Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Pokrenut humanitarni telefon za pomoć Ivanu Vrebcu
Petak, 10 Veljača 2017

Uzorak Slike

U HT Eronetu otvoren je humanitarni telefon za pomoć Ivanu Vrebcu iz Kruševa kod Mostara. Pozivom na broj 092 890 840 donirate 2 KM za Ivana. 

 
HGSS Čitluk – Međugorje treba našu pomoć!
Petak, 10 Veljača 2017
Uzorak Slike

O ovim momcima smo već pisalo mnoštvo puta, svaki članak vezan za njih je bio kako su intervenirali i na taj način spasili nečiji život, ne malo puta stavljaljući sebe u rizične situacije, trošeći svoje slobodno vrijeme i novac.
 
Sretnice: Najveća svatovska tragedija u Hercegovini dogodila se na današnji dan prije 79 godina
Četvrtak, 09 Veljača 2017
Uzorak Slike

Sretnička tragedija, događaj u kojem su izgorjeli svatovi Ivana Rozića nadaleko je tragično poznati događaj, dogodila se na današnji dan. 
 
Dokumentarni film „Huda jama – strogo čuvana tajna“ u Mostaru
Četvrtak, 09 Veljača 2017
Uzorak Slike

Odjel za Drugi svjetski i Domovinski rat i Odjel za iseljeništvo Hrvatskog narodnog sabora BiH, pozivaju Vas na premijeru dokumentarnog filma „Huda jama – strogo čuvana tajna" koja će se održati večeras, 9. veljače 2017., u 19 sati u dvorani  Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače u Mostaru.
 
Obustavljena isplata 2399 mirovina, a idući bi mjesec taj broj mogao biti i 15.000
Četvrtak, 09 Veljača 2017

Uzorak Slike

Mirovinu za siječanj nije dobilo 2399 korisnika Federalnog zavoda MIO kojima je adresa prebivališta izvan zemalja bivše Jugoslavije, a već u veljači taj bi broj mogao biti znatno veći.

 
U današnjoj dobrovoljnoj akciji darivanja krvi prikupljeno 26 doza za potrebe SKB Mostar
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

Danas je u Međugorju održana dobrovoljan akcija darivanja krvi. Na današnjoj akciji, krv za potrebe liječenja bolesnika u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar darovalo je 26 osoba, dok su akciji dobrovoljnog darivanja krvi pristupile ukupno 32 osobe.
 
Goran Višnjić u naslovnoj ulozi: Počinje snimanje filma i serije o generalu Anti Gotovini
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

U produkciji  Kiklop filma za Hrvatsku radioteleviziju (HRT) 20. veljače počinje snimanje filma i televizijske serije od osam nastavaka pod naslovom General, koji će u režiji Antuna Vrdoljaka prikazati životni put hrvatskoga generala Ante Gotovine.
 
VIDEO Klinika za psihijatriju u Mostaru dobila novo vanjsko ruho
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

Klinika za psihijatriju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar dobila je novo ruho. U okviru projekta energetske učinkovitosti BEEP, u utorak je svečano otvorena obnovljena zgrada ove klinike. U obnovu je uloženo više od 800 tisuća KM, a radovi su realizirani u skladu sa svjetskim standardima iz oblasti energetske učinkovitosti, donosi Naša TV
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 17 - 24 od 1025