Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
VIDEO Novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke televizije, a koju uređuje i vodi Dragan Soldo, stalni suradnik fra Mario Knezović govori kako ostati postojan u vjeri, kako tumačiti Božji sud, te može li vjernik služiti i Bogu i bogatstvu.

 
Papin izaslanik ovaj tjedan stiže u Međugorje: Nadbiskup Hoser će svakodnevno služiti misu
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

Stan za posebna izaslanika pape Franje za Međugorje je spreman! Stanovati može u starom župnom uredu, tj. župnoj kući, istoj onoj u kojoj je bio legendarni međugorski župnik fra Jozo Zovko i u kojemu je skrivao vidioce pred policijom, odnosno u kojemu su vidioci imali ukazanja nakon što su im ona zabranjena na Podbrdu i crkvi sv. Jakova, u samim počecima ukazanja 1981.

 
Fra Goran Azinović: Korizma nije dijeta ni teatar
Nedjelja, 26 Veljača 2017

Uzorak Slike

Što je Korizma? Što bi ona trebala biti? I još više od toga odgovara župni vikar župe Krista Kralja u Čitluku fra Goran Azinović u još jednoj emisiji Ispovjedaonica svijeta na Prvom TV urednice i voditeljice Ivane Grbavac.

 
Kardinal Puljić: Dayton treba mijenjati jer Hrvati nemaju jednaka prava
Srijeda, 22 Veljača 2017
Uzorak Slike

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić rekao je u intervjuu za Bosanskohercegovačku televiziju (BHRT) da Daytonski sporazum treba mijenjati jer Hrvati u Bosni i Hercegovini nisu ravnopravni i ocijenio da nema dobre volje za provedbu dvanaest godina starog prijedloga biskupa o preustroju BiH u četiri regije, koji je danas aktualiziran.
 
VIDEO Novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017
Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke televizije, a koju uređuje i vodi Dragan Soldo, suradnik fra Marijo Knezović tumači što znači koriti svoja sunarodnjaka, zašto je čovjek hram Božji, te kako živjeti Isusov poziv da ljubimo svoje neprijatelje i one koji nas progone.
 
“Čovjek si, a ne Bog!”
Subota, 18 Veljača 2017

Uzorak Slike

Svećenik Ezekiel (hebr. jehezqe’l: Bog je jak ili Bog jača), sin Buzijin, pozvan je u proročku službu u petoj godini babilonskog sužanjstva, dok je bio na rijeci Kebaru, 593. g. pr. Krista. On je jedan od četvorce velikih starozavjetnih proroka.

 
VIDEO Pavičić: Papa nikad nije doveo u jedan kontekst poštanski ured, Gospu i Međugorje
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017

Uzorak Slike

U Dnevniku 3 HTV-a je gostovao Darko Pavičić, novinar Večernjeg lista, koji godinama prati status Međugorja, i komentirao kako je to najbolja potvrda da se zloupotrebljavaju Papine riječi. .

 
Međugorje: Više od 600 čudesnih i čudotvornih ozdravljenja
Nedjelja, 12 Veljača 2017

Uzorak Slike

Priče o čudesnim ozdravljenjima u Međugorju sigurno spadaju među najtajanstvenija događanja koja se u posljednja tri i pol desetljeća spominju usporedno s tvrdnjama o ukazanjima Blažene Djevice Marije ili u narodu poznatije Gospe.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 25 - 32 od 1293