Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Amir ZukiƦ prebaĆØen u KPZ Zenica zbog utjecaja na svjedoke
Subota, 25 Veljača 2017

Uzorak Slike

Generalni tajnik SDA Amir ZukiƦ prebaĆØen je u Kazneno-popravni zatvor Zenica zbog utjecaja na svjedoke, neslužbeno saznaje Klix.ba.

 
Zbog pljaĆØke kladionice u Mostaru osuĆ°en na 7 godina zatvora
Subota, 25 Veljača 2017

Uzorak Slike

Marijan PerkoviƦ zvani Mario (40) iz Livna, nastanjen u Sarajevu, koji je policiji poznat kao ā€œrazbojnik sa staklenim okomā€, juĆØer je u Županijskom sudu u Mostaru nepravomoƦno osuĆ°en na sedam godina zatvora za razbojstvo koje je poĆØinjeno joÅ” prije gotovo godinu dana u kladionici Millenium.

 
LjubuÅ”aci naruĆØivali kraĆ°e vozila, Å irokobriježani otuĆ°ivali, a GruĆ°ani i Mostarci rastavljali!
Petak, 24 Veljača 2017

Uzorak Slike

Sud BiH je odredio jednomjeseĆØni pritvor Å”estorici uhiƦenih Hercegovaca u akciji 'X'- G.N., M,NN, J. M., F. V., M. M. i Ž.  B. zbog kraĆ°e i preprodaje ukradenih skupocjenih vozila njemaĆØke marke BMW i VW u BiH, Hrvatskoj i Srbiji, a osim njih, osumnjiĆØeno je joÅ” nekoliko sunarodnjaka, koji su, pak, puÅ”teni da se brane sa slobode, piÅ”e Pogled.ba.

 
Krali vozila nakon ĆØega su ih uz novĆØanu naknadu vraƦali vlasnicima ili su ih rastavljali u dijelove
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017

Uzorak Slike

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaÅ”titu (SIPA) danas su realizirali operativnu akciju kodnog naziva ā€žXā€œ, usmjerenu protiv organiziranog kriminala.

 
UhiƦenja u tijeku: Velika policijska akcija protiv automafije na podruĆØju HNŽ-a
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije (HNŽ) danas je u tijeku velika policijska akcija u kojoj su pripadnici nekoliko policijskih agencija uhitili viÅ”e osoba. 
 
SuĆØin sad pritiÅ” ZukiƦu: Glavni tajnik SDA i podmiƦeni Novomaticov potrĆØko zavrÅ”io iza reÅ”etaka
Subota, 18 Veljača 2017

Uzorak Slike

Generalni tajnik SDA Amir ZukiƦ uhiƦen je po nalogu Tužiteljstva Sarajevske županije, prenosi Klix.ba. ZukiƦ je uhiƦen zbog nezakonitog zapoÅ”ljavanja u javnim produzeƦima.

 
Umro 'hrvatski Manedela' Marko Veselica
Petak, 17 Veljača 2017
Uzorak Slike

U 81. godini života umro je Marko Veselica, ekonomist i politiĆØar poznat kao hrvatski Mandela, bivÅ”i ĆØelnik HDS-a i HKDU-a. Preminuo je jutros u zagrebaĆØkoj bolnici Fran MihaljeviƦ nakon duge i teÅ”ke bolesti gdje je zavrÅ”io joÅ” u prosincu proÅ”le godine.
 
Na podruĆØju Brotnja registrirano 6 požara
Petak, 17 Veljača 2017

Uzorak Slike

Tijekom protekla 24 sata na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije registrirana su 22 požara, od ĆØega 8 na podruĆØju Mostara, 6 na podruĆØju ƈitluka, 4 na podruĆØju Rame, te po 2 na podruĆØju ƈapljine i Konjica.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 17 - 24 od 822