Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Važna obavijest: Ostao je joŔ mali broj ulaznica za Thompsonov spektakl u Širokom Brijegu!
Utorak, 22 Prosinac 2015
Uzorak SlikeTragom informacije koja se pojavila u javnosti o veƦ rasprodanoj dvorani koncerta Marka Perkovica Thompsona koji Ʀe biti održan u Å irokom brijegu dana 23. prosinca 2015. godine, kontaktirali smo organizatora koncerta - agenciju Elite media iz Mostara, te vam prenosimo njihovu izjavu...
 
Thompson: S posebnom emocijom nastupamo u Hercegovini
Subota, 19 Prosinac 2015
Uzorak SlikeFanovi Marka PerkoviƦa Thompsona s nestrpljenjem oĆØekuju koncert u Å irokom Brijegu. Nema sumnje, dvorana Pecara 23. prosinca bit Ʀe ispunjena, a Thompson poruĆØuje da u Hercegovinu uvijek dolazi s posebnom emocijom. Jedan od najpopularniji hrvatskih pjevaĆØa u razgovoru za Dnevni list kaže kako Ʀe bend i publika zajedno uživati u izvedbi pjesama i napraviti dobru atmosferu te istinski uživati u duhu BožiƦa.
 
Grupa Gabriel snimila spot za BožiƦnu pjesmu RoĆ°en je Kralj
Petak, 11 Prosinac 2015
Uzorak SlikeProÅ”le godine kao dar svim prijateljima i ljudima dobre volje za BožiƦne blagdane grupa Gabriel snimila je pjesmu RoĆ°en je Kralj koja je emitirana na radio postajama. Za ovu godinu grupa Gabriel snimila je video spot kako bi pjesmu mogli predstaviti Å”iroj javnosti. Spot je snimljen u MeĆ°ugorju u studiju radio postaje Mir MeĆ°ugorje, a u spotu su koriÅ”teni kadrovi iz Živih jaslica koje je na staru godinu, 31.12.2014., izvela zajednica Cenacolo.
 
Ulaznice za Thompsonov koncert u prodaji od ponedjeljka 14. prosinca
Četvrtak, 10 Prosinac 2015
Uzorak SlikePovodom velikog glazbeno scenskog spektakla, koncerta Marka PerkoviƦa Thompsona, koji Ʀe se održati dana 23. prosinca 2015. godine  u sportskoj dvorani Pecara Å iroki Brijeg, organizator koncerta Elite Media d.o.o. obratila se gostima i prijateljima koji Ʀe pohoditi koncert sa nekoliko preporuka i informacija. Zbog iskazanog velikog interesa, ulaznice Ʀe biti puÅ”tene u prodaju ranije od planiranoga te Ʀe se iste moƦi kupiti veƦ od ponedjeljka 14. prosinca 2015. godine na prodajnom mjestu recepcije Hotela Park u Å irokom Brijegu.
 
VeĆØeras BožiƦni koncert HKUD Brotnjo - ƈitluk
Četvrtak, 10 Prosinac 2015
Uzorak SlikeHrvatsko kulturno umjetniĆØko druÅ”tvo Brotnjo ā€“ ƈitluk veĆØeras s poĆØetkom u 18:30 sati u ĆØitluĆØkom Hotelu Brotnjo upriliĆØit Ʀe tradicionalni ā€žBožiƦni koncertā€œ. Publika Ʀe imati priliku uživati u folklornim koreografijama i prigodnom glazbenom programu. Uz ĆØlanove HKUD Brotnjo na BožiƦnom koncertu nastupit Ʀe: Klapa Signum iz ƈapljine, ženska pjevaĆØka skupina HKUD ā€žDidakā€œ ā€“ Župa GradniƦi, Neretvanski beƦari, ali i gost iznenaĆ°enja.
 
Å vicarska ukinula nelogiĆØnu zabranu: Thompson nakon osam godina pjevao u Fribourgu
Utorak, 08 Prosinac 2015
BUzorak Slikeio sam preplavljen emocijama. Nakon osam godina zabrane u subotu sam pjevao u Å vicarskoj, kaže Marko PerkoviƦ. Thompsonov menadžment mjesecima je pregovarao o nastupu u Å”vicarskom Fribourgu. Kad su uvjerili vlasti da ni pjevaĆØ ni publika nisu ekscesni, Å vicarska je pjevaĆØu ukinula zabranu ulaska u njihovu zemlju. Policija je tražila da ispune samo jedan uvjet.
 
Prepuna dvorana na Pecari doĆØekala snimanje serijala HTV-a 'Lijepom naÅ”om'
Četvrtak, 03 Prosinac 2015
Uzorak SlikeSinoƦ je u prepunoj dvorani na Pecari u Å irokom Brijegu održano snimanje poznatog HTV-ovog kulturno zabavnog serijala 'Lijepom naÅ”om'. HRT-ov projekt "Lijepom naÅ”om ā€“ Mostovi kultura" je najljepÅ”i naĆØin da se Å”iroj javnosti predstave obiĆØaji, tradicijska kultura i glazbena baÅ”tina nekog kraja. Å iroki Brijeg i Hercegovina mogu se podiĆØiti svojom glazbenom baÅ”tinom i uvjeren sam kako Ʀe brojni izvoĆ°aĆØi to na najljepÅ”i naĆØin i pokazati ā€“ kazao je Miro KraljeviƦ, gradonaĆØelnik Å irokog Brijega, suorganizatora sinoƦnjeg izdanja glazbeno-scenskog spektakla "Lijepom naÅ”om ā€“ Mostovi kultura".
 
"Lijepom naÅ”om" veĆØeras u Å irokom Brijegu
Srijeda, 02 Prosinac 2015
SUzorak Slikeve je spremno za treƦe izdanje HRT-ovog glazbeno-scenskog spektakla "Lijepom naÅ”om" u Å irokom Brijegu. VeĆØeras Ʀe se s poĆØetkom u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani na Pecari održati javno snimanje dviju emisija "Lijepom naÅ”om ā€“ Mostovi kultura", piÅ”e VeĆØernji list BiH. Od ĆØlanova brojne HRT-ove televizijske ekipe ĆØuli smo da nigdje do sada projekt "Lijepom naÅ”om" nije održan tri puta. - Veseli nas ĆØinjenica da su Branko UvodiƦ i HRT ponovno prepoznali Å iroki Brijeg kao lijepo mjesto za projekt "Lijepom naÅ”om ā€“ Mostovi kultura".
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 65 - 72 od 330