Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Za tri dana u FBiH registrirane 202 prometne nezgode
Ponedjeljak, 30 Studeni 2015
Uzorak SlikeFederalna uprava policije (FUP) priopćila je kako su od 27. do 30. studenog ove godine na području Federacije BiH registrirane 202 prometne nezgode u kojima su dvije osobe smrtno stradale, osam osoba zadobilo je teške, a 53 osobe lakše tjelesne ozlijede, dok za pet osoba nije utvrđen stupanj ozljeda. Na osnovu izvješća operativnih centara županijskog ministarstava unutarnjih poslova i Federalne uprave policije, navodi se da je 40 osoba privedeno, a da su 24 osobe  zadržane. 
 
ISIL otvara balkanski front, ugroženi su BiH, Kosovo i Albanija
Nedjelja, 29 Studeni 2015
Uzorak SlikePosljednja poruka koju su islamski ekstremisti uputili zapadnim državama, među kojima se spominje i Hrvatska, podigle su sigurnosne službe na najviši stupanj pripravnosti. Poziv na sveti rat shvaćen je baš onako kako je i glasio. “To je objava rata”, kaže nam sugovornik upoznat s cijelom situacijom. Razgovarali smo s više sigurnosnih stručnjaka upoznatih s djelovanjem radikalnih islamista na području cijele regije i zaključak je da je Balkan ugrožen.
 
Slike apokalipse: Pukla brana koja je zadržavala toksično blato poput onog kojeg imamo u Dobrom Selu
Petak, 27 Studeni 2015
Uzorak SlikePrije 22 dana na jugoistoku Brazila pukla je brana brana koja je zadržavala otpadne vode u rudniku željeza i izazvala istjecanje mulja od mineralnog otpada... Toksični tsunami je tada doslovno potopio cijelo jedno selo i ubio najmanje 17 osoba. Prizori iz Benta Rodriguesa su bili zastrašujući, crveni mulj je prekrio cijelo selo i uništio baš sve što se moglo uništiti.
 
Ovo su općine u BiH u kojima djeluju vehabije koje šire ideologiju radikalnog islamizma
Petak, 27 Studeni 2015
Uzorak SlikeU najmanje 28 naselja u FBiH, uglavnom seoskih, sve više jača ideologija vehabizma i radikalnog islamizma, koji je nerijetko povezan i s terorističkim djelovanjem, što je osnovni razlog zbog kojeg pripadnike ovakvih zajednica ne podržava većina bh. građana. "Nezavisne" su u posjedu popisa lokacija, u kojem je vidljivo da su radikalni islamisti svoje utočište pronašli u 17 općina, i to u šest županija. Najviše takvih naselja je danas u Zeničko-dobojskoj županiji (ZDŽ), gdje je potencijalna opasnost označena u čak 14 sela i gradskih predgrađa, i to na području Zenice, Žepča, Zavidovića, Maglaja i Tešnja.
 
U Srbiji ugašen radio Subotica, zadnji koji je emitirao program na hrvatskom jeziku
Četvrtak, 26 Studeni 2015
Uzorak SlikeJedni radio u Vojvodini i Srbiji koji je imao svakodnevni program na hrvatskom jeziku, Radio Subotica, u četvrtak je ostao bez ijednog zaposlenika i prijeti mu potpuni nestanak iz etera za nekoliko dana. Zbog neuspješne privatizacije ove najstarije i najslušanije radio postaje na sjeveru Vojvodine posljednjih sedmero zaposlenika, koji su mjesec dana održavali cjelodnevni program na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku, bilo je prinuđeno potpisati rješenje o otkazu ugovora o radu.
 
Opljačkao trgovinu u Čitluku, pa se ukradenim vozilom dao u bijeg prema Mostaru
Četvrtak, 26 Studeni 2015
Uzorak SlikeOrobio trgovinu u Čitluku, pa se dao u bijeg u smjeru Mostara. Za sada nema informacija o privedenim osobama. Kako Bljesak.info doznaje iz MUP-a HNŽ, u srijedu oko 20 sati izvršeno je razbojništvo u poslovnici trgovine 'Konzum' koja se nalazi u Rudarskoj ulici u Čitluku. Jedna osoba je naoružana pištoljem zaprijetila uposlenici trgovine, te je kako se doznaje, muškarac otuđio kasu iz ove trgovine.
 
Dok obavještajci bacaju petarde u BiH se pere novac kojim se financiraju teroristi
Nedjelja, 22 Studeni 2015
Uzorak SlikeFinanciranje terorista ISIL-a vrši se prikupljanjem novca u džamijama Velike Britanije, a pranje novca se vrši preko računa u Bosni i Hercegovini, tvrdi novinar britanskog Daily Stara Joe Hinton - prenosi Avaz.ba. Naime, pretvarajući se kao "brat iz Bradforda" novinaru Daily Stara putem chata društvene mreže rečeno je kako se donirani novac preko BiH šalje militantima na Bliski istok.
 
Ništa nije slučajno: Dva dana prije napada na Jeleča u tunelu ugašene kamere!
Nedjelja, 22 Studeni 2015
Uzorak SlikeNovi napad na Oružane snage BiH, i to na Dan žalosti za dvojicom ubijenih vojnika u suludom terorističkom aktu u Sarajevu, dogodio se preksinoć oko 17.30 sati kada je ispred službene škode, u kojoj se vozio prvi čovjek vojske Anto Jeleč, načelnik Zajedničkog stožera OS BiH, bačena improvizirana eksplozivna naprava pri izlazu iz tunela u sjevernom mostarskom naselju Salakovac. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 570
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/kkhercegovinaupis2015.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/brotis2015.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/iprint_2015.jpg