Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Obavijest o proslavi 20. godišnjice mature, generacija 1995./1996.
╚etvrtak, 23 Lipanj 2016

Uzorak SlikeU petak 19. kolovoza 2016. godine s po├Ęetkom u 20 sati biti ├Že uprili├Ęen susret povodom 20 godina mature srednje ┼íkole ├łitluk, generacija 1995./1996. Svi zainteresirani uplatu u iznosu od 60,00 KM mogu izvr┼íiti na recepciji hotela Brotnjo do 15. kolovoza 2016. godine. U cijenu je ura├Ęunata ve├Ęera, neograni├Ęena konzumacija pi├Ža, glazba i zajedni├Ęka fotografija.

 
Informacije za me├░ugorske ┼żupljane i hodo├Ęasnike
╚etvrtak, 23 Lipanj 2016
Uzorak SlikeU Me├░ugorju je u tijeku devetnica Kraljici mira, priprava za 35. obljetnicu Gospinih ukazanja kao zahvala Nebeskom Ocu na Marijinoj prisutnosti. Svakoga dana od 16h uz Podbrdo moli se krunica. A tijekom dana u ┼żupnoj crkvi sv. Jakova u Me├░ugorju i u kapelici klanjanja slave se svete mise po razli├Ęitim jezi├Ęnim skupinama. Ve├Ęernji molitveni program i ve├Ęeras ├Že po├Ęet u 18 sati molitvom krunice i biti nastavljen svetom misom u 19 sati. Jutarnje mise su u 7.30 sati, a danas, kako je to uobi├Ęajeno ├Ęetvrtkom, nakon ve├Ęernje svete Mise bit ├Že pobo┼żnost klanjanja Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu.
 
Popis de┼żurnih ljekarni koje ├Že od srpnja do listopada raditi od 0-24 sata
Srijeda, 22 Lipanj 2016
Uzorak SlikeIz Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HN┼Ż danas su priop├Žili raspored de┼żurstva ljekarni u Mostaru od srpnja do listopada 2016. godine. De┼żurna ljekarna od  1.7. do 31.7.2016. godine bit ├Že ljekarna ÔÇ×MopharmÔÇť u Ulici Gojka Vukovi├Ža br. 34, od  1.8. do 31.8.2016. godine Gradska ljekarna Mostar u Ulici Stjepana Radi├Ža br. 76, od 1.9. do 30.9.2016. godine ljekarna ÔÇ×EuropharmÔÇť u Ulici Mostarskog bataljona bb i od 1.10. do 31.10.2016. godine ljekarna ÔÇ×LuprivÔÇť u Ulici Stjepana Radi├Ža br. 32. 
 
UPOZORENJE: Ne palite vatru na otvorenom prostoru!
Srijeda, 22 Lipanj 2016
Uzorak SlikeZbog izrazito velike opasnosti od izbijanja po┼żara na otvorenom prostoru, upozoravamo stanovni┼ítvo kako je zabranjeno bilo kakvo paljenje vatre, odnosno kori┼ítenja plamena, na otvorenom prostoru. Sezona po┼żara odnosno pove├Žane opasnosti od nastanka po┼żara traje do 31.  listopada teku├Že godine. Apeliramo svima da se pridr┼żavaju zakonskih odredbi te ne pale vatru na  otvorenom prostoru, a pogotovo da istu ne ostavljaju bez nadzora!
 
Obavijest iz Srednje ┼íkole dr. fra Slavka Barbari├Ža
╚etvrtak, 16 Lipanj 2016
Uzorak SlikeIz Srednje ┼íkole dr. fra Slavka Barbari├Ža uputili su obavijest kako ├Že se upis redovitih u├Ęenika u prvi razred za ┼íkolsku 2016./2017. godinu vr┼íiti u tri upisna roka: 20. i 21. lipnja (prvi upisni rok), 28. lipnja (drugi upisni rok) te 24. kolovoza (tre├Ži upisni rok). Odabir srednje ┼íkole jedna je od najva┼żnijih odluka koju svaki osma┼í treba donijeti, pa u nastavku donosimo podru├Ęja rada i zanimanja koja se mogu upisati u spomenuta tri upisna roka, kao i ┼íto je od dokumentacije potrebno dostaviti prilikom upisa.
 
