Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Ivana MariƦ zaÅ”titno je lice 6. Sajma vjenĆØanja u Herceg Etno Selu
Utorak, 23 Veljača 2016
Uzorak SlikeNa predivnoj lokaciji Ljetnikovca Radobolja poznata pjevaĆØica Ivana MariƦ snimila je reklamnu kampanju za 6. Sajam vjenĆØanja u MeĆ°ugorju. Za potrebe snimanja, kako nam je rekla, po prvi put je obukla ā€œpravuā€ vjenĆØanicu: ā€œNa svom vjenĆØanju nosila sam bijelu lanenu haljinu, idealnu za vjenĆØanje na prekrasnom Bolu na BraĆØu, Å”to mi je bila želja od djetinjstvaā€- podijelila je s nama Ivana.  Ivanina ā€œpravaā€  vjenĆØanica novi je model branda Rosa Clara Salona vjenĆØanica Diamond Bride iz Mostara. 
 
S njima su odrastale generacije: Legendarni Tom & Jerry slave svoj 76. roĆ°endan
Srijeda, 10 Veljača 2016
Uzorak SlikeNa danaÅ”nji datum, prije 76 godina, svijet je upoznao legende. Naime, prikazan je prvi crtani film 'Tom & Jerry'. Svijet je prvi put upoznao maĆØka Toma i njegovu noƦnu moru, slatkom miÅ”a Jerryja. Mnogima su Tom i Jerry obilježili djetinjstvo, a jako teÅ”ko je naƦi dostojnu zamjenu. Prva epizoda prikazana je 10. veljaĆØe 1940. godine, a nazvana je 'Puss Gets the Boot'. Tada je ovaj uradak Williama Hanne i Josepha Barbere nominiran za Oscara, a iako ga nije dobio, osvojio je srca diljem svijeta.
 
LjubuÅ”ki od danas ima ulicu Severine LuĆØiƦ KojiƦ i Trg Alije IzetbegoviƦa
Nedjelja, 31 Siječanj 2016
Uzorak SlikeU sklopu održavanja osamnaestog LjubuÅ”kog karnevala danas su u Karnevalskoj Republici LjubuÅ”ki "imentovane" ulice i trgovi. LjubuÅ”ke ulice i trgovi sljedeƦi tjedan dana nosit Ʀe niz zanimljivih imena, pa tako sada imamo ulicu Sove i Sandokana, ƈivije i Ožege, Severine LuĆØiƦ KojiƦ, BratiÅ”inu, Pepanovu i Ribinu ulicu, Aleju Jablanova, ulicu Gorana Bare, Germania Hilfe Strasse, ulicu Mate Gange, Glavnu Džadu, ulicu SteĆØajnih upravitelja, trg Angele Merk, trg Alije IzetbegoviƦa, trg Sposobnih invalida, trg Propalih poduzeƦa, te mnoge druge - prenosi LJportal.
 
Veliki djeĆØji maskenbal 6. veljaĆØe u Hotelu Brotnjo
Nedjelja, 24 Siječanj 2016
JUzorak Slikeeste li se veƦ pripremili za najluĆ°e doba u godini? Hotel Brotnjo organizira Veliki djeĆØji maskenbal za djecu i roditelje u subotu 6. veljaĆØe 2016. od 16 sati. Ove godine oĆØekuje vas ples pod maskama Mickey & Minnie Mouse, zabavni program uz karaoke, tombola, izbor najljepÅ”e maske te joÅ” mnogo iznenaĆ°enja. Cijena ulaznice je 5 KM. Ulaz je slobodan za roditelje i djecu do dvije godine.
 
GlavaÅ” pao na 'OreÅ”koviƦa', savjetovao ga o prisluÅ”kivanju i HDZ-u
Nedjelja, 17 Siječanj 2016
Uzorak SlikeHumoristiĆØka akcija 'U zdrav mozak' Davora JurkotiƦa dohvatila je i Branimira GlavaÅ”a, kojeg je, predstavljajuƦi se kao mandatar Tim OreÅ”koviƦ, upitao: Jesi li u 'onoj' uniformi? Branimir GlavaÅ” uživio se u razgovor vjerujuƦi kako je s druge strane telefona doista Tim OreÅ”koviƦ - piÅ”e Direktno.hr. Zato mu je dao i par politiĆØkih savjeta. "U Hrvatskoj vam je 90 posto stranaĆØkih uhljeba kojima ja ne bih dao tri novĆØiƦa", upozorio je OreÅ”koviƦa. 
 
VIDEO: Mate BuliƦ gost na Prvom Tv
Petak, 15 Siječanj 2016
Uzorak SlikeLegenda hrvatskog juga, ĆØovjek iz naroda, miljenik publike, kralj dijaspore, samo su neki od epiteta koji se vežu uz ĆØovjeka koji svojom pjesmom uveseljava ljudima dane i razgaljuje njihova srca. U programu Prvog Tv novinarka Misijana BrkiƦ MilinoviƦ ugostila je Matu BuliƦa. OsvrƦuƦi se na vrlo uspjeÅ”an koncert u dvorani Lisinski u Zagrebu, kojim je obilježio tri desetljeƦa karijere BuliƦ je rekao kako mu je to bio daleko  najbolji i najemotivniji koncert u karijeri. 
 
VIDEO: Marko BoŔnjak ponovno oduŔevio žiri, publiku, javnost...
Subota, 09 Siječanj 2016
Uzorak SlikeMarko BoÅ”njak (11) iz Prozora-Rame ponovno je svojim glasom oduÅ”evio i žiri i publiku glazbenog showa ā€žPinkove zvjezdiceā€œ. Talentirani Marko BoÅ”njak briljirao je na sceni i potpuno fascinirao sve ĆØlanove žirija koji su javno plakali pred kamerama. Marko je izveo pjesmu ā€žÅ to te nemaā€œ ĆØije je stihove napisao Aleksa Å antiƦ. PodjeƦamo, u svom prvom nastupu Marko je izveo pjesmu ā€One night onlyā€ Jennifer Hudson i za ovu izvedbu dobio glasove svih 5 ĆØlanova žirija.
 
VeĆØeras u Å irokom Brijegu glazbeno-scenski spektakl Marka PerkoviƦa Thompsona!
Srijeda, 23 Prosinac 2015
Uzorak SlikeOd poljudskog spektakla pred 50 000 ljudi, koncerata u zagrebaĆØkoj i splitskoj Areni, od Hrvatske, preko BiH, europskih i svjetskih metropola, jedno je sigurno ā€“ svi Thompsonovi koncerti u okviru turneje "Ora et labora" bili su spektakli iznimne posjeƦenosti, a turneja svoje finale doživljava upravo u sportskoj dvorani Pecara na Å irokom Brijegu! Ovaj veliki glazbeni spektakl u Å irokom Brijegu pod pokroviteljstvom HT Eroneta održat Ʀe se veĆØeras s poĆØetkom u 20 sati.   Kao i na svim dosadaÅ”njim koncertima, posjetitelje oĆØekuje viÅ”e od dva sata vrhunske glazbene produkcije uz spektakularne svjetlosne i video efekte.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 57 - 64 od 330