Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
U SAD-u dobio tri godine za posjedovanje oružja, koliko će u Mostaru za oružanu pljačku?
Subota, 28 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Nakon što je završio iza pritvorskih rešetaka KPZ-a Mostar, istraga se nastavila protiv kuhara Denisa Bešića (37) iz Čapljine, nastanjenog u Mostaru, 

 
MUP ŽZH: Dosadašnja istraga pokazala da maloljetni Širokobriježanin Mile Soldo nije pretučen
Petak, 27 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Zbog iskaza nezadovoljstva roditelja maloljetnika Mile (Sarafina) Solde radom PU Široki Brijeg i uočenih određenih propusta u radu istih, od strane MUP-a ŽZH formiran je tim za postupanje po ovom predmetu koji je kompletan predmet uzeo u rad i nastavio sa radom na predmetu pod nadzorom postupajućeg tužitelja Tužiteljstva ŽZH, stoji na službenoj stranici MUP-a ŽZH.
 
Rvatine i katolici u 27 dana nove godine zapalili više od 100 požara na području Brotnja
Petak, 27 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Godina je odlično započela za piromane i odjednom probuđene silne poljoprivrednike, koji eto ne moraju ništa zasaditi, ali će očistiti njihvu, s koje će se požar prošiti na obližnju šumu. Nema dana da ne puše bura, a lišće i trava su suhi kao barut, idealno za požar kojega trebaju gasiti "ludi vatrogasci".
 
Što ste palili palili ste: Kaznene prijave za one koji izazovu požar!
Srijeda, 25 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Tijekom protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 19 požara, od čega 7 na području Čitluka, 6 na području Čapljine, 5 na području Mostara i jedan na području Stoca.
 
FUJ DRŽAVA: Da je general Jeleč poginuo Humo ne bi ni završio na sudu koji ga je danas oslobodio
Utorak, 24 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Nakon više od godinu i dva mjeseca od incidenta u mostarskom tunelu Salakovac, a koji je prijavio Anto Jeleč, načelnik Združenog stožera Oružanih snaga BiH, sutkinja Općinskog suda u Mostaru Ognjenka Škoro jučer je nepravomoćno oslobodila Zlatka Humu (25) iz Mostara, djelatnika Obavještajno-sigurnosne agencije BiH (OSA), inače sina bivšeg šefa AID-a u Hercegovini i županijskog ministra Esada Hume.
 
Ostalo je još malo toga da izgori: Četiri požara na području Brotnja
Utorak, 24 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Tijekom protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 19 požara od čega 7 u Čapljini, 5 u Mostaru, 4 u Čitluku, 2 u Stocu te jedan u Konjicu.
 
U Gradnićima jučer registrirana dva požara
Ponedjeljak, 23 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Tijekom protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 14 požara, od čega 6 u Čapljini, po dva u Mostaru, Čitluku i Konjicu te po jedan u Stocu i Jablanici.

 
Poznatog glumca u Zagrebu udario tramvaj: Aćimović je imao je sreće, oporavlja se…
Nedjelja, 22 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Samo me nemojte micati. Polako. Obrišite mi krv, pribrano je rekao Dejan Aćimović (53) prolaznicima nakon što ga je u utorak navečer udario tramvaj dok je prelazio cestu u zagrebačkoj Draškovićevoj ulici.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 33 - 40 od 822