Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Upozorenje: Zimski uvjeti na cestama, mnoge dionice zatvorene za sav promet
Petak, 06 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Zbog snijega i sniježnih nanosa potpuno je obustavljen promet na dionicama GlamoĆØ - MliniÅ”te i Rakitno - Blidinje, dok je na podruĆØju Hercegbosanske županije zabrana prometa za vozila preko 7.5 tona - priopƦeno je iz Auto moto saveza u BiH.

 
Stiže prvi udar sibirske hladnoƦe: ZaÅ”titite biljke i životinje, pripremite drva za ogrjev...
Četvrtak, 05 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Nad naÅ”e podruĆØje stiže sibirska hladnoƦa koja Ʀe sljedeƦih dana temperature u pojedinim dijelovima Hercegovine spustiti do nestvarnih -18Ā°C.

 
Na put ne kreƦite bez zimske opreme: Snijeg u unutraÅ”njosti stvara probleme u prometu
Utorak, 03 Siječanj 2017

Uzorak Slike

U veƦem dijelu BiH prometuje se otežano i usporeno zbog snjega.

 
GraniĆØna policija raspisala natjeĆØaj za prijem 100 policajaca: Rok za prijave je 20. sijeĆØnja!
Ponedjeljak, 02 Siječanj 2017

Uzorak Slike

GraniĆØna policija Bosne i Hercegovine raspisala je Javni oglas za prijem 100 kadeta u ĆØinu ā€žPolicajacā€œ, s najmanje zavrÅ”enim IV stupnjem Å”kolske spreme.

 
Tjedan pred nama donijet Ʀe ekstremnu hladnoƦu: Temperature u Hercegovini spustit Ʀe se do -15Ā°C
Nedjelja, 01 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Popularna facebook stranica ā€žVremenska prognoza za HR i BiH svakodnevna ā€œ koju ureĆ°uje prof. Zoran Zadro veĆØeras je izdala upozorenje vezano za val arktiĆØke hladnoƦe koji Ʀe naÅ”u regiju zahvatiti od 3. ā€“ 9. sijeĆØnja. 

 
U Novu godinu s niskim temperaturama bez oborina
Subota, 31 Prosinac 2016
Uzorak Slike

Danas, na Staru godinu biti Ʀe djelomice sunĆØano, povremeno s umjerenom naoblakom i stabilno vrijeme, ali ujedno i vrlo hladno.
 
Mirovine za prosinac, 7. sijeĆØnja
Četvrtak, 29 Prosinac 2016
Uzorak SlikeIsplata mirovina za mjesec prosinac poĆØet Ʀe u subotu 7. sijeĆØanja 2017. godine, odluĆØeno je na sjednici Upravnog odbora Federalnog zavoda MIO. Mirovine ostvarene temeljem Zakona o MIO, biti Ʀe obraĆØunate i isplaƦene prema koeficijentu 1,816, Å”to znaĆØi da iznosi najniže, zajamĆØene i najviÅ”e mirovine ostaju nepromijenjeni. Sukladno tome najniža mirovina iznosi 326,17 KM, zajamĆØena 434,90 KM, dok najviÅ”a mirovina iznosi 2.174,48 KM.
 
VozaĆØi oprez: Jaki boĆØni udari vjetra na podruĆØju Hercegovine i Dalmacije
Četvrtak, 29 Prosinac 2016
Uzorak SlikeOpreznije treba voziti po mokrim ili djelomiĆØno vlažnim i skliskim kolnicima u veƦem dijelu zemlje. Zbog ugaženoga snijega i snježnih nanosa otežano se prometuje na dionicama cesta preko planinskih prijevoja.  VozaĆØe upozoravamo na jake boĆØne udare vjetra na podruĆØju Hercegovine i zapadne Bosne.  Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguƦe odrone kamenja i zemlje na kolnik. VozaĆØima se savjetuje da prilagode brzinu i naĆØin vožnje uvjetima na cestama, te da na put ne kreƦu bez zimske opreme - javlja Automoto savez u BiH. 
 
DoĆØek Nove godine u MeĆ°ugorju
Četvrtak, 29 Prosinac 2016

Uzorak SlikeU MeĆ°ugorju se oĆØekuje mnogo hodoĆØasnika, uglavnom mladih, iz cijeloga svijeta za molitveni doĆØek Nove godine (2017). Molitveni program poĆØinje molitvom krunice u 17 sati. Sveta misa zahvalnica za 2016. godinu je u 18 sati, a nakon svete mise zajednica "Cenacolo" uprizoruje žive jaslice na prostoru ispred crkve sv. Jakova. Molitveno bdijenje poĆØinje u 22 sata.  Nakon bdijenja je misno slavlje u 23:30 sati. I ove godine moguƦe je pratiti program, slikom i tonom, u dvorani  sv. Ivana Pavla II. I radiopostaja Mir prenosit Ʀe uživo program.

 
SrediÅ”nji državni ured za Hrvate izvan RH: Raspisan natjeĆØaj za dodjelu 500 stipendija
Petak, 23 Prosinac 2016
Uzorak SlikeSrediÅ”nji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodijelit Ʀe studentima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske - 500 stipendija za akademsku godinu 2016./2017., od ĆØega 100 stipendija za studij u Republici Hrvatskoj i 400 stipendija za studij u Bosni i Hercegovini. Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 10 mjeseci u mjeseĆØnom iznosu od 700,00 kuna.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 43 - 56 od 783