Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2014/kaktus_travanj2014.gif
Prije 13 godina dogodio se napad koji je promijenio svijet
Četvrtak, 11 Rujan 2014
Uzorak SlikeNa današnji dan, prije 13 godina, u 8 sati i 46 minuta po lokalnom vremenu let 11 American Airlinesa udario je u sjeverni neboder Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku. 17 minuta nakon toga, u 9 sati i 3 minute, u južni se neboder zabio zrakoplov United Airlinesa, let 175. Treći oteti zrakoplov, let 77 American Airlinesa, je u 9 sati i 37 minuta pao na Pentagon, a posljednji let 93 United Airlinesa srušio se u polju u Pennsylvaniji u 10 sati i 3 minute. 
 
SIPA uhitila dva ministra u Vladi FBiH Lijanovića i Bahilja
Srijeda, 10 Rujan 2014
Uzorak SlikeU tijeku je velika i opsežna akcija pripadnika SIPA-e na lokalitetu Širokog Brijega, ali i još 14 drugih lokacija,  javila je Federalna televizija (FTV). Meta uhićenja su braća Lijanović, a "Avaz" doznaje da je već uhićen federalni ministar poljoprivrede,vodoprivrede i šumarstva Jerko Ivanković Lijanović, kao i njegov brat.
 
Godišnjica zločina u Grabovici: Sve su nam pobili, za majkom, sestrom i djedom još tragamo
Utorak, 09 Rujan 2014
Uzorak SlikeSvi civili su pobijeni 8. i 9. rujna. Ubili su mi sestru koja je imala tri godine. Došla su trojica vojnika, pitali su gdje je stoka. Pokojni otac, djed i baka otišli su s njima. Ja, majka, sestra i brat smo čuli rafalnu paljbu. Brat je rekao ‘hajmo bježat, ovo nije dobro’. Rekao sam da idemo. Majka nije htjela, mislili su da neće ništa biti jer su i prije dolazili vojnici. Pobjegli smo u šumu. Iz sela se čula pucnjava sa svih strana. Sve su pobili - počinje svoju ispovijest Zoran Zadro koji je uz brata Gorana jedini preživio pokolj nad Hrvatima Grabovice koji je počinila Armija BiH 1993. godine. 
 
Sramota: Mladi nogometaš Veleža napadnut u Čitluku
Subota, 06 Rujan 2014
Uzorak SlikeU petak navečer u Čitluku se dogodio incident, gdje je napadnut jedan od igrača iz prvog tima mostarskog Veleža. Incident se dogodio pred tamošnjim hotelom oko 21 sat. Naime, jedan od igrača Veleža je nakon večere izašao sa prijateljima kako bi prošetao i pri povratku u hotel zadobio je udarac pepeljarom u glavu. Nedaleko od njih stajala su 3-4 mladića koji su vjerojatno i izazvali incident, te su nakon toga pobjegli.
 
Tragedija u Zenici: Petorica rudara poginula, 29 ih se uspjelo spasiti
Petak, 05 Rujan 2014
Uzorak SlikeIz  jame Raspotočje Rudnika mrkog uglja Zenica izašlo je 29 rudara, nedostaje ih pet, oni nisu preživjeli ovu nesreću, rekao je predsjednik Sindikata rudara FBiH Sinan Husić. "Nažalost znao sam za ovo ranije, nisam imao snage da vam kažem. Izašlo ih je 29, ovih pet nažalost nisu, nisu preživjeli", izjavio je novinarima Husić.
 
Direktor SIPA-e Zubac za sljedeći tjedan najavio nova uhićenja
Četvrtak, 04 Rujan 2014
Uzorak SlikeGoran Zubac, direktor Državne agencija za istrage i zaštitu (SIPA) danas nije htio davati bilo kakve informacije vezane za jučerašnju akciju "Damask" u kojoj je uhićeno 16 osoba pripadnika vehabijskog pokreta. Zubac je novinarima u sjedištu SIPA-e za sljedeći tjedan najavio novu akciju ove agencije i nova uhićenja. - prenosi portal Dnevnog Avaza.
 
Policija u Uskoplju mirno promatrala napade na hrvatske povratnike
Srijeda, 03 Rujan 2014
Uzorak SlikeHrvatsko povratničko selo Menjik, u petak oko 17.00. sati, doslovce je napadnuto od strane seljana bošnjačkog sela Pridvorci. Dva sela su međusobno udaljena tek nekoliko kilometara. Počelo je ometanjem radova na privatnom posjedu, a zatim je počupana ograda gdje su bili konji i magarci. Nakon toga su kolcima i drugim predmetima nasrnuli na životinje. Konji su rastjerani, a magarci su pretrpjeli i lomove nogu. Uskopaljska policija je sve to promatrala, apsolutno nezainteresirana da prekine ponašanje mještana sela Pridvorci.
 
Tko će komu doći glave: Vehabije državi ili država vehabijama; Počela uhićenja diljem BiH
Srijeda, 03 Rujan 2014
Uzorak SlikePolicijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) započeli su jutros akciju kodnog naziva "Damask“, koja se izvodi na širem području BiH, izvjestila je Fena. U tijeku su lišenja slobode, pretresi i pregled terena na više lokacija na području Sarajeva, Kiseljaka, Zenice, Maglaja (Ošve i Gornja Bočina), Srebrenika (Gornja Maoča), Zvornika, Bužima i Teslića s ciljem pronalaska i privremenog izuzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku.  
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 420
Hotel Brotnjo
Hotel Brotnjo
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
Mostar
17°C
Mostar 17°C | Sarajevo 13°C | Banja Luka 15°C | Dubrovnik 19°C | Split 20°C | Zagreb 15°C
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/medjugorje-info%20250x95.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg