Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Obavijest o proslavi 20. godišnjice mature, generacija 1995./1996.
Četvrtak, 23 Lipanj 2016

Uzorak SlikeU petak 19. kolovoza 2016. godine s početkom u 20 sati biti će upriličen susret povodom 20 godina mature srednje škole Čitluk, generacija 1995./1996. Svi zainteresirani uplatu u iznosu od 60,00 KM mogu izvršiti na recepciji hotela Brotnjo do 15. kolovoza 2016. godine. U cijenu je uračunata večera, neograničena konzumacija pića, glazba i zajednička fotografija.

 
Informacije za međugorske župljane i hodočasnike
Četvrtak, 23 Lipanj 2016
Uzorak SlikeU Međugorju je u tijeku devetnica Kraljici mira, priprava za 35. obljetnicu Gospinih ukazanja kao zahvala Nebeskom Ocu na Marijinoj prisutnosti. Svakoga dana od 16h uz Podbrdo moli se krunica. A tijekom dana u župnoj crkvi sv. Jakova u Međugorju i u kapelici klanjanja slave se svete mise po različitim jezičnim skupinama. Večernji molitveni program i večeras će počet u 18 sati molitvom krunice i biti nastavljen svetom misom u 19 sati. Jutarnje mise su u 7.30 sati, a danas, kako je to uobičajeno četvrtkom, nakon večernje svete Mise bit će pobožnost klanjanja Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu.
 
Popis dežurnih ljekarni koje će od srpnja do listopada raditi od 0-24 sata
Srijeda, 22 Lipanj 2016
Uzorak SlikeIz Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ danas su priopćili raspored dežurstva ljekarni u Mostaru od srpnja do listopada 2016. godine. Dežurna ljekarna od  1.7. do 31.7.2016. godine bit će ljekarna „Mopharm“ u Ulici Gojka Vukovića br. 34, od  1.8. do 31.8.2016. godine Gradska ljekarna Mostar u Ulici Stjepana Radića br. 76, od 1.9. do 30.9.2016. godine ljekarna „Europharm“ u Ulici Mostarskog bataljona bb i od 1.10. do 31.10.2016. godine ljekarna „Lupriv“ u Ulici Stjepana Radića br. 32. 
 
UPOZORENJE: Ne palite vatru na otvorenom prostoru!
Srijeda, 22 Lipanj 2016
Uzorak SlikeZbog izrazito velike opasnosti od izbijanja požara na otvorenom prostoru, upozoravamo stanovništvo kako je zabranjeno bilo kakvo paljenje vatre, odnosno korištenja plamena, na otvorenom prostoru. Sezona požara odnosno povećane opasnosti od nastanka požara traje do 31.  listopada tekuće godine. Apeliramo svima da se pridržavaju zakonskih odredbi te ne pale vatru na  otvorenom prostoru, a pogotovo da istu ne ostavljaju bez nadzora!
 
Obavijest iz Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića
Četvrtak, 16 Lipanj 2016
Uzorak SlikeIz Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića uputili su obavijest kako će se upis redovitih učenika u prvi razred za školsku 2016./2017. godinu vršiti u tri upisna roka: 20. i 21. lipnja (prvi upisni rok), 28. lipnja (drugi upisni rok) te 24. kolovoza (treći upisni rok). Odabir srednje škole jedna je od najvažnijih odluka koju svaki osmaš treba donijeti, pa u nastavku donosimo područja rada i zanimanja koja se mogu upisati u spomenuta tri upisna roka, kao i što je od dokumentacije potrebno dostaviti prilikom upisa.
 
Obavijest: Akcija prikupljanja hrane, higijenskih potrepština i odjeće za potrebite u Brotnju
Ponedjeljak, 13 Lipanj 2016

Uzorak SlikeInicijativa „Pomozimo jedni drugima Čitluk“ poziva sve dobre ljude da se pridruže humanitanoj akciji koja će se održati u srijedu 15. lipnja u holu Kino dvorane Čitluk u  vremenu od 09:00 do 18:00 sati. U akciji će se prikupljati hrana, higijenske potrepštine i odjeća za potrebite u Brotnju, a možete donijeti sve ono što koristite u svakodnevnom životu. Zamolba za sve one koji budu donosili odjeću da na vrećicama naznače za koji je uzrast, ukoliko se radi o dječjoj odjeći.

 
U drugom dijelu tjedna stižu prave ljetne temperature
Ponedjeljak, 13 Lipanj 2016

Uzorak SlikeJoš u utorak i srijedu uz sunčana razdoblja treba računati na jak razvoj oblaka uz mogućnost za kišu i pljuskove s grmljavinom. Drugi dio tjedna će biti uglavnom sunčano, te vruće i sparno vrijeme - donosi facebook stranica Vremenska prognoza za HR i BiH svakodnevna. Puhat će slab do umjeren jugoistočni vjetar, koji će od srijede okretati na jugozapadnjak. Napokon možemo reći kako nam stižu prave ljetne temperature koje će dosezati i 36°C.

 
VOZAČI OPREZ! Tijekom noći i ujutro mnoštvo hodočasnika na cesti prema Ljubuškom!
Nedjelja, 12 Lipanj 2016

Uzorak SlikeTijekom noći i sljedećeg jutra na magistralnoj cesti M17.4 Mostar – Čitluk – Ljubuški nalazit će se mnoštvo hodočasnika koji pješice idu na Humac u svetište sv. Ante Padovanskog. Molimo vozače da oprezno voze i smanje brzinu čak i ispod dopuštene. Bit će kišovito, a samim time bit će smanjena i vidljivost, pa je potreban i dodatan oprez!

 
SAMO NA HOME.TV-u: IDEMO U FRANCUSKU S HNTV-om!
Petak, 10 Lipanj 2016

Uzorak SlikeHrvatska nogometna televizija (HNTV), koja se ekskluzivno za područje BiH nalazi samo u ponudi HOME.TV usluge, stekla je veliki broj poklonika u desetak dana svoga emitiranja. S početkom Europskog nogometnog prvenstva očekuje se da će taj broj biti i veći. Naime, HNTV će se svakodnevno javljati s EP-a, iz kampa hrvatske nogometne reprezentacije, s informacijama iz prve ruke i zanimljivim reportažama Mile Horvat. Dakle, kada ne pratite jedan od nogometnih dvoboja u Francuskoj, daljinski u ruke i gledajte – Hrvatsku nogometnu televiziju!

 
Predavanje o mogućnosti zapošljavanja u oružanim snagama BiH
Utorak, 07 Lipanj 2016
Uzorak SlikeU amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, 8. lipnja s početkom u 12:00 sati, održat će se prigodno predavanje o mogućnosti zapošljavanja u oružanim snagama BiH. Predavanje naziva "Afirmacija vojnog poziva" održat će predstavnici Ministarstva obrane BiH s ciljem upoznavanja studenata završnih godina fakulteta Sveučilišta u Mostaru o mogućnosti zapošljavanja u oružanim snagama BiH, a u okviru sveobuhvatnih aktivnosti na realizaciji plana Ministarstva obrane BiH o zanavljanju časničkog kadra.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 113 - 126 od 783