Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Neviđen skandal: Svađa Tužiteljstva i Suda BiH
Subota, 25 Listopad 2014
Uzorak SlikeTužiteljstvo BiH je nezadovoljno odlukama Suda BiH zbog puštanja na slobodu osumnjičenih akcijama kodnog naziva "Meso" i "Gibraltar". "Izneneđeni smo izjavama kako Sud nije bio upoznat s dokazima i provedenim aktivnostima, te javnost napominjemo da su obje ove aktivnosti provedene po naredbama Suda BiH, koji je izdao naredbe za vršenje pretresa i realizaciju aktivnosti u kojima su uhićeni navedeni osumnjičeni. Samo u predmetu Gibraltar, bilo je 17 pismenih i 3 usmene naredbe Suda, navode iz Tužiteljstva BiH.
 
Uhićenja su predstava za javnost: Osumnjičeni za pranje novca u akciji Gibraltar idu na slobodu
Petak, 24 Listopad 2014
Uzorak SlikeOdbijen je prijedlog Tužiteljstva BiH kao neosnovan za određivanje pritvora uhićenima u akciji Gibraltar. Sud nije našao postojanje osnovane sumnje, što je osnovni uvjet za određivanje pritvora. Kako FTV saznaje iz Suda BiH, naloženo je njihovo puštanje. Protiv ovog rješenja može se uložiti žalba Kaznenom vijeću suda BiH u roku od 24 sata od prijema pismene pošiljke ovog rješenja.
 
Sud BiH ukinio pritvor braći Lijanović
Petak, 24 Listopad 2014
Uzorak SlikePrizivno vijeće Suda BiH uvažilo je žalbe odvjetnika i ukinulo pritvor braći Lijanović iz Širokog Brijega Jerku, Jozi i Slavi, te Miloradu Bahilju i Mirku Galiću, uhićenima u akciji "Meso" početkom rujna, potvrdila je Srni odvjetnica braće Lijanović Nada Dalipagić. Vijeće je odredilo je mjere zabrane putovanja, napuštanja mjesta boravka, poduzimanja određenih poslovnih aktivnosti ili službenih dužnosti, posjećivanja nekih mjesta, sastajanja s određenim osobama i naloženo im je obvezno javljanje nadležnom organu jednom tjedno.
 
Paučina iz zrakoplova preplašila Hercegovce
Utorak, 21 Listopad 2014
Uzorak SlikeDva zrakoplova s velike visine protekloga sunčanog vikenda, na očigled brojnih mještana sela Mostarskog blata, između Širokog Brijega i Mostara, izbacila su bijelu paučinastu tvar koja je nakon nekoliko minuta pala po njihovim kućama, automobilima, vinogradima. Prema tvrdnjama svjedoka koji su svoju priču, kako su kazali, spremni ispričati bilo kojem istražnom tijelu u BiH i potkrijepiti fotografijama koje su napravili na licu mjesta, naišla su dva zrakoplova nepoznatih oznaka na velikoj visini preko zračnog prostora BiH.
 
Bandić i suradnici uhićeni po nalogu Uskoka
Ponedjeljak, 20 Listopad 2014
Uzorak SlikeZagrebački gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić, direktor ZET-a Ivan Tolić i predsjednik Uprave CIOS-a Petar Pripuz su među 19 osoba koje je uhitila zagrebačka policija. Uhićeni su prema nalogu Uskoka, zbog sumnje u više kaznenih djela na štetu grada. Protiv njih bit će podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da su počinili više koruptivnih kaznenih djela, zloporabili položaj i ovlasti te trgovali utjecajem.
 
Preminuo Antonio Matešković, predsjednik Demokratskog centra
Četvrtak, 02 Listopad 2014
Uzorak SlikeAntonio Toni Matešković, predsjednik Demokratskog centra BiH i član Predsjedništva Hrvatskog narodnog Sabora BiH, preminuo je od posljedica stomačnog infarkta, doznaje portal Bljesak.info. Matešković je bio na listi Hrvatskog Narodnog Sabora BiH za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH.
 
Nakon duge i teške bolesti umro Sulejman Tihić
Petak, 26 Rujan 2014
Uzorak SlikeDugogodišnji predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA), Sulejman Tihić, preminuo je sinoć u 19 sati i 20 minuta, u 63. godini života nakon duge i teške bolesti, potvrđeno je iz Kliničkog centra u Sarajevu. Tihić je bolovao od karcinoma debelog crijeva, a nakon što su mu prošle godine otkrivene metastaze na mozgu i plućima povukao se iz političkog i javnog života i maksimalno posvetio liječenju.
 
Što rade sigurnosne agencije u BiH: Bošnjaci najavljuju miniranje križa na Humu!
Petak, 26 Rujan 2014
Uzorak Slike'Što ćemo sa onim inat - križom poviše Mostara Grada? To je simbol osvajačke zločinačke mašinerije'', navodi se na Facebook stranici Bošnjaci uz montiranu fotografiju miniranja i rušenja križa. ''Taj križ (krst) nije izgrađen u sklopu bogomolje i to nema veze sa vjerom. To je nasilni simbol kršćanske dominacije nad tim područjem - narodom , a zna se na koga se misli. Misli se na Bošnjake koji su bili izloženi zločinima od tih istih ustaških dizajnera toga križa (krsta). To je simbol zločina nad Bošnjacima'', navodi se u poruci stranice koja ima preko 81 tisuću sljedbenika.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 429
Hotel Brotnjo
Hotel Brotnjo
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
Mostar
11°C
Mostar 11°C | Sarajevo 6°C | Banja Luka 3°C | Dubrovnik 16°C | Split 13°C | Zagreb 4°C
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2014/kravmagacitluk.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/medjugorje-info%20250x95.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg