Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
VIDEO Fra Danko Perutina u novom izdanju emisije "Ispovjedaonica svijeta"
Nedjelja, 05 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Konflikti su stari koliko i ĆØovjeĆØanstvo. ZaÅ”to se sukobljavamo? Gdje i zaÅ”to najĆØeÅ”Ć¦e? Kako rijeÅ”iti sukobe? Å to uĆØiniti da do njih niti ne doĆ°e?
 
Posebni Papin izaslanik Hoser: U MeĆ°ugorju vidim velik potencijal za evangelizaciju i obnovu vjere
Nedjelja, 05 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Posebni izaslanik pape Franje za MeĆ°ugorje nadbiskup Henryk Hoser oglasio se ovih dana u nekoliko poljskih medija o svojoj ā€œmisijiā€ te je demantirao, kako je rekao, nekoliko pogreÅ”nih medijskih napisa o svojoj buduƦoj službi.
 
PaviĆØiƦ: Ukazanjima se rugaju oni koji nisu nikad bili u MeĆ°ugorju!
Subota, 04 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Dolazak posebnog poslanika pape Franje za MeĆ°ugorje nadbiskupa Henryka Hosera iÅ”ĆØekuje se krajem ovog mjeseca koji bi ondje prouĆØavao ''pastoralnu situaciju'' i utvrdio potrebe hodoĆØasnika.

 
83. obljetnica izgradnje križa na Križevcu
Petak, 03 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Dana 16. ožujka navrÅ”ava se osamdeset i tri godine od zavrÅ”etka izgradnje križa na Križevcu i slavlja prve euharistije na brdu koje je u posljednjim desetljeƦima postalo glasovito u cijelom svijetu. Podsjetimo se, ideju o izgradnji križa u jubilarnoj godini naÅ”ega spasenja župljanima je predložio tadaÅ”nji župnik fra Bernardin Smoljan.

 
ZapoĆØeo Susret organizatora hodoĆØaÅ”Ć¦a, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina
Četvrtak, 02 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Registracijom te potom sudjelovanjem na veĆØernjem molitvenom programu, u popodnevnim je satima u ponedjeljak 27. veljaĆØe 2017. godine zapoĆØeo 24.-ti po redu meĆ°unarodni Susret organizatora hodoĆØaÅ”Ć¦a, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina vezanih za MeĆ°ugorje. Susret Ʀe trajati do petka 3. ožujka, a ove se godine održava pod geslom: ā€žDa ljubav vaÅ”a sve viÅ”e raste (Fil 1, 9).ā€œ
 
Danas je Pepelnica ili ƈista srijeda, prvi dan Korizme
Utorak, 28 Veljača 2017
Uzorak Slike

Pepelnica ili ƈista srijeda je krÅ”Ć¦anski spomendan kojim zapoĆØinje Korizma, prvi od 40 dana pripreme (ne raĆØunajuƦi nedjelje) za najveƦi krÅ”Ć¦anski blagdan Uskrs. 
 
Posebni izaslanik pape Franje mons. Hoser: MeĆ°ugorje ima duhovne plodove koje ne možemo zanijekati
Utorak, 28 Veljača 2017
Uzorak Slike

U pojedinim medijima objavljeno je kako je biskup varÅ”avsko-praÅ”ki Henryk Hoser juĆØer trebao sletjeti u Sarajevo, a krajem tjedna otiƦi u MeĆ°ugorje.
 
Korizma u MeĆ°ugorju: I ove godine Ʀe se održavati Susreti župljana
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na Pepelnicu ili ƈistu srijedu, 01. ožujka 2017., u KatoliĆØkoj Crkvi poĆØinje  korizma, ĆØetrdesetodnevna priprava za Uskrs. Na svetim misama ujutro i naveĆØer bit Ʀe obred pepeljanja - vidljivi znak prihvaƦanja posta i pokore.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 17 - 24 od 1293