Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
SVAKA ƈAST Anonimni Ramac platio struju za 16 obitelji kako ne bi dužne doĆØekale BožiƦ!
Četvrtak, 24 Studeni 2016
Uzorak Slike"Tko je dužan i na BožiƦ je tužan". Tako kaže jedna narodna izreka, a Å”to kaže narod, onda je to uistinu tako. Kako 16 dužnika opƦine Prozor-Rama ne bi s takvim osjeƦajem doĆØekalo najradosniji krÅ”Ć¦anski blagdan, Kristovo roĆ°enje, pobrinuo se ponovno jedan anonimni gospodin. Naime, on je juĆØer platio raĆØune za utroÅ”enu elektriĆØnu energiju koju te obitelji nisu mogle platiti doznaje portal Rama-Prozor.info iz Elektroprivrede HZ HB, poslovnica Rama.
 
U Mostaru održana donatorska veĆØer Humanitarne udruge fra Mladen HrkaƦ
Četvrtak, 24 Studeni 2016

Uzorak SlikePo rijeĆØima predsjednika Humanitarne udruge fra Mladen HrkaƦ Ivana Solde, donatorska veĆØera je organizirana s ciljem upoznavanja graĆ°ana Mostara, prije svega pravnih osoba, s radom i rezultatima te humanitarne udruge kako bi se Å”to viÅ”e njih prikljuĆØilo njenom radu i pomoglo Å”to veƦem broju ljudi koji s ovog podruĆØja odolaze na lijeĆØenje u Zagreb.

 
Napreduje gradnja studentskog doma u Mostaru dobrotvornim prilozima
Utorak, 22 Studeni 2016

Uzorak SlikeZa studentski dom za siromaÅ”nije studente, puĆØku kuhinju i centar za dijalog Dompes (Domuspanisetspiritus, KuƦa kruha i duha) u Mostaru prikupljeno je viÅ”e od 1,6 milijuna KM dobrotvornih priloga. Gradnja doma, zapoĆØeta u sijeĆØnju 2015. napreduje po planu pa se oĆØekuje da Ʀe Dompes biti otvoren u rujnu 2017. Vrijednost Dompesa je oko tri i pol milijuna KM.  FranjevaĆØki samostan sv. Petra i Pavla iz Mostara pokrenuo je gradnju Dompesa dragovoljnim prilozima kako bi se omoguƦilo studiranje studentima slabijeg imovnog stanja.

 
MeĆ°ugorje i BijakoviƦi prisjetili se Vukovara, Å kabrnje, Herceg Bosne, OraÅ”ja i generala Å antiƦa
Petak, 18 Studeni 2016
Uzorak SlikeVeĆØeras se u Vukovarskoj ulici u BijakoviƦima okupio veliki broj žitelja MeĆ°ugorja i BijakoviƦa kako bi uz molitvu i paljenje svijeƦa odali poĆØast žrtvi Vukovara i Å kabrnje. Molitvu je predvodio fra Perica OstojiƦ, župni vikar u MeĆ°ugorju. Ovim prigodom poslali su i poruku uhiƦenima u OraÅ”ju te zatražili pravdu za generala Vladu Å antiƦa kojega su pogubili pripadnici Armije BiH, a njegova obitelj veƦ 21 godinu traži posmrtne ostatke kako bi ga mogli dostojanstveno pokopali.
 
FOTO VeĆØer sjeƦanja: Brotnjaci se prisjetili stradanja Vukovara
Petak, 18 Studeni 2016
Uzorak SlikePaleƦi svijeƦe žitelji Brotnja odali su veĆØeras poĆØast poginulim braniteljima Vukovara i svim poginulim u Domovinskom ratu te se prisjetili obljetnice osnutka Hrvatske zajednice Herceg-Bosne. Tradicionalna ā€žVeĆØer sjeƦanjaā€œ u organizaciji Mladeži HDZ BiH ƈitluk organizirana je kod Spomen križa u ƈitluku, a uz ĆØlanove Mladeži kod Spomen križa bili su prisutni predstavnici OpƦine ƈitluk predvoĆ°eni naĆØelnikom Marinom RadiÅ”iƦem i ostali Brotnjaci.
 
Prije 25 godina pao je Vukovar, Brotnjo Ʀe veĆØeras upaliti svijeƦe za žrtve grada Heroja
Petak, 18 Studeni 2016
Uzorak SlikeVukovarci, domovinska i iseljena Hrvatska danas se s pijetetom prisjeƦaju 18. studenoga 1991. godine, dana kad je pao Vukovar. Punih 87 dana grad heroj odolijevao je srboĆØetniĆØkim napadima. Stanovnici Vukovara tri su  mjeseca proživljavali pakao, a kad je 18. studenog Vukovar pao - najgore je tek doÅ”lo. 22.000 stanovnika protjerano je iz grada, a JNA i paravojne jedinice poĆØinile su najveƦi pokolj u Domovinskom ratu. ViÅ”e od 200 ranjenika iz vukovarske bolnice, odveli su na farmu OvĆØara. Zarobljenike su potom pogubili i tijela bacili u jamu.
 
Obilježavanje Dana sjeƦanja na žrtvu Vukovara u SÅ  dr. fra Slavka BarbariƦa
Četvrtak, 17 Studeni 2016
Uzorak SlikeDan sjeƦanja na žrtvu Vukovara obilježava se 18. studenoga, no kako bi se na dostojanstven i primjeren naĆØin odala poĆØast svim sudionicima obrane Vukovara, pripreme za obilježavanje Dana sjeƦanja u mnogim mjestima u Hrvatskoj i BiH poĆØinju nekoliko dan ranije a tako je i u Srednjoj Å”koli dr. fra Slavka BarbariƦa u ƈitluku. Prije dvije godine, uĆØenici Matej ƈaliƦ i Mirko Å aravanja, pod vodstvom prof. Sande SuÅ”ac, izradili su maketu vukovarskog vodotornja.
 
VIDEO ƈitluĆØki frizeri opet razveselili djecu iz Udruge ā€œSusretā€
Četvrtak, 17 Studeni 2016
VUzorak SlikeiÅ”e desetaka ĆØlanova, roditelja i prijatelja Udruge ā€œSusretā€ iz ƈitluka okupilo se na humanitarnoj akciji ā€œFrizeriā€ koja se uspjeÅ”no održava 11 mjeseci zaredom. Ideja za projekt nastala je sasvim sluĆØajno, a rodila se iz želje za nesebiĆØnim i korisnim pomaganjem napotrebitijima u ovoj opƦini. Iako su prostorije koje trenutaĆØno imaju na raspolaganju premale za sve njihove potrebe i aktivnosti, djeca svakodnevno dolaze u udrugu, druže se s prijateljima te kroz razliĆØite radionice izraĆ°uju poklone za blagdane i sve sveĆØanosti.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 65 - 72 od 1025