Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Koncert Marka PerkoviƦa Thompsona ā€“ Nakon 8 godina, ponovno u Å irokom Brijegu!
Ponedjeljak, 30 Studeni 2015
Uzorak SlikeOd poljudskog spektakla pred 50 000 ljudi, koncerata u zagrebaĆØkoj i splitskoj Areni, od Hrvatske, preko BiH, europskih i svjetskih metropola, jedno je sigurno ā€“ svi Thompsonovi koncerti u okviru turneje "Ora et labora" bili su spektakli iznimne posjeƦenosti, a turneja svoje finale doživljava upravo u sportskoj dvorani Pecara na Å irokom Brijegu! Ovaj veliki glazbeni spektakl u Å irokom Brijegu pod pokroviteljstvom HT Eroneta održat Ʀe se u srijedu, 23. prosinca 2015. godine s poĆØetkom u 20 sati. 
 
Ante Cash ima prvi video album u Hrvatskoj
Ponedjeljak, 30 Studeni 2015
Uzorak SlikeU prodaji je dvostruki video-album Ante Casha koji Ʀe osim na CD-u izaƦi i na USB-u. Duhoviti imotski reper Ante Cash, nakon trogodiÅ”nje diskografske stanke, objavio je dvostruki album "ZloƦko, a ne zloĆØinac" i  kao bonus 9 video spotova. Na prvom albumu se nalazi deset pjesama meĆ°u kojima su hit singlovi kao "Vakula", "Milena", "Vatreni zmajevi", " BožiƦna", ali i ranije uspjeÅ”nice poput "Danke Deutschland", "Cigla je stigla" i "Stiglo je ljeto". Glazbu i tekst potpisuju Natko Smoljan i Ante Cash, tekst Ante Cash, a aranžman takoĆ°er Natko Smoljan, osim jedne pjesme koju potpisuje Pave RuiƦ.
 
FOTO-VIDEO: Mate BuliƦ u prepunoj dvorani Vatroslav Lisinski proslavio 30 godina karijere
Subota, 28 Studeni 2015
Uzorak SlikeTrideset godina uspjeÅ”ne karijere legendarni pjevaĆØ Mate BuliƦ proslavio je sinoƦ u do posljednjeg mjesta popunjenoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. U skoro tri sata, koliko je trajao koncert "30 godina zajedno", Mate je otpjevao svoje najpoznatije hitove. GoÅ”Ć¦a na koncertu je bila njegova kƦerka Katja s kojom je otpjevao pjesmu ā€žDa nije Mostaraā€œ. 
 
BožiƦna HercegovaĆØka noƦ u Zagrebu uz Dobre Vibracije
Petak, 27 Studeni 2015
Uzorak SlikeProsinac je vrijeme darivanja, obiteljskog zajedniÅ”tva i iÅ”ĆØekivanja BožiƦa. Razdoblje je to u kojem razloga za radost i veselje ne manjka, a ZaviĆØajni klub hercegovaĆØkih studenata (Zagreb) zakljuĆØuje godinu velikom feÅ”tom za sve hercegovaĆØke studente i njihove prijatelje! U subotu, 5. prosinca od 22 sata u kultnom Clubu Roko (Jarunska 5) na rasporedu je joÅ” jedna BožiƦna hercegovaĆØka noƦ.
 
Mate BuliƦ veĆØeras u Lisinskom: "30 godina s vama"
Petak, 27 Studeni 2015
Uzorak SlikeTrideset godina uspjeÅ”ne karijere legendarni pjevaĆØ, naÅ” Brotnjak, Mate BuliƦ proslavit Ʀe veĆØeras samostalnim koncertom pod nazivom "30 godina s vama". Slavlje Ʀe se održati u dvorani Lisinski s poĆØetkom u 20 sati.  Mati Ʀe se na pozornici pridružiti proÅ”ireni band sastavljen od vrhunskih glazbenika te nekoliko posebnih gostiju iznenaĆ°enja. U svojoj bogatoj karijeri objavio je deset albuma, od kojih je veƦina prodanih u zlatnoj nakladi. 
 
Macao band i Jozo VuĆØiƦ imaju novi spot za pjesmu ''Bez ljubavi''
Utorak, 24 Studeni 2015
Uzorak SlikeMacao band iz Livna objavio je novi spot za pjesmu "Bez ljubavi" koja se nalazi na albumu "NaÅ”a priĆØa". U razgovoru sa frontmenom banda Tomislavom Maletom - Tonom doznajemo kako je ovo njihov ĆØetvrti video spota kojemu se kao gost pjevaĆØ pojavljuje Jozo VuĆØiƦ. ''Prethodna tri spota snimana su u Zagrebu dok smo se ovaj put odluĆØili za domaci teren te smo snimali na viÅ”e lokacija u Livnu, Å uici i MeĆ°ugorju, a glavna radnja se odvija na ranĆØu "LiÅ”tanac". 
 
Mate BuliƦ: Koncert u dvorani 'Vatroslav Lisinski' priznanje je za svakog pjevaĆØa
Nedjelja, 22 Studeni 2015
Uzorak SlikeKao dijete sanjao je da se poput Vice Vukova popne na veliku pozornicu. Vremenom, to je i ostvario, okrunjen je "kraljem dijaspore", a uskoro Ʀe koncert održati i u hramu glazbene kulture. Mate BuliƦ (58) Ʀe 27. studenoga 2015. godine nastupiti u prepunoj dvorani 'Vatroslav Lisinski' u Zagrebu. Taj koncert ujedno je i povod za životnu priĆØu pjevaĆØa kojeg od milja zovu "kraljem dijaspore".
 
Dream team Babe organiziraju "Prvo silo baba" u LjubuŔkom
Subota, 21 Studeni 2015
Uzorak SlikeŽenska pjevaĆØka skupina Dream team Babe iz LjubuÅ”kog u subotu 28. studenog 2015. u restoranu Fragola u LjubuÅ”kom organizira ā€žPrvo silo babaā€œ kako ga veselo same nazivaju. Radosti i veselja ne nedostaje ovim prijateljicama koje u treƦoj životnoj dobi živopisno i kreativno prenose zaboravljene tradicijske napjeve i stvaraju nove. Oblik ostaje isti, lirski deseterac, beƦarac u kojem se prepriĆØavaju dnevne zgode, pronose tuĆ°e i vlastite vrline i mane, raduje i žalosti.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 73 - 80 od 330