Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Na podruĆØju HNŽ-a zabilježen 181 sluĆØaj akutne respiratorne infekcije
Ponedjeljak, 16 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije (HNŽ) do sada je prijavljen 181 sluĆØaj akutne respiratorne infekcije - izjavio je za Fenu ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo HNŽ-a Eniz ƈolakoviƦ.
 
Dom Ʀe se zvati po Majci Terezi, a puĆØka kuhinja po fra Didaku BuntiƦu
Ponedjeljak, 16 Siječanj 2017

Uzorak Slike

U rujnu 2017., ako sve bude po planu, bit Ʀe otvoren ā€œDompesā€, ā€œKuƦa kruha i duhaā€, u Mostaru.

 
I Mostar u akciji 'IMAÅ  JAKNU VIÅ KA OSTAVI - TREBA TI JAKNA UZMI JE'!
Subota, 14 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Potaknute akcijom pokrenutoj u Hrvatskoj u kojoj graĆ°ani u sve viÅ”e gradova pomažu doniranjem svoje viÅ”ka jakne onima kojima je potrebno, tri Mostarke Stella Zelenika, Nina ZekiƦ i Ana LasiƦ-JovanoviƦ pokrenule su akciju da i Mostarci pomognu svojim sugraĆ°anima koji nemaju.

 
71. obljetnica pokolja na Podadrežnju
Petak, 06 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Danas na VodokrÅ”Ć¦e, 6. sijeĆØnja, obilježava se 71. obljetnica pokolja na lokalitetu Podadrežanj, u mjesnoj zajednici Donji Veliki OgraĆ°enik u opƦini ƈitluk.
 
Mame Brotnja organiziraju donatorsku veĆØer ā€žImajmo sluha za naÅ”u novoroĆ°enĆØadā€œ
Ponedjeljak, 02 Siječanj 2017
Uzorak Slike

U organizaciji fb grupe ā€žMame Brotnjaā€œ u petak 6. sijeĆØnja 2017. biti Ʀe održana donatorska veĆØer naziva ā€žImajmo sluha za naÅ”u novoroĆ°enĆØadā€œ.
 
FOTO: Obilježena prva obljetnica smrti Frane Primorca Umjetnika
Srijeda, 28 Prosinac 2016
Uzorak SlikeObitelj i prijatelji pokojnog Frane Primorca odali su juĆØer, na prvu godiÅ”njicu smrti prvog akademskog slikara iz Brotnja, poĆØast Umjetniku koji je neumorno stvarao i gdje god je dolazio donosio vedrinu za sadaÅ”njost i nadu za buduƦnost. U ĆØitluĆØkoj župnoj crkvi Krista Kralja za pokojnog Franu Primorca služena je misa zaduÅ”nica, nakon ĆØega je u Galeriji Klub Matice hrvatske ƈitluk otvorena izložba devetnaest Franinih odabranih radova.
 
"Zaigrajmo basket za Vedrana" sutra od 18:30 sati u GÅ D ƈitluk
Utorak, 27 Prosinac 2016
TUzorak SlikeridesetgodiÅ”nji Vedran Odak sportski djelatnik u KoÅ”arkaÅ”kom klubu Zrinjski je obolio od jako teÅ”ke i rijetke bolesti Guillain Barreovog sindroma (GBS). Sindroma koji uzrokuje paralizu miÅ”iƦa cijeloga tijela. Vedran je jedan mladi,perspektivni ĆØovjek, uzoran otac i suprug, koÅ”arkaÅ”ki djelatnik u Kk Zrinjski iz Mostara i sama pomisao da se ovakvo neÅ”to može dogoditi bilo kome od nas preko noƦi navela nas je da se skupimo i damo svoj doprinos njegovom lijeĆØenju sutra u GÅ D ƈitluk s poĆØetkom u 18:30h. 
 
Brotnjo Ʀe se danas prisjetiti naÅ”ega Vrane: Prva godiÅ”njica smrti Frane Primorca - Umjetnika
Ponedjeljak, 26 Prosinac 2016
DUzorak Slikeanas, 27. prosinca, se navrÅ”ila godina dana otkako nas je napustio akademski slikar Frano Primorac - Umjetnik. Ljudina od formata i umjetnik od zanata preminuo je od posljedica srĆØanog udara u SKB Mostar na danaÅ”nji dan proÅ”le godine. Povodom prve godiÅ”njice smrti naÅ”ega Vrane, kako su ga zvali njegovi prijatelji,  Ogranak Matice hrvatske ƈitluk, u sklopu kulturne manifestacije "BožiƦ s Maticom u Brotnju" za veĆØeras je pripremio prigodan kulturni program koji Ʀe zapoĆØeti u 18 sati u Crkvi Krista Kralja u ƈitluku gdje Ʀe biti služena sv. Misa zaduÅ”nica za pokojnog Franu. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 1025