Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
U SAD-u dobio tri godine za posjedovanje oružja, koliko Ʀe u Mostaru za oružanu pljaĆØku?
Subota, 28 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Nakon Å”to je zavrÅ”io iza pritvorskih reÅ”etaka KPZ-a Mostar, istraga se nastavila protiv kuhara Denisa BeÅ”iƦa (37) iz ƈapljine, nastanjenog u Mostaru, 

 
MUP ŽZH: DosadaÅ”nja istraga pokazala da maloljetni Å irokobriježanin Mile Soldo nije pretuĆØen
Petak, 27 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Zbog iskaza nezadovoljstva roditelja maloljetnika Mile (Sarafina) Solde radom PU Å iroki Brijeg i uoĆØenih odreĆ°enih propusta u radu istih, od strane MUP-a ŽZH formiran je tim za postupanje po ovom predmetu koji je kompletan predmet uzeo u rad i nastavio sa radom na predmetu pod nadzorom postupajuƦeg tužitelja Tužiteljstva ŽZH, stoji na službenoj stranici MUP-a ŽZH.
 
Rvatine i katolici u 27 dana nove godine zapalili viÅ”e od 100 požara na podruĆØju Brotnja
Petak, 27 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Godina je odliĆØno zapoĆØela za piromane i odjednom probuĆ°ene silne poljoprivrednike, koji eto ne moraju niÅ”ta zasaditi, ali Ʀe oĆØistiti njihvu, s koje Ʀe se požar proÅ”iti na obližnju Å”umu. Nema dana da ne puÅ”e bura, a liÅ”Ć¦e i trava su suhi kao barut, idealno za požar kojega trebaju gasiti "ludi vatrogasci".
 
Što ste palili palili ste: Kaznene prijave za one koji izazovu požar!
Srijeda, 25 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Tijekom protekla 24 sata na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije registrirano je 19 požara, od ĆØega 7 na podruĆØju ƈitluka, 6 na podruĆØju ƈapljine, 5 na podruĆØju Mostara i jedan na podruĆØju Stoca.
 
FUJ DRŽAVA: Da je general JeleĆØ poginuo Humo ne bi ni zavrÅ”io na sudu koji ga je danas oslobodio
Utorak, 24 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Nakon viÅ”e od godinu i dva mjeseca od incidenta u mostarskom tunelu Salakovac, a koji je prijavio Anto JeleĆØ, naĆØelnik Združenog stožera Oružanih snaga BiH, sutkinja OpƦinskog suda u Mostaru Ognjenka Å koro juĆØer je nepravomoƦno oslobodila Zlatka Humu (25) iz Mostara, djelatnika ObavjeÅ”tajno-sigurnosne agencije BiH (OSA), inaĆØe sina bivÅ”eg Å”efa AID-a u Hercegovini i županijskog ministra Esada Hume.
 
Ostalo je joÅ” malo toga da izgori: ƈetiri požara na podruĆØju Brotnja
Utorak, 24 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Tijekom protekla 24 sata na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije registrirano je 19 požara od ĆØega 7 u ƈapljini, 5 u Mostaru, 4 u ƈitluku, 2 u Stocu te jedan u Konjicu.
 
U GradniƦima juĆØer registrirana dva požara
Ponedjeljak, 23 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Tijekom protekla 24 sata na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije registrirano je 14 požara, od ĆØega 6 u ƈapljini, po dva u Mostaru, ƈitluku i Konjicu te po jedan u Stocu i Jablanici.

 
Poznatog glumca u Zagrebu udario tramvaj: AƦimoviƦ je imao je sreƦe, oporavlja seā€¦
Nedjelja, 22 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Samo me nemojte micati. Polako. ObriÅ”ite mi krv, pribrano je rekao Dejan AƦimoviƦ (53) prolaznicima nakon Å”to ga je u utorak naveĆØer udario tramvaj dok je prelazio cestu u zagrebaĆØkoj DraÅ”koviƦevoj ulici.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 33 - 40 od 822