Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Reakcija župnog ureda Međugorje na napade biskupa Gemme
Srijeda, 04 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/brdo_ukazanja_gospa.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Na članak koji je objavio britanski dnevni list Daily Mail o Međugorju u kojem se  citira izjava biskupa Andrea Gemme, nekadašnjeg vodećeg egzorcista u Vatikanu, koji tvrdi da je posrijedi dijabolička prevara i Sotonino djelo, te da se u Međugorju sve odvija samo radi zarade i da je to pravi skandal, zatražili smo komentar župnog ureda u Međugorju.
 
Pred godišnjicu ukazanja ponovno napad na Međugorje
Utorak, 03 Lipanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/medjugorje_crkva.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Iznoseći kako je Vatikan u subotu odbacio autentičnost Gospina ukazanja u Međugorju, britanski dnevni list Daily Mail oštro se obrušio na sve one koji vjeruju kako se tamo ukazala Bogorodica, nazvavši cijelu priču prijevarom i djelom Sotone, iza kojih se krije loše prikrivena želja za zgrtanjem profita.
 
Kada će Papa priznati pojavu Gospe u Međugorju
Petak, 30 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/silvije_tomasevic.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.RIM - Međugorje bi Katolička crkva mogla ubrzo službeno priznati kao mjesto pojave Gospe. Zašto? Nakon gotovo 350 godina od pojave Gospe u mjestu Lausu, u Francuskoj na Alpama na nekoliko desetaka kilometara od talijanske granice, odnosno regije Piemonte, Katolička crkva je 4. svibnja ove godine službeno priznala Gospino ukazanje.
 
U petak proslava 'Presvetog Srca Isusova' u G. Blatnici
Srijeda, 28 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/gornja_blatnica_crkva.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.GORNJA BLATNICA - U petak 30. svibnja biti će proslavljen blagdan Presvetog Srca Isusova zaštitnika Gornje Blatnice. Na taj dan u ovom mjestu biti će položen kamen temeljc za izgradnju mrtvačnice. Inače ovo je vrlo važan događaj, jer se radi o početku izgradnje prve mrtvačnice na području općine Čitluk.
 
U Međugorju krizmano 76 župljana
Četvrtak, 22 Svibanj 2008
The image “http://www.brotnjo-online.com/images/vijesti_foto/krizma_medjugorje2008.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.MEĐUGORJE - Na blagdan Tjelova, danas (22. svibnja) u Međugorju je u crkvi sv. Jakova služena sveta misa na kojoj je 76 župljana primilo sakrament Svete potvrde. Sveto misno slavlje predvodio je biskup dubrovački, mons. Želimir Puljić koji je krizmanicima i udijelio sakrament.
 
«« Početak « Prethodna 161 162 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1289 - 1293 od 1293