Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
MeĆ°ugorje: Požar zahvatio 400 bala sijena, gori veƦ drugi dan
Srijeda, 28 Prosinac 2016

Uzorak SlikeTijekom protekla 24 sata vatrogasci su na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije intervenirali su u 7 navrata, od toga 3 puta u Mostaru, 3puta u ƈapljini i jednom u ƈitluku.  ĆˆitluĆØki vatrogasci juĆØer su juĆØer u vremenu od 14:30 do 21:30 sati u MeĆ°ugorju intervenirali na gaÅ”enju požara koji je zahvatio 400 bala sijena na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu. Na ispomoƦ na gaÅ”enju požara naÅ”im vatrogascima stigle su kolege iz ƈapljine.

 
Kako pojedini portali ucjenjuju kladionice: "Ili Ʀete platiti ili Ʀemo blatiti"
Utorak, 27 Prosinac 2016

Uzorak SlikeU svijetu u kojem nam je dobro poznata izreka da novac otvara sva vrata, ili "buÅ”i tamo gdje ni burgija ne može" svakim danom postajemo zapravo svjesni ĆØinjenice da to zaista tako i jest. Mnogi posežu za novcem kako bi nekog uÅ”utkali, kako bi ga natjerali da govori, kako  bi drugog ponizili, sebe uzdigli itd. No, ponajveƦi iznosi vrte se kroz marketing, Plasiranje reklama i informacija koje želiÅ” da druga strana ĆØuje. Naravno, ne na svoj naĆØin, nego na naĆØin kakav ti hoƦeÅ”.

 
Kriminalac O.M. s Ilidže doÅ”ao u MeĆ°ugorje i ukrao BMW X5 na kojemu je napravio totalnu Å”tetu
Utorak, 27 Prosinac 2016
Uzorak SlikeTijekom protekla 24 sata iz oblasti spreĆØavanja i otkrivanja kriminaliteta, na podruĆØju HercegovaĆØko neretvanske županije, registrirano je 14 prijava ( na podruĆØju Mostara 5, na podruĆØju Konjica 3, na podruĆØju Jablanice 1, na podruĆØju Prozora 1, na podruĆØju ƈapljine 1 i na podruĆØju ƈitluka 3). Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 3  prekrÅ”aja i to na podruĆØju Mostara 1 i na podruĆØju Konjica 2. 
 
UhiƦen u RodoĆØu: ƈitluĆØki policajci u potjeri za lopovom koji je danas ukrao BMW u MeĆ°ugorju
Ponedjeljak, 26 Prosinac 2016
Uzorak SlikeU Mostaru je oko 17 sati slobode liÅ”ena muÅ”ka osoba koja je u poslijepodnevnim satima u MeĆ°ugorju ukrala crni BMW 5. Kako doznaje Dnevni avaz, kraĆ°a vozila je odmah uoĆØena te su se u potjeru za lopovom dali ĆØitluĆØki policajci, koji su na noge digli svoje kolege iz Mostara, a koji su kradljivca uspjeli stjerati s ceste u prigradskom naselju RodoĆØ gdje se BMW-om prevrnuo, te su ga policajci i uhitili.
 
Naoružani s dvije automatske puÅ”ke i piÅ”toljem: Iz Binga u ƈitluku ukrali 73 tisuƦe KM
Ponedjeljak, 26 Prosinac 2016

Uzorak SlikeVal teÅ”kih kraĆ°a i razbojniÅ”tava dogodio se u petak na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije. Tako su u Mostaru za svega sat razbojnici izveli ĆØak pet pljaĆØki.  Prema policijskim informacijama, dvojica razbojnika s kapuljaĆØama na glavi, prijeteƦi piÅ”toljem, svoj pohod zapoĆØeli su u ulici MarÅ”ala Tita u 19.20 sati kada su upali u kladionicu ā€žPet plusā€œ, iz koje su uzeli 200 KM, a potom su upali u ā€žBetliveā€œ u Splitskoj ulici, odakle su odnijeli svega 20 KM.

 
Imamo i mi svoje teroriste: U zrak digli bankomat i poŔtanski ured u Vitini
Utorak, 20 Prosinac 2016
Uzorak SlikeKako javlja Ljportal u mjestu Vitina, opƦina LjubuÅ”ki, protekle noƦi oko tri sata miniran je bankomat koji se nalazio u sklopu poÅ”tanskog ureda u ovom mjestu. Kako se doznaje, uslijed jake eksplozije dijelovi bankomata i ulazna vrata razbacana su i nekoliko desetaka metara uokolo po magistralnoj cesti M6 LjubuÅ”ki - Grude. Za vrijeme policijskog oĆØevida promet na ovoj dionici je u potpunosti obustavljen, a vozila su se preusmjeraju obilazno preko Veljaka - Graba - Listica prema LjubuÅ”kom i obratno.
 
Terorist se kamionom zaletio na ljude u Berlinu: 9 mrtvih, 50-ak ozlijeĆ°enih
Ponedjeljak, 19 Prosinac 2016
Uzorak SlikeNa ljude okupljene na velikom božiƦnom sajmu u Berlinu, na trgu Breitschedplatzu blizu memorijalne crkve Kaiser-Wilhelm zaletio se kamion. Najmanje devet osoba je poginulo, a najmanje 50-ak ozlijeĆ°eno.  VozaĆØ je pobjegao, a agencije javljaju da je nakon nepunih sat vremena uhiƦen. Policija incident tretira kao ciljani napad na božiƦnom sajmu.  Svjedok dogaĆ°aja izjavio je za CNN da je kamion bez znakova usporavanja udario u Å”tandove sajma i da se kretao brzinom od oko 80 kilometara na sat.
 
Studentski zbor: Samo ljubav i tuga su vjeĆØne!
Ponedjeljak, 19 Prosinac 2016
SUzorak Sliketudentski zbor SveuĆØiliÅ”ta u Mostaru danas se prisjeƦa tragiĆØno preminulih studenata koji su život izgubili toĆØno prije godinu dana u prometnoj nesreƦi u mjestu Bijela, sjeverno od Mostara. - I nakon godinu dana rijeĆØi utjehe teÅ”ko je naƦi. VaÅ” blagdanski put nije vas odveo zauvijek. VraƦate se kroz molitve, snove, sjeƦanja i uspomene. NaÅ”e misli i molitve ovih su dana posebno okrenute Domagoju, Antoniji, Vjekoslavu i Teni. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 65 - 72 od 822