Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
U Splitu potres od 4,6 prema Richteru, osjetio se i u Hercegovini
Petak, 09 Prosinac 2016
JUzorak Slikeak potres magnitude 4,6 prema Richteru zatresao je nešto prije 14 sati splitsko područje. Epicentar potresa bio je u podmorju između otoka Čiovo i Drvenik. Osim u Splitu potres se osjetio se i u Sinju, Trogiru, Omišu te na otoku Braču. Tlo je podrhtavalo nekoliko sekundi, a na nekim zgradama u Splitu popucala su stakla. Popucala je i cesta na križanju splitske Vukovarske i Velebitske ulice u Splitu. Ljudi su u panici izlazili iz zgrada. 
 
‘Najbrži vozač’ u HNŽ-u vozio 172 km na sat gdje je dopuštena brzina 80 km na sat
Utorak, 06 Prosinac 2016

Uzorak SlikeMinistarstvo unutarnjih poslova HN županije tijekom prvih jedanaest mjeseci izdalo je više od 10.500 prekršajnih naloga na osnovi radara. Prema podacima iz MUP-a, 1199 prekršajnih naloga izdano je na osnovi stacionarnih radara te 9441 prekršajni nalog na osnovi pokretnih radara, piše Večernji list BiH. “Najveće registrirano prekoračenje brzine kretanja vozila zabilježeno je na magistralnoj cesti M17 u mjestu Bijela, gdje je dopuštena brzina 80km na sat, a radar je registrirao brzinu od 172 km na sat”, navode iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

 
Uhiti, uslikaj, osramoti i pusti: Najava novih epizoda najpopularnije bh serije "Hapsi"
Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016
GUzorak Slikelavna tužiteljica Tužiteljstva Bosne i Hercegovine Gordana Tadić najavila je u ponedjeljak kako će uskoro uslijediti podizanje većeg broja optužnica u slučajevima ratnih zločina, terorizma, korupcije i organiziranog kriminala u toj zemlji, istodobno ponudivši podatke o dosadašnjem učinku tog tužiteljstva kako bi odgovorila na niz kritika na njegov rad.
 
MUP HNŽ: Iz obiteljske kuće u Bijakovićima otuđena veća količina novca
Četvrtak, 01 Prosinac 2016
Uzorak SlikeTijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području HNŽ-a registrirano je 7 prijava (na području Mostara 4, na području Čitluka 2 i na području Stoca 1). Iz oblasti javnog reda i mira nije bilo registriranih prekršaja.  Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 5 prometnih nezgoda; na području Mostara 3 i na području Čapljine 2. Tri su osobe zadobile lake tjelesne ozlijede.
 
Epicentar jutrošnjeg potresa 8 kilometara sjeverno od Čitluka
Utorak, 29 Studeni 2016
Uzorak SlikeJutros u 4:59 minuta Brotnjo je zatresao potres čija je magnituda iznosila je 2,9 stupnjeva Richterove ljestvice, a intenzitet 3 stupnja Mercallijeve ljestvice.  Epicentar potresa je 8 kilometara sjeverno od Čitluka na dva kilometra dubine. Ovakvi potresi osim uznemirenosti stanovništva, za posljedicu nema materijalnu štetu. Inače, posljednji potres s epicentrom na području općine Čitluk dogodio se u petak 26. veljače u 2:38 sati. Taj potres je bio jačine 3.3 stupnja Mercallijeve ljestvice, dogodio se 5 kilometara sjeverno od Čitluka, u mjestu Gornja Blatnica.
 
50 godina živcirao SAD-e, najbliže susjede: Umro je Fidel Castro
Subota, 26 Studeni 2016
Uzorak SlikeU 90-oj godini umro je Fidel Castro - karizmatični kubanski političar koji je izgradio komunističku državu na pragu Sjedinjenih Država i tijekom pet desetljeća vladavine neprestano se s njima sukobljavao.  Vlast je preuzeo nakon revolucije 1959. i u vrijeme hladnoga rata postao jedna od njegovih središnjih figura. Sve vrijeme SAD ga je demonizirao, a s druge su ga strane obožavali mnogi ljevičarski vođe diljem svijeta, posebno u zemljama Latinske Amerike i Afrike.
 
Iz Vrgorca distribuiraju meso po cijeloj zemlji, a radnici im nemaju gdje oprati ruke!
Petak, 25 Studeni 2016

Uzorak SlikeVeterinarska inspekcija Uprave veterinarstva i sigurnosti hrane provodila je proteklih desetak dana pojačani inspekcijski nadzor u deset odobrenih objekata koji opskrbljuju trgovačke lance. Njihovo izvješće dostavljamo u nastavku. U cilju postizanja što boljih efekata u nadzoru tržišta ministar Tomislav Tolušić odlučio je da će ubuduće češće rotirati mjesno nadležne inspektore radi njihove osobne zaštite, ali i zaštite cijelog sustava sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj - prenosi SlobodnaDalmacija.hr.

 
TUGA DO NEBA Senka Merdžo: Moja se kći ubila zbog neimaštine
Srijeda, 23 Studeni 2016
SUzorak Sliketanare Splitske ulice na broju 76 u Mostaru danas je šokirala vijest da se njihova 30-godišnja susjeda S. M. ubila tijekom noći. Tridesetogodišnjakinju je mrtvu pronašla njena majka Senka Merdžo.  - Krenula sam jutros u pekarnicu po kruh i ušla sam u sobu da uzmem jaknu. I ugledala sam je kako leži na podu, nepomična s kesom na glavi – počinje strašnu priču Senka Merdžo za Faktor.ba.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 744
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg