Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2014/kaktus_travanj2014.gif
Zvuči nevjerojatno: Najveće su plaće u općini Ravno, a najmanje u Čitluku
Četvrtak, 28 Kolovoz 2014
Uzorak SlikePrema podacima Federalnog zavoda za statistiku, u Mostaru je zaposlena samo četvrtina stanovništva. Naime, u gradu koji broji više od 113 tisuća stanovnika zaposleno je 29.682 osoba. Prosječna neto plaća u gradu na Neretvi, prema istom izvoru, u svibnju ove godine je iznosila 929 KM, što Mostar stavlja na treće mjesto po visini plaća u HNŽ-u piše Bljesak.info. 
 
Preminuo fra Zdenko Karačić
Petak, 08 Kolovoz 2014
Uzorak SlikeFra Zdenko Karačić, član Hercegovačke franjevačke provincije, nakon teške bolesti preminuo je u danas (8. kolovoza) u 12,50 sati u bolnici u Mostaru, opremljen svetim sakramentima, u 70. god. života, 52. god. redovništva i 45. god. svećeništva. Ispraćaj  pokojnika bit će sutra (9. kolovoza)  u Mostaru u samostanskoj kapelici. Istog dana u 16,00 sati slavit će se sv. misa zadušnica u crkvi na Širokom Brijegu, a potom slijede sprovodni obredi i ukop na groblju Mekovac. 
 
Postoje i hrvatska mjesta u Žepču koja su poplavljenja. Zato ih valjda nitko i ne spominje…
Petak, 08 Kolovoz 2014
Uzorak Slike”Mjesto Papratnica udaljena 2 kilometra od Žepča ponovno je u utorak poplavljeno, a o tome mediji u Bosni i Hercegovini ne izvještavaju”, piše nam čitatelj ovog naselja. Po pisanju čitatelja tek danas kasno poslije podne je probijen priručni put do Žepča, gotovo cijelo selo je bilo poplavljeno u svibnju, stanovnici su tek očistili svoja dvorišta, a u utorak su ponovno poplavljeni. Sve do danas bili su odsječeni od Žepča. 
 
U HNŽ-u jedno oboljelo od HIV-a, šestero se liječi od virusa herpesa zostera
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeŠest osoba u Federaciji BiH se tijekom prošlog mjeseca zarazilo opasnim HIV virusom, pokazalo je izvješće o zaraznim bolestima u ovom entitetu koje je objavio Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH. Jedna osoba je od ovog virusa oboljela u HN županiji, tri u Sarajevu, te po jedna u Tuzlanskoj i ZD županiji. Inače, prema podacima Federalnog zavoda za javno zdravstvo, broj oboljelih od zaraznih bolesti u Federaciji BiH raste.
 
Nizozemska odgovorna za smrt više od 300 žrtava u Srebrenici
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeDržava Nizozemska odgovorna je za smrt više od 300 žrtava genocida u Srebrenici - navodi se u presudi nizozemskog suda. Sud je odlučivao o tužbi udruge "Majke enklava Srebrenica i Žepa", podnesenoj prije 7 godina. Država je odgovorna za gubitak što ga je pretrpjela rodbina muškaraca koje su bosanskih Srbi deportirali iz logora nizozemskog bataljuna u Potočarima 13. srpnja 1995. u poslijepodnevnim satima, pročitala je presudu sutkinja Larissa Elwin.
 
Izbjegavajte kupanje na Neretvi: Zagađena i opasna za zdravlje
Nedjelja, 06 Srpanj 2014
Uzorak SlikeIako je na Neretvi već otvorena sezona kupanja, iz Agencije za vodno područje Jadranskog mora apeliraju na kupače da zbog izrazito velike mikrobiološke neispravnosti i mogućnosti zaraze izbjegavaju kupanje u ovoj rijeci, naročito ispod Konjica, Mostara i Čapljine. Zbog nepostojanja uređaja za prečišćavanje otpadnih voda zajedno s kanalizacijskim sustavima u Neretvu se izlijevaju sve fekalne i otpadne vode. Samo u užem gradskom području Mostara kanalizacija se na ukupno 35 otvora izravno izlijeva u rijeku, piše Dnevni avaz.
 
Na popisu 43 osobe: Policija objavila imena onih koji su palili po Mostaru
Četvrtak, 03 Srpanj 2014
Uzorak SlikeMinistarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije objavilo je imena osoba koje su osumnjičene za sudjelovanje u paljenju institucija i stranačkih sjedišta u Mostaru tijekom prosvjeda održanih 7. veljače. Policija je navela kako je u svojstvu sudionika i organizatora, odnosno počinitelja identificirala 43 osobe, od koje su četiri maloljetne. 
 
Ubojstvo Joze Kafadara nije fašizam: Ubojica na slobodi, policija ništa ne zna
Srijeda, 02 Srpanj 2014
Uzorak SlikeProšlo je više od mjesec dana otkako je ubijen poznati gospodarstvenik i vlasnik tvrtke Ovnak iz Viteza Jozo Kafadar (69), a policija još uvijek nije otkrila njegovog ubojicu. Ovu informaciju potvrdio je Dragan Lukač, director Federalne uprave policije. "Vrlo intenzivno se radi na tom slučaju i provode se operativne mjere, međutim, još uvijek nije otkriven izvršitelj ovoga ubojstva", rekao je Lukač.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 411
Hotel Brotnjo
Hotel Brotnjo
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
Mostar
27°C
Mostar 27°C | Sarajevo 17°C | Banja Luka 15°C | Dubrovnik 24°C | Split 25°C | Zagreb 14°C
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/medjugorje-info%20250x95.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg