Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Drumski razbojnici haraju cestom Mostar-ƈitluk: KobilovaĆØom iza ponoƦi na vlastitu odgovornost?
Utorak, 14 Veljača 2017
Uzorak Slike

Vožnja prometnicom izmeĆ°u Mostara i ƈitluka, na predjelu KobilovaĆØe, vrlo je opasna kako zbog terena kojim prolazi tako i zbog uskih dijelova na kojima se nerjetko stvori problem prilikom razmimoilaženja autobusa i kamiona.
 
Lik prekopao Srbiju pa doŔao u BiH: Telemach nezakonito postavio 73 kilometra mreže
Utorak, 14 Veljača 2017
Uzorak Slike

Otkrivena po dužini najveƦa crna gradnja u povijesti BiH postavljena od Kompanije Telemach, koju neograniĆØeno zastupa srbijanski biznismen Dragan Å olak.
 
VIDEO Godine prolaze partizani sve mlaĆ°i: Mostar je za njih leglo faÅ”izma!
Subota, 11 Veljača 2017
Uzorak Slike

Danas su se u Mostaru povodom 72. obljetnice tzv. osloboĆ°enja grada u II. Svjetskom ratu, okupili njegovi "osloboditelji", pripadnici tzv. anifaÅ”istiĆØkog partinazsnkog pokreta ili najtoĆØnije sljedbenici probale Titove Jugoslavije, države koja je nastala na krvi, a koja se nakon 45 godina u krvi i raspala.
 
VIDEO Nestalo JablaniĆØko jezero, a s njim i 2 milijuna riba: Za sanaciju Å”tete potrebno 50 godina
Nedjelja, 05 Veljača 2017
Uzorak Slike

JablaniĆØko jezero u Bosni i Hercegovini u posljednjih mjesec dana preživljava ekoloÅ”ku katastrofu. Jezero je u potpunosti nestalo, a time i cjelokupno riblje bogastvo, javlja Al Jazeera Balkans.
 
Veležu kriva policija, a ona im odgovara: Niste poŔtovali proceduru i niste najavili utakmicu!
Petak, 03 Veljača 2017
Uzorak Slike

Povodom reagiranja FK Velež vezano za odigravanje prijateljske utakmice sa FK Slobodom od 01.02.2017. godine na sportskom centru ā€žCircle internationalā€œ u MeĆ°ugorju, te nakon incidenta koji se dogodio dužni smo upoznati javnost sa slijedeƦim.
 
Huligani upali na teren i prekinuli utakmicu Veleža i Slobode u MeĆ°ugorju
Srijeda, 01 Veljača 2017

Uzorak Slike

NavijaĆØki neredi prekinuli su prijateljsku utakmicu izmeĆ°u Veleža i Slobode u MeĆ°ugorju. ā€œUtakmica u MeĆ°ugorju protiv Slobode prekinuta kod rezultata 1:0 za Tuzlake, zbog upada u teren maskiranih osoba koji su imali namjeru da se obraĆØunaju s naÅ”im igraĆØimaā€, poruĆØili su iz FK Velež putem svoje Facebook stranice.

 
SinoƦ izgorio dio Hotela Ero u Mostaru, sumnja se da je požar podmetnut
Srijeda, 01 Veljača 2017

Uzorak Slike

SinoƦ u 22.25 sati buknuo je požar u prizemlju hotela Ero, toĆØnije na parkingu dva federalna ministarstva, i to obrazovanja i obrta, kao i Porezne uprave FBiH.

 
Tri požara na podruĆØju Brotnja
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Tijekom protekla 24 sata na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije registrirano je 9 požara, od ĆØega 3 na podruĆØju opƦine ƈitluk.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 25 - 32 od 822