Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
VIDEO Fra Danko Perutina u novom izdanju emisije "Ispovjedaonica svijeta"
Nedjelja, 05 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Konflikti su stari koliko i čovječanstvo. Zašto se sukobljavamo? Gdje i zašto najčešće? Kako riješiti sukobe? Što učiniti da do njih niti ne dođe?
 
Posebni Papin izaslanik Hoser: U Međugorju vidim velik potencijal za evangelizaciju i obnovu vjere
Nedjelja, 05 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Posebni izaslanik pape Franje za Međugorje nadbiskup Henryk Hoser oglasio se ovih dana u nekoliko poljskih medija o svojoj “misiji” te je demantirao, kako je rekao, nekoliko pogrešnih medijskih napisa o svojoj budućoj službi.
 
Pavičić: Ukazanjima se rugaju oni koji nisu nikad bili u Međugorju!
Subota, 04 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Dolazak posebnog poslanika pape Franje za Međugorje nadbiskupa Henryka Hosera iščekuje se krajem ovog mjeseca koji bi ondje proučavao ''pastoralnu situaciju'' i utvrdio potrebe hodočasnika.

 
83. obljetnica izgradnje križa na Križevcu
Petak, 03 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Dana 16. ožujka navršava se osamdeset i tri godine od završetka izgradnje križa na Križevcu i slavlja prve euharistije na brdu koje je u posljednjim desetljećima postalo glasovito u cijelom svijetu. Podsjetimo se, ideju o izgradnji križa u jubilarnoj godini našega spasenja župljanima je predložio tadašnji župnik fra Bernardin Smoljan.

 
Započeo Susret organizatora hodočašća, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina
Četvrtak, 02 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Registracijom te potom sudjelovanjem na večernjem molitvenom programu, u popodnevnim je satima u ponedjeljak 27. veljače 2017. godine započeo 24.-ti po redu međunarodni Susret organizatora hodočašća, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina vezanih za Međugorje. Susret će trajati do petka 3. ožujka, a ove se godine održava pod geslom: „Da ljubav vaša sve više raste (Fil 1, 9).“
 
Danas je Pepelnica ili Čista srijeda, prvi dan Korizme
Utorak, 28 Veljača 2017
Uzorak Slike

Pepelnica ili Čista srijeda je kršćanski spomendan kojim započinje Korizma, prvi od 40 dana pripreme (ne računajući nedjelje) za najveći kršćanski blagdan Uskrs. 
 
Posebni izaslanik pape Franje mons. Hoser: Međugorje ima duhovne plodove koje ne možemo zanijekati
Utorak, 28 Veljača 2017
Uzorak Slike

U pojedinim medijima objavljeno je kako je biskup varšavsko-praški Henryk Hoser jučer trebao sletjeti u Sarajevo, a krajem tjedna otići u Međugorje.
 
Korizma u Međugorju: I ove godine će se održavati Susreti župljana
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na Pepelnicu ili Čistu srijedu, 01. ožujka 2017., u Katoličkoj Crkvi počinje  korizma, četrdesetodnevna priprava za Uskrs. Na svetim misama ujutro i navečer bit će obred pepeljanja - vidljivi znak prihvaćanja posta i pokore.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 17 - 24 od 1293