Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Ni jučerašnja potraga nije dala rezultate
Ponedjeljak, 31 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeTijekom jučerašnjeg dana vršena je potraga za Talijanskim svećenikom Lucianom Ciciarellijem koji je posljednji put viđen u Međugorju 2. kolovoza 2015. godine. U potrazi na području Brda ukazanja u Bijakovićima sudjelovalo je ukupno 12 ljudi, članova HGSS-a, stanice  Čitluk (8 ljudi) i stanice Mostar (4 ljudi) sa psom su sudjelovali u pretraživanju područja. Vrlo zahtjevan teren u kombinaciji s temperaturom od 37°C je dosta iscrpio ljude, a potraga je nažalost protekla bez rezultata.
 
Obilježava se tužna obljetnica pogibije 12 vatrogasaca na Kornatima
Nedjelja, 30 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeNajveća mirnodopska nesreća od Hrvatske državnosti, Kornatska tragedija dogodila se na današnji dan prije osam godine kada je skupina vatrogasaca postala žrtvom požara na otoku Velikom Kornatu. Od ukupno 13 vatrogasaca u skupini zahvaćenoj požarom, 12 ih je poginulo na licu mjesta ili preminulo u bolnicama, a jedini je preživio Frane Lučić iz Tisnog.  
 
43. obljetnica svirepog ubojstva obitelji Stjepana Ševe
Ponedjeljak, 24 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeMeđu opasnije vođe HRB-a u Europi Udba je ubrojila i Stjepana Ševu, rođenog 1936. godine u Hamzićima kod Čitluka. Ševo je emigrirao 1966. godine. Vrlo brzo je postao politički aktivan i povjerljiva osoba u hrvatskim emigrantskim krugovima. Iz izvješća suradnika riječke Udbe Vinka Sindičića i suradnika splitske Udbe pod pseudonimom "Mosor", bilo je poznato da je Ševo, bio jedan od glavnijih logističara HRB-a u Europi.
 
I ovoga vikenda traje opsežna potraga za svećenikom Lucianom Ciciarellijem
Subota, 22 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeGSSuBiH s HGSS-om Čitluk koji organizira opsežnu potragu za svećenikom Lucianom Ciciarellijem, koji je posljednji put viđen 2. kolovoza u Međugorju. Prethodnih dana spašavatelji su svakodnevno slali timove na teren, prije 4 dana su radili potražni psi, a prekjučer je 10 spašavatelja pretraživalo zonu prema Kukavcu, a potom su oko 22 sata krenuli provjeriti informaciju koju su dobili od EUFOR-a, a koji je prekjučer nadlijetao područje potrage po zoni koju su dobili od spašavatelja.
 
Preminuo ispovjednik pape Franje, naš Brotnjak, fra Berislav Ostojić
Ponedjeljak, 17 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeNa svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo, u subotu 15. kolovoza u 23.30 sati okrijepljen svetim sakramentima u 69. godini života, 50. godini redovništva i 45. godini svećeništva preminuo je u Hurlinghamu u Argentini fra Berislav Ostojić član Franjevačke provincije sv. Jeronima u Istri i Dalmaciji. Nekoliko trenutaka prije smrti zatražio je da mu daju sliku Kraljice mira, a potom je izustivši na hrvatskom jeziku "Djevice Sveta, pomozi mi!" preminuo.
 
U tijeku opsežna potraga: Sudjeluju vojska, policija, GSS, mještani, lovci, vatrogasci...
Subota, 15 Kolovoz 2015
JUzorak Slikeutros je započela opsežna potraga za Talijanskim svećenikom Lucianom Ciciarelliem rođenim 1936. godine, a koji je nestao na području Međugorja , a čiji je nestanak prijavljen prije tjedan dana. U potrazi osim HGSS-a stanica Čitluk – Međugorje, sudjeluju pripadnici Oružanih snaga BiH, Specijalne policije, Hrvatskog GSS-a, lovci, mještani i vatrogasci. 
 
Nakon tri dana potrage nije pronađen Luciano Ciciarelli
Četvrtak, 13 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeJučerašnja potraga za Talijanskim svećenikom Lucianom Ciciarelliem (1936.god ) nije dala rezultata. Tijekom trećeg dana pretrage pronađen je jedan svećenički odjevni predmet - habit, te je isti predan policiji koja treba utvrditi da li je isti pripadao nestalome. Tijekom jučerašnjeg dana spasitelji iz HGSS-a su čekali pouzdanu informaciju od telekom operatera koji bi na osnovu lokacije mobilnog telefona smanjili veliko područje potrage koje se proteže od Brda Ukazanja do Križevca. 
 
Netko je uistinu uporan: Ponovno požar na Križevcu
Srijeda, 05 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeDanas poslijepodne ponovno je buknuo požar na zapadnoj strani brda Križevac iznad Međugorja, a u proteklih mjesec dana požar na ovom brdu je zapaljen već nekoliko puta. Kako doznajemo u Vatrogasnoj postrojbi Čitluk koja na terenu gasi požar, kuće nisu ugrožene, a gori trava i nisko raslinje. I za današnji požar kriv je najvjerojatnije ljudski faktor.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 518
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg