Kontakt: Ova email adresa je zaötiśena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŤili Javascript
Natjeèaj za stipendije!
Nedjelja, 20 Studeni 2016
Uzorak SlikeMinistarstvo prosvjete, znanosti, kulture i Ň°porta HNŇĹ raspisalo je Natje√®aj za dodjelu stipendija i subvencija smjeŇ°taja u studentske domove redovitim studentima prvog i drugog ciklusa visokog obrazovanja s podru√®ja Hercegova√®ko-neretvanske Ňĺupanije za akademsku 2016./2017. godinu. Prijave na natje√®aj podnose se na prijavnom obrascu koji se moŇĺe preuzeti u prostorijama Ministarstva ili na sluŇĺbenoj stranici Vlade HNŇĹ (www.vlada-hnz-k.ba) i na web stranici Ministarstva (www.monkshnk.gov.ba).
 
Pregistriranje udruga: Rok je 1.12. ili slijedi brisanje iz Registra
»etvrtak, 17 Studeni 2016

Uzorak SlikeMinistarstvo pravosu√įa, uprave i lokalne samouprave, koje je mjerodavno za registriranje udruga na podru√®ju HNŇĹ, poziva odgovorne osobe koje zastupaju i predstavljaju udruge, nevladine organizacije i humanitarne udruge i organizacije, a koje su registrirane i upisane u Registar udruga Ministarstva od 1.10.1997. godine do 31.12.2008. godine, a koje nakon registriranja ili upisa posljednjih promjena u Registru, nisu prijavljivale promjene ovlaŇ°tenih osoba za zastupanje i predstavljanje kao i √®lanova tijela upravljanja, da Ňĺurno, a najkasnije do 1.12.2016. godine sazovu i odrŇĺe izvjeŇ°tajno-izbornu skupŇ°tinu i Ministarstvu podnesu zahtjev i sva potrebna dokumenta za upis promjena u Registar.

 
Najavljujemo: Prekidi u opskrbi elektri√®nom energijom na podru√®ju op√¶ine √ąitluk
Srijeda, 16 Studeni 2016

Uzorak SlikeIz Javnog poduze√¶a Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne ‚Äď poslovnica Elektro √ąitluk obavjeŇ°tavaju stanovniŇ°tvo kako √¶e zbog radova na 10 kV DV Me√įugorje, sutra 17. 11. 2016. godine od 09:00 do 13:00 sati do√¶i do prekida u isporuci elektri√®ne energije potroŇ°a√®a u naseljima: Vionica, Bijakovi√¶i-Ostoji√¶i i Maj√®ino selo. U slu√®aju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odga√įaju do daljnjeg. 

 
Najavljujemo: Prekidi u opskrbi elektri√®nom energijom na podru√®ju op√¶ine √ąitluk
Utorak, 15 Studeni 2016

Uzorak SlikeIz Javnog poduze√¶a Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne ‚Äď poslovnica Elektro √ąitluk obavjeŇ°tavaju stanovniŇ°tvo kako √¶e zbog radova na 10 kV DV Me√įugorje-Bungalovi, sutra 16. 11. 2016. godine od 09:00 do 13:00 sati do√¶i do prekida u isporuci elektri√®ne energije dijela potroŇ°a√®a koji se napajaju s navedenog dalekovoda. U navedenom vremenskom razdoblju bez napajanja ostaju naselja: Bungalovi, Bencuni, Zovke, Lokva, Dodizi i Hercegova√®ko selo. 

 
Snijeg u velikom dijelu unutraŇ°njosti Hrvatske
Subota, 12 Studeni 2016

Uzorak SlikeMokri su i skliski kolnici od kiŇ°e u ve√¶em dijelu zemlje, u Lici i u Gorskom kotaru mjestimice pada snijeg. Zbog zimskih uvjeta u Gorskom kotaru, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i teglja√®e s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na autocesti A6 Rijeka-Zagreb izme√įu √®vorova Bosiljevo i Kikovica i cestama na podru√®ju Gornjeg Jelenja, Delnica, √ąabra i Vrbovskog, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

