Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Natječaj za stipendije!
Nedjelja, 20 Studeni 2016
Uzorak SlikeMinistarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija i subvencija smještaja u studentske domove redovitim studentima prvog i drugog ciklusa visokog obrazovanja s područja Hercegovačko-neretvanske županije za akademsku 2016./2017. godinu. Prijave na natječaj podnose se na prijavnom obrascu koji se može preuzeti u prostorijama Ministarstva ili na službenoj stranici Vlade HNŽ (www.vlada-hnz-k.ba) i na web stranici Ministarstva (www.monkshnk.gov.ba).
 
Pregistriranje udruga: Rok je 1.12. ili slijedi brisanje iz Registra
Četvrtak, 17 Studeni 2016

Uzorak SlikeMinistarstvo pravosuđa, uprave i lokalne samouprave, koje je mjerodavno za registriranje udruga na području HNŽ, poziva odgovorne osobe koje zastupaju i predstavljaju udruge, nevladine organizacije i humanitarne udruge i organizacije, a koje su registrirane i upisane u Registar udruga Ministarstva od 1.10.1997. godine do 31.12.2008. godine, a koje nakon registriranja ili upisa posljednjih promjena u Registru, nisu prijavljivale promjene ovlaštenih osoba za zastupanje i predstavljanje kao i članova tijela upravljanja, da žurno, a najkasnije do 1.12.2016. godine sazovu i održe izvještajno-izbornu skupštinu i Ministarstvu podnesu zahtjev i sva potrebna dokumenta za upis promjena u Registar.

 
Najavljujemo: Prekidi u opskrbi električnom energijom na području općine Čitluk
Srijeda, 16 Studeni 2016

Uzorak SlikeIz Javnog poduzeća Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne – poslovnica Elektro Čitluk obavještavaju stanovništvo kako će zbog radova na 10 kV DV Međugorje, sutra 17. 11. 2016. godine od 09:00 do 13:00 sati doći do prekida u isporuci električne energije potrošača u naseljima: Vionica, Bijakovići-Ostojići i Majčino selo. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju do daljnjeg. 

 
Najavljujemo: Prekidi u opskrbi električnom energijom na području općine Čitluk
Utorak, 15 Studeni 2016

Uzorak SlikeIz Javnog poduzeća Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne – poslovnica Elektro Čitluk obavještavaju stanovništvo kako će zbog radova na 10 kV DV Međugorje-Bungalovi, sutra 16. 11. 2016. godine od 09:00 do 13:00 sati doći do prekida u isporuci električne energije dijela potrošača koji se napajaju s navedenog dalekovoda. U navedenom vremenskom razdoblju bez napajanja ostaju naselja: Bungalovi, Bencuni, Zovke, Lokva, Dodizi i Hercegovačko selo. 

 
Snijeg u velikom dijelu unutrašnjosti Hrvatske
Subota, 12 Studeni 2016

Uzorak SlikeMokri su i skliski kolnici od kiše u većem dijelu zemlje, u Lici i u Gorskom kotaru mjestimice pada snijeg. Zbog zimskih uvjeta u Gorskom kotaru, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica i cestama na području Gornjeg Jelenja, Delnica, Čabra i Vrbovskog, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

 
Danas počela isplata mirovina za mjesec listopad
Ponedjeljak, 07 Studeni 2016

IUzorak Slikesplata mirovina za mjesec listopad počela je danas. Mirovine ostvarene temeljem Zakona o MIO, biti će obračunate i isplaćene prema koeficijentu 1,816, što znači da iznosi najniže, zajamčene i najviše mirovine ostaju nepromijenjeni. Sukladno tome najniža mirovina iznosi 326,17 KM, zajamčena 434,90 KM, dok najviša mirovina iznosi 2.174, 48 KM. Mirovine koje su ostvarene temeljem Zakona o pravima razvojačenih branitelja i članova njihovih obitelji, Zakona o pravima branitelja i članova njihovih obitelji te Zakona o službi u vojsci Federacije BiH, bit će obračunate i isplaćene prema koeficijentu 1,485.

 
Oprez: U nedjelju obilna kiša, očekuju se udari juga do 65 km/h
Subota, 05 Studeni 2016
Uzorak SlikeTijekom sutrašnjeg dana biti će oblačno i vjetrovito. Padat će kiša, povremeno će biti jačih pljuskova, a moguća je i grmljavina. Ponegdje će pasti do 70 litara kiše po kvadratu, a udari juga će biti od 50-65 km/h. Meteoalarm je za cijelo područje Hercegovine izdao narančasto upozorenje. Loše vrijeme s južinom i kišom nastavit će se do sredine tjedna kada se očekuje kratkotrajna stabilizacija uz znatno niže temperature.
 
Osigurano 1560 besplatnih doza cjepiva protiv sezonske gripe
Subota, 05 Studeni 2016
Uzorak SlikeMinistarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije i ove  godine osiguralo je 1560 besplatnih doza cjepiva protiv sezonske gripe. Cijepljenje je namijenjeno rizičnim skupinama pučanstva i to osobama starijim od 65 godina, osobama s kroničnim oboljenjima (plućne, srčane, bubrežne, jetrene, metaboličke…) neovisno o dobi, kod kojih gripa može dovesti do pogoršanja osnovne bolesti, te osobama sa smanjenim obrambenim sustavom zbog bolesti (npr. osobe s malignim bolestima) ili zbog terapije (npr. kemostatici, kortikosteroidi), bez obzira na dob, kod kojih je povećan rizik nastanka komplikacija gripe.
 
Ministarstvo branitelja HNŽ-a: Javni poziv za dodjelu novčane pomoći za otvaranje radnih mjesta
Četvrtak, 03 Studeni 2016

Uzorak SlikeMinistarstvo za pitanja branitelja HNŽ-a uputilo je Javni poziv za dodjelu novčane potpore za otvaranje radnih mjesta iz raspoloživih sredstava ovoga ministarstva u iznosu od 50.000 KM. Sredstva su bespovratna i mogu se odobriti za osnivanje i registraciju zadruga, za stvaranje novog finalnog zadružnog proizvoda kao i nabavu strojeva i opreme. Sredstva se mogu odobriti i drugim pravnim osobama koja su svojom dosadašnjom djelatnošću pokazala uspješnost i profitabilnost, a ista su im potrebita s ciljem proširenja djelatnosti ili obujma poslovanja radi upošljavanja osoba.

 
HT Eronet: Obavijest o nemogućnosti emitiranja Sport Klub kanala
Utorak, 25 Listopad 2016
Uzorak SlikeHT ERONET obavještava svoje korisnike da u ovom trenutku nismo u mogućnosti osigurati emitiranje Sport Klub kanala u sklopu HOME.TV ponude, do čega je došlo zbog jednostrane odluke United Medie, vlasnika Sport Klub kanala. Dosadašnja nastojanja za uređenje ugovornog odnosa između United Medie i HT ERONET-a zasad nisu rezultirala konkretnim dogovorom.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 57 - 70 od 783