Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Vlada HNŽ: Deratizacija na području Čitluka bit će obavljena 10. i 11. listopada
Petak, 07 Listopad 2016
Uzorak SlikeNakon provedenog postupka i izbora najpovoljnijeg ponuđača u razdoblju od 10. listopada do 5. studenoga u gradu Mostaru i svim općinama Hercegovačko-neretvanske županije, bit će provedeno sustavno deratiziranje. Kako bi deratiziranje bilo što uspješnije provedeno, potrebno je izvršiti čišćenje svih površina i prostora na kojim je potrebno provesti mjere te omogućiti stručnim timovima neometan pristup u objekte i prostore predviđene za provedbu mjera.
 
Najavljujemo: Prekidi u opskrbi električnom energijom na području općine Čitluk
Četvrtak, 06 Listopad 2016
Uzorak SlikeIz Javnog poduzeća Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne – poslovnica Elektro Čitluk obavještavaju stanovništvo kako će zbog radova na 10 kV DV Međugorje-Bungalovi, sutra 07. listopada 2016. godine od 09:00 do 13:00 sati doći do prekida u isporuci električne energije dijela potrošača koji se napajaju s navedenog dalekovoda. U navedenom terminu bez napajanja ostaju naselja: Bungalovi, Baraći,  Dodizi, Bencuni i Zovke. 
 
Danas počinje isplata mirovina za mjesec rujan
Srijeda, 05 Listopad 2016
Uzorak SlikeIsplata mirovina za mjesec rujan počinje danas. Mirovine ostvarene temeljem Zakona o MIO, biti će obračunate i isplaćene prema koeficijentu 1,816, što znači da iznosi najniže, zajamčene i najviše mirovine ostaju nepromijenjeni. Sukladno tome najniža mirovina iznosi 326,17 KM, zajamčena 434,90 KM, dok najviša mirovina iznosi 2.174, 48 KM.  Mirovine koje su ostvarene temeljem Zakona o pravima razvojačenih branitelja i članova njihovih obitelji, Zakona o pravima branitelja i članova njihovih obitelji te Zakona o službi u vojsci Federacije BiH, bit će obračunate i isplaćene prema koeficijentu 1,485.
 
Obavijest: Dostupne terapije Neurofeedback metode, radna i logopedska terapija te kreativne radionic
Petak, 23 Rujan 2016

Uzorak SlikeUdruga osoba s invaliditetom “Prijatelj“, obavještava sve članove i ostale građane Doline Neretve, da su ponovno dostupne terapije Neurofeedback metode, radna i logopedska terapija te kreativne radionice. Budući da je započela školska godina 2016./17., apeliramo na roditelje, odgajtelje i učitelje, koji najviše provode vremena s djecom i mladima, jer oni prvi mogu primjetiti ako nešto nije u skladu s linijom urednog razvoja djeteta, te ukoliko se uoče neke poteškoće, da potraže stručnu pomoć. Naglašavamo da nikada nije kasno potražiti stručno mišljenje, jer ako je prisutno kašnjenje, rani početak tretmana presudan je za kasniji djetetov razvoj - ističu iz Udruge.

 
Javni poziv: Tri nove grant linije za proizvođače smilja, meda i u sektoru voća i povrća
Srijeda, 21 Rujan 2016
Uzorak SlikeSve zainteresirane organizacije se pozivaju da prisustvuju jednom od ovih sastanaka (dolazak potvrditi putem e-maila Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript do datuma navedenih u tekstu poziva). Sva pojašnjenja i uputstva (kao i eventualne promjene navedenih datuma i lokacija) će biti objavljena putem e-mail adrese Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili na stranici projekta (www.farmabih.ba). Izjave i/ili interpretacije od strane bilo koga drugog se smatraju nevažećim.
 
Brotnjo - Francuska 2:1! Organiziran prijevoz na odlučujuće mečeve u Zadar
Subota, 17 Rujan 2016
Uzorak SlikeNaši Međugorčani, Ivan Dodig i Marin Čilić, maestralnom su igrom pobijedili najbolji teniski par na svijetu i time doveli reprezentaciju Hrvatske nadomak ulaska u finale Davis Cupa. Sutra je dan odluke u Zadru, naši tenisači igraju odlučujuće mečeve. Za sve zainteresirane  Broćanska udruga mladih Brum je organizirala prijevoz i ulaznice. Cijena paketa koji uključuje prijevoz i ulaznice je 60 KM, a ukoliko se odlučite samo za kupnju ulaznice, cijena je 30 KM. 
 
Javni poziv iz Ministarstva branitelja za rješavanje stambenih potreba branitelja
Petak, 16 Rujan 2016

Uzorak SlikeMinistarstvo za pitanja branitelja/boraca HNŽ-a raspisalo je Javni oglas za utvrđivanje prava na jednokratnu bespovratnu dodjelu sredstava za rješavanje stambenih potreba braniteljima i članovima njihovih obitelji na području Hercegovačko-neretvanske županije. Predmet Javnog oglasa je dodjela bespovratnih novčanih sredstava za rješavanje stambenih potreba branitelja i članova njihovih obitelji na području Hercegovačko-neretvanske županije iz raspoloživih sredstava Ministarstva za pitanja branitelja HNŽ-a u iznosu od 240.000,00 KM.

 
Policijska vježba: Blokada Grada Mostara i općine Čitluk
Četvrtak, 15 Rujan 2016
Uzorak SlikeTemeljem policijskih ovlaštenja i nadležnosti propisanih ZKP-u Bosne i Hercegovine i Federacije BiH, Policijska uprava Mostar danas, 15.09.2016. godine u 09,00 sati, počinje sa policijskom vježbom blokada Grada Mostara i općine Čitluk. Vježba će se izvoditi na području Mostara i Čitluka, te molimo građane za razumijevanje - priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.
 
Broćanska zajednica Zagreb dijeli stipendije: Ostala su još dva dana za dostavu dokumentacije
Četvrtak, 08 Rujan 2016
Uzorak SlikeBroćanska zajednica u Zagrebu raspisala je Javni poziv za dodjelu stipendija studentima s područja općine Čitluk koji pohađaju studij u Zagrebu za 2015./2016. godinu. U skladu s novom i proširenom vizijom djelovanja Broćanske zajednice u Zagrebu, a temeljem odluke Upravnog odbora Broćanske zajednice - zavičajnog društva građana hercegovačke općine Čitluk, predsjednik Tomislav Medić je donio Odluku o o raspisivanju Javnog poziva za dodjelu stipendija studentima za 2015./2016. s područja općine Čitluk koji su na studiju u Zagrebu. 
 
HOME.TV: Vrhunski sport u Plus paketu – tri mjeseca besplatno
Utorak, 06 Rujan 2016
Uzorak SlikeŽelite puna tri mjeseca besplatno gledati Plus paket kanal HOME.TV-a i uživati u vrhunskom sportu? Od početka rujna pa sve do 30. studenog 2016., HOME.TV u svojoj promotivnoj ponudi Plus paketa, nudi vam upravo to. Ponuda je namijenjena svim novim i postojećim korisnicima HOME.TV usluge koji potpišu ugovor na 12 ili na 24 mjeseca. Ukoliko ste zadovoljni Plus paketom, nakon isteka besplatnog razdoblja, nastavljate ga koristiti po standardnom cjeniku, uz mogućnost naknadnog otkazivanja.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 71 - 84 od 783