Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
┼Żupljanin ┼żupe sv. Bla┼ża: Plenkovi├Ž sa sinom na obredu blagoslova grla odnosno grli├Ęanja
Nedjelja, 05 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

U crkvi sv. Bla┼ża u Zagrebu danas se odr┼żavala misa povodom zavr┼íetka blagdana Sv. Bla┼ża. Na toj misi sve├Ženik s dvjema svije├Žama pristupa vjerniku i moli - "Po zagovoru sv. Bla┼ża, biskupa i mu├Ęenika, oslobodio te Bog od bolesti grla i svakog drugog zla - Amen!" 
 
VIDEO Ispovjedaonica svijeta: NE "Dijelite", NE "Lajkajte", NE "Nasjedajte"
Nedjelja, 05 Velja─Źa 2017

Uzorak Slike

Ne┼íto ├Ęudesno ├Že ti se danas dogoditi! Ne┼íto lijepo ├Že ti se dogoditi danas, ne┼íto ┼íto si ┼żelio. Nemoj prekinuti lanac. Samo 24 rije├Ęi mogu u├Ęiniti ├Ęudo. Ova je molitva ├Ęudesna. Proslijedi je dvanaestorici svojih prijatelja. Blagoslov ├Že sti├Ži u obliku novoga posla, doma, bra├Ęne sre├Že ili materijalne pomo├ŽiÔÇŽ

 
Zapo├Ęeli "VII. dani pobijenih hercegova├Ękih franjevaca"
Nedjelja, 05 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

U samostanskoj crkvi na ┼áirokom Brijegu, u povodu 72. obljetnice jugokomunisti├Ękog ubojstva 66 hercegova├Ękih franjevaca, sino├Ž zapo├Ęeli ┬╗VII. dani pobijenih hercegova├Ękih franjevaca┬ź. 
 
FOTO: Blagdan sv. Bla┼ża proslavljen u ┼żupi Gradni├Ži
Petak, 03 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

Danas se u ┼żupi Gradni├Ži proslavlja blagdan sv. Bla┼ża, nebeskog za┼ítitnika ┼żupe. ┼Żupna zajednica za proslavu se pripremala trodnevnom duhovnom obnovom, a dana┼ínje sredi┼ínje misno slavlje, kojemu je prethodila tradicionalna procesija, predvodi je fra Mario Knezovi├Ž, ┼żupnik u Ko├Ęerinu. 
 
Katoli├Ęka crkva slavi blagdane sv. Bla┼ża ili Vlahe i sv. Tripuna
Petak, 03 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

Sv. Bla┼ż ili Vlaho, biskup i mu├Ęenik, jedan od ├Ęetrnaest svetih pomo├Žnika. Rodio se u III. stolje├Žu u Armeniji. Potje├Ęe iz grada Sebaste u Armeniji (danas Sivas u Turskoj).
 
Blagdan Prikazanja Gospodinova, Svije├Žnica ili Kalandora
─îetvrtak, 02 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

Danas, 2. velja├Ęe, po katoli├Ękom kalendaru je blagdan koji nosi dva imena: Svije├Žnica i Prikazanje Gospodnje. Spomendan je doga├░aja kada su, prema propisu Mojsijeva Zakona, Josip i Marija donijeli Dijete Isusa u Hram da ga, kao prvoro├░enca, obredno prika┼żu Bogu. 
 
┼áiroki Brijeg: VII. dani pobijenih hercegova├Ękih franjevaca
Ponedjeljak, 30 Sije─Źanj 2017

Uzorak Slike

U samostanskoj crkvi Uznesenja BDM na ┼áirokom Brijegu 4. velja├Ęe zapo├Ęinju ┬╗VII. dani pobijenih hercegova├Ękih franjevaca┬ź u povodu 72. obljetnice jugokomunisti├Ękog ubojstva 66 hercegova├Ękih franjevaca.

 
Najavljujemo: Trodnevna duhovna priprava za blagdan sv. Bla┼ża u ┼żupi Gradni├Ži
Utorak, 24 Sije─Źanj 2017
Uzorak Slike

U utorak 31. sije├Ęnja zapo├Ęet ├Že trodnevna duhovna priprava za blagdan sv. Bla┼ża, za┼ítitnika ┼żupe Gradni├Ži.  Sredi┼ínje misno slavlje biti ├Že u ┼żupnoj crkvi u petak 3. velja├Ęe s po├Ęetkom u 11 sati, a predvodit ├Že ga fra Mario Knezovi├Ž, ┼żupnik u Ko├Ęerinu.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 1293