Kontakt: Ova email adresa je zaötiśena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŤili Javascript
Veèeras polufinale MNL Brotnjo 2009
Petak, 07 Kolovoz 2009
Uzorak SlikeG. BLATNICA - Ve√®eras √¶e na Športskom centru Gornja Blatnica biti odigrane polufinalne utakmice ovogodišnje Malonogometne lige Mjesnih zajednica √ąitluk - Brotnjo 2009. U 21 sat snage √¶e odmjeriti Krehin Gradac – √ąitluk Grad, a u 22 sata Dobro Selo – Donja Blatnica. 
 
U polufinalu Donja Blatnica, Krehin Gradac, Dobro Selo i √ąitluk grad
Srijeda, 05 Kolovoz 2009
Uzorak Slike√ąITLUK - Pred blizu 2.000 gledatelja u ponedjeljak su na ŠRC Krstine u Me√įugorju odigrana tri susreta posljednjeg 5. kola „E“ skupine MNL MZ op√¶ine √ąitluk, koji su bili vrlo uzbudljivi jer su odlu√®ivali koje √¶e se dvije mom√®adi plasirati u polufinale.
 
Momèad Donje Blatnice jedina bez poraza u drugom krugu
Petak, 31 Srpanj 2009
Uzorak Slike√ąITLUK - U srijedu i √®etvrtak nave√®er na športskim centrima u Donjoj Blatnici i Vionici odigrane su utakmice pretposljednjeg 4. kola drugoga kruga natjecanja malonogometne Lige MZ op√¶ine √ąitluk – „Brotnjo 2009.“ I u √®etvrtom kolu strijelci su bili vrlo u√®inkoviti i postigli √®ak 38 pogodaka.  
 
Kvalitetna igra s mnogo uzbu√įenja nastavljena i u drugom krugu natjecanja
Srijeda, 22 Srpanj 2009
Uzorak Slike√ąITLUK - Nakon što je završen prvi krug malonogometne Lige MZ op√¶ine √ąitluk u kojem je od 24 mom√®adi polovica otpala od daljnjeg natjecanja, u ponedjeljak je nastavljen drugi krug tog prestiŇĺnog natjecanja u kojem sudjeluje 12 mom√®adi raspore√įenih u dvije skupine.
 
Zapoèelo drugi krug natjecanja MNL "Brotnjo 2009"
Utorak, 21 Srpanj 2009
Uzorak Slike√ąITLUK - Sino√¶ je zapo√®eo drugi krug natjecanja Malonogometne lige MZ op√¶ine √ąitluk "Brotnjo 2009". U ovaj krug natjecanja plasiralo se 12 ekipa koje √¶e igrati u dvije skupine, a na kraju √¶e po dvije  prvoplasirane mom√®adi igrat u polufinalu.
 
MNL Brotnjo 2009: Odigrano 60 utakmica i postignuto 390 pogodaka
Subota, 18 Srpanj 2009
Uzorak Slike√ąITLUK - Susretima 5. kola u petak je  završen prvi krug natjecanja u malonogometnoj Ligi MZ op√¶ine √ąitluk u kojem su sudjelovale 24 mom√®adi raspore√įene u √®etiri skupine. Kao i u prethodna √®etiri, i susreti 5. kola igrali su se u kasnim ve√®ernjim satima pod reflektorima, a donijeli su mnogo uzbu√įenja i kvalitetne igre jer se odlu√®ivalo tko √¶e nastaviti natjecanje u drugom krugu. 
 
«« PoŤetak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeśa » Kraj »»

Stranice 13 - 18 od 27