Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Policija uhitila ┼áirokobrije┼żanina dok je poku┼íao ukrasti Audija A6, njegov pomo├Žnik uspio pobje├Ži
Petak, 10 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

PU Mostar je jutros, oko 02,35 sati, li┼íila slobode osobu inicijala Z.G. (1969) iz ┼áirokog Brijega, zbog poku┼íaja kra├░e putni├Ękog motornog vozila marke ÔÇťAudi A6ÔÇŁ.

 
Podlegao te┼íko ozlije├░eni 41-godi┼ínji ├łitlu├Ęanin nakon sudara vozila i automiksera
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U Blizancima se dogodila te┼íka prometna nesre├Ža kad su se sudarili automobil Ford i automikser koji je prevozio beton. 
 
In memoriam: Gospodin Ivan Soldo (Kelenc)
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Nakon duge i te┼íke bolesti u 67. godini ┼żivota, u utorak 7. o┼żujka 2017. godine, preminuo je gospodin Ivan Soldo (Kelenc). Ro├░en je u Donjem Velikom Ogra├░eniku /op├Žina ├łitluk/, a svoj ┼żivotni i radni vijek proveo je u Njema├Ękoj.

 
22. OBLJETNICA General HVO-a ┼áanti├Ž: Zaboravljen od prijatelja, ubijen od neprijatelja
Utorak, 07 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Svekoliku javnost Bosne i Hercegovine i susjedstva podsje├Žamo kako je na dana┼ínji dan, 8.o┼żujka 1995. godine u Biha├Žu, u godini kada je okon├Ęan rat u BiH, pod nikada razja┼ínjenim okolnostima i nepoznatog motiva iz Sto┼żera HVO - a odveden od strane pripadnika tzv. Armije Republike BiH u Motel Sedra na lokalnu proslavu Dana ┼żena general Hrvatskoga vije├Ža obrane (HVO) i Hrvatske vojske (HV-a) Vlado ┼áanti├Ž.

 
Iz Hude jame do sada otkopali 1420 ┼żrtava komunisti├Ękog zlo├Ęina
Utorak, 07 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Iz Hude jame, masovnog komunisti├Ękog gubili┼íta iz vremena pra├Ža smje┼ítenog u napu┼ítenom rudniku kod Celja u Sloveniji, do sada su iskopani posmrtni ostaci 1420 ┼żrtava, objavilo je u ponedjeljak slovensko dr┼żavno povjerenstvo za pre┼íu├Žene masovne grobnice kojih je do sada u toj dr┼żavi otkriveno vi┼íe od 600.

 
Poslovni objekt vije├Žnika ├łapljinske neovisne stranke na meti bomba┼ía
Ponedjeljak, 06 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Nepoznati po├Ęinitelji bacili su no├Žas oko 2:20 sati za sada nepoznatu eksplozivnu napravu ispred trgovine namje┼ítaja "Fantasy 1" koja se nalazi u mjestu Klepci, op├Žina ├łapljina - potvrdio je Feni glasnogovornik MUP-a HN┼Ż-a Ljudevit Mari├Ž.
 
Policija u Me├░ugorju uhitila plja├Ęka┼ía iz ┼Żivinica
Petak, 03 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti spre├Ęavanja i otkrivanja kriminaliteta, na podru├Ęju Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije, registrirano je 10 prijava (na podru├Ęju Prozor-Rame 2, na podru├Ęju Mostara 5, na podru├Ęju ├łitluka 2 i na podru├Ęju Stoca 1).

 
BiH upozorena na mogu├Žnost obilnih poplava
─îetvrtak, 02 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Ju├Ęera┼ínji dan je do poslijepodneva bio obla├Ęan s ki┼íom, nakon ├Ęega slijedi postupno smirivanje i stabilizacija vremena. Njime smo klimatolo┼íki u┼íli u prolje├Že, pa se ipak mo┼że re├Ži da je taj dan, nakon nestabilnog vremena, bio kakav i prili├Ęi, prema mnogima, najljep┼íem godi┼ínjem dobu, pi┼íe Ve├Ęernji list BiH.

 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 9 - 16 od 822