Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
FOTO: Humanitarna akcija uĆØenika Osnovne Å”kole ƈerin
Četvrtak, 22 Prosinac 2016
Uzorak SlikeU ovom vremenu iÅ”ĆØekivanja roĆ°enja naÅ”ega Spasitelja, svi se nekako pripremamo za taj najradosniji blagdan, neki kupnjom odjeƦe, neki kupnjom pirotehniĆØkih sredstava, neki bogatom trpezomā€¦ UĆØenici OÅ  ƈerin odluĆØili su ove godine pomoƦi Udruzi Majke Krispine koja brine za pomoƦ i rehabilitaciju nezbrinutih trudnica, zlostavljanih žena i djece. Svaki uĆØenik je se neĆØega u ovom vremenu za sebe odrekao i taj novac darovao za rad ove Udruge.
 
HKK Zrinjski moli za promptnu i brzu pomoƦ Vedranu Odaku
Srijeda, 21 Prosinac 2016

Uzorak Slike"Ovim putem vas molimo za promptnu i brzu reakciju. Reakciju kojom Ʀemo pokazati veliko srce i pomoƦi da jedan mladi, perspektivni ĆØovjek, uzoran otac i suprug, ozdravi i ponovno nastavi od one toĆØke u kojoj ga je sudbina privremeno zaustavila. Vedran je obolio od težeg oblika GBS-a, stanje je veoma ozbiljno, a on je smjeÅ”ten na odjelu intenzivne njege KBC-a Mostar. Oporavak i terapija od ove teÅ”ke bolesti su spori i skupi", navode iz HKK Zrinjski. 

 
Jedan je Domovinski rat: Vlada RH dodijelit Ʀe automobile 100%-tnim invalidima, pripadnicima HVO-a
Utorak, 20 Prosinac 2016
Uzorak SlikePredsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej PlenkoviƦ i  ministar branitelja Tomo Medved uruĆØili su danas, u Vojarni ā€žPukovnik Marko ŽivkoviƦā€œ u Velikoj Gorici,  kljuĆØeve 105 osobnih vozila 100%-tnim hrvatskim ratnim vojnim invalidima I. skupine.  Na ovaj naĆØin  Vlada Republike Hrvatske i Ministarstvo hrvatskih branitelja ispunili su  svoju zakonsku obvezu, ali i svoju moralnu obvezu prema hrvatskim braniteljima, s obzirom na sve Å”to su dali i žrtvovali u pravednom i obrambenom Domovinskom ratu za Hrvatskuā€œ, kazao je predsjednik Vlade Andrej PlenkoviƦ.
 
Brotnjo kao lijepa i topla sredina razlog je uspjeha Udruge Susret
Ponedjeljak, 19 Prosinac 2016
Uzorak SlikeUdruga Susret u suradnji sa Župom Krista Kralja ƈitluk organizirala je sinoƦ na BroƦanskom trgu veliki humanitarni božiƦni koncert. BožiƦni humanitarni koncert drugu godinu zaredom održan je na BroƦanskom trgu, gdje su posjetitelji koncert, unatoĆØ hladnoƦi, imali priliku osjetiti pravo blagdansko ozraĆØje, te se u takvom ozraĆØju družiti sa djecom s posebnim potrebama i njihovim roditeljima.
 
Mostar: Osobe s Down sindromom dobile svoju priliku za rad
Subota, 17 Prosinac 2016

Uzorak SlikeU sklopu humanitarnoga djelovanja Adventa u Mostaru, svaki dan od 18 sati dijele se besplatni topli obroci za korisnike PuĆØke kuhinje, a u humanitarnoj kuhinji angažirane su osobe s Down sindromom, prenosi Bljesak.info. ''Osobe s Down sindromom gotovo nikad ne dobiju priliku da rade, ĆØak ni kroz volontiranje ne mogu steƦi radna iskustva. PrepoznajuƦi potrebu mladih da rade, omoguƦili smo im da steknu svoja radna iskustva'', poruĆØuju iz Udruge Advent, dodajuƦi da je inkluzija pravi put do samostalnosti. 

 
FOTO: U Mostaru obilježena 23. obljetnica utemeljenja 2. Gardijske brigade HVO-a
Petak, 16 Prosinac 2016

Uzorak SlikeDanas je u vojarni ā€žStanislav Baja KraljeviƦā€œ u Mostaru obilježena 23. obljetnica utemeljenja 2. Gardijske brigade Hrvatskog vijeƦa obrane. SveĆØanosti koju je organizirala 1. pjeÅ”aĆØka (gardijska) pukovnija OS BiH, sljednica HVO-a u Oružanim snagama BiH,  nazoĆØila je ministrica obrane BiH Marina PendeÅ”. Nakon polaganja vijenaca i sveĆØane akademije služena je sveta misa zaduÅ”nica za sve poginule branitelje, pripadnike HVO-a, koju je predvodio vojni biskup mons. Dr. Tomo VukÅ”iƦ.

 
BroƦanskim trgom Å”irit Ʀe se pravo blagdansko ozraĆØje
Petak, 16 Prosinac 2016
Uzorak SlikeŽupa Krista Kralja ƈitluk i Udruga roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama Susret 18. prosinca na BroƦanskom trgu organiziraju veliki humanitarni božiƦni koncert. Koncert na BroƦanskom trgu, ukoliko to dopuste vremenski uvjeti, održat Ʀe se s poĆØetkom u 19 sati, a o proÅ”logodiÅ”njem koncertu i pripremama za ovogodiÅ”nji razgovarali smo s Goranom Peharom, ĆØlanom Grupe Enigma koji je od prvog koncerta, održanog prije ĆØetiri godine, ukljuĆØen u organizaciju humanitarnog koncerta na kojem se prikupljaju sredstva za potrebite i Udrugu Susret.
 
PomoƦnica ministra posjetila obitelji VidoviƦ koja ima petnaestero djece
Četvrtak, 15 Prosinac 2016

Uzorak SlikeU povodu nadolazeƦih blagdana Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi HercegovaĆØko ā€“ neretvanske županije donijelo je Odluku da na tekuƦe raĆØune deset obitelji loÅ”ijeg imovnog stanja, a s viÅ”e djece uplati iznos od po 1000 KM. Na prijedlog opƦinskih i gradskog Centra za socijalnu skrb iznos Ʀe biti uplaƦen za po jednu obitelj iz svake opƦine i dvije obitelji iz grada Mostara.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 49 - 56 od 1025