Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
JoŔ dva dana do zavrŔetka redovite distribucije premije osiguranja
Nedjelja, 26 Veljača 2017
Uzorak Slike

Zavod zdravstvenog osiguranja HercegovaĆØko-neretvanske županije, u utorak 28.02.2017.godine zavrÅ”ava redovitu distribuciju premije osiguranja (markice).
 
Meteoalarm izdao naranĆØasto upozorenje za Hercegovinu
Petak, 24 Veljača 2017

Uzorak Slike

Iako su temperature u veƦem dijelu Bosne i Hercegovine juĆØer bile iznad 10 stupnjeva, danas se oĆØekuje velika promjena vremenskih prilika, piÅ”e VeĆØernji List.

 
MeĆ°unarodno natjecanje mladih u pisanju najljepÅ”eg pisma u 2017. godini - Vrijedne nagrade
Utorak, 21 Veljača 2017
Uzorak Slike

Svjetska poÅ”ta unija (UPU) i ove godine organizira izbor najljepÅ”eg pisma mladih. Natjecanje je dio meĆ°unarodnog natjecanja koje je organizirano kako bi se potaknulo razvijanje umijeƦa pisanja i promicanje meĆ°unarodnog prijateljstva.
 
Objavljen Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan RH
Četvrtak, 16 Veljača 2017

Uzorak Slike

U cilju promicanja veza i jaĆØanje suradnje Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske, oĆØuvanja hrvatskog identiteta i promicanja hrvatskog jezika, kulture i tradicije te jaĆØanja položaja hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, kao i pomoƦ ugroženim pojedincima ā€“ pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, SrediÅ”nji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2017. godinu.

 
Od sutra policija udara tamo gdje najviŔe boli, po džepu: Koristite pojas i vozite po propisima!
Utorak, 14 Veljača 2017
Uzorak Slike

Dugo oĆØekivane zakonske promjene iz oblasti sigurnosti prometa u BiH, a koje predviĆ°aju veƦe kazne za bahate sudionike, sutra stupaju na snagu.
 
Javna rasprava o Nacrtu Zakona o Ŕumama FBiH
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017

Uzorak Slike

Ministarstvo poljoprivrede, Å”umarstva i vodoprivrede HNŽ organizira Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o Å”umama F BiH koja Ʀe biti održana u utorak 21. veljaĆØe u 12 sati u dvorani SkupÅ”tine HNŽ, Jakova Baruha Å panca br. 2, Mostar.

 
Obavijest o ažuriranjima podataka u registru poljoprivrednih gospodarstava i klijenata u 2017. godi
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017
Uzorak Slike

Ovim putem obavjeÅ”tavamo  poljoprivredne  proizvoĆ°aĆØe, fiziĆØke i pravne osobe  s podruĆØja opƦine ƈitluka, koji su  kod nadležne  službe u opƦini ƈitluk, upisani u registar poljoprivrednih gospodarstava (RPG) i registar klijenata (RK) da su odredbama Pravilnika o upisu u Registar (ā€œSlužbene novine FBiHā€ broj:42/08)  obvezni ažurirati podatke u Registru.
 
VozaĆØi oprez: Kolnici su mokri diljem zemlje
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017
Uzorak Slike

Oprezno treba voziti po mokrim ili djelomiĆØno vlažnim i skliskim kolnicima u veƦem dijelu zemlje ā€“ priopƦeno je iz Auto moto saveza u BiH 
 
Najavljujemo: Casting belgijske modne agencije European Top Models 12. veljaĆØe u ƈitluku
Subota, 04 Veljača 2017

Uzorak Slike

Modna agencija Group European Top Models je najpopularnija modna agencija u Belgiji. Datira od 1969. godine, a broji viŔe od 30 predstavniŔtava poput Italije, Velike Britanije i drugih država.

 
Plan radarskih kontrola tijekom veljaĆØe: Brzina Ʀe se kontrolirati i na podruĆØju Brotnja
Subota, 04 Veljača 2017

Uzorak Slike

MUP HNŽ-a na svojoj web stranici objavio je plan radarskih kontrola za mjesec veljaĆØu na podruĆØju tri policijske uprave koliko ih djeluje na podruĆØju naÅ”e Županije, PU Mostar, PU ƈapljina i PU Konjic.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 15 - 28 od 783