Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
OPREZ: Lažni inspektori 'operiraju' u Hercegovačko-neretvanskoj županiji
Četvrtak, 11 Prosinac 2014
Uzorak SlikeNa području Hercegovačko-neretvanske županije posljednjih dana pojavili su se lažni federalni inspektori koji posjećuju gospodarske subjekte. Nakon što izuzmu uzorke za laboratorijske analize i utvrde da "ne vrše djelatnost u skladu sa zakonom", naplaćuju visoke kazne na mjestu događaja. Iz Federalne uprave za inspekcijske poslove upozoravaju širu javnost i gospodarske subjekte na području cijele Federacije BiH, da prilikom inspekcijskog pregleda od osoba koje se predstavljaju kao inspektori obvezno traže službenu legitimaciju.
 
Preminuo književnik Krešimir Šego
Utorak, 09 Prosinac 2014
Uzorak SlikeNakon kraće i teške bolesti, noćas je, u svom domu u Međugorju, preminuo istaknuti hrvatski i bosanskohercegovački književnik Krešimir Šego.  Krešimir Šego rođen je 11. veljače 1950., u Međugorju. Osnovnu školu završio je u Međugorju i Čitluku, a srednju u Čapljini. Diplomirao je sociologiju na Fakultetu političkih znanosti u Sarajevu. Radio je kao novinar u Sarajevu, te kao profesor u gimnaziji u Čitluku.  Zadnjih petnaestak godina je djelovao kao slobodni - istaknuti umjetnik. 
 
Talijanski parlament traži istragu o ubojstvu Stjepana Ševe i njegove obitelji iz 1972. godine
Subota, 06 Prosinac 2014
UUzorak Slike talijanskom parlamentu zatraženo je rasvjetljavanje ubojstva Stjepana Ševe (rođen u Hamzićima 10. prosinca 1936. godine) i njegove obitelji 1972. godine u Italiji u mjestu San Dona di Piave pokraj Venecije. Senator Sjeverne lige Jonny Crosio uputio je parlamentarno pitanje talijanskim ministarstvima unutarnjih poslova i pravosuđa glede tog ubojstva na talijanskom teritoriju, a pretpostavlja se da je i u ovom slučaju počinitelj Vinko Sindičić.
 
U BiH nema terorizma: Bilal Bosnić pušten na slobodu
Ponedjeljak, 01 Prosinac 2014
Uzorak SlikeSud BiH odbio je prijedlog Tužiteljstva BiH da se Bilalu Bosniću, neformalnom vođi vehabijske zajednice u BiH produži pritvor u trajanju od 25 dana. Sud je odbio prijedlog Tužiteljstva te je prihvatio mjere zabrane, a koje sam i predložio na održanom ročištu prije nekoliko dana. Znači, Bosnić izlazi na slobodu- rekao je za Avaz Adil Lozo, Bosnićev odvjetnik.
 
Neviđen skandal: Svađa Tužiteljstva i Suda BiH
Subota, 25 Listopad 2014
Uzorak SlikeTužiteljstvo BiH je nezadovoljno odlukama Suda BiH zbog puštanja na slobodu osumnjičenih akcijama kodnog naziva "Meso" i "Gibraltar". "Izneneđeni smo izjavama kako Sud nije bio upoznat s dokazima i provedenim aktivnostima, te javnost napominjemo da su obje ove aktivnosti provedene po naredbama Suda BiH, koji je izdao naredbe za vršenje pretresa i realizaciju aktivnosti u kojima su uhićeni navedeni osumnjičeni. Samo u predmetu Gibraltar, bilo je 17 pismenih i 3 usmene naredbe Suda, navode iz Tužiteljstva BiH.
 
Uhićenja su predstava za javnost: Osumnjičeni za pranje novca u akciji Gibraltar idu na slobodu
Petak, 24 Listopad 2014
Uzorak SlikeOdbijen je prijedlog Tužiteljstva BiH kao neosnovan za određivanje pritvora uhićenima u akciji Gibraltar. Sud nije našao postojanje osnovane sumnje, što je osnovni uvjet za određivanje pritvora. Kako FTV saznaje iz Suda BiH, naloženo je njihovo puštanje. Protiv ovog rješenja može se uložiti žalba Kaznenom vijeću suda BiH u roku od 24 sata od prijema pismene pošiljke ovog rješenja.
 
Sud BiH ukinio pritvor braći Lijanović
Petak, 24 Listopad 2014
Uzorak SlikePrizivno vijeće Suda BiH uvažilo je žalbe odvjetnika i ukinulo pritvor braći Lijanović iz Širokog Brijega Jerku, Jozi i Slavi, te Miloradu Bahilju i Mirku Galiću, uhićenima u akciji "Meso" početkom rujna, potvrdila je Srni odvjetnica braće Lijanović Nada Dalipagić. Vijeće je odredilo je mjere zabrane putovanja, napuštanja mjesta boravka, poduzimanja određenih poslovnih aktivnosti ili službenih dužnosti, posjećivanja nekih mjesta, sastajanja s određenim osobama i naloženo im je obvezno javljanje nadležnom organu jednom tjedno.
 
Paučina iz zrakoplova preplašila Hercegovce
Utorak, 21 Listopad 2014
Uzorak SlikeDva zrakoplova s velike visine protekloga sunčanog vikenda, na očigled brojnih mještana sela Mostarskog blata, između Širokog Brijega i Mostara, izbacila su bijelu paučinastu tvar koja je nakon nekoliko minuta pala po njihovim kućama, automobilima, vinogradima. Prema tvrdnjama svjedoka koji su svoju priču, kako su kazali, spremni ispričati bilo kojem istražnom tijelu u BiH i potkrijepiti fotografijama koje su napravili na licu mjesta, naišla su dva zrakoplova nepoznatih oznaka na velikoj visini preko zračnog prostora BiH.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 433
Hotel Brotnjo
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2014/hotelbrotnjo2015.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
Mostar
11°C
Mostar 11°C | Sarajevo 5°C | Banja Luka 6°C | Dubrovnik 10°C | Split 12°C | Zagreb 8°C
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2014/kravmagacitluk.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/medjugorje-info%20250x95.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg