Kontakt: Ova email adresa je zaötiśena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŤili Javascript
Upozorenje: Zimski uvjeti na cestama, mnoge dionice zatvorene za sav promet
Petak, 06 Sijeńćanj 2017

Uzorak Slike

Zbog snijega i snijeŇĺnih nanosa potpuno je obustavljen promet na dionicama Glamo√® - MliniŇ°te i Rakitno - Blidinje, dok je na podru√®ju Hercegbosanske Ňĺupanije zabrana prometa za vozila preko 7.5 tona - priop√¶eno je iz Auto moto saveza u BiH.

 
StiŇĺe prvi udar sibirske hladno√¶e: ZaŇ°titite biljke i Ňĺivotinje, pripremite drva za ogrjev...
ńĆetvrtak, 05 Sijeńćanj 2017

Uzorak Slike

Nad naŇ°e podru√®je stiŇĺe sibirska hladno√¶a koja √¶e sljede√¶ih dana temperature u pojedinim dijelovima Hercegovine spustiti do nestvarnih -18¬įC.

 
Na put ne kre√¶ite bez zimske opreme: Snijeg u unutraŇ°njosti stvara probleme u prometu
Utorak, 03 Sijeńćanj 2017

Uzorak Slike

U ve√¶em dijelu BiH prometuje se oteŇĺano i usporeno zbog snjega.

 
Granièna policija raspisala natjeèaj za prijem 100 policajaca: Rok za prijave je 20. sijeènja!
Ponedjeljak, 02 Sijeńćanj 2017

Uzorak Slike

Grani√®na policija Bosne i Hercegovine raspisala je Javni oglas za prijem 100 kadeta u √®inu ‚ÄěPolicajac‚Äú, s najmanje zavrŇ°enim IV stupnjem Ň°kolske spreme.

 
Tjedan pred nama donijet √¶e ekstremnu hladno√¶u: Temperature u Hercegovini spustit √¶e se do -15¬įC
Nedjelja, 01 Sijeńćanj 2017

Uzorak Slike

Popularna facebook stranica ‚ÄěVremenska prognoza za HR i BiH svakodnevna ‚Äú koju ure√įuje prof. Zoran Zadro ve√®eras je izdala upozorenje vezano za val arkti√®ke hladno√¶e koji √¶e naŇ°u regiju zahvatiti od 3. ‚Äď 9. sije√®nja. 

 
U Novu godinu s niskim temperaturama bez oborina
Subota, 31 Prosinac 2016
Uzorak Slike

Danas, na Staru godinu biti æe djelomice sunèano, povremeno s umjerenom naoblakom i stabilno vrijeme, ali ujedno i vrlo hladno.
 
Mirovine za prosinac, 7. sijeènja
ńĆetvrtak, 29 Prosinac 2016
Uzorak SlikeIsplata mirovina za mjesec prosinac po√®et √¶e u subotu 7. sije√®anja 2017. godine, odlu√®eno je na sjednici Upravnog odbora Federalnog zavoda MIO. Mirovine ostvarene temeljem Zakona o MIO, biti √¶e obra√®unate i ispla√¶ene prema koeficijentu 1,816, Ň°to zna√®i da iznosi najniŇĺe, zajam√®ene i najviŇ°e mirovine ostaju nepromijenjeni. Sukladno tome najniŇĺa mirovina iznosi 326,17 KM, zajam√®ena 434,90 KM, dok najviŇ°a mirovina iznosi 2.174,48 KM.
 
Vozaèi oprez: Jaki boèni udari vjetra na podruèju Hercegovine i Dalmacije
ńĆetvrtak, 29 Prosinac 2016
Uzorak SlikeOpreznije treba voziti po mokrim ili djelomi√®no vlaŇĺnim i skliskim kolnicima u ve√¶em dijelu zemlje. Zbog ugaŇĺenoga snijega i snjeŇĺnih nanosa oteŇĺano se prometuje na dionicama cesta preko planinskih prijevoja.  Voza√®e upozoravamo na jake bo√®ne udare vjetra na podru√®ju Hercegovine i zapadne Bosne.  Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na mogu√¶e odrone kamenja i zemlje na kolnik. Voza√®ima se savjetuje da prilagode brzinu i na√®in voŇĺnje uvjetima na cestama, te da na put ne kre√¶u bez zimske opreme - javlja Automoto savez u BiH. 
 
Do√®ek Nove godine u Me√įugorju
ńĆetvrtak, 29 Prosinac 2016

Uzorak SlikeU Me√įugorju se o√®ekuje mnogo hodo√®asnika, uglavnom mladih, iz cijeloga svijeta za molitveni do√®ek Nove godine (2017). Molitveni program po√®inje molitvom krunice u 17 sati. Sveta misa zahvalnica za 2016. godinu je u 18 sati, a nakon svete mise zajednica "Cenacolo" uprizoruje Ňĺive jaslice na prostoru ispred crkve sv. Jakova. Molitveno bdijenje po√®inje u 22 sata.  Nakon bdijenja je misno slavlje u 23:30 sati. I ove godine mogu√¶e je pratiti program, slikom i tonom, u dvorani  sv. Ivana Pavla II. I radiopostaja Mir prenosit √¶e uŇĺivo program.

 
SrediŇ°nji drŇĺavni ured za Hrvate izvan RH: Raspisan natje√®aj za dodjelu 500 stipendija
Petak, 23 Prosinac 2016
Uzorak SlikeSrediŇ°nji drŇĺavni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodijelit √¶e studentima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske - 500 stipendija za akademsku godinu 2016./2017., od √®ega 100 stipendija za studij u Republici Hrvatskoj i 400 stipendija za studij u Bosni i Hercegovini. Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 10 mjeseci u mjese√®nom iznosu od 700,00 kuna.
 
«« PoŤetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeśa » Kraj »»

Stranice 43 - 56 od 783