Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
MUP HNŽ: U Vionici obrano 3500 stabljika smilja!
Četvrtak, 30 Lipanj 2016
Uzorak SlikeU protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 7 prijava (na području Konjica 4, na području Mostara 2 i na području Čitluka 1). Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 2 prekršaja; na području Mostara 1 i na području Konjica 1. Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 7 prometnih nezgoda; na području Mostara 6 i na području Čitluka 1. Dvije su osobe zadobile lake tjelesne ozlijede.
 
MUP HNŽ: U Bijakovićima ukraden BMW 5 u vlasništvu državljanke Rumunjske
Utorak, 28 Lipanj 2016
Uzorak SlikeTijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 6 prijava (na području Mostara 2, na području Čitluka 2 i na području Stoca 2) . Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 4 prekršaja; na području Neuma 1, na području Mostara 1, na području Čapljine 1 i na području Konjica 1. Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 11 prometnih nezgoda; na području Mostara 4, na području Čapljine 3, na području Konjica 2, na području Jablanice 1 i na području Neuma 1. Nije bilo ozlijeđenih osoba.
 
Uhićenja zbog izdavanja osobnih iskaznica i putovnica kriminalcima
Ponedjeljak, 20 Lipanj 2016

Uzorak SlikePolicijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Republike Srpske od ranih jutarnjih sati provode međunarodnu akciju kodnog naziva "Kruna" usmjerenu protiv većeg broja osoba zbog izvršavanja više kaznenih djela iz oblasti organiziranog kriminaliteta, izjavila je načelnica Odjela za odnose za javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović. Miljanović je navela kako su u tijeku pretresi na više lokacija na području Republike Srpske, Federacije BiH, Hrvatske i Slovenije, a pretresaju se prostorije Agencije za identifikacijske isprave, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA), u pojedinim općinama i matični uredi.

 
Preminuo Radoslav Dodig
Subota, 18 Lipanj 2016

Uzorak SlikeJučer je u 63. godini umro Radoslav Dodig, široj javnosti poznat kao apsolutni pobjednik Kviskoteke 1986. godine, a stručnoj kako vrstan filolog i arheolog, znalac široka spektra. Mr. sc. Radoslav Dodig je rođen 6. travnja 1954. u Prologu, općina Ljubuški. Osnovnu je školu završio u Velikome Prologu, a kao sjemeništarac pohađa Sjemenišnu klasičnu gimnaziju u Splitu, skupa s kolegama među kojima je i Ivo Sanader uređuje  “Navještenje” - mjesečnik Nadbiskupijskog sjemeništa.

 
Srna: 'Otac je radio u dvije smjene da bi mi kupio prvu loptu i kopačke'
Utorak, 14 Lipanj 2016

Uzorak SlikeDarijo Srna jučer se oprostio od svojeg oca Uzeira, koji mu je oduvijek bio autoritet, uzor, najbolji prijatelj i oslonac i čija ga je životna priča inspirirala da u životu cijeni upornost i obitelj. Kao zadnji prosjak, povjerio se jednom, skupio je od poznanika, prijatelja i kolega na poslu 700 maraka samo kako bi malom omogućio da ode u Poreč. Tamo su se okupljali mlađi uzrasti hrvatske nogometne reprezentacije i Uzeir priliku nije želio propustiti. I u Njemačku je išao kao gastarbajter kako bi obitelji omogućio dostojan život. Radio je u dvije smjene da bi mu kupio prvu loptu i u robnoj kući Razvitak u Metkoviću uzeo Adidasove kopačke Copa mundial.

 
MUP HNŽ: U Međugorju otuđen BMW 318 karavan
Petak, 10 Lipanj 2016

Uzorak SlikeZa protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 7 prijava (na području Mostara 5, na području Konjica 1 i na području Čitluka 1). Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Čapljine. Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 3 prometne nesreće; na području Mostara 2 i na području Konjica 1. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, jedna osoba lakše tjelesne ozlijede.

 
MUP HNŽ: S gradilišta u Bijakovićima otuđena dva stroja, plinske peći, crpke...
Utorak, 07 Lipanj 2016
Uzorak SlikeZa protakla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 10 prijava (na području Mostara 3, na području Konjica 3, na području Čapljine 1, na području Čitluka 1, na području Jablanice 1 i na području Neuma 1). Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja i to na području Mostara.
 
MUP HNŽ: Državljanki Velike Britanije na Brdu ukazanja ukraden novčanik s dokumentima
Petak, 03 Lipanj 2016
Uzorak SlikeTijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 5 prijava (na području Mostara 3, na području Čitluka 1 i na području Čapljine 1). Iz oblasti javnog reda i mira nije registriran niti jedan prekršaj. Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 10 prometnih nesreća: na području Mostara 7, na području Konjica 1, na području Prozor-Rame 1 i na području Neuma 1. Tri su osobe zadobile lake tjelesne ozlijede.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 662
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/iprint_2015.jpg