Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2014/kaktus_travanj2014.gif
VIDEO: Prošle su 42 godine od svirepog ubojstva obitelji Ševo
Subota, 23 Kolovoz 2014
Uzorak SlikeMeđu opasnije vođe HRB-a u Europi Udba je ubrojila i Stjepana Ševu, rođenog 1936. godine u Hamzićima kod Čitluka. Ševo je emigrirao 1966. godine. Vrlo brzo je postao politički aktivan i povjerljiva osoba u hrvatskim emigrantskim krugovima. Iz izvješća suradnika riječke Udbe Vinka Sindičića i suradnika splitske Udbe pod pseudonimom "Mosor", bilo je poznato da je Ševo, bio jedan od glavnijih logističara HRB-a u Europi.
 
Spajaju se katastar i zemljišno-knjižni uredi?
Utorak, 19 Kolovoz 2014
Uzorak SlikeProstor u BiH i FBiH je doslovno devastiran. Za sređivanje prostora, ali i za gospodarski život bitna je kvalitetna evidencija nekretnina. Sve donedavno građani su godinama čekali na dobivanje potrebnih zemljišno-knjižnih izvadaka, posjedovnih listova... Ravnatelj Federalne uprave za geodetske i imovinsko- pravne poslove Željko Obradović najavljuje zaokret.
 
SIPA lišila slobode pet osoba zbog ratnog zločina nad Hrvatima u Mostaru
Utorak, 19 Kolovoz 2014
Uzorak SlikePostupajući po nalozima Tužiteljstva BiH, policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), u ranim jutarnjim satima (19.8.2014. godine) na širem području grada Mostara, slobode su lišili pet osoba. Navedene aktivnosti realizirane su u suradnji sa pripadnicima MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.
 
Preminuo fra Zdenko Karačić
Petak, 08 Kolovoz 2014
Uzorak SlikeFra Zdenko Karačić, član Hercegovačke franjevačke provincije, nakon teške bolesti preminuo je u danas (8. kolovoza) u 12,50 sati u bolnici u Mostaru, opremljen svetim sakramentima, u 70. god. života, 52. god. redovništva i 45. god. svećeništva. Ispraćaj  pokojnika bit će sutra (9. kolovoza)  u Mostaru u samostanskoj kapelici. Istog dana u 16,00 sati slavit će se sv. misa zadušnica u crkvi na Širokom Brijegu, a potom slijede sprovodni obredi i ukop na groblju Mekovac. 
 
Postoje i hrvatska mjesta u Žepču koja su poplavljenja. Zato ih valjda nitko i ne spominje…
Petak, 08 Kolovoz 2014
Uzorak Slike”Mjesto Papratnica udaljena 2 kilometra od Žepča ponovno je u utorak poplavljeno, a o tome mediji u Bosni i Hercegovini ne izvještavaju”, piše nam čitatelj ovog naselja. Po pisanju čitatelja tek danas kasno poslije podne je probijen priručni put do Žepča, gotovo cijelo selo je bilo poplavljeno u svibnju, stanovnici su tek očistili svoja dvorišta, a u utorak su ponovno poplavljeni. Sve do danas bili su odsječeni od Žepča. 
 
U HNŽ-u jedno oboljelo od HIV-a, šestero se liječi od virusa herpesa zostera
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeŠest osoba u Federaciji BiH se tijekom prošlog mjeseca zarazilo opasnim HIV virusom, pokazalo je izvješće o zaraznim bolestima u ovom entitetu koje je objavio Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH. Jedna osoba je od ovog virusa oboljela u HN županiji, tri u Sarajevu, te po jedna u Tuzlanskoj i ZD županiji. Inače, prema podacima Federalnog zavoda za javno zdravstvo, broj oboljelih od zaraznih bolesti u Federaciji BiH raste.
 
Nizozemska odgovorna za smrt više od 300 žrtava u Srebrenici
Srijeda, 16 Srpanj 2014
Uzorak SlikeDržava Nizozemska odgovorna je za smrt više od 300 žrtava genocida u Srebrenici - navodi se u presudi nizozemskog suda. Sud je odlučivao o tužbi udruge "Majke enklava Srebrenica i Žepa", podnesenoj prije 7 godina. Država je odgovorna za gubitak što ga je pretrpjela rodbina muškaraca koje su bosanskih Srbi deportirali iz logora nizozemskog bataljuna u Potočarima 13. srpnja 1995. u poslijepodnevnim satima, pročitala je presudu sutkinja Larissa Elwin.
 
Izbjegavajte kupanje na Neretvi: Zagađena i opasna za zdravlje
Nedjelja, 06 Srpanj 2014
Uzorak SlikeIako je na Neretvi već otvorena sezona kupanja, iz Agencije za vodno područje Jadranskog mora apeliraju na kupače da zbog izrazito velike mikrobiološke neispravnosti i mogućnosti zaraze izbjegavaju kupanje u ovoj rijeci, naročito ispod Konjica, Mostara i Čapljine. Zbog nepostojanja uređaja za prečišćavanje otpadnih voda zajedno s kanalizacijskim sustavima u Neretvu se izlijevaju sve fekalne i otpadne vode. Samo u užem gradskom području Mostara kanalizacija se na ukupno 35 otvora izravno izlijeva u rijeku, piše Dnevni avaz.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 413
Hotel Brotnjo
Hotel Brotnjo
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
Mostar
24°C
Mostar 24°C | Sarajevo 24°C | Banja Luka 20°C | Dubrovnik 27°C | Split 27°C | Zagreb 20°C
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/medjugorje-info%20250x95.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg