Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Još dva dana do završetka redovite distribucije premije osiguranja
Nedjelja, 26 Veljača 2017
Uzorak Slike

Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije, u utorak 28.02.2017.godine završava redovitu distribuciju premije osiguranja (markice).
 
Meteoalarm izdao narančasto upozorenje za Hercegovinu
Petak, 24 Veljača 2017

Uzorak Slike

Iako su temperature u većem dijelu Bosne i Hercegovine jučer bile iznad 10 stupnjeva, danas se očekuje velika promjena vremenskih prilika, piše Večernji List.

 
Međunarodno natjecanje mladih u pisanju najljepšeg pisma u 2017. godini - Vrijedne nagrade
Utorak, 21 Veljača 2017
Uzorak Slike

Svjetska pošta unija (UPU) i ove godine organizira izbor najljepšeg pisma mladih. Natjecanje je dio međunarodnog natjecanja koje je organizirano kako bi se potaknulo razvijanje umijeća pisanja i promicanje međunarodnog prijateljstva.
 
Objavljen Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan RH
Četvrtak, 16 Veljača 2017

Uzorak Slike

U cilju promicanja veza i jačanje suradnje Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske, očuvanja hrvatskog identiteta i promicanja hrvatskog jezika, kulture i tradicije te jačanja položaja hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, kao i pomoć ugroženim pojedincima – pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2017. godinu.

 
Od sutra policija udara tamo gdje najviše boli, po džepu: Koristite pojas i vozite po propisima!
Utorak, 14 Veljača 2017
Uzorak Slike

Dugo očekivane zakonske promjene iz oblasti sigurnosti prometa u BiH, a koje predviđaju veće kazne za bahate sudionike, sutra stupaju na snagu.
 
Javna rasprava o Nacrtu Zakona o šumama FBiH
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017

Uzorak Slike

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ organizira Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o šumama F BiH koja će biti održana u utorak 21. veljače u 12 sati u dvorani Skupštine HNŽ, Jakova Baruha Španca br. 2, Mostar.

 
Obavijest o ažuriranjima podataka u registru poljoprivrednih gospodarstava i klijenata u 2017. godi
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017
Uzorak Slike

Ovim putem obavještavamo  poljoprivredne  proizvođače, fizičke i pravne osobe  s područja općine Čitluka, koji su  kod nadležne  službe u općini Čitluk, upisani u registar poljoprivrednih gospodarstava (RPG) i registar klijenata (RK) da su odredbama Pravilnika o upisu u Registar (“Službene novine FBiH” broj:42/08)  obvezni ažurirati podatke u Registru.
 
Vozači oprez: Kolnici su mokri diljem zemlje
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017
Uzorak Slike

Oprezno treba voziti po mokrim ili djelomično vlažnim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje – priopćeno je iz Auto moto saveza u BiH 
 
Najavljujemo: Casting belgijske modne agencije European Top Models 12. veljače u Čitluku
Subota, 04 Veljača 2017

Uzorak Slike

Modna agencija Group European Top Models je najpopularnija modna agencija u Belgiji. Datira od 1969. godine, a broji više od 30 predstavništava poput Italije, Velike Britanije i drugih država.

 
Plan radarskih kontrola tijekom veljače: Brzina će se kontrolirati i na području Brotnja
Subota, 04 Veljača 2017

Uzorak Slike

MUP HNŽ-a na svojoj web stranici objavio je plan radarskih kontrola za mjesec veljaču na području tri policijske uprave koliko ih djeluje na području naše Županije, PU Mostar, PU Čapljina i PU Konjic.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 15 - 28 od 783