Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
VIDEO Novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima NaÅ”e TV, Laudato TV i VinkovaĆØke televizije, a koju ureĆ°uje i vodi Dragan Soldo, stalni suradnik fra Mario KnezoviƦ govori kako ostati postojan u vjeri, kako tumaĆØiti Božji sud, te može li vjernik služiti i Bogu i bogatstvu.

 
Papin izaslanik ovaj tjedan stiže u MeĆ°ugorje: Nadbiskup Hoser Ʀe svakodnevno služiti misu
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

Stan za posebna izaslanika pape Franje za MeĆ°ugorje je spreman! Stanovati može u starom župnom uredu, tj. župnoj kuƦi, istoj onoj u kojoj je bio legendarni meĆ°ugorski župnik fra Jozo Zovko i u kojemu je skrivao vidioce pred policijom, odnosno u kojemu su vidioci imali ukazanja nakon Å”to su im ona zabranjena na Podbrdu i crkvi sv. Jakova, u samim poĆØecima ukazanja 1981.

 
Fra Goran AzinoviƦ: Korizma nije dijeta ni teatar
Nedjelja, 26 Veljača 2017

Uzorak Slike

Å to je Korizma? Å to bi ona trebala biti? I joÅ” viÅ”e od toga odgovara župni vikar župe Krista Kralja u ƈitluku fra Goran AzinoviƦ u joÅ” jednoj emisiji Ispovjedaonica svijeta na Prvom TV urednice i voditeljice Ivane Grbavac.

 
Kardinal PuljiƦ: Dayton treba mijenjati jer Hrvati nemaju jednaka prava
Srijeda, 22 Veljača 2017
Uzorak Slike

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko PuljiƦ rekao je u intervjuu za BosanskohercegovaĆØku televiziju (BHRT) da Daytonski sporazum treba mijenjati jer Hrvati u Bosni i Hercegovini nisu ravnopravni i ocijenio da nema dobre volje za provedbu dvanaest godina starog prijedloga biskupa o preustroju BiH u ĆØetiri regije, koji je danas aktualiziran.
 
VIDEO Novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017
Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima NaÅ”e TV, Laudato TV i VinkovaĆØke televizije, a koju ureĆ°uje i vodi Dragan Soldo, suradnik fra Marijo KnezoviƦ tumaĆØi Å”to znaĆØi koriti svoja sunarodnjaka, zaÅ”to je ĆØovjek hram Božji, te kako živjeti Isusov poziv da ljubimo svoje neprijatelje i one koji nas progone.
 
ā€œĆˆovjek si, a ne Bog!ā€
Subota, 18 Veljača 2017

Uzorak Slike

SveƦenik Ezekiel (hebr. jehezqeā€™l: Bog je jak ili Bog jaĆØa), sin Buzijin, pozvan je u proroĆØku službu u petoj godini babilonskog sužanjstva, dok je bio na rijeci Kebaru, 593. g. pr. Krista. On je jedan od ĆØetvorce velikih starozavjetnih proroka.

 
VIDEO PaviĆØiƦ: Papa nikad nije doveo u jedan kontekst poÅ”tanski ured, Gospu i MeĆ°ugorje
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017

Uzorak Slike

U Dnevniku 3 HTV-a je gostovao Darko PaviĆØiƦ, novinar VeĆØernjeg lista, koji godinama prati status MeĆ°ugorja, i komentirao kako je to najbolja potvrda da se zloupotrebljavaju Papine rijeĆØi. .

 
MeĆ°ugorje: ViÅ”e od 600 ĆØudesnih i ĆØudotvornih ozdravljenja
Nedjelja, 12 Veljača 2017

Uzorak Slike

PriĆØe o ĆØudesnim ozdravljenjima u MeĆ°ugorju sigurno spadaju meĆ°u najtajanstvenija dogaĆ°anja koja se u posljednja tri i pol desetljeƦa spominju usporedno s tvrdnjama o ukazanjima Blažene Djevice Marije ili u narodu poznatije Gospe.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 25 - 32 od 1293