 
Danas poèela isplata mirovina za mjesec listopad
Ponedjeljak, 07 Studeni 2016

IUzorak Slikesplata mirovina za mjesec listopad po√®ela je danas. Mirovine ostvarene temeljem Zakona o MIO, biti √¶e obra√®unate i ispla√¶ene prema koeficijentu 1,816, Ň°to zna√®i da iznosi najniŇĺe, zajam√®ene i najviŇ°e mirovine ostaju nepromijenjeni. Sukladno tome najniŇĺa mirovina iznosi 326,17 KM, zajam√®ena 434,90 KM, dok najviŇ°a mirovina iznosi 2.174, 48 KM. Mirovine koje su ostvarene temeljem Zakona o pravima razvoja√®enih branitelja i √®lanova njihovih obitelji, Zakona o pravima branitelja i √®lanova njihovih obitelji te Zakona o sluŇĺbi u vojsci Federacije BiH, bit √¶e obra√®unate i ispla√¶ene prema koeficijentu 1,485.

 
Oprez: U nedjelju obilna kiŇ°a, o√®ekuju se udari juga do 65 km/h
Subota, 05 Studeni 2016
Uzorak SlikeTijekom sutraŇ°njeg dana biti √¶e obla√®no i vjetrovito. Padat √¶e kiŇ°a, povremeno √¶e biti ja√®ih pljuskova, a mogu√¶a je i grmljavina. Ponegdje √¶e pasti do 70 litara kiŇ°e po kvadratu, a udari juga √¶e biti od 50-65 km/h. Meteoalarm je za cijelo podru√®je Hercegovine izdao naran√®asto upozorenje. LoŇ°e vrijeme s juŇĺinom i kiŇ°om nastavit √¶e se do sredine tjedna kada se o√®ekuje kratkotrajna stabilizacija uz znatno niŇĺe temperature.
 
Osigurano 1560 besplatnih doza cjepiva protiv sezonske gripe
Subota, 05 Studeni 2016
Uzorak SlikeMinistarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegova√®ko-neretvanske Ňĺupanije i ove  godine osiguralo je 1560 besplatnih doza cjepiva protiv sezonske gripe. Cijepljenje je namijenjeno rizi√®nim skupinama pu√®anstva i to osobama starijim od 65 godina, osobama s kroni√®nim oboljenjima (plu√¶ne, sr√®ane, bubreŇĺne, jetrene, metaboli√®ke‚Ķ) neovisno o dobi, kod kojih gripa moŇĺe dovesti do pogorŇ°anja osnovne bolesti, te osobama sa smanjenim obrambenim sustavom zbog bolesti (npr. osobe s malignim bolestima) ili zbog terapije (npr. kemostatici, kortikosteroidi), bez obzira na dob, kod kojih je pove√¶an rizik nastanka komplikacija gripe.
 
Ministarstvo branitelja HNŇĹ-a: Javni poziv za dodjelu nov√®ane pomo√¶i za otvaranje radnih mjesta
»etvrtak, 03 Studeni 2016

Uzorak SlikeMinistarstvo za pitanja branitelja HNŇĹ-a uputilo je Javni poziv za dodjelu nov√®ane potpore za otvaranje radnih mjesta iz raspoloŇĺivih sredstava ovoga ministarstva u iznosu od 50.000 KM. Sredstva su bespovratna i mogu se odobriti za osnivanje i registraciju zadruga, za stvaranje novog finalnog zadruŇĺnog proizvoda kao i nabavu strojeva i opreme. Sredstva se mogu odobriti i drugim pravnim osobama koja su svojom dosadaŇ°njom djelatnoŇ°√¶u pokazala uspjeŇ°nost i profitabilnost, a ista su im potrebita s ciljem proŇ°irenja djelatnosti ili obujma poslovanja radi upoŇ°ljavanja osoba.

 
HT Eronet: Obavijest o nemoguænosti emitiranja Sport Klub kanala
Utorak, 25 Listopad 2016
Uzorak SlikeHT ERONET obavjeŇ°tava svoje korisnike da u ovom trenutku nismo u mogu√¶nosti osigurati emitiranje Sport Klub kanala u sklopu HOME.TV ponude, do √®ega je doŇ°lo zbog jednostrane odluke United Medie, vlasnika Sport Klub kanala. DosadaŇ°nja nastojanja za ure√įenje ugovornog odnosa izme√įu United Medie i HT ERONET-a zasad nisu rezultirala konkretnim dogovorom.
 
«« PoŤetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeśa » Kraj »»

Stranice 57 - 70 od 783