Kontakt: Ova email adresa je zaötiśena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŤili Javascript
Ivana Mari√¶ zaŇ°titno je lice 6. Sajma vjen√®anja u Herceg Etno Selu
Utorak, 23 Veljańća 2016
Uzorak SlikeNa predivnoj lokaciji Ljetnikovca Radobolja poznata pjeva√®ica Ivana Mari√¶ snimila je reklamnu kampanju za 6. Sajam vjen√®anja u Me√įugorju. Za potrebe snimanja, kako nam je rekla, po prvi put je obukla ‚Äúpravu‚ÄĚ vjen√®anicu: ‚ÄúNa svom vjen√®anju nosila sam bijelu lanenu haljinu, idealnu za vjen√®anje na prekrasnom Bolu na Bra√®u, Ň°to mi je bila Ňĺelja od djetinjstva‚ÄĚ- podijelila je s nama Ivana.  Ivanina ‚Äúprava‚ÄĚ  vjen√®anica novi je model branda Rosa Clara Salona vjen√®anica Diamond Bride iz Mostara. 
 
S njima su odrastale generacije: Legendarni Tom & Jerry slave svoj 76. ro√įendan
Srijeda, 10 Veljańća 2016
Uzorak SlikeNa danaŇ°nji datum, prije 76 godina, svijet je upoznao legende. Naime, prikazan je prvi crtani film 'Tom & Jerry'. Svijet je prvi put upoznao ma√®ka Toma i njegovu no√¶nu moru, slatkom miŇ°a Jerryja. Mnogima su Tom i Jerry obiljeŇĺili djetinjstvo, a jako teŇ°ko je na√¶i dostojnu zamjenu. Prva epizoda prikazana je 10. velja√®e 1940. godine, a nazvana je 'Puss Gets the Boot'. Tada je ovaj uradak Williama Hanne i Josepha Barbere nominiran za Oscara, a iako ga nije dobio, osvojio je srca diljem svijeta.
 
LjubuŇ°ki od danas ima ulicu Severine Lu√®i√¶ Koji√¶ i Trg Alije Izetbegovi√¶a
Nedjelja, 31 Sijeńćanj 2016
Uzorak SlikeU sklopu odrŇĺavanja osamnaestog LjubuŇ°kog karnevala danas su u Karnevalskoj Republici LjubuŇ°ki "imentovane" ulice i trgovi. LjubuŇ°ke ulice i trgovi sljede√¶i tjedan dana nosit √¶e niz zanimljivih imena, pa tako sada imamo ulicu Sove i Sandokana, √ąivije i OŇĺege, Severine Lu√®i√¶ Koji√¶, BratiŇ°inu, Pepanovu i Ribinu ulicu, Aleju Jablanova, ulicu Gorana Bare, Germania Hilfe Strasse, ulicu Mate Gange, Glavnu DŇĺadu, ulicu Ste√®ajnih upravitelja, trg Angele Merk, trg Alije Izetbegovi√¶a, trg Sposobnih invalida, trg Propalih poduze√¶a, te mnoge druge - prenosi LJportal.
 
Veliki djeèji maskenbal 6. veljaèe u Hotelu Brotnjo
Nedjelja, 24 Sijeńćanj 2016
JUzorak Slikeeste li se ve√¶ pripremili za najlu√įe doba u godini? Hotel Brotnjo organizira Veliki dje√®ji maskenbal za djecu i roditelje u subotu 6. velja√®e 2016. od 16 sati. Ove godine o√®ekuje vas ples pod maskama Mickey & Minnie Mouse, zabavni program uz karaoke, tombola, izbor najljepŇ°e maske te joŇ° mnogo iznena√įenja. Cijena ulaznice je 5 KM. Ulaz je slobodan za roditelje i djecu do dvije godine.
 
GlavaŇ° pao na 'OreŇ°kovi√¶a', savjetovao ga o prisluŇ°kivanju i HDZ-u
Nedjelja, 17 Sijeńćanj 2016
Uzorak SlikeHumoristi√®ka akcija 'U zdrav mozak' Davora Jurkoti√¶a dohvatila je i Branimira GlavaŇ°a, kojeg je, predstavljaju√¶i se kao mandatar Tim OreŇ°kovi√¶, upitao: Jesi li u 'onoj' uniformi? Branimir GlavaŇ° uŇĺivio se u razgovor vjeruju√¶i kako je s druge strane telefona doista Tim OreŇ°kovi√¶ - piŇ°e Direktno.hr. Zato mu je dao i par politi√®kih savjeta. "U Hrvatskoj vam je 90 posto strana√®kih uhljeba kojima ja ne bih dao tri nov√®i√¶a", upozorio je OreŇ°kovi√¶a. 
 
VIDEO: Mate Buliæ gost na Prvom Tv
Petak, 15 Sijeńćanj 2016
Uzorak SlikeLegenda hrvatskog juga, √®ovjek iz naroda, miljenik publike, kralj dijaspore, samo su neki od epiteta koji se veŇĺu uz √®ovjeka koji svojom pjesmom uveseljava ljudima dane i razgaljuje njihova srca. U programu Prvog Tv novinarka Misijana Brki√¶ Milinovi√¶ ugostila je Matu Buli√¶a. Osvr√¶u√¶i se na vrlo uspjeŇ°an koncert u dvorani Lisinski u Zagrebu, kojim je obiljeŇĺio tri desetlje√¶a karijere Buli√¶ je rekao kako mu je to bio daleko  najbolji i najemotivniji koncert u karijeri. 
 
VIDEO: Marko BoŇ°njak ponovno oduŇ°evio Ňĺiri, publiku, javnost...
Subota, 09 Sijeńćanj 2016
Uzorak SlikeMarko BoŇ°njak (11) iz Prozora-Rame ponovno je svojim glasom oduŇ°evio i Ňĺiri i publiku glazbenog showa ‚ÄěPinkove zvjezdice‚Äú. Talentirani Marko BoŇ°njak briljirao je na sceni i potpuno fascinirao sve √®lanove Ňĺirija koji su javno plakali pred kamerama. Marko je izveo pjesmu ‚Äě҆to te nema‚Äú √®ije je stihove napisao Aleksa ҆anti√¶. Podje√¶amo, u svom prvom nastupu Marko je izveo pjesmu ‚ÄĚOne night only‚ÄĚ Jennifer Hudson i za ovu izvedbu dobio glasove svih 5 √®lanova Ňĺirija.
 
Ve√®eras u ҆irokom Brijegu glazbeno-scenski spektakl Marka Perkovi√¶a Thompsona!
Srijeda, 23 Prosinac 2015
Uzorak SlikeOd poljudskog spektakla pred 50 000 ljudi, koncerata u zagreba√®koj i splitskoj Areni, od Hrvatske, preko BiH, europskih i svjetskih metropola, jedno je sigurno ‚Äď svi Thompsonovi koncerti u okviru turneje "Ora et labora" bili su spektakli iznimne posje√¶enosti, a turneja svoje finale doŇĺivljava upravo u sportskoj dvorani Pecara na ҆irokom Brijegu! Ovaj veliki glazbeni spektakl u ҆irokom Brijegu pod pokroviteljstvom HT Eroneta odrŇĺat √¶e se ve√®eras s po√®etkom u 20 sati.   Kao i na svim dosadaŇ°njim koncertima, posjetitelje o√®ekuje viŇ°e od dva sata vrhunske glazbene produkcije uz spektakularne svjetlosne i video efekte.

 
«« PoŤetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeśa » Kraj »»

Stranice 57 - 64 od 330