Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Pokrenut humanitarni telefon za pomoƦ Ivanu Vrebcu
Petak, 10 Veljača 2017

Uzorak Slike

U HT Eronetu otvoren je humanitarni telefon za pomoƦ Ivanu Vrebcu iz KruÅ”eva kod Mostara. Pozivom na broj 092 890 840 donirate 2 KM za Ivana. 

 
HGSS ƈitluk ā€“ MeĆ°ugorje treba naÅ”u pomoƦ!
Petak, 10 Veljača 2017
Uzorak Slike

O ovim momcima smo veƦ pisalo mnoÅ”tvo puta, svaki ĆØlanak vezan za njih je bio kako su intervenirali i na taj naĆØin spasili neĆØiji život, ne malo puta stavljaljuƦi sebe u riziĆØne situacije, troÅ”eƦi svoje slobodno vrijeme i novac.
 
Sretnice: NajveƦa svatovska tragedija u Hercegovini dogodila se na danaÅ”nji dan prije 79 godina
Četvrtak, 09 Veljača 2017
Uzorak Slike

SretniĆØka tragedija, dogaĆ°aj u kojem su izgorjeli svatovi Ivana RoziƦa nadaleko je tragiĆØno poznati dogaĆ°aj, dogodila se na danaÅ”nji dan. 
 
Dokumentarni film ā€žHuda jama ā€“ strogo ĆØuvana tajnaā€œ u Mostaru
Četvrtak, 09 Veljača 2017
Uzorak Slike

Odjel za Drugi svjetski i Domovinski rat i Odjel za iseljeniÅ”tvo Hrvatskog narodnog sabora BiH, pozivaju Vas na premijeru dokumentarnog filma ā€žHuda jama ā€“ strogo ĆØuvana tajna" koja Ʀe se održati veĆØeras, 9. veljaĆØe 2017., u 19 sati u dvorani  Hrvatskog doma Herceg Stjepana KosaĆØe u Mostaru.
 
Obustavljena isplata 2399 mirovina, a iduƦi bi mjesec taj broj mogao biti i 15.000
Četvrtak, 09 Veljača 2017

Uzorak Slike

Mirovinu za sijeĆØanj nije dobilo 2399 korisnika Federalnog zavoda MIO kojima je adresa prebivaliÅ”ta izvan zemalja bivÅ”e Jugoslavije, a veƦ u veljaĆØi taj bi broj mogao biti znatno veƦi.

 
U danaŔnjoj dobrovoljnoj akciji darivanja krvi prikupljeno 26 doza za potrebe SKB Mostar
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

Danas je u MeĆ°ugorju održana dobrovoljan akcija darivanja krvi. Na danaÅ”njoj akciji, krv za potrebe lijeĆØenja bolesnika u SveuĆØiliÅ”noj kliniĆØkoj bolnici Mostar darovalo je 26 osoba, dok su akciji dobrovoljnog darivanja krvi pristupile ukupno 32 osobe.
 
Goran ViÅ”njiƦ u naslovnoj ulozi: PoĆØinje snimanje filma i serije o generalu Anti Gotovini
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

U produkciji  Kiklop filma za Hrvatsku radioteleviziju (HRT) 20. veljaĆØe poĆØinje snimanje filma i televizijske serije od osam nastavaka pod naslovom General, koji Ʀe u režiji Antuna Vrdoljaka prikazati životni put hrvatskoga generala Ante Gotovine.
 
VIDEO Klinika za psihijatriju u Mostaru dobila novo vanjsko ruho
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

Klinika za psihijatriju SveuĆØiliÅ”ne kliniĆØke bolnice Mostar dobila je novo ruho. U okviru projekta energetske uĆØinkovitosti BEEP, u utorak je sveĆØano otvorena obnovljena zgrada ove klinike. U obnovu je uloženo viÅ”e od 800 tisuƦa KM, a radovi su realizirani u skladu sa svjetskim standardima iz oblasti energetske uĆØinkovitosti, donosi NaÅ”a TV
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 17 - 24 od 1025