava Ministarstva za pitanja branitelja HNŽ-a u iznosu od 240.000,00 KM.

 
Policijska vježba: Blokada Grada Mostara i opƦine ƈitluk
Četvrtak, 15 Rujan 2016
Uzorak SlikeTemeljem policijskih ovlaÅ”tenja i nadležnosti propisanih ZKP-u Bosne i Hercegovine i Federacije BiH, Policijska uprava Mostar danas, 15.09.2016. godine u 09,00 sati, poĆØinje sa policijskom vježbom blokada Grada Mostara i opƦine ƈitluk. Vježba Ʀe se izvoditi na podruĆØju Mostara i ƈitluka, te molimo graĆ°ane za razumijevanje - priopƦeno je iz MUP-a HNŽ-a.
 
BroƦanska zajednica Zagreb dijeli stipendije: Ostala su joÅ” dva dana za dostavu dokumentacije
Četvrtak, 08 Rujan 2016
Uzorak SlikeBroƦanska zajednica u Zagrebu raspisala je Javni poziv za dodjelu stipendija studentima s podruĆØja opƦine ƈitluk koji pohaĆ°aju studij u Zagrebu za 2015./2016. godinu. U skladu s novom i proÅ”irenom vizijom djelovanja BroƦanske zajednice u Zagrebu, a temeljem odluke Upravnog odbora BroƦanske zajednice - zaviĆØajnog druÅ”tva graĆ°ana hercegovaĆØke opƦine ƈitluk, predsjednik Tomislav MediƦ je donio Odluku o o raspisivanju Javnog poziva za dodjelu stipendija studentima za 2015./2016. s podruĆØja opƦine ƈitluk koji su na studiju u Zagrebu. 
 
HOME.TV: Vrhunski sport u Plus paketu ā€“ tri mjeseca besplatno
Utorak, 06 Rujan 2016
Uzorak SlikeŽelite puna tri mjeseca besplatno gledati Plus paket kanal HOME.TV-a i uživati u vrhunskom sportu? Od poĆØetka rujna pa sve do 30. studenog 2016., HOME.TV u svojoj promotivnoj ponudi Plus paketa, nudi vam upravo to. Ponuda je namijenjena svim novim i postojeƦim korisnicima HOME.TV usluge koji potpiÅ”u ugovor na 12 ili na 24 mjeseca. Ukoliko ste zadovoljni Plus paketom, nakon isteka besplatnog razdoblja, nastavljate ga koristiti po standardnom cjeniku, uz moguƦnost naknadnog otkazivanja.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 71 - 84 od 783