Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Spaljeni Pelješac – nema više loze, maslina, košnica, strojeva...
Ponedjeljak, 27 Srpanj 2015
Uzorak SlikeDobro došli u pakao, tako se može nazvati obilazak najvećeg ovosezonskog hrvatskog požarišta.  Ponikve, maleno selo u općini Ston, doslovno su poharane. Ljudi su očajni, četiri dana gledali su kako plameni jezici proždiru njihova imanja, kako nestaje djedovina i ono što su žuljevite ruke godinama stvarale. – Sve mi je uništeno, u jednom trenutku nestalo mi je pet-šest tisuća vinove loze, izgorjelo je gotovo 200 maslina, puno aparature – smirenim glasom, ali s tugom u očima priča nam Ante Pinčević.
 
FOTO-VIDEO: Veliki požar u Međugorju
Srijeda, 22 Srpanj 2015
Uzorak SlikeDanas poslijepodne u Međugorju je buknuo požar iznad Čilića kuća. Požar se zahvaljujući jakom južnom vjetru vrlo  brzo proširio te je zaprijetio obiteljskim kućama. Za sada nemamo informacija o eventualnoj šteti. Mještani i pripadnici Vatrogasne postrojbe Čitluk uspjeli su lokalizirati i potom ugasiti požar. Donosimo fotografije i video s mjesta događaj.
 
Vatrogasci tvrde: Piroman pali požare u Međugorju i Čitluku
Utorak, 21 Srpanj 2015
Uzorak SlikePožar koji je izbio u mjestu Studenci kod Ljubuškog u potpunosti je lokaliziran i sada se trenutno zbraja šteta, potvrdio je za Fenu zapovjednik Vatrogasne postrojbe Ljubuški Ivica Šimić. Naglasio je kako se ne radi o većoj materijalnoj šteti nastaloj na privatnim objektima, no da je u požaru izgorjelo oko 12 električnih stupova jer su vatrogasci morali spašavati obiteljske kuće.
 
FOTO: Brzom reakcijom mještana i čitlučkih vatrogasaca spriječena katastrofa na Garištima
Ponedjeljak, 20 Srpanj 2015
Uzorak SlikeUz velike napore mještana i vatrogasaca pod kontrolu je stavljen te je potom ugašen požar koji je danas nešto iza 18 sati planuo na području Čitluk Sela, točnije na Garištima 1. Požar je prijetio obiteljskim kućama i gospodarskim objektima, ali je zahvaljujući pravovremenoj reakciji mještana i brzom dolasku vatrogasaca iz Čitluka spriječena je velika katastrofa, jer doslovno su  minute dijelile od katastrofe.
 
FOTO: U Hamzićima obranjene kuće, gori u Miletini prema Križevcu i na Garištima
Ponedjeljak, 20 Srpanj 2015
Uzorak SlikeDanas poslijepodne buknuo je požar na području Donjih Hamzića u dijelu zvanom Greda. Uzrok požara je pucanje dvije žice od 220V koje doslovno prolaze kroz gusto granje, a stupovi na kojima se nalaze su drveni i dotrajali su. Na svu sreću brzom reakcijom mještana, a potom i vatrogasaca spašene su obiteljske kuće i gospodarski objekti kojima je prijetila vatrena stihija.
 
Vatrogasci saniraju požarište na Križevcu
Ponedjeljak, 20 Srpanj 2015
Uzorak SlikeČitlučki vatrogasci, njih 20, prema riječima zapovjednika Vatrogasne postrojbe Silvija Ostojića nalaze se na brdu Križevac gdje saniraju rubne dijelove požarišta. Iako su sinoć nešto prije 22 sata uspjeli ugasiti požar koji je gorio na granici čilučke i ljubuške općine ispod Križevca, nažalost novi požar se s južne strane tijekom noći prošito iz smjera Zvirovića (općina Čapljina).
 
FOTO: Vatrogasci imaju pune ruke posla, gorilo u Ograđeniku i Služnju!
Petak, 17 Srpanj 2015
Uzorak Slike Iako mediji po cijele dane obavještavaju pučanstvo da uslijed ovako visokih temperatura ne pali vatru na otvorenom, očito da do nekih mozgova takve informacije ne dolaze! Čitlučki vatrogasci danas su imali pune ruke posla. Intervenirali su u Donjem Ograđeniku, a potom i u susjednom Služnju. Brzom reakcijom u Služnju su obranjene kuće do kojih je došao požar.
 
U jučerašnjem požaru gorio slamnati krov, ne radi se o velikoj materijalnoj šteti
Četvrtak, 16 Srpanj 2015
Uzorak SlikePožar koji je u srijedu izbio u Gospodarskoj zoni Tromeđa u Čitluku još uvijek nije u potpunosti ugašen. Trenutačno gori na dva-tri mjesta zapadno od objekta Bingo, a vatrogasci obilaze rubne dijelove požara i rade na dovršavanju gašenja, potvrdio je za agenciju FENA zapovjednik Vatrogasne postrojbe Čitluk Silvio Ostojić.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 509
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/skola.plivanja.hotelbrotnjo.ozujak2015.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/mojrestoran.gif
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg