Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Župljanin župe sv. Blaža: PlenkoviƦ sa sinom na obredu blagoslova grla odnosno grliĆØanja
Nedjelja, 05 Veljača 2017
Uzorak Slike

U crkvi sv. Blaža u Zagrebu danas se održavala misa povodom zavrÅ”etka blagdana Sv. Blaža. Na toj misi sveƦenik s dvjema svijeƦama pristupa vjerniku i moli - "Po zagovoru sv. Blaža, biskupa i muĆØenika, oslobodio te Bog od bolesti grla i svakog drugog zla - Amen!" 
 
VIDEO Ispovjedaonica svijeta: NE "Dijelite", NE "Lajkajte", NE "Nasjedajte"
Nedjelja, 05 Veljača 2017

Uzorak Slike

NeÅ”to ĆØudesno Ʀe ti se danas dogoditi! NeÅ”to lijepo Ʀe ti se dogoditi danas, neÅ”to Å”to si želio. Nemoj prekinuti lanac. Samo 24 rijeĆØi mogu uĆØiniti ĆØudo. Ova je molitva ĆØudesna. Proslijedi je dvanaestorici svojih prijatelja. Blagoslov Ʀe stiƦi u obliku novoga posla, doma, braĆØne sreƦe ili materijalne pomoƦiā€¦

 
ZapoĆØeli "VII. dani pobijenih hercegovaĆØkih franjevaca"
Nedjelja, 05 Veljača 2017
Uzorak Slike

U samostanskoj crkvi na Å irokom Brijegu, u povodu 72. obljetnice jugokomunistiĆØkog ubojstva 66 hercegovaĆØkih franjevaca, sinoƦ zapoĆØeli Ā»VII. dani pobijenih hercegovaĆØkih franjevacaĀ«. 
 
FOTO: Blagdan sv. Blaža proslavljen u župi GradniƦi
Petak, 03 Veljača 2017
Uzorak Slike

Danas se u župi GradniƦi proslavlja blagdan sv. Blaža, nebeskog zaÅ”titnika župe. Župna zajednica za proslavu se pripremala trodnevnom duhovnom obnovom, a danaÅ”nje srediÅ”nje misno slavlje, kojemu je prethodila tradicionalna procesija, predvodi je fra Mario KnezoviƦ, župnik u KoĆØerinu. 
 
KatoliĆØka crkva slavi blagdane sv. Blaža ili Vlahe i sv. Tripuna
Petak, 03 Veljača 2017
Uzorak Slike

Sv. Blaž ili Vlaho, biskup i muĆØenik, jedan od ĆØetrnaest svetih pomoƦnika. Rodio se u III. stoljeƦu u Armeniji. PotjeĆØe iz grada Sebaste u Armeniji (danas Sivas u Turskoj).
 
Blagdan Prikazanja Gospodinova, SvijeƦnica ili Kalandora
Četvrtak, 02 Veljača 2017
Uzorak Slike

Danas, 2. veljaĆØe, po katoliĆØkom kalendaru je blagdan koji nosi dva imena: SvijeƦnica i Prikazanje Gospodnje. Spomendan je dogaĆ°aja kada su, prema propisu Mojsijeva Zakona, Josip i Marija donijeli Dijete Isusa u Hram da ga, kao prvoroĆ°enca, obredno prikažu Bogu. 
 
Å iroki Brijeg: VII. dani pobijenih hercegovaĆØkih franjevaca
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017

Uzorak Slike

U samostanskoj crkvi Uznesenja BDM na Å irokom Brijegu 4. veljaĆØe zapoĆØinju Ā»VII. dani pobijenih hercegovaĆØkih franjevacaĀ« u povodu 72. obljetnice jugokomunistiĆØkog ubojstva 66 hercegovaĆØkih franjevaca.

 
Najavljujemo: Trodnevna duhovna priprava za blagdan sv. Blaža u župi GradniƦi
Utorak, 24 Siječanj 2017
Uzorak Slike

U utorak 31. sijeĆØnja zapoĆØet Ʀe trodnevna duhovna priprava za blagdan sv. Blaža, zaÅ”titnika župe GradniƦi.  SrediÅ”nje misno slavlje biti Ʀe u župnoj crkvi u petak 3. veljaĆØe s poĆØetkom u 11 sati, a predvodit Ʀe ga fra Mario KnezoviƦ, župnik u KoĆØerinu.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 1293