Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
FOTO: Policija traži ove dvije osobe, mole za pomoć!
Utorak, 17 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su zamolili građane da, ukoliko imaju informacije o osobama sa slika,  odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 122.

 
PTIČJA GRIPA: Od danas zabranjeno držanje kokošiju na otvorenom na području cijele Hrvatske
Ponedjeljak, 16 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić u ponedjeljak je, u povodu početka eutanazije peradi zaražene ptičjom gripom na farmi kod Velike Gorice, izjavio da je virus vjerojatno došao s divljim pticama koje su u migratornom razdoblju te da od danas vrijedi naredba o zabrani držanja peradi na otvorenom u cijeloj Hrvatskoj dok ne prođe opasnost.

 
Ptiča gripa u Hrvatskoj: U ponedjeljak kreće masovna eutanazija zaraženih ptica
Nedjelja, 15 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Pomoćnik ministra za veterinarstvo i sigurnost hrane Damir Agičić održao je konferenciju za medije ispred Ministarstva poljoprivrede na temu planiranih aktivnosti kriznog stožera vezane za virus H5N8.

 
KAKAV GAF: Policija objavila fotografije krivog čovjeka i još građanima nudila nagradu od 3.000 KM
Subota, 14 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Nakon što su gotovo svi mediji u BiH prenijeli priopćenje MUP-a HBŽ o tome kako se traži nepoznati srednjovječni muškarac u bijeloj majici, kojega su snimile sigurnosne kamere, a koji se sumnjiči za ljetošnju krađu oko 200.000 maraka nakita i bankomat kartice iz obiteljske kuće zlatara Miroslava Popovića u Livnu, priopćenje i prateće fotografije s video zapisom bez objašnjenja su već sutradan nestale s policijske službene internetske stranice (!?), doznaje Pogled.ba.
 
Party za ekipu: Policija na Vlašiću upala na zabavu i pronašla drogu kod 18 osoba
Subota, 14 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Pripadnici MUP-a SBŽ upali su sinoć na techno party u jednom objektu na Vlašiću, gdje je kod čak 18 osoba pronašla i oduzela razne vrste opojnih droga.
 
MUP HNŽ: Krim policija rasvjetlila pljačku benzinske crpke u Međugorju
Petak, 13 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Dana 12. siječnja 2017. godine policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Mostar podnijeli su Županijskom tužiteljstvu u Mostaru Izvješće o dopuni Izvješća o počinjenom kaznenom djelu protiv M.B. (1990) iz Mostara, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojstva iz članka 289. st. 2. Kaznenog zakona FBiH.
 
MUP HNŽ-a: Tijekom intervencije u Splitskoj ulici udario policajca
Četvrtak, 12 Siječanj 2017
Uzorak Slike

U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 7 prijava (na području Mostara 5 i na području Konjica 2). 
 
Požari u Hamzićima i Bašagi
Četvrtak, 12 Siječanj 2017

Uzorak Slike


Tijekom protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirana su 23 požara, od toga 6 na području Mostara, 14 na području Čapljine, 2 na području Čitluka te jedan na području Stoca.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 780
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg