Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Policija uhitila Å irokobriježanina dok je pokuÅ”ao ukrasti Audija A6, njegov pomoƦnik uspio pobjeƦi
Petak, 10 Ožujak 2017

Uzorak Slike

PU Mostar je jutros, oko 02,35 sati, liÅ”ila slobode osobu inicijala Z.G. (1969) iz Å irokog Brijega, zbog pokuÅ”aja kraĆ°e putniĆØkog motornog vozila marke ā€œAudi A6ā€.

 
Podlegao teÅ”ko ozlijeĆ°eni 41-godiÅ”nji ƈitluĆØanin nakon sudara vozila i automiksera
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U Blizancima se dogodila teÅ”ka prometna nesreƦa kad su se sudarili automobil Ford i automikser koji je prevozio beton. 
 
In memoriam: Gospodin Ivan Soldo (Kelenc)
Četvrtak, 09 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Nakon duge i teÅ”ke bolesti u 67. godini života, u utorak 7. ožujka 2017. godine, preminuo je gospodin Ivan Soldo (Kelenc). RoĆ°en je u Donjem Velikom OgraĆ°eniku /opƦina ƈitluk/, a svoj životni i radni vijek proveo je u NjemaĆØkoj.

 
22. OBLJETNICA General HVO-a Å antiƦ: Zaboravljen od prijatelja, ubijen od neprijatelja
Utorak, 07 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Svekoliku javnost Bosne i Hercegovine i susjedstva podsjeƦamo kako je na danaÅ”nji dan, 8.ožujka 1995. godine u BihaƦu, u godini kada je okonĆØan rat u BiH, pod nikada razjaÅ”njenim okolnostima i nepoznatog motiva iz Stožera HVO - a odveden od strane pripadnika tzv. Armije Republike BiH u Motel Sedra na lokalnu proslavu Dana žena general Hrvatskoga vijeƦa obrane (HVO) i Hrvatske vojske (HV-a) Vlado Å antiƦ.

 
Iz Hude jame do sada otkopali 1420 žrtava komunistiĆØkog zloĆØina
Utorak, 07 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Iz Hude jame, masovnog komunistiĆØkog gubiliÅ”ta iz vremena praƦa smjeÅ”tenog u napuÅ”tenom rudniku kod Celja u Sloveniji, do sada su iskopani posmrtni ostaci 1420 žrtava, objavilo je u ponedjeljak slovensko državno povjerenstvo za preÅ”uƦene masovne grobnice kojih je do sada u toj državi otkriveno viÅ”e od 600.

 
Poslovni objekt vijeƦnika ƈapljinske neovisne stranke na meti bombaÅ”a
Ponedjeljak, 06 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Nepoznati poĆØinitelji bacili su noƦas oko 2:20 sati za sada nepoznatu eksplozivnu napravu ispred trgovine namjeÅ”taja "Fantasy 1" koja se nalazi u mjestu Klepci, opƦina ƈapljina - potvrdio je Feni glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit MariƦ.
 
Policija u MeĆ°ugorju uhitila pljaĆØkaÅ”a iz Živinica
Petak, 03 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti spreĆØavanja i otkrivanja kriminaliteta, na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije, registrirano je 10 prijava (na podruĆØju Prozor-Rame 2, na podruĆØju Mostara 5, na podruĆØju ƈitluka 2 i na podruĆØju Stoca 1).

 
BiH upozorena na moguƦnost obilnih poplava
Četvrtak, 02 Ožujak 2017

Uzorak Slike

JuĆØeraÅ”nji dan je do poslijepodneva bio oblaĆØan s kiÅ”om, nakon ĆØega slijedi postupno smirivanje i stabilizacija vremena. Njime smo klimatoloÅ”ki uÅ”li u proljeƦe, pa se ipak može reƦi da je taj dan, nakon nestabilnog vremena, bio kakav i priliĆØi, prema mnogima, najljepÅ”em godiÅ”njem dobu, piÅ”e VeĆØernji list BiH.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 9 - 16 od 822