Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
VIDEO: U protekloj godinu PU Mostar izdala skoro 20 tisuƦa prekrÅ”ajnih naloga
Petak, 20 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Ako živite u Mostaru, vjerojatno ste veƦ naviknuti na nesavjesne i ponekad vrlo maÅ”tovite vozaĆØe koji trube, priĆØaju na telefon, nepropisno se parkiraju. Kako bismo provjerili imaju li Mostarci prometnu kulturu, naÅ”a ekipa provela je dan na terenu s policijom, ali i poĆØetnicima koji tek uĆØe kako se ponaÅ”ati u prometu.
 
Civilna zaÅ”tita: 8 požara na podruĆØju HNŽ-a, pronaĆ°ene boce s acetilenom na Hepokovoj plantaži
Četvrtak, 19 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Tijekom protekla 24 sata na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije registrirano je 8 požara, od toga na podruĆØju Mostara 6, te na podruĆØju Stoca i ƈitluka po jedan.

 
FOTO: Policija traži ove dvije osobe, mole za pomoƦ!
Utorak, 17 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Iz MUP-a HercegovaĆØko-neretvanske županije su zamolili graĆ°ane da, ukoliko imaju informacije o osobama sa slika,  odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 122.

 
PTIƈJA GRIPA: Od danas zabranjeno držanje kokoÅ”iju na otvorenom na podruĆØju cijele Hrvatske
Ponedjeljak, 16 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Ministar poljoprivrede Tomislav ToluÅ”iƦ u ponedjeljak je, u povodu poĆØetka eutanazije peradi zaražene ptiĆØjom gripom na farmi kod Velike Gorice, izjavio da je virus vjerojatno doÅ”ao s divljim pticama koje su u migratornom razdoblju te da od danas vrijedi naredba o zabrani držanja peradi na otvorenom u cijeloj Hrvatskoj dok ne proĆ°e opasnost.

 
PtiĆØa gripa u Hrvatskoj: U ponedjeljak kreƦe masovna eutanazija zaraženih ptica
Nedjelja, 15 Siječanj 2017

Uzorak Slike

PomoƦnik ministra za veterinarstvo i sigurnost hrane Damir AgiĆØiƦ održao je konferenciju za medije ispred Ministarstva poljoprivrede na temu planiranih aktivnosti kriznog stožera vezane za virus H5N8.

 
KAKAV GAF: Policija objavila fotografije krivog ĆØovjeka i joÅ” graĆ°anima nudila nagradu od 3.000 KM
Subota, 14 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Nakon Å”to su gotovo svi mediji u BiH prenijeli priopƦenje MUP-a HBŽ o tome kako se traži nepoznati srednjovjeĆØni muÅ”karac u bijeloj majici, kojega su snimile sigurnosne kamere, a koji se sumnjiĆØi za ljetoÅ”nju kraĆ°u oko 200.000 maraka nakita i bankomat kartice iz obiteljske kuƦe zlatara Miroslava PopoviƦa u Livnu, priopƦenje i prateƦe fotografije s video zapisom bez objaÅ”njenja su veƦ sutradan nestale s policijske službene internetske stranice (!?), doznaje Pogled.ba.
 
Party za ekipu: Policija na VlaÅ”iƦu upala na zabavu i pronaÅ”la drogu kod 18 osoba
Subota, 14 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Pripadnici MUP-a SBŽ upali su sinoƦ na techno party u jednom objektu na VlaÅ”iƦu, gdje je kod ĆØak 18 osoba pronaÅ”la i oduzela razne vrste opojnih droga.
 
MUP HNŽ: Krim policija rasvjetlila pljaĆØku benzinske crpke u MeĆ°ugorju
Petak, 13 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Dana 12. sijeĆØnja 2017. godine policijski službenici Odjela kriminalistiĆØke policije Policijske uprave Mostar podnijeli su Županijskom tužiteljstvu u Mostaru IzvjeÅ”Ć¦e o dopuni IzvjeÅ”Ć¦a o poĆØinjenom kaznenom djelu protiv M.B. (1990) iz Mostara, zbog postojanja osnovane sumnje da je poĆØinio kazneno djelo razbojstva iz ĆØlanka 289. st. 2. Kaznenog zakona FBiH.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 822