Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
VeĆØernjakov peĆØat za Osobu godine 2015. dobio glumac Enis BeÅ”lagiƦ
Utorak, 12 Travanj 2016
DUzorak Slikeobitnik nagrade ā€žVeĆØernjakov peĆØatā€œ za osobu godine u Bosni i Hercegovini u 2015. godini je glumac Enis BeÅ”lagiƦ. Priznanje mu je na sveĆØanosti u Hrvatskom domu Herceg Stjepan KosaĆØa u Mostaru uruĆØio predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner. Na manifestaciji koju su izravno prenosili BHRT, HRT, RTCG, RTRS te viÅ”e regionalnih i lokalnih tv i radijskih postaja, uruĆØene su nagrade ā€žVeĆØernjakov peĆØatā€œ u ĆØak 16 kategorija, meĆ°u kojima je 5 posebnih nagrada zaslužnim pojedincima i organizacijama koji su svojim djelovanjem obilježili godinu koja je za nama.
 
Mirnovec u Biogradu na Moru gradi zabavni park po uzoru na Gardaland!
Ponedjeljak, 11 Travanj 2016
Uzorak SlikeMirnovec pirotehnika odnosno njezina tvrtka "Mirnovec park" u srijedu zapoĆØinje radove na izgradnji zabavnog parka u Biogradu na Moru, vrijednog 15 milijuna eura u prvoj fazi, koji bi trebao biti otvoren najkasnije do 1. svibnja iduƦe godine, doznaje se od direktora Mirnovec pirotehnike Franje KoletiƦa. - Bit Ʀe to prvi hrvatski zabavni park koji Ʀe podsjeƦati na talijanski Gardaland, odnosno na ĆØuvene tematske parkove u floridskom Orlandu - ustvrdio je, prenosi portal Dalmacija News.
 
VIDEO: Rock grupa ā€žNeÅ”to IzmeĆ°uā€œ izdala novi singl pod nazivom ā€žPosluÅ”anā€œ
Nedjelja, 10 Travanj 2016
Uzorak SlikeRock grupa ā€žNeÅ”to IzmeĆ°uā€œ izdala novi singl pod nazivom ā€žPosluÅ”anā€œ. Za pjesmu ā€žPosluÅ”anā€œ snimljen je i video spot kojeg možete vidjeti u nastavku. Spot je prvog dana od objave imao veƦ oko 3.000 pregleda. Snimljen u produkciji Prvog TV  Mostar. Autor teksta je Darko MartinoviƦ, a autor glazbe i aranžmana je  Josip Joco Vukoja. Upravo Ʀe s novom pjesmom sljedeƦeg tjedna nastupiti na 22. glazbenom festivalu ā€œMelodije Mostara 2016.".
 
FOTO: ZavrÅ”io 6. Sajam vjenĆØanja
Nedjelja, 13 Ožujak 2016
Uzorak SlikeSinoƦ u Etno Selu kraj MeĆ°ugorja sve je bilo u znaku Sajma vjenĆØanja. Svoje najbolje izdanje brojnim posjetiteljima, koji su pristizali iz cijele BiH pa i iz Hrvatske, pokazali su ovogodiÅ”nji izlagaĆØi prekrasno ureĆ°enim Å”tandovima i bogatom ponudom. Sajam je otvoren prvom modnom revijom a manekenke i manekeni zablistali su pod palicom službene vizažistice Tatjane IvankoviƦ iz Akademije ljepote "Allure" te službenog službenog frizera Emerika Gudelja i ekipe iz frizerskog studia "Stiletto". 
 
VIDEO: Marko BoÅ”njak ponovno oĆØarao žiri i publiku, pogledajte nastup
Subota, 12 Ožujak 2016
Uzorak SlikeMarko BoÅ”njak ponovno je svojim glasom oduÅ”evio i žiri i publiku glazbenog showa Pinkove zvezdice. FantastiĆØni Marko je ponovo briljirao u novoj epizodi 'Pinkovih zvjezdica', a njegov nastup je gledatelje ostavio bez teksta. ƈak je i Hari VareÅ”anoviƦ zanijemio na trenutak poslije Markovog pojavljivanja na bini i samo rekao: ''Ti si božje dijete'' - prenosi portal Rama-Prozor.info.
 
6. Sajam vjenĆØanja sutra u 10 sati otvara svoja vrata
Petak, 11 Ožujak 2016
Uzorak SlikeU sklopu ovogodiÅ”njeg, 6. Sajma vjenĆØanja koji svoja vrata otvara sutra, u 10 sati za sve posjetitelje, na veƦ poznatoj lokaciji Herceg Etno Sela u MeĆ°ugorju održat Ʀe se i tradicionalna Gala humanitarna modna revija. Sva prikupljena sredstva biti Ʀe donirana MajĆØinom selu u MeĆ°ugorju. Pridružite nam se na tradicionalnoj humanitarnoj modnoj reviji Sajma vjenĆØanja koja Ʀe se održati u subotu 12.3.2016. godine s poĆØetkom u 20:00 sati.
 
Koje su najbolje putovnice na svijetu: njemaĆØka prva, Å”vedska druga, a hrvatska?
Četvrtak, 25 Veljača 2016
Uzorak SlikeKonzultantska tvrtka Henley & Partners objavila je najnoviju listu najboljih i najgorih putovnica prema Indeksu viznih ograniĆØenja. Kako navode u izvjeÅ”Ć¦u, svijet je sve globaliziraniji i sve viÅ”e ljudi zbog posla i naĆØina života putuje. Onima koji imaju putovnice zemalja s manje viznih sporazuma dodatna putovnica otvara viÅ”e moguƦnosti. Takva druga putovnica poslovnim ljudima daje pristup globalnom tržiÅ”tu. No, iako se u svijetu poveƦava mobilnost i meĆ°uovisnost, joÅ” uvijek ima velike razlike meĆ°u zemljama u slobodi putovanja
 
Facebook umjesto lajka uveo Ŕest emotikona
Srijeda, 24 Veljača 2016
Uzorak SlikeFacebook je danas uveo takozvane Reakcije, nove emotikone koji korisnicima daju veƦe moguƦnosti ocjenjivanja objava. Uz dosadaÅ”nji obiĆØni lajk, korisnici imaju moguƦnosti odabrati izmeĆ°u joÅ” pet emotikona s nazivima Love, Haha, Wow, Sad i Angry. Dakle, korisnici Ʀe odsad umjesto jednostavnog "sviĆ°anja" moƦi izražavati i neke negativne emocije, kao Å”to su tuga ili ljutnja.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 49 - 56 od 330