Kontakt: Ova email adresa je zaötiśena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŤili Javascript
Evo tko je nadbiskup Hoser kojeg je Papa danas imenovao svojim izaslanikom za Me√įugorje
Subota, 11 Veljańća 2017
Uzorak Slike

Papa Franjo imenovao je nadbiskupa ad personam i dijecezalnog biskupa varŇ°avsko-praŇ°kog Henryka Hosera za svog posebnog izaslanika u Me√įugorje, a njegova je zada√¶a ispitati podrobnije pastoralne potrebe hodo√®asnika u to hercegova√®ko mjesto, objavila je stranica Poljske biskupske konferencije, a potom i me√įunarodne agencije.
 
Provincijal fra Miljenko ҆teko zahvalio Svetom Ocu Franji te poŇĺelio dobrodoŇ°licu Nadbiskupu Hoseru
Subota, 11 Veljańća 2017

Uzorak Slike

Danas, 11. velja√®e 2017., u podne, na spomendan BlaŇĺene Djevice Marije, Gospe Lurdske, Tiskovni ured Svete Stolice priop√¶io je da je Sveti Otac Franjo imenovao Posebnog Izaslanika Svete Stolice za Me√įugorje u osobi Njegove ekselencije Mons. Henryka Hosera, SAC, poljskog Nadbiskupa, aktualnog Ordinarija VarŇ°ave ‚Äď Praga.

 
Imenovanje posebnog Izaslanika Svete Stolice za Me√įugorje
Subota, 11 Veljańća 2017

Uzorak Slike

Na dan 11. velja√®e 2017., Sveti Otac je zaduŇĺio Mons. Henryka Hosera, SAC, nadbiskupa WarŇ°ave-Praga (Poljska), da se uputi u Me√įugorje kao posebni izaslanik Svete Stolice.

 
Spomendan je blaŇĺenoga Alojzija Stepinca
Petak, 10 Veljańća 2017

Uzorak Slike

Na danaŇ°nji dan, 1960. godine u KraŇ°i√¶u je umro zagreba√®ki nadbiskup kardinal Alojzije Stepinac. Stepinac je tijekom svojeg Ňĺivota, a i nakon smrti postao paradigma vjere, crkvenosti i nacionalnog ponosa.

 
ObiljeŇĺena 72. obljetnica jugokomunisti√®kog ubojstva 66 hercegova√®kih franjevaca
Srijeda, 08 Veljańća 2017
Uzorak Slike

U samostanskoj crkvi na ҆irokom Brijegu 4. ‚Äď 7. velja√®e odrŇĺali su se ¬ĽVII. dani pobijenih hercegova√®kih franjevaca¬ę u povodu 72. obljetnice jugokomunisti√®kog ubojstva 66 hercegova√®kih franjevaca. 
 
VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Utorak, 07 Veljańća 2017

Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima NaŇ°e TV, Laudato TV i Vinkova√®ke televizije, a koju ure√įuje i vodi Dragan Soldo, stalni suradnik fra Mario Knezovi√¶ govori o obljetnici stradanja 66. hercegova√®kih franjevaca, te tuma√®i tekstove iz Svetoga Pisma.

 
Treæa veèer VII. Dana pobijenih hercegovaèkih franjevaca
Utorak, 07 Veljańća 2017
Uzorak Slike

Sino√¶ je u samostanskoj crkvi Uznesenja BDM na ҆irokom Brijegu nastavljen molitveni program ¬ĽVII. dana pobijenih hercegova√®kih franjevaca¬ę. Nakon sv. krunice koju su predmolili √®lanovi Franjeva√®kog svjetovnog reda ‚Äď tre√¶ari, zapo√®ela je sv. misa koju je, kao i prethodne dvije ve√®eri, predslavio don Ton√®i Matuli√¶, uz sumisniŇ°tvo fratara iz Ň°irokobrijeŇ°kog samostana. Na sv. misi zaduŇ°nici pjevao je Zbor Sv. Nikole Taveli√¶a iz podru√®ne crkve u Dobrkovi√¶ima, a misna √®itanja i molitvu vjernika predvodili su tre√¶ari. 
 
Druga veèer VII. Dana pobijenih hercegovaèkih franjevaca
Ponedjeljak, 06 Veljańća 2017
Uzorak Slike

Molitveni program drugoga dana obiljeŇĺavanja ¬ĽVII. dana pobijenih hercegova√®kih franjevaca¬ę na ҆irokom Brijegu zapo√®eo je molitvom sv. krunice i razmatranjem, nakon √®ega je u 18.00 uslijedila sv. misa koju je predslavio don Ton√®i Matuli√¶. Sumisili su vicepostulator fra Miljenko Stoji√¶ i fratri Ň°irokobrijeŇ°kog samostana. 
 
«« PoŤetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeśa » Kraj »»

Stranice 33 - 40 od 1293