Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Koncert Marka Perkovića Thompsona – Nakon 8 godina, ponovno u Širokom Brijegu!
Ponedjeljak, 30 Studeni 2015
Uzorak SlikeOd poljudskog spektakla pred 50 000 ljudi, koncerata u zagrebačkoj i splitskoj Areni, od Hrvatske, preko BiH, europskih i svjetskih metropola, jedno je sigurno – svi Thompsonovi koncerti u okviru turneje "Ora et labora" bili su spektakli iznimne posjećenosti, a turneja svoje finale doživljava upravo u sportskoj dvorani Pecara na Širokom Brijegu! Ovaj veliki glazbeni spektakl u Širokom Brijegu pod pokroviteljstvom HT Eroneta održat će se u srijedu, 23. prosinca 2015. godine s početkom u 20 sati. 
 
Ante Cash ima prvi video album u Hrvatskoj
Ponedjeljak, 30 Studeni 2015
Uzorak SlikeU prodaji je dvostruki video-album Ante Casha koji će osim na CD-u izaći i na USB-u. Duhoviti imotski reper Ante Cash, nakon trogodišnje diskografske stanke, objavio je dvostruki album "Zloćko, a ne zločinac" i  kao bonus 9 video spotova. Na prvom albumu se nalazi deset pjesama među kojima su hit singlovi kao "Vakula", "Milena", "Vatreni zmajevi", " Božićna", ali i ranije uspješnice poput "Danke Deutschland", "Cigla je stigla" i "Stiglo je ljeto". Glazbu i tekst potpisuju Natko Smoljan i Ante Cash, tekst Ante Cash, a aranžman također Natko Smoljan, osim jedne pjesme koju potpisuje Pave Ruić.
 
FOTO-VIDEO: Mate Bulić u prepunoj dvorani Vatroslav Lisinski proslavio 30 godina karijere
Subota, 28 Studeni 2015
Uzorak SlikeTrideset godina uspješne karijere legendarni pjevač Mate Bulić proslavio je sinoć u do posljednjeg mjesta popunjenoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. U skoro tri sata, koliko je trajao koncert "30 godina zajedno", Mate je otpjevao svoje najpoznatije hitove. Gošća na koncertu je bila njegova kćerka Katja s kojom je otpjevao pjesmu „Da nije Mostara“. 
 
Božićna Hercegovačka noć u Zagrebu uz Dobre Vibracije
Petak, 27 Studeni 2015
Uzorak SlikeProsinac je vrijeme darivanja, obiteljskog zajedništva i iščekivanja Božića. Razdoblje je to u kojem razloga za radost i veselje ne manjka, a Zavičajni klub hercegovačkih studenata (Zagreb) zaključuje godinu velikom feštom za sve hercegovačke studente i njihove prijatelje! U subotu, 5. prosinca od 22 sata u kultnom Clubu Roko (Jarunska 5) na rasporedu je još jedna Božićna hercegovačka noć.
 
Mate Bulić večeras u Lisinskom: "30 godina s vama"
Petak, 27 Studeni 2015
Uzorak SlikeTrideset godina uspješne karijere legendarni pjevač, naš Brotnjak, Mate Bulić proslavit će večeras samostalnim koncertom pod nazivom "30 godina s vama". Slavlje će se održati u dvorani Lisinski s početkom u 20 sati.  Mati će se na pozornici pridružiti prošireni band sastavljen od vrhunskih glazbenika te nekoliko posebnih gostiju iznenađenja. U svojoj bogatoj karijeri objavio je deset albuma, od kojih je većina prodanih u zlatnoj nakladi. 
 
Macao band i Jozo Vučić imaju novi spot za pjesmu ''Bez ljubavi''
Utorak, 24 Studeni 2015
Uzorak SlikeMacao band iz Livna objavio je novi spot za pjesmu "Bez ljubavi" koja se nalazi na albumu "Naša priča". U razgovoru sa frontmenom banda Tomislavom Maletom - Tonom doznajemo kako je ovo njihov četvrti video spota kojemu se kao gost pjevač pojavljuje Jozo Vučić. ''Prethodna tri spota snimana su u Zagrebu dok smo se ovaj put odlučili za domaci teren te smo snimali na više lokacija u Livnu, Šuici i Međugorju, a glavna radnja se odvija na ranču "Lištanac". 
 
Mate Bulić: Koncert u dvorani 'Vatroslav Lisinski' priznanje je za svakog pjevača
Nedjelja, 22 Studeni 2015
Uzorak SlikeKao dijete sanjao je da se poput Vice Vukova popne na veliku pozornicu. Vremenom, to je i ostvario, okrunjen je "kraljem dijaspore", a uskoro će koncert održati i u hramu glazbene kulture. Mate Bulić (58) će 27. studenoga 2015. godine nastupiti u prepunoj dvorani 'Vatroslav Lisinski' u Zagrebu. Taj koncert ujedno je i povod za životnu priču pjevača kojeg od milja zovu "kraljem dijaspore".
 
Dream team Babe organiziraju "Prvo silo baba" u Ljubuškom
Subota, 21 Studeni 2015
Uzorak SlikeŽenska pjevačka skupina Dream team Babe iz Ljubuškog u subotu 28. studenog 2015. u restoranu Fragola u Ljubuškom organizira „Prvo silo baba“ kako ga veselo same nazivaju. Radosti i veselja ne nedostaje ovim prijateljicama koje u trećoj životnoj dobi živopisno i kreativno prenose zaboravljene tradicijske napjeve i stvaraju nove. Oblik ostaje isti, lirski deseterac, bećarac u kojem se prepričavaju dnevne zgode, pronose tuđe i vlastite vrline i mane, raduje i žalosti.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 73 - 80 od 330