Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
VIDEO Fra Danko Perutina u novom izdanju emisije "Ispovjedaonica svijeta"
Nedjelja, 05 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Konflikti su stari koliko i ├Ęovje├Ęanstvo. Za┼íto se sukobljavamo? Gdje i za┼íto naj├Ęe┼í├Že? Kako rije┼íiti sukobe? ┼áto u├Ęiniti da do njih niti ne do├░e?
 
Posebni Papin izaslanik Hoser: U Me├░ugorju vidim velik potencijal za evangelizaciju i obnovu vjere
Nedjelja, 05 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Posebni izaslanik pape Franje za Me├░ugorje nadbiskup Henryk Hoser oglasio se ovih dana u nekoliko poljskih medija o svojoj ÔÇťmisijiÔÇŁ te je demantirao, kako je rekao, nekoliko pogre┼ínih medijskih napisa o svojoj budu├Žoj slu┼żbi.
 
Pavi├Ęi├Ž: Ukazanjima se rugaju oni koji nisu nikad bili u Me├░ugorju!
Subota, 04 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Dolazak posebnog poslanika pape Franje za Me├░ugorje nadbiskupa Henryka Hosera i┼í├Ęekuje se krajem ovog mjeseca koji bi ondje prou├Ęavao ''pastoralnu situaciju'' i utvrdio potrebe hodo├Ęasnika.

 
83. obljetnica izgradnje kri┼ża na Kri┼żevcu
Petak, 03 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Dana 16. o┼żujka navr┼íava se osamdeset i tri godine od zavr┼íetka izgradnje kri┼ża na Kri┼żevcu i slavlja prve euharistije na brdu koje je u posljednjim desetlje├Žima postalo glasovito u cijelom svijetu. Podsjetimo se, ideju o izgradnji kri┼ża u jubilarnoj godini na┼íega spasenja ┼żupljanima je predlo┼żio tada┼ínji ┼żupnik fra Bernardin Smoljan.

 
Zapo├Ęeo Susret organizatora hodo├Ęa┼í├Ža, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina
─îetvrtak, 02 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Registracijom te potom sudjelovanjem na ve├Ęernjem molitvenom programu, u popodnevnim je satima u ponedjeljak 27. velja├Ęe 2017. godine zapo├Ęeo 24.-ti po redu me├░unarodni Susret organizatora hodo├Ęa┼í├Ža, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina vezanih za Me├░ugorje. Susret ├Že trajati do petka 3. o┼żujka, a ove se godine odr┼żava pod geslom: ÔÇ×Da ljubav va┼ía sve vi┼íe raste (Fil 1, 9).ÔÇť
 
Danas je Pepelnica ili ├łista srijeda, prvi dan Korizme
Utorak, 28 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

Pepelnica ili ├łista srijeda je kr┼í├Žanski spomendan kojim zapo├Ęinje Korizma, prvi od 40 dana pripreme (ne ra├Ęunaju├Ži nedjelje) za najve├Ži kr┼í├Žanski blagdan Uskrs. 
 
Posebni izaslanik pape Franje mons. Hoser: Me├░ugorje ima duhovne plodove koje ne mo┼żemo zanijekati
Utorak, 28 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

U pojedinim medijima objavljeno je kako je biskup var┼íavsko-pra┼íki Henryk Hoser ju├Ęer trebao sletjeti u Sarajevo, a krajem tjedna oti├Ži u Me├░ugorje.
 
Korizma u Me├░ugorju: I ove godine ├Že se odr┼żavati Susreti ┼żupljana
Ponedjeljak, 27 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

Na Pepelnicu ili ├łistu srijedu, 01. o┼żujka 2017., u Katoli├Ękoj Crkvi po├Ęinje  korizma, ├Ęetrdesetodnevna priprava za Uskrs. Na svetim misama ujutro i nave├Ęer bit ├Že obred pepeljanja - vidljivi znak prihva├Žanja posta i pokore.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 17 - 24 od 1293