Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Večeras polufinale MNL Brotnjo 2009
Petak, 07 Kolovoz 2009
Uzorak SlikeG. BLATNICA - Večeras će na Športskom centru Gornja Blatnica biti odigrane polufinalne utakmice ovogodišnje Malonogometne lige Mjesnih zajednica Čitluk - Brotnjo 2009. U 21 sat snage će odmjeriti Krehin Gradac – Čitluk Grad, a u 22 sata Dobro Selo – Donja Blatnica. 
 
U polufinalu Donja Blatnica, Krehin Gradac, Dobro Selo i Čitluk grad
Srijeda, 05 Kolovoz 2009
Uzorak SlikeČITLUK - Pred blizu 2.000 gledatelja u ponedjeljak su na ŠRC Krstine u Međugorju odigrana tri susreta posljednjeg 5. kola „E“ skupine MNL MZ općine Čitluk, koji su bili vrlo uzbudljivi jer su odlučivali koje će se dvije momčadi plasirati u polufinale.
 
Momčad Donje Blatnice jedina bez poraza u drugom krugu
Petak, 31 Srpanj 2009
Uzorak SlikeČITLUK - U srijedu i četvrtak navečer na športskim centrima u Donjoj Blatnici i Vionici odigrane su utakmice pretposljednjeg 4. kola drugoga kruga natjecanja malonogometne Lige MZ općine Čitluk – „Brotnjo 2009.“ I u četvrtom kolu strijelci su bili vrlo učinkoviti i postigli čak 38 pogodaka.  
 
Kvalitetna igra s mnogo uzbuđenja nastavljena i u drugom krugu natjecanja
Srijeda, 22 Srpanj 2009
Uzorak SlikeČITLUK - Nakon što je završen prvi krug malonogometne Lige MZ općine Čitluk u kojem je od 24 momčadi polovica otpala od daljnjeg natjecanja, u ponedjeljak je nastavljen drugi krug tog prestižnog natjecanja u kojem sudjeluje 12 momčadi raspoređenih u dvije skupine.
 
Započelo drugi krug natjecanja MNL "Brotnjo 2009"
Utorak, 21 Srpanj 2009
Uzorak SlikeČITLUK - Sinoć je započeo drugi krug natjecanja Malonogometne lige MZ općine Čitluk "Brotnjo 2009". U ovaj krug natjecanja plasiralo se 12 ekipa koje će igrati u dvije skupine, a na kraju će po dvije  prvoplasirane momčadi igrat u polufinalu.
 
MNL Brotnjo 2009: Odigrano 60 utakmica i postignuto 390 pogodaka
Subota, 18 Srpanj 2009
Uzorak SlikeČITLUK - Susretima 5. kola u petak je  završen prvi krug natjecanja u malonogometnoj Ligi MZ općine Čitluk u kojem su sudjelovale 24 momčadi raspoređene u četiri skupine. Kao i u prethodna četiri, i susreti 5. kola igrali su se u kasnim večernjim satima pod reflektorima, a donijeli su mnogo uzbuđenja i kvalitetne igre jer se odlučivalo tko će nastaviti natjecanje u drugom krugu. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 13 - 18 od 27