Obavijest: Akcija prikupljanja hrane, higijenskih potrep┼ítina i odje├Že za potrebite u Brotnju
Ponedjeljak, 13 Lipanj 2016

Uzorak SlikeInicijativa ÔÇ×Pomozimo jedni drugima ├łitlukÔÇť poziva sve dobre ljude da se pridru┼że humanitanoj akciji koja ├Že se odr┼żati u srijedu 15. lipnja u holu Kino dvorane ├łitluk u  vremenu od 09:00 do 18:00 sati. U akciji ├Že se prikupljati hrana, higijenske potrep┼ítine i odje├Ža za potrebite u Brotnju, a mo┼żete donijeti sve ono ┼íto koristite u svakodnevnom ┼żivotu. Zamolba za sve one koji budu donosili odje├Žu da na vre├Žicama nazna├Ęe za koji je uzrast, ukoliko se radi o dje├Ęjoj odje├Ži.

 
U drugom dijelu tjedna sti┼żu prave ljetne temperature
Ponedjeljak, 13 Lipanj 2016

Uzorak SlikeJo┼í u utorak i srijedu uz sun├Ęana razdoblja treba ra├Ęunati na jak razvoj oblaka uz mogu├Žnost za ki┼íu i pljuskove s grmljavinom. Drugi dio tjedna ├Že biti uglavnom sun├Ęano, te vru├Že i sparno vrijeme - donosi facebook stranica Vremenska prognoza za HR i BiH svakodnevna. Puhat ├Že slab do umjeren jugoisto├Ęni vjetar, koji ├Že od srijede okretati na jugozapadnjak. Napokon mo┼żemo re├Ži kako nam sti┼żu prave ljetne temperature koje ├Že dosezati i 36┬░C.

 
VOZA├łI OPREZ! Tijekom no├Ži i ujutro mno┼ítvo hodo├Ęasnika na cesti prema Ljubu┼íkom!
Nedjelja, 12 Lipanj 2016

Uzorak SlikeTijekom no├Ži i sljede├Žeg jutra na magistralnoj cesti M17.4 Mostar ÔÇô ├łitluk ÔÇô Ljubu┼íki nalazit ├Že se mno┼ítvo hodo├Ęasnika koji pje┼íice idu na Humac u sveti┼íte sv. Ante Padovanskog. Molimo voza├Ęe da oprezno voze i smanje brzinu ├Ęak i ispod dopu┼ítene. Bit ├Že ki┼íovito, a samim time bit ├Že smanjena i vidljivost, pa je potreban i dodatan oprez!

 
SAMO NA HOME.TV-u: IDEMO U FRANCUSKU S HNTV-om!
Petak, 10 Lipanj 2016

Uzorak SlikeHrvatska nogometna televizija (HNTV), koja se ekskluzivno za podru├Ęje BiH nalazi samo u ponudi HOME.TV usluge, stekla je veliki broj poklonika u desetak dana svoga emitiranja. S po├Ęetkom Europskog nogometnog prvenstva o├Ęekuje se da ├Že taj broj biti i ve├Ži. Naime, HNTV ├Že se svakodnevno javljati s EP-a, iz kampa hrvatske nogometne reprezentacije, s informacijama iz prve ruke i zanimljivim reporta┼żama Mile Horvat. Dakle, kada ne pratite jedan od nogometnih dvoboja u Francuskoj, daljinski u ruke i gledajte ÔÇô Hrvatsku nogometnu televiziju!

 
Predavanje o mogu├Žnosti zapo┼íljavanja u oru┼żanim snagama BiH
Utorak, 07 Lipanj 2016
Uzorak SlikeU amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveu├Ęili┼íta u Mostaru, 8. lipnja s po├Ęetkom u 12:00 sati, odr┼żat ├Že se prigodno predavanje o mogu├Žnosti zapo┼íljavanja u oru┼żanim snagama BiH. Predavanje naziva "Afirmacija vojnog poziva" odr┼żat ├Že predstavnici Ministarstva obrane BiH s ciljem upoznavanja studenata zavr┼ínih godina fakulteta Sveu├Ęili┼íta u Mostaru o mogu├Žnosti zapo┼íljavanja u oru┼żanim snagama BiH, a u okviru sveobuhvatnih aktivnosti na realizaciji plana Ministarstva obrane BiH o zanavljanju ├Ęasni├Ękog kadra.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 113 - 126 od